תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 30 יוני 2025, 09:46

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 39 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: איבוד שליטה
הודעהפורסם: 05 פברואר 2012, 16:35 
סמל אישי של המשתמש
אני חושב שצריך להתמקד בהפעלת לחץ על טביב לחזור לפה.
במצב הנוכחי באמת לא מזיז לו לשים את הילדה שלו בפרונט שתספוג את כל האש והמחאה של האוהדים והוא מנהל את הקבוצה בשלט רחוק.
חייבים להדגיש בכל מקום אפשרי שהקבוצה קורסת ובעל הבית בחו"ל.
ברגע שתהיה דה לגיטימציה לדרך הפעולה הזו והוא יהיה חייב לחזור כדי להראות לכולם שהוא שולט במצב, אז המחאה תוכל לעלות מדרגה ללחץ ישיר עליו.
מהשניה שהוא נוחת פה צריך למרר לו את החיים בכל הדרכים החוקיות ולא לעזוב אותו לרגע, אבל לשלב הזה נדאג אח"כ.
קודם כל, וזה משהו שכל מי שעולה לרדיו/כותב טור צריך לפמפם, שיחזור לארץ ולא יתחבא במיאמי כמו מוג לב שמתחבא בארון כשהמשטרה מגיעה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 פברואר 2012, 19:37 
סמל אישי של המשתמש
אני חושב שהכתובת הבאה היא אבי לוזון.
יו"ר ההתאחדות לכדורגל, אחראי על איך שהליגה הבכירה לכדורגל נראית.
עם כל השנאה לבית"ר ירושלים, ואני ממש שונא אותם. יש לו אחריות לכך ששני מועדונים מתוך ארבעת הגדולים בארץ, נמצאים בתהליכים שונים של התפרקות. אם אבי לוזון רוצה שתהיה ליגה עם קהל, הוא חייב לעשות סדר בנושא של בעלי קבוצות.
צריך להפעיל לחץ חזק בכיוון הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 פברואר 2012, 20:52 
סמל אישי של המשתמש
מי שהיה אתמול בכנס הבין כמה המצב באמת קשה, וכמה הרגשות מעורבים. כולם צריכים להבין שאנחנו נכנסים עכשיו לתקופה קשה מאוד, עד שטביב יעזוב. אם יהיה לנו מזל וזה יקרה לפני העונה הבאה, אנחנו נהיה בסדר. אם לא, העונה הזאת היא חלום רטוב לעומת העונה הבאה. הרעיון הוא פשוט למרר לו את החיים ברמות שהוא לא יכול לתאר בגבול החוקי. ואני מצטט את אחד ממנהיגי המחאה -"מה שסוקולובסקי עשה לחולדאי זה כלום לעומת מה שאנחנו נעשה לטביב". וצריכים לדעת שיבואו דברים קשים , שבעונות אחרות יחשבו כנוראים, והיום הן בעיות קטנטנות ביחס לנגע המרכזי והקרב המרכזי.

תזכרו, אנחנו נלחמים על הבית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 פברואר 2012, 22:22 
סמל אישי של המשתמש
בעיני הצעד הבא צריך להיות גיוס הקהילה היהודית במיאמי.

אמנם קצת קשה לנו ללכת להפגין מול החנויות שלו שם, אבל בעידן של האינטרנט אין שום סיבה שלא נכתוב לקהילות, נתראיין בתחנות רדיו, קבוצות פייסבוק וכו'.
אפשר גם אולי כל מיני עיתוני ספורט איזוריים.

שאם הוא לא בא לכאן, המחאה תגיע אליו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 פברואר 2012, 22:22 
סמל אישי של המשתמש
חברים, קראתי בעיון רב את הדברים.
רק לפני שאתם מפוצצים אימון, עושים בלאגן וכולה...תנו לאלה ששולחים אתכם לעבור על החוק,
להיות בראש...
תלכו אתם אחריהם...
..
הכל קל לזרוק פה מאחורי המסך יציאות - "בוא נעשה לו כך וכך..."...
אני אישית נגעל מגילויי אלימות בכל מצב, בכל מקרה.
מה שכן יכול להועיל הוא דבר ששמעתי ביציע,
אמר לי אחד האוהדים שהולכים לפנות למבקר המדינה --
אני על מבקר המדינה ועל תביעה של עורך דין כבר חצי שנה שומע....
אבל זה בהחלט צעד חוקי, שבהנחה שלמישהו יש הוכחות חותכות לקיום עבירות - יכול בהחלט להזיז משהו.

