חזוקה כתב:
אין לי מושג על איזה אנשים אתם מדברים, אבל תפסיקו לזיין תשכל עם האשכולות האלה בחייאת דינק.
כל קהל מגיע מסוגים שונים של אוכלוסיות, במיוחד עם העקרונות של הקבוצה שלכם "הפועל" שרואים גם ערבים, גם מזרחים, גם אשכנזים ואפילו דרוזים.
אני לא יודע על מי ספציפית אתם מדברים, אבל בערך כל משחק שהלכתי ב10 שנים האחרונות היו ריבים בין אנשים ובין אוהדים, הפועל