תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 05 יולי 2025, 10:39

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 187 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הצבא הישראלי זה ארגון פשע!
הודעהפורסם: 07 פברואר 2012, 20:52 
oMeR1 כתב:
100%anti beitar כתב:
אתה כנראה לא מבין שעצם זה שיש כיבוש צבאי זו השפלה, שמחסומים זו השפלה, שמעצרים ליליים מול המשפחה זו השפלה, גם אם החיילים מחייכים אליך ונותנים לך פרחים.
המקרים הפרטניים והחיילים שמאבדים עשתונות לא מעניינים ולא מפתיעים אותי, כי זה מה שקורה כשמעמידים אנשים בסיטואציה כזו. כשנותנים להם כוח, נשק ושליטה.
אתה חושב שהמפגינים בשטחים הם הבעיה, ולא האנשים שמכוונים אליהם רובים, ואני פסיכי. נו שוין.

רק ליידע,
אין כיבוש. תפסיקו לדבר במושגים של שונאי ישראל אנטישמיים.
כיבוש לפי אמנת ז'נבה, זה על שטח שהיה בשליטה ריבונית של מדינה כלשהיא, כמו שאתה יודע, לא הייתה מדינה פלסטינית באזור יהודה ושומרון לצורך העניין, וזה לא היה שטח ריבוני של ירדן, לכן האזור איננו כבוש והגיע הזמן שיפסיקו להשתמש בביטוי המחליא הזה.

כיבוש
(ז') כבישה, לקיחת שטח, השתלטות, שעבוד, סיפוח, לכידה, הכנעה, הכרעה, אחיזה, ניצחון, הבסה

(ז') כבישה, ריסון, התאפקות, הבלגה, הכנעה, דיכוי, התגברות על-

הגדרה מילונית ל"כיבוש"..
מתאים 100 אחוז.

אז נראה לי שכיבוש זה דווקא מילה מתאימה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 פברואר 2012, 20:54 
yannay כתב:
oMeR1 כתב:
100%anti beitar כתב:
אתה כנראה לא מבין שעצם זה שיש כיבוש צבאי זו השפלה, שמחסומים זו השפלה, שמעצרים ליליים מול המשפחה זו השפלה, גם אם החיילים מחייכים אליך ונותנים לך פרחים.
המקרים הפרטניים והחיילים שמאבדים עשתונות לא מעניינים ולא מפתיעים אותי, כי זה מה שקורה כשמעמידים אנשים בסיטואציה כזו. כשנותנים להם כוח, נשק ושליטה.
אתה חושב שהמפגינים בשטחים הם הבעיה, ולא האנשים שמכוונים אליהם רובים, ואני פסיכי. נו שוין.

רק ליידע,
כיבוש לפי אמנת ז'נבה, זה על שטח שהיה בשליטה ריבונית של מדינה כלשהיא, כמו שאתה יודע, לא הייתה מדינה פלסטינית באזור יהודה ושומרון לצורך העניין, וזה לא היה שטח ריבוני של ירדן, לכן האזור איננו כבוש והגיע הזמן שיפסיקו להשתמש בביטוי המחליא הזה.

כיבוש
(ז') כבישה, לקיחת שטח, השתלטות, שעבוד, סיפוח, לכידה, הכנעה, הכרעה, אחיזה, ניצחון, הבסה

הגדרה מילונית ל"כיבוש"..
מתאים 100 אחוז.

יש עובדות בשטח.
לפי אמנת ז'נבה, העובדה היא שאין כיבוש בשטחי יהודה ושומרון, אז אתה יכול לתת לי מונחים מילוניים מפה ועד הודעה חדשה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 פברואר 2012, 21:00 
oMeR1 כתב:
yannay כתב:
oMeR1 כתב:
100%anti beitar כתב:

רק ליידע,

כיבוש

הגדרה מילונית ל"כיבוש"..
מתאים 100 אחוז.

יש עובדות בשטח.
לפי אמנת ז'נבה, העובדה היא שאין כיבוש בשטחי יהודה ושומרון, אז אתה יכול לתת לי מונחים מילוניים מפה ועד הודעה חדשה.

אחלה! אמנת ז'נבה אומרת אז אין כיבוש והחיים יפים!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 פברואר 2012, 21:34 
סמל אישי של המשתמש
ינאי, אתה שטוף מח הזוי, ומסוכן כמו הפסיכים שאותם אתה מתעב.
ואני באמת לא מבין מה הבעיה בלהציע לך ללכת. הרי לא כיף לך פה. כל יום אתה מתמלא בשנאה. למה אתה נשאר?
יש פה הרבה מחלות, בחברה הישראלית. לא אומר שלא. בכל חברה יש. תתמקד במה שטוב, ותנסה לתקן את מה שרע. זה המקסימום שאתה יכול לרצות לעשות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 פברואר 2012, 21:43 
הוא שטוף מח? הוא פשוט, אם אני מבין אותו נכון, עובר את המשבר של לגלות כמה אתה שונה מהקונצנזוס וכמה אין לך סיכוי להתמודד איתו, זה משגע בן אדם, זה משגע גם אותי.
הדבר היחיד שמסוכן זה הרוב והדורסנות שלו. ולאף אחד אין זכות להציע למישהו אחר ללכת לשום מקום.
מסכים עם המשפט האחרון שלך, פחות או יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 פברואר 2012, 21:57 
סמל אישי של המשתמש
לא מציעים. מייחלים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 פברואר 2012, 22:06 
מי שטף לי את המוח? אפשר לדעת?
אם כבר כל החברה בכל העולם היא שטופת מוח של מדינות ובעלי הון..
אתה עוד לא הבנת שהשנאה שלי לא ממוקדת לישראל, היא ממוקדת לכל העולם, אני נותן דוגמאות מישראל כי זה הדבר שיותר קרוב אליי כרגע.
והרעיון של ללכת למקום אחר הוא רעיון טוב מבחינתי, אבל אפשרי הוא פחות.
שמע האמת האמיתית(מבחינתי לפחות) היא לא נחמדה, וכנראה שזה קשה לאנשים לשמוע..

שמע, אני קיצוני ורדיקלי, מכיוון שמהסתכלות מהצד, מבינים עד כמה שום דבר לא יעזור, חוץ מקיצוניות ובאותה נשימה גם שינוי רדיקלי..
הדרכים להשגה של דבר כזה הם לא פשוטים.. והם דורשים הרבה הקרבה מכל הבחינות.
אין מה לעשות.. עדיף לי ככה מאשר לחיות בצביעות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 פברואר 2012, 00:24 
כמה מצחיק זה לשמוע על מושגים כמו ״אהבת אדם״ מאנשים שמלאים כ״כ בשנאה עצמית.

גיס חמישי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 פברואר 2012, 00:43 
סמל אישי של המשתמש
אין באמת קונצנזוס. יש המון דעות, ולהמון אנשים. במקרה, הדעות הפרימיטיביות יותר הן אלה שבאות לידי ביטוי בתקשורת.
הקונספט של מדינות נולד כי אוכלוסיה מתפתחת ואנשים מעדיפים להיות עם אלה שדומים להם. הגבולות זה רק תוצר לואי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 פברואר 2012, 01:26 
אדום נחמד כתב:
אין באמת קונצנזוס. יש המון דעות, ולהמון אנשים. במקרה, הדעות הפרימיטיביות יותר הן אלה שבאות לידי ביטוי בתקשורת.
הקונספט של מדינות נולד כי אוכלוסיה מתפתחת ואנשים מעדיפים להיות עם אלה שדומים להם. הגבולות זה רק תוצר לואי.

יש המון דעות אבל אנשים מפחדים ולא רוצים לחשוב כי מסיטים אותם מכך,וכך נוצר שהדעה הרווחת היא הדעה שמעבירים לאנשים בתקשורת,בחינוך,ובחוקים.
אנשים מעדיפים להיות עם אלה שדומים להם, אבל מדינה הופכת את האוכלוסייה ואת הפרט לבעל ערך מזערי, עד ללא שימושי.
והסיבה לכך היא שהמדינה לעולם לא נועדה לשרת את אזרחים,אלה את בעלי ההון ומי שממן את נציגי השלטון (שהם בעלי ההון...).
ובגלל זה דעתי היא לפרק את המדינות ולעבור לצורת מחייה של קהילות עצמאייות,מבלי לכפות על אנשים חוקים והגבלות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 פברואר 2012, 07:24 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
הקונספט של מדינות נולד כי אוכלוסיה מתפתחת ואנשים מעדיפים להיות עם אלה שדומים להם . הגבולות זה רק תוצר לואי.