לדעתי האישית,
לאחר שהשופט שטרסנוב קבע כי הוא אינו צריך להיות בעל קבוצת כדורגל - ראוי יהיה לשאול את גדולי ההתאחדות לפח-זבל איך הם נתנו לו להיות שוב בעלים של קבוצת כדורגל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 פברואר 2012, 22:24 
סמל אישי של המשתמש
כל הדרכים מובילות ללוזון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 פברואר 2012, 22:35 
סמל אישי של המשתמש
red-g כתב:
כל הדרכים מובילות ללוזון

הפרשות הכי מסריחות בהפועל של היום(שזה הישג אדיר) הן אלה שקשורות לעסקת דמארי וכמעט עסקאות טב"ח.
אפילו אם לוזון ירצה להפיל את מי שכביכול הוא השותף הכי בכיר שלו לקומבינות, שגם בשביל זה הוא יצתרך סיבה מאוד טובה, הוא ככל הנראה יפול ביחד עם טביב. מעבר לכך, אפילו אם לא, ביום שטביב ילך מהפועל כל מה שהוא עשה יצא החוצה, ולכן ללוזון יש סיבה מאוד טובה לרצות שהוא ישאר שם גם אם לא מתוכננות קומבינות עתידיות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 פברואר 2012, 00:19 
אדמדם כתב:
nati כתב:
התשובה היחידה לזבל כזה זה רק כסף!
צריך מישהו שיביא 15 מיליון שקל ויקח ממנו את הקבוצה.

לא יודע סכומים מדוייקים
אבל יש אנשים שרוצים לרכוש את הפועל
טביב לא מוכן למכור כרגע בשום תנאי
כנראה רוצה לרוקן לגמרי את הקופה
ואז

אני מפספס משהו? אתה יודע משהו שאני לא יודע?
מניין לך שעומדים עכשיו בתור כמה אנשי עסקים המשתוקקים לקנות את הפועל?
מניין לך שטביב אינו מוכן למכור כרגע? האם הציעו לו כסף בעד הקבוצה?
הפועל בשביל אלי זה ביזנס וההצהרות שלו על כך שאינו יעזוב את הקבוצה בשום מחיר הן מגוכחות. ברגע שיהיה מישהו שישים את הכסף על השולחן אני מאמין שאלי יגיב אחרת.
בראש ובראשונה עלינו להביא משקיע שיהיה מוכן לקנות את הקבוצה. משקיע שיפנה לאלי טביב וישים לו הצעה קונקרטית על השולחן.
צריך להבין שהדבר שמניע את אלי הוא כסף, וכמה שיותר יותר טוב. הבנאדם(פאקינג מולטי מיליונר) זייף כמה כרטיסים למשחק של הפועל כ"ס!
וכמו שאמרת, זה ברור שהאיש גונב כספים מקופת המועדון. זה רק עניין של זמן(וסביר להניח שזמן רב) מתי העניין יתגלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 פברואר 2012, 19:44 
סמל אישי של המשתמש
Nishri כתב:
אדמדם כתב:
nati כתב:
התשובה היחידה לזבל כזה זה רק כסף!
צריך מישהו שיביא 15 מיליון שקל ויקח ממנו את הקבוצה.

לא יודע סכומים מדוייקים
אבל יש אנשים שרוצים לרכוש את הפועל
טביב לא מוכן למכור כרגע בשום תנאי
כנראה רוצה לרוקן לגמרי את הקופה
ואז

אני מפספס משהו? אתה יודע משהו שאני לא יודע?
מניין לך שעומדים עכשיו בתור כמה אנשי עסקים המשתוקקים לקנות את הפועל?
מניין לך שטביב אינו מוכן למכור כרגע? האם הציעו לו כסף בעד הקבוצה?
הפועל בשביל אלי זה ביזנס וההצהרות שלו על כך שאינו יעזוב את הקבוצה בשום מחיר הן מגוכחות. ברגע שיהיה מישהו שישים את הכסף על השולחן אני מאמין שאלי יגיב אחרת.
בראש ובראשונה עלינו להביא משקיע שיהיה מוכן לקנות את הקבוצה. משקיע שיפנה לאלי טביב וישים לו הצעה קונקרטית על השולחן.
צריך להבין שהדבר שמניע את אלי הוא כסף, וכמה שיותר יותר טוב. הבנאדם(פאקינג מולטי מיליונר) זייף כמה כרטיסים למשחק של הפועל כ"ס!
וכמו שאמרת, זה ברור שהאיש גונב כספים מקופת המועדון. זה רק עניין של זמן(וסביר להניח שזמן רב) מתי העניין יתגלה.

הוא עשה את זה במשך 18 שנים בכפר סבא ועזב רק כשקנה צעצוע חדש, ששי ויונה עושים את זה כבר שנים בהפועל ירושליים ולא נראה שמשהו ישתנה בקרוב, מאיר שמיר עושה את זה כמעט 20 שנה בהפועל פתח תקווה והאוהדים שלהם חסרי עונים עד היום. הזמן זאת אולי התרופה הכי גרועה למחלה הזאת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 39 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: