JustZiv כתב:
kobster כתב:
JustZiv כתב:
kobster כתב:
אלון חרזי סקאוט הרבה יותר גרוע ממנו וגרם להרבה יותר נזק עם בעלים הרבה יותר טובים.
אני די בטוח שלא היתה החתמה אחת השנה בה השיקול המקצועי גבר על השיקול הכספי.
הלל לא טיפש וגם הוא מבין שהקבוצה עם 3 בלמים, 3 חלוצים, זרים לא מתפקדים (חוץ מאדל) ובור בעמדת המגן השמאלי.
כשהוא שם על השולחן שם של שחקן כמו ארתור לדוגמא וההעברה שלו מתפוצצת בגלל החלוקה של העמלה של הסוכן, איך אפשר לבוא אליו בטענות ?
כאילו הניח על השולחן את השם של פאברגס, אפשר לחשוב איזה שחקן.
ומה עם איגיבור ואורמוש? את איגיבור הוא נסע עד לנורבגיה וזה מה שהוא גילה?
עם אורמוש עוד אפשר לומר שהיה לחץ של זמן וכשעובדים בלי מוח, זאת התוצאה.
במגבלות התקציב (ר"ל הבעלים) הקיימות, ארתור זה שחקן שהיה יכול לשדרג את המשחק שלנו, בטח ובטח עם משחק כמו שהיה היום.
על הפוטנציאל של נוסא אין ויכוח, רק שהוא ילד עם דפיקה בראש וזו גם הסיבה שהוא בהפועל ולא באירופה.
לא אשמת הסקאוט שמתחילה העונה אין לנו מאמן שיודע מה לעשות איתו.
תפקיד של מי זה להגיד למאמן שהוא שחקן טוב(וגם בזה אני חולק עליך) אבל עם דפיקה בראש אם לא של הסקאוט?
במיליון יורו/דולר אני מוצא לך 20 שחקנים יותר טובים ממנו.
כולם ידעו שיש לנוסא דפיקה בראש כולל הסקאוטים פה בפורום שהוזכרו בתגובות הקודמות.
הבעיה של נוסא שהוא נפל על קשטן וטביב, ומאז סיפור הנסיעה שלו לנבחרת הוא נעלם לגמרי.
אני מוצא לך שחקנים יותר טובים בהרבה פחות כסף, אז ?
יודע מה, אני מפנה אותך לאשכול של redfox ולאוסקר סקאריונה שכולם פה נזלו ממנו (כולל סחבק) והוא היה שווה 300 אלף יורו בקיץ ומעל מיליון יורו היום, רק שהבעלים והמאמן החליטו להתעלם ממנו לחלוטין למרות מספר פניות ישירות שנעשו אליהם ולגורמים אחרים בהנהלה.
בלי קשר ,לקרוא לבן אדם שמשמש כרגע בארבעה תפקידים במקביל ולא קיבל משכורת במשך 4 חודשים כישלון זו עזות מצח.
לא מסוגל להפנות זרת מאשימה לבן אדם שהכי קל מבחינתו זה לקום וללכת אבל הוא נשאר בתת תנאים רק בגלל שהוא באמת אוהב את המועדון ורוצה לעשות טוב.
שלא יובן לא נכון, כל מי שכרגע נושא באיזשהו תפקיד במועדון הוא עלה תאנה של טביב רק שיש כאלה שבאמת רוצים לעשות את העבודה שלהם על הצד הטוב ביותר למרות בעלים נורא ואיום שמכשיל (במכוון או לא) כל ניסיון לשפר את המצב.