אדום מטלי כתב:
תגידו, אם יש לכם חבר מליארדר, שאינו אוהד הפועל, הייתי מציעים לו לקנות?
לא מבין איזה אינטרס יש למישהו - למעט אוהד אמיתי - להשקיע ולהכניס את עצמו לביצה המטונפת הזו של הכדורגל הישראלי.
לא מבין איך הצליחו להביא את כל הגולדהארים האלה. אני מניח שגולדהאר למשל מקלל את היום ואת מי ששכנע אותו לזה.
בכל מקרה נתי, אם אתה הולך לעשות את מה שאמרת, אני מוכן להיות הנהג שלך וגם לקנות לך פיצה וכרטיס ללונה פארק.

אמרתי לא פעם, הפועל / כל קבוצת כדורגל היא השקעה פרסומית תדמית.
אין שום סיבה בעולם שהפועל לא תוכל להיות "עסק" תדמיתי מוצלח, ההצלחה באירופה ומפעלות החינוך יוצרות
מראש כר דשא טוב לצורך זה, ופעילויות של אירגוני אוהדים בכל העולם נגד הגזענות היא גם לא דבר "רע" תדמיתית.
אשם שרוצה להשקיע "בחברה" ולקבל דיבדנד מרשים של הכרה ציבורית והשתפשפות והחיכוכים בלתי פוסקים עם
פוליטקאים וחלק נכבר מעשירי העולם בהחלט יכול לראות בהפועל כעסק משתלם.
הסיבה שהפועל אמורה ל"קרוץ" במיוחד לאותם אנשים היא שבשביל להיות חברת קבע בליגת האלופות / הליגה האירופאית
אותו בעל הון לא יצטרך כמעט ולהשקיע מלבד ברכישת הקבוצה, סכום אותו הוא יכול לקבל כמעט במלואו אם לא מעבר לזה
כאשר יחליט למכור.
בניהול נכון להפועל יש הצלחות "קבועות" של כ 30 מליון שקלים מחסויות / ספונסרים וכו', סכום זה לבד הינו מבין 3 התקציבים
הגדולים בארץ, תוסיף לזה מכירות שחקנים, וכסף מאירופה ותגיע בשקט לסביבות ה 50-60 מליון הכנסות לעונה, וזה בעונה של
ליגה אירופאית. מספיק פעם בשלוש / ארבע שנים להעפיל לליגת האלופות וההכנסות כבר יגיעו ל 100 מליון, ו 70 מליון בממוצע
לשנה. בשיטה של אופ"א מהליגה הישראלית זה לא אמור להיות "לא ראלי" לחלוטין.