המודגש פשוט לא נכון.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 פברואר 2012, 07:40 
סמל אישי של המשתמש
ינאי, אם דעתך היא שאנשים צריכים לחיות ללא חוקים והגבלות, אתה לא מכיר את אנשים.
טקנו, תקן אותי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 פברואר 2012, 08:44 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
טקנו, תקן אותי.

בבקשה: הסיפור על מדינות שנועדו כדי שכל אחד יוכל לחיות עם הדומים לו הוא שטות.
:SMOKE:

הדוגמה המובהקת ביותר היא כמובן המהפכה הצרפתית (שגם בישרה על פרוץ מושג המדינה כמו שאנחנו מכירים אותו היום, קרי מדינת לאום).
המדינה הצרפתית שזה מקרוב נולדה ממש לא איחדה את כל הצרפתים הדומים כל כך זה לזה.
אדרבא, בין הצעדים הראשונים של המדינה החדשה היתה הנהגה של שפה אחידה בכל שטחי המדינה (עד אז דיברו בכל אזור בשפה אחרת) והקמה של מערכת חינוך מטעם המדינה, שנועדה בדיוק כדי לייצר את הדמיון שאתה מדבר עליו, שהיה כל כך חסר להם.

עריכה: דוגמה מעולה נוספת היא כמובן מדינת הלאום האמריקאית, שהכריזה על עצמה כעל מדינת לאום אע"פ שלא היה דבר כזה לאום אמריקאי, ואף אחד לא טען שיש כזה עד שלא הוקמה המדינה האמריקאית.

בקיצור, כל הסיפור של מדינות לאום הוא חרטא.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 פברואר 2012, 09:03 
סמל אישי של המשתמש
"כיבוש" זה המילה הכי אוברייטד בהיסטוריה של מדינת ישראל.
אין "כיבוש" יש סכסוך.
הרוב הפלסטיני כיום רוצה למחוק את ישראל וכיום גם הרוב הישראלי לצערי רוצה למחוק את העם הפלסטיני.
הסכסוך הזה לא אולי יגרום להרוגים, אולי בעל פוטנציאל ניפוץ וכו' הוא גובה מחיר חיי אדם יקר גם לנו וגם להם.
כרגע ב50-60 שנים האחרונות ולמעשה מהקמת המדינה אנחנו החזקים והשולטים ולכן לנו יש את הפריבילגיה לנסות להשליט סדר ושקט באיזור (עם הדרך אפשר להתווכח וגם אני לא ממש בעדה).

אבל לקרוא לזה "כיבוש"?
לקרוא לצבא הגנה לישראל - "צבא כיבוש"? האם זה יהיה גם צבא כיבוש אם חלילה ניאלץ להילחם על החיים שלנו במלחמה כוללת נגד איראן? או שאז זה יהיה פתאום צבא הגנה לישראל?
להגיד על מחסום ברצועת עזה שמציל בכל יום חיי אדם בשטח מדינת ישראל "השפלה" כאילו אנחנו לא כל יום שבת עוברים בידוק ביטחוני בכניסה לשער באיצטדיון כדורגל?

אל תלמדו פה אנשים מה זה להיות רציונלי, אנחנו חיים במדינה הכי לא רציונלית באיזור, לא נראה לי שקיימת מדינה בעולם שלחמה מלחמות כנגד כל המדינות השכנות אליה (אולי חוץ מצפון קוריאה).

אין דבר כזה "כיבוש" זאת מילה שלקוחה ממלחמה, כבשנו את עזה במבצע עופרת יצוקה זאת עובדה. בוצעה נסיגה לאחר מכן, למה כבשנו את עזה? בגלל הסכסוך שהחריף עד להחלטת רוה"מ ושר הביטחון לצאת למבצע.

המילה "כיבוש" הומצאה על ידי הפלסטינים כדי לתת רלוונטיות לטרור, אותו טרור שגורר את הצבא שלנו לסכסוך הארוך והמתיש הזה שאף אחד לא מנצח בו.

אז יאללה תנפנפו במילת הטרור "כיבוש" זה הכי כיף כי רק ככה יוצרים עוד הרוגים ב2 הצדדים במקום להגיד שהבעיה שלנו היא הסכסוך שמלהיטים כאן הרוב הבולט ב2 הצדדים - שלנו ושלהם.
כל עוד המילה הזאת נמצאת בלקסיקון הסכסוך ימשך, המחסומים יהיו קיימים בצדק והשער לא יפתח, בצדק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 פברואר 2012, 09:18 
אבו-דגל כתב:
"כיבוש" זה המילה הכי אוברייטד בהיסטוריה של מדינת ישראל.
אין "כיבוש" יש סכסוך.
הרוב הפלסטיני כיום רוצה למחוק את ישראל וכיום גם הרוב הישראלי לצערי רוצה למחוק את העם הפלסטיני.
הסכסוך הזה לא אולי יגרום להרוגים, אולי בעל פוטנציאל ניפוץ וכו' הוא גובה מחיר חיי אדם יקר גם לנו וגם להם.
כרגע ב50-60 שנים האחרונות ולמעשה מהקמת המדינה אנחנו החזקים והשולטים ולכן לנו יש את הפריבילגיה לנסות להשליט סדר ושקט באיזור (עם הדרך אפשר להתווכח וגם אני לא ממש בעדה).

אבל לקרוא לזה "כיבוש"?
לקרוא לצבא הגנה לישראל - "צבא כיבוש"? האם זה יהיה גם צבא כיבוש אם חלילה ניאלץ להילחם על החיים שלנו במלחמה כוללת נגד איראן? או שאז זה יהיה פתאום צבא הגנה לישראל?
להגיד על מחסום ברצועת עזה שמציל בכל יום חיי אדם בשטח מדינת ישראל "השפלה" כאילו אנחנו לא כל יום שבת עוברים בידוק ביטחוני בכניסה לשער באיצטדיון כדורגל?

אל תלמדו פה אנשים מה זה להיות רציונלי, אנחנו חיים במדינה הכי לא רציונלית באיזור, לא נראה לי שקיימת מדינה בעולם שלחמה מלחמות כנגד כל המדינות השכנות אליה (אולי חוץ מצפון קוריאה).

אין דבר כזה "כיבוש" זאת מילה שלקוחה ממלחמה, כבשנו את עזה במבצע עופרת יצוקה זאת עובדה. בוצעה נסיגה לאחר מכן, למה כבשנו את עזה? בגלל הסכסוך שהחריף עד להחלטת רוה"מ ושר הביטחון לצאת למבצע.

המילה "כיבוש" הומצאה על ידי הפלסטינים כדי לתת רלוונטיות לטרור, אותו טרור שגורר את הצבא שלנו לסכסוך הארוך והמתיש הזה שאף אחד לא מנצח בו.

אז יאללה תנפנפו במילת הטרור "כיבוש" זה הכי כיף כי רק ככה יוצרים עוד הרוגים ב2 הצדדים במקום להגיד שהבעיה שלנו היא הסכסוך שמלהיטים כאן הרוב הבולט ב2 הצדדים - שלנו ושלהם.
כל עוד המילה הזאת נמצאת בלקסיקון הסכסוך ימשך, המחסומים יהיו קיימים בצדק והשער לא יפתח, בצדק.

נכון מאוד.
אין דבר כזה כיבוש.
:ROSE:

"העצבות נועלת שערי שמיים,התפילה פותחת שערי שמיים והשמחה בכוחה לשבור חומות"(הבעש"ט)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 פברואר 2012, 09:40 
סמל אישי של המשתמש
על דייוויד אירווינג שמעתם?

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 פברואר 2012, 11:07 
סמל אישי של המשתמש
נזכרתי עכשיו בכל הטרוריסטים המסוכנים מצרפת, כשקראתי שלשכת ראש הממשלה מעסיקה את אורי אליצור, שקרא בזמן ההתנתקות לסירוב פקודה, ודרש להתנגד לחיילים המפנים המבצעים את ה"פשע נגד האנושות" בכל אמצעי חוץ מנשק חם. אנשים טובים באמצע הדרך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 פברואר 2012, 11:09 
teknoboy כתב:

הוא גם רוצה לבוא לתמוך במאבק בבילעין/נעלין?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 פברואר 2012, 11:22 
סמל אישי של המשתמש
mkorman1 כתב:
teknoboy כתב:

הוא גם רוצה לבוא לתמוך במאבק בבילעין/נעלין?

לא נראה לי, אני בטוח שיהיו לו כמה עצות פרקטיות לאבו דגל, רומאריו ודומיהם.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 פברואר 2012, 11:27 
ההיפך
תקרא את דעותיו בענין הסכסוך הישראלי-פלשתיני
מאד סביר שהוא היה רוצה לבוא ולהפגין בבילעין/נעלין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 פברואר 2012, 11:29 
סמל אישי של המשתמש
mkorman1 כתב:
ההיפך

יכול להיות. אני לא מומחה לדיעותיו בנושאים השונים שעל הפרק, אז אני לא בטוח.
אני כן בטוח שהוא יכול לתת עצות מעשיות לאבו דגל, רומאריו ודומיהם.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 פברואר 2012, 12:30 
סמל אישי של המשתמש
teknoboy כתב:
mkorman1 כתב:
ההיפך

1.אם תוכל לתמצת מעט את דעותיו בכמה שורות אני אשמח לקרוא.
2.איזה עצות מעשיות? ממה שכתבתי אתה יכול להסיק את הדעה הפוליטית שלי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 פברואר 2012, 12:35 
דעותיו?
הוא מכחיש שואה סדרתי שישב בכלא על כך
אנטישמי (או יותר נכון אנטי יהודי כי ערבים הוא ממש מחבב)
מעריץ את היטלר והנאציזם
בקיצור איש אשכולות שכל הפגנה בשייח׳ ג׳ראח
בילעין נעלין וסלאח משהו יכולה להתפאר בו
ולא ההיפך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 פברואר 2012, 12:49 
סמל אישי של המשתמש
teknoboy כתב:
mkorman1 כתב:
ההיפך

אחרי שקראתי מה שמקורמן רשם...

איך בדיוק מה הוא יכול לתת לי עצות מעשיות?
מה רשמתי? ש"כיבוש" זאת מילה מטומטמת למצב שקיים היום?
זהו עשית אותי ימני-קיצוני-מתנחל?

teknboy בוא לכאן ותגיד לי מה דעתי הפוליטית בבקשה (אם החלטת שהאיש הזה יכול לתת לי עצות אתה בוודאי יודע למה), קדימה תגיד מה היא דעתי הפוליטית או לפחות לאיזה צד של המפה אני פונה.
יותר קל תגיד למי הצבעתי בבחירות האחרונות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 פברואר 2012, 12:55 
דווקא חשבתי שטקנובוי ישמח שהחזרנו את השטחים שלנו מהצבאות הערבים במלחמת ששת הימים אחרי שהם ניסו לעשות לנו אמבוש.
ועוד אחרי זה בכיפור צבאות סוריה ומצרים רצו להשיב את כבודם האבוד ולהחזיר את לעצמם את השטחים שלנו וניסו לעשות לנו אמבוש יותר רציני מהקודם וגם בזאת נכשלו.

הייתי בטוח שזה דבר מאוד משמח שניצחנו במלחמות האלה.

והיום אנחנו רואים בדיוק עם מי יש לנו עסק.
עם שלא בוחל ברציחת אנשים מהעם שלו אז מה יש לצפות מהעמים האלה לגבי היחס איתנו.

אז בטח עוד למסור להם עוד שטחים.תפיסה שמאלנית מעוותת אשר גובלת בסדיסים קשה.
ובתכונות אופי יבסקציות.

הרבי דיבר על זה כל כך הרבה פעמים.
תקשיבו קצת למשה שבדור.

"העצבות נועלת שערי שמיים,התפילה פותחת שערי שמיים והשמחה בכוחה לשבור חומות"(הבעש"ט)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: הצבא הישראלי זה ארגון פשע!
הודעהפורסם: 08 פברואר 2012, 12:55 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:

אם התפקיד של מדינה(שגם אני נגדו, ולא מבין מהם ההבדלים החשובים כל כך(חוץ מהשפות, שגם פה הפארים מצתמצמים) שגורמים לאנשים לרצות לחיות רק עם אנשים שנולדו באותו מקום כמוהם) הוא בשביל שאנשים יוכלו לחיות עם אנשים שדומים להם ונולדו באותו מקום, למה שלא תיהיה לפלשטינים מדינה? ויותר מזה, מה המתנחלים עושים שם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 פברואר 2012, 13:21 
סמל אישי של המשתמש
romario כתב:
דווקא חשבתי שטקנובוי ישמח שהחזרנו את השטחים שלנו מהצבאות הערבים במלחמת ששת הימים אחרי שהם ניסו לעשות לנו אמבוש.
ועוד אחרי זה בכיפור צבאות סוריה ומצרים רצו להשיב את כבודם האבוד ולהחזיר את לעצמם את השטחים שלנו וניסו לעשות לנו אמבוש יותר רציני מהקודם וגם בזאת נכשלו.

הייתי בטוח שזה דבר מאוד משמח שניצחנו במלחמות האלה.

והיום אנחנו רואים בדיוק עם מי יש לנו עסק.
עם שלא בוחל ברציחת אנשים מהעם שלו אז מה יש לצפות מהעמים האלה לגבי היחס איתנו.

אז בטח עוד למסור להם עוד שטחים.תפיסה שמאלנית מעוותת אשר גובלת בסדיסים קשה.
ובתכונות אופי יבסקציות.

הרבי דיבר על זה כל כך הרבה פעמים.
תקשיבו קצת למשה שבדור.

עשו עלינו אמבוש ביום כיפור כי לא התפללנו מספיק, תשאלו את הרבי
גם כן החיילים האלה..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 פברואר 2012, 13:59 
סמל אישי של המשתמש
אני חושב שחייל שעומד בסיטואציה שיש מולו ישראל-יהודי שמאלני וערבי, צריך לכוון את הנשק קודם כל לשמאלני ורק אז לערבי.
האויב שבפנים הוא הרבה יותר גרוע מכל אויב אחר.
השמאל מנסה בכל כך הרבה דרכים מביכות להראות שהוא צודק ומנסה להראות כהומניטרי וזרם של יפי נפש.
מה שעצוב הוא, שאני שהייתי פעם בדעות השמאל, דעותי שונו לימין, ומי שגרם לזה היה השמאל.
ובתור אחד שמתגייס ליחידה קרבית בקרוב, אני מאוד מאוד מקווה שלא אצטרך לעמוד מול אותם אידיוטים שחושבים שהם יודעים מזה כיבוש ומה היא ההגדרה לבן אדם.
וכן חבורה של טיפשים, המחסומים והגדרות הצילו מאות פעמים ויצילו גם עוד מאות פעמים את חייכם וחיי משפחתכם.
פיקחו את העיניים, תראו מי עומד מולכם, עד שהטרור לא יוכנע, עד שההסלמה הזאת לא תירגע, אין שום סיבה לנהל מו"מ עם הפלשתינים או להטיב ולו במעט את מה שאתם קוראים לו "הכיבוש" ואני קורא לו משמר.כן, יש ערבים חפים מפשע, יש ערבים שרוצים בשלום, אבל אין מה לעשות שהם באים ממקום שהוא מסוכן, מקום שמתבצעת בו פעילות טרור יומ-יומית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 פברואר 2012, 14:33 
סמל אישי של המשתמש
אבו-דגל כתב:
teknoboy כתב:
mkorman1 כתב:
ההיפך

אחרי שקראתי מה שמקורמן רשם...

איך בדיוק מה הוא יכול לתת לי עצות מעשיות?
מה רשמתי? ש"כיבוש" זאת מילה מטומטמת למצב שקיים היום?
זהו עשית אותי ימני-קיצוני-מתנחל?

teknboy בוא לכאן ותגיד לי מה דעתי הפוליטית בבקשה (אם החלטת שהאיש הזה יכול לתת לי עצות אתה בוודאי יודע למה), קדימה תגיד מה היא דעתי הפוליטית או לפחות לאיזה צד של המפה אני פונה.
יותר קל תגיד למי הצבעתי בבחירות האחרונות.

בקלות. קדימה/עבודה/ליכוד
אחת מאלה, שזה בעצם אותו דבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 פברואר 2012, 14:44 
עומרי דראגס כתב:
אני חושב שחייל שעומד בסיטואציה שיש מולו ישראל-יהודי שמאלני וערבי, צריך לכוון את הנשק קודם כל לשמאלני ורק אז לערבי.
האויב שבפנים הוא הרבה יותר גרוע מכל אויב אחר.

למה רק לכוון את הנשק - שיירה לשמאלן הבוגד ישר בין העיניים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 187 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: