Berger כתב:
kobster כתב:
Berger כתב:
לאף אחד אין מושג מתי הבן זונה חוזר. מצטרף לשאלה פה של אחד המשתמשים מעליי-מה ייקרה אם הוא יחזור מאוחר בהרבה ממה שמצפים פה(שזה עוד שבועיים בערך)?
סוקו יארגן לנו דיל למיאמי ונלך להביא אותו.
אין יותר מדי מה לעשות כדי לזרז את ההגעה שלו לפה. אם רימון שנזרק לכאורה על האישה והילדה שלו לא גרם לו להזיז את עצמו לפה אז מה כן ?
נכון שכולם רוצים לראות אותו פה בהקדם אבל הוא מחכה שניפול לקטעים האלימים בדיוק בשביל זה. לא ניתן לו את התענוג ולא ניפול לפח הזה.
צריך פשוט להמשיך את המחאה איך שהיא בכל משחק ובכל הזדמנות ולהמתין לו שיחזור ממיאמי הקפואה.
עם כל המציאות המקבילה שהוא חי בה, אני בטוח שגם הוא מבין מה יקרה ברגע שכף רגלו תנחת בארץ הקודש.
בדיוק, אז למה שהוא יחזור לפה מבחינתו?
טוב לו שם ועושה רושם שיותר קל לו לעשות משם נזק ולהתחמק מהמחאה. ראינו כבר שגם איום כלפי המשפחה בקושי מזיז לו.
אכפת לו רק מהכסף- בהפועל ,בחיים, בהכל.
אני מסכים איתך שלעת עתה צריך לפעול מתוך הנחה שהוא חוזר בחודש הקרוב,אבל אני קצת פסימי לגבי החזרה שלו.
לדעתי בשלב מסוים נצטרך לחשוב על דרך אלטרנטיבית למחאה. שוב, במידה והוא יישאר במיאמי.
הוא לא יכול להישאר שם לנצח ויצטרך לחזור במוקדם או במאוחר.
החשש שלי הוא שהמחאה תאבד מהתנופה שלה עד שהוא יחזור לפה ואז כשזה יקרה יהיה קשה להוציא את כל האנשים מהבתים בשביל האפשקט אותו אנחנו מקווים להשיג.
מסכים שבהחלט ישנה אפשרות שהוא לא יחזור לפה גם בחודשיים הקרובים.
מה אז ? שאלה טובה ואני מקווה שמי שחושב על דרכי הפעולה של המחאה לוקח את התרחיש הזה בחשבון.
יש כמה אופציות, לא יודע עד כמה הן אפקטיביות -
החרמה של משחק ? מהיכרותי עם הקהל של הפועל זה לא יעבוד. יש יותר מדי נרקומנים שבלי הסם שלהם (המקום שלהם במקדש) לא יתפקדו.
הפגנת ענק באמצע השבוע ללא קשר למשחק ? לא בטוח שיבואו יותר מדי ואז סתם נירה לעצמנו ברגל ובאמת נצטייר כמו קומץ.
משמרות מחאה בגינה מול הבית שלו כמו עיר האוהלים בזמנו מחוץ לאוסישקין? יכול לעבוד, הבעיה היא שיגרשו אותנו תוך דקה ורבע משם. זה נאות אפקה...