להל"ן סימרוטיץ במופע עיתונאי מזהיר, פשוט ללקק את האצבעות.
<אזהרה - לא מומלץ לאנשי חסרי ביקורת עצמית>
אופירה כתב:
השחקנים אומרים לך שהמחאה מפריעה להם?
ניצן שירזי כתב:
"בהחלט, לא אחד ולא שניים. אני בהפועל שלושה שבועות וזה מרגיש כמו שלוש שנים. יש בקבוצה שחקנים טובים ואיכותיים, אני מצפה שיידעו להתעלם"
הפרשנות של סימרוטיץ כתב:
זה טוב שהוא מצפה מהם , אני חושב שהם בני אדם ואי אפשר לעשות הפרדה ! למה הוא מתנהל כל-כך טוב ????
אז מה אם באותו ראיון הוא אמר:
ניצן שירזי כתב:
אין בעיה אחת, כולם יודעים. החל מהבעלים, הצוות המקצועי והשחקנים. כולם צריכים לתפקד טיפ טופ.
אופירה כתב:
למה האוהדים לא אוהבים את טביב?
ניצן שירזי כתב:
"אני לא יכול לשים את האצבע ולהגיד. זה כנראה החל לאחר פירוק השותפות במועדון. אני מנסה לעשות את המקסימום כדי שנדע להפריד".
הפרשנות של סימרוטיץ כתב:
פה יש לקיחת צד או שהוא אוטיסט , להאמין שבגלל הבמבי יש מחאה זה על גבול החוצפה!
אז מה עם גם שירזי באוץתו ראיון בדיוק מותח ביקרות על ההתנלהות (ומסווה אותה יפה):
ניצן שירזי כתב:
"הפועל מתנהלת יותר טוב מ-80 אחוז מהמועדונים בארץ. אלי טביב מנהל את הקבוצה. יעקב הלל גם מנהל עכשיו, ויש גם את ליהי טביב. יש ואקום בנושא הניהול. ברור שהוא הולך למנות מישהו <דרישה>, הוא לא ישאיר את המועדון ככה. הוא מחפש וימצא איש שמזוהה עם הפועל. יש כאוס בכל הנושא הזה "
ובנוסף יש גם את הציטוט שהבאתי מקודם "החל מהבעלים..." ככה שהוא לא לוקח צד, הוא רק מציין שהבעיה התחילה אחרי הבמבי,
כן הבעיה עם טביב כבעלים יחדי החלה מהרגע שהוא נהיה כזה, איזו אמירה קיצונית של שירזי.
הדלפה מאסיפת הקבוצה לפשכצקי או עידו חגי כתב:
"ניצן שירזי : מעכשיו כל מי שחורג מהמסגרת תהיה לו ועדת משמעת. מי שידבר נגד ההנהלה ישלם בכיס"
הפרשנות של סימרוטיץ כתב:
גם את המשפט הזה לא פרשנו נכון ?
אז כן סימרוטיץ, מפתיע אבל גם את המשפט הזה פרשת לא נכון, אם קצת היית מוציא את הראש מהאג'נדה בה את תקוע היית קורא
גם את ההדלפה הבאה מאותה אסיפת קבוצה:
ציטוט:
"אתם חבורה של פחדנים לא אמיתיים, שעושים הנחות לעצמם ובורחים מאחריות", ירה שירזי. "תפסיקו לפרש כל דבר שקורה לכם בזה שאין הנהלה. 12,000 צופים מגיעים כל שבוע לבלומפילד ואתם לא יכולים לשחק ככה. גם הרמה שלכם קשורה לאלי טביב? אתם לא מבינים באיזה מועדון אתם נמצאים. אתם לא רצים, אל טביב אשם. אתם בורחים מאחריות, טביב אשם".
כלומר הבעיה היא לא ביציאה שלהם נגד טביב, אלא בזה שהם עושים לעצם "הקלות" כי אפשר לצאת נגד טביב.
בראיון לאופירה שירזי כתב:
"בכל דבר שקורה בקבוצה מאשימים את אלי טביב. לאחר המשחק מול אשדוד ירדתי בדיכאון. הגיעו יותר מ-10,000 צופים. אנחנו מחויבים לתת את ה-100 אחוז כשיש כל כך הרבה אוהדים. לא היינו מספיק מחויבים. השחקנים רצו 20 אחוז פחות ממה שצריך. כולנו יודעים שיש בעיות לשי (אבוטבול) ולטוטו (תמוז). כשהשופט שורק אנחנו צריכים לתת את המקסימום. אני יודע שלא הכל מושלם בהפועל"..."לא אלי טביב ולא אף שחקן יותר גדול מהפועל. עד היום הפועל לא קיבלה תביעה מאבוטבול. לא הגיע שום מסמך כזה. טוטו זה נושא בפני עצמו. הוא התאמן, היתה לי שיחה איתו והוא הרגיש שהוא במקום טוב לשחק. הוא אמר שהוא נקי לשלושה חודשים הקרובים, שהסיפור עם מואנקו מאחוריו. חשבתי שיהיה נכון להרוויח אותו בבלומפילד עם הקהל הגדול ולכן הוא שיחק. אחרי המשחק הוא התראיין בצורה לא ראויה, הוא עשה דברים שלא צריך לעשות".
אז סימרוטיץ יקר, העובדות לא יבלבלו אותך לשני אתה עושה מלאכת קודש.