תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 30 יוני 2025, 11:53

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 104 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: ניצן שירזי
הודעהפורסם: 07 פברואר 2012, 10:31 
ואוו אל דוד איזה כאב ראש עשית לי !
מה הקשר בין מה שכתבת למה שאני אמרתי ???

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 פברואר 2012, 10:38 
סמל אישי של המשתמש
סימרוטיץ כתב:

מה הקשר?
טענת ששירזי לקח צד במחאה של הקהל נגד טביב, אז מה הם בראיון איתו הוא מבקר את השחקנים שלא מתאמצים מול 12000 אוהדים, ואומר שיבינו שהם משחקים בהפועל ת"א ולא בהפועל חיפה (אני הייתי בהפועל חיפה....).
טענת ששירזי יוצא נגד השחקנים שתובעים את טביב, אז מה הם הוא נותן להם לשחק ומבקש מהם להפריד בין מה שקורה במגרש למחוץ למגרש.
ולא יכול להיות שבמשחק "עונה" עבורינו הם רצים "רק" 8 ק"מ (דר"א סחטיין עליו אם יש לו באמת נתון כזה) בממוצע, ושהוא דורש מהם
לרוץ 10 +, ואם הם לא רצים במגרש שלא ירוצו אחריו לבכות על טביב.

אז מה הקשר?
באמת שאין, אתה מתעקש לא לראות כמה פתאטי אתה נשמע / נקרא בהודעות שלך, כמה הם מוסטות מראש וחסרות קשר רציני
לנאמר מסביב ולקורה מסביב. אז כמו שאמרתי אין קשר, אתה עושה מלאכת קודש אל תתן למציאות לבלבל אותך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 פברואר 2012, 11:07 
el dudernio כתב:
סימרוטיץ כתב:

מה הקשר?
טענת ששירזי לקח צד במחאה של הקהל נגד טביב, אז מה הם בראיון איתו הוא מבקר את השחקנים שלא מתאמצים מול 12000 אוהדים, ואומר שיבינו שהם משחקים בהפועל ת"א ולא בהפועל חיפה (אני הייתי בהפועל חיפה....).
טענת ששירזי יוצא נגד השחקנים שתובעים את טביב, אז מה הם הוא נותן להם לשחק ומבקש מהם להפריד בין מה שקורה במגרש למחוץ למגרש.
ולא יכול להיות שבמשחק "עונה" עבורינו הם רצים "רק" 8 ק"מ (דר"א סחטיין עליו אם יש לו באמת נתון כזה) בממוצע, ושהוא דורש מהם
לרוץ 10 +, ואם הם לא רצים במגרש שלא ירוצו אחריו לבכות על טביב.

אז מה הקשר?
באמת שאין, אתה מתעקש לא לראות כמה פתאטי אתה נשמע / נקרא בהודעות שלך, כמה הם מוסטות מראש וחסרות קשר רציני
לנאמר מסביב ולקורה מסביב. אז כמו שאמרתי אין קשר, אתה עושה מלאכת קודש אל תתן למציאות לבלבל אותך.

מי שנשמע פתאטי זה אתה על שלל ההתפתלויות שלך , אני בניגוד אלייך רואה את הדברים אחרת ! שחקני כדורגל הם בני אדם ,מצבם המנטלי בכי רע , לבוא ולומר שיעשו הפרדה זה טוב ויפה במציאות אין סרט כזה !
ואכן שירזי לקח צד במחאה לא מאשים אותו על כך אבל בהחלט אני רואה אותו אחראי לפעלותיו הוא בחר להכניס את עצמו לקלחת הזו שיישא בתוצאות !
וזה לא משנה איך תנסה להפוך את זה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 פברואר 2012, 11:38 
סמל אישי של המשתמש
אני מביא ציטוטים מהראיונות / דיווחים אתמול.
מספורט 5:
"רצתם 8 קילומטר בממוצע מול 12,000 אוהדים. גם בזה אלי אשם?"
מone:
"אין בעיה אחת, כולם יודעים. החל מהבעלים, הצוות המקצועי והשחקנים"
"אני יודע שלא הכל מושלם בהפועל"
"לא אלי טביב ולא אף שחקן יותר גדול מהפועל"
"הוא (טוטו) הודיע שהוא חולה. אני נוטה להאמין לשחקנים מבוגרים"
"יש ואקום בנושא הניהול... יש כאוס בכל הנושא הזה"
מynet:
"החוזה של שי אבוטבול זה אלי טביב, מה שקרה עם תמוז זה אלי טביב, אבל גם הרמה שלכם זה גם אלי טביב?"
מwalla:
"יש קהל גדול לקבוצה הזו, קהל שבא לראות אותה מנצחת. אסור לדברים שקורים מסביב להשפיע"

ועוד ציטוט מוואלה
"השחקנים סיפרו על כך שהם קרועים בין הרצון לעמוד לצד האוהדים ולצידם של שחקנים כמו תמוז ואבוטבול, לבין הרצון להצליח על הדשא, כשהם יודעים שהצלחה כזו משחקת לידיים של טביב"

אז בסדר אני מתפתל, אתה לא שם לב שכל הודעה שלך היא מראש לחפש איפה טביב אשם, כל דבר שקורא במועדון מבחינתך
קשור להאשמה של טביב. טוטו הולך באמצע העונה טביב זבל איך הוא משחרר שחקנים באמצע, אמרתי לכם שיותר יעזבו מיבואו"
טוטו בסוף נשאר "טביב זבל איך הוא לא משחרר את טוטו, פוגע לנו בשם הטוב, ככה שחקנים לא ירצו לבוא אלינו". אתה לא מסתכל
על המצב בעין ראלית אלא בעין מאשימה ותוקפת את טביב על הכל.

נערך לאחרונה על ידי el dudernio בתאריך 07 פברואר 2012, 11:45, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 פברואר 2012, 11:43 
el dudernio כתב:
אני מביא ציטוטים מהראיונות / דיווחים אתמול.
מספורט 5:
"רצתם 8 קילומטר בממוצע מול 12,000 אוהדים. גם בזה אלי אשם?"
מone:
"אין בעיה אחת, כולם יודעים. החל מהבעלים, הצוות המקצועי והשחקנים"
"אני יודע שלא הכל מושלם בהפועל"
"לא אלי טביב ולא אף שחקן יותר גדול מהפועל"
"הוא (טוטו) הודיע שהוא חולה. אני נוטה להאמין לשחקנים מבוגרים"
"יש ואקום בנושא הניהול... יש כאוס בכל הנושא הזה"
מynet:
"החוזה של שי אבוטבול זה אלי טביב, מה שקרה עם תמוז זה אלי טביב, אבל גם הרמה שלכם זה גם אלי טביב?"
מwalla:
"יש קהל גדול לקבוצה הזו, קהל שבא לראות אותה מנצחת. אסור לדברים שקורים מסביב להשפיע"

ועוד ציטוט מוואלה
"השחקנים סיפרו על כך שהם קרועים בין הרצון לעמוד לצד האוהדים ולצידם של שחקנים כמו תמוז ואבוטבול, לבין הרצון להצליח על הדשא, כשהם יודעים שהצלחה כזו משחקת לידיים של טביב"

מה אתה רוצה ??? אני חייב להבין אתה מנסה להוכיח שמה שאמרתי נכון ???

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 פברואר 2012, 11:47 
סמל אישי של המשתמש
טביב חלק מהאשמים, יש כאוס בהנהלה, לטביב יש חלק באשמה בבעיות מול שי ותמוז.
אנחנו צריכים לשחק בשביל האוהדים, אני מאמין לטוטו שהוא חולה.

כן אין ספק שירזי בעד טביב, ואני הפתאטי.

יקירי צר אבל השתגעת לחלוטין אתה עברת למצב מזיק ממצב מוחא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 פברואר 2012, 11:49 
אופירע נתנה כותרת מגמתית ומסולפת כמייטב המסורת ואתם כולכם אוכלים את החרא הזה בתאווה.
אני לא מוצא שום בעיה בהתבטאויות של שירזי וגם לא מוצא ממש קשר בינן לבין הכותרת שהעלוקה הפאתטית הזאת פירסמה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 פברואר 2012, 11:53 
מי שאומר ששירזי לא לוקח פה צד נמצא בהכחשה קשה
שירזי הגיע לפה מלכתחילה בשביל לזכות לחוזה לעונה הבאה.
זה שהוא נזהר בדבריו ומשתדל ככל יכולתו לא לשרוף את עצמו מול הקהל (והוא נשכל כישלון חרוץ עד עכשיו) זה משהו אחר
ניצן שירזי מאמן כושל ובן אדם קטן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 פברואר 2012, 11:54 
סמל אישי של המשתמש
Oleg Neduda כתב:
מי שאומר ששירזי לא לוקח פה צד נמצא בהכחשה קשה
שירזי הגיע לפה מלכתחילה בשביל לזכות לחוזה לעונה הבאה.
זה שהוא נזהר בדבריו ומשתדל ככל יכולתו לא לשרוף את עצמו מול הקהל (והוא נשכל כישלון חרוץ עד עכשיו) זה משהו אחר
ניצן שירזי מאמן כושל ובן אדם קטן

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 פברואר 2012, 11:57 
el dudernio כתב:
טביב חלק מהאשמים, יש כאוס בהנהלה, לטביב יש חלק באשמה בבעיות מול שי ותמוז.
אנחנו צריכים לשחק בשביל האוהדים, אני מאמין לטוטו שהוא חולה.

כן אין ספק שירזי בעד טביב, ואני הפתאטי.

יקירי צר אבל השתגעת לחלוטין אתה עברת למצב מזיק ממצב מוחא.

עדיין לא הבנתי מה אתה רוצה (כנראה הבעיה אצלי) , אבל אני לא כלכך מתרגש מכך ,כי לשנות את דעתך זה כמו לחצוב עם כפית בסלע בזלת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 פברואר 2012, 12:04 
סמל אישי של המשתמש
אתה טוען ששירזי לוקח צד (את הצד של טביב),
כאשר הבאתי פה הודעות מהתקשורת שסותרות את זה, כמובן שזה לא הפריע לך במאום.
בדיוק כמו שזה לא מפריע לOleg Neduda ו Yobov, החלטתם מראש שמאמן שישתף פעולה
עם טביב הוא בובה שתרקוד לפי צלילי הטלפון ממיאמי, ולכן הוא פסול וצריך לצאת נגדו, כי זה לצאת
נגד טביב. עכשיו לא משנה מה הוא יגיד אתם תהיו כמו אחרוני כתבי החצר של הדון וגורותיה של אופירה
ותעוותו, תסלפו ותצבעו בצבעים ה"נכונים" את הנאמר כדי שזה יתאים לאג'נדה שלכם.
זה עלוב, זה פתאטי וזה ממש לא עושה לנו, קהל אוהדי הפועל, שירות חיובי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 פברואר 2012, 12:09 
סמל אישי של המשתמש
סימרוטיץ' , אני אתנדב להסביר במקום אל דוד.
אנחנו צריכים להיזהר ולתייג את טביב כאחראי הבלעדי לכל הדברים הרעים שקורים במועדון.
ניצן צודק במה שהוא אמר והוא ניסה,בדרכו, לצור חציצה בין מה שקורה מחוץ למגרש למה שקורה ברגע שהשופט שורק לתחילת המשחק. שחקנים שיוצאים בגלוי נגד הבעלים מזיקים לעצמם ולמועדון ורק גורמים לנו להראות עוד יותר רע.
המחאה שלנו צריכה להיות מופנית לטביב, לא לניצן ו/או שביט ו/או הלל. צריך לעבוד בשכל ולדעת גם לאיזה בורות לא ליפול, טביב עושה מספיק שטויות כדי שלא נצטרך לחפש אותו על כל דבר קטן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 פברואר 2012, 12:31 
העניין פשוט !
ניצן שירזי על שלל התבטאויותיו אומר לשחקנים להפריד בין מה שקורה מול הבעלים ליכולת של שלהם על הדשא , אני לא מסכים אם אמירה כזו בלי שום קשר למחאה , שחקנים הם בני אדם וממש כמו בעבודה שלי ,התוצר שאני נותן הוא פחות טוב כאשר אין כימיה ביני לבין הבוסים שלי , כך זה אצל כולם למעט יחידי סגולה.

ניצן שירזי הכניס את עצמו למצב הזה , היה עדיף לו לשתוק ולא להתייחס לנושא בכלל , ברגע שהוא פולט שטויות בכמויות (ולא משנה איך אתה מנסה להציג את זה)
הוא מבחינתי נשרף , ממש כמו שביט והילל , מה שנקרא מכרו את נשמתם לשטן , אני יכול לקבל ולהבין אותם (בכל זאת פרנסה) אבל שידעו לשאת בתוצאות של בחירתם,לכן אני לא סובל אנשים שמקשקשים על כל העולם ,מה שירזי לא ידע שזה המצב ??? שיאכל את מה שהוא בישל לעצמו.

בעניין המחאה , אין שום בעיה לבזר אותה המסר נגד טביב ברור ומובן (לא אומר שצריך להפסיק) עכשיו מבחינתי אחד ממטרות המחאה זה להסביר לכל מי שנכנס תחת החופה של טביב צפוי להיפגע מהנישואים האלו וזה כולל את הילל ושביט ושירזי ואוגפין וכל מי שנותן יד לטביב להרוס את הפועל בין אם הוא משמש עלה תאנה הוא שהוא לוקח תפקיד במערכה .
אנשים צריכים לדעת שעל הבחירות שלהם הם יישאו בתוצאות לטוב ולרע .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 פברואר 2012, 13:07 
סמל אישי של המשתמש
סימרוטיץ אני אחלק את תגובתי גם לכמה "נושאים".
1. שירזי, כמוך מבין שהפן הניהולי פוגע בפן המקצועי, ולכן מבקש מהשחקנים לבצע נתק בין הדברים בכל פעם שהם עולים למגרש (אימונים או לצורך משחק) זה מה שהוא אמור לעשות למען הצלחה מקצועית, ואתה הרי מבין את זה. שחקנים הם בני אדם, אבל בניגוד לעבודה שלך שם התוצר שאתה נותן "משרת" רק את מקום העבודה במקצוע הזה התוצר הוא קודם כל אינטרס אישי של השחקן. ככל שהוא יבקיע יותר, ינצח יותר, ויהיה טוב יותר ערכו בשוך יעלה ויסכימו לשלם לו משכורת גבוהה יותר. כי בניגוד למרבית המקצועות התוצר כאן הוא קודם כל השחקן, כי אי אפשר לקנו גולים, שערים או הגנת ברזל אפשר לקנות רק את השחקנים שעושים את זה. השיטה שלך לפיה הכדורגל הוא עסק ככל העסקים משרתת קודם כל את הצד של טביב, לפיה הוא יכול לנהל את הפועל ת"א כמו שהוא מנהל את כל העסקים לו.

2. שירזי הכניס את עצמו למצב ברגע שהוא נכנס לקבוצה, ככה גם שביט, וככה כל איש מקצוע אחר שהיה נכנס, רק מה? אין ברירה, אם אנחנו רוצים שהפועל תמשיך להתקיים אנחנו צריכים את אנשי המקצוע, כי אלו חוקי המשחק. אם אף מאמן לא יבוא, אם אף שחקן לא יסכים לשחק פשוט נתפרק, לא כמו הפועל שאול, אלא הלהכה למעשה הקבוצה תסגר ע"י בית הדין, אני מאוד מקווה שזה לא האני מאמין שלך ושלשם אתה מכוון את הדברים.

3. בענין המחאה, מכיוון שכל מי שמשחק / מאמן כרגע בהפועל אמור לנסות ולעשות את המקסימום (בגלל סעיף 1) ומכיוון שבשבילינו עדיף שיהיו כאלו שינסו לעשות את המקסימום (סעיף 2) המחאה אמורה להיות מחולקת ל 2:
א. נגד טביב במטרה להגביר את רצונו למכור את הקבוצה.
ב. כלפי חוץ במטרה להראות לכל מען דבעי שיש כאן קבוצה למכירה.
רק שילוב של שני הדברים האלו יכול להוביל לכך שנפרד מעונשו של זה במהרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 104 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: