ראצ'ו כתב:
"למרות שטביב שכר את משרד יחסי הציבור של אמיר דן, מתפקדת הפועל ת"א ללא דובר בשטח מאז התפטרה שדרת הניהול. שלשום בבלומפילד פנה קב"ט הקבוצה, אלון אפגין, לנציגי התקשורת, וביקש לתאם איתו שחקנים לראיונות לאחר משחקים. טביב עצמו צפוי לשוב לארץ ב26- בפברואר, אם כי התאריך עשוי להשתנות עקב המחאה נגדו."
http://www.nrg.co.il/online/71/ART2/335 ... 101&loc=29אתם מבינים? לא רק שדן אמיר מקבל 30 אלף שקל לחודש מתקציב המועדון, הוא גם לא עסוק בדוברות לקבוצה אלא אך ורק ביחסי ציבור לאלי טביב!!!
הקב"ט מתאם ראיונות! הקב"ט!
מי צריך מאמן, מנכ"ל, רואה חשבון ושטויות כאלה כשיש לנו את שמש העמים אשר במיאמי? אבל בלי דובר? זה גמר אותי.
וברצינות, שאלה קטנה: למיטב ידיעתי, אלון עופגין הוא מועסק של חברת האבטחה ששייכת לאיתן ספיר. הוא אפילו לא עובד המועדון. הוא עושה השלמת הכנסה?
ראצ'ו, אני טועה לגבי תלוש השכר שלו?
לדעתי הוא עובד של הפועל. אבל צריך לבדוק את זה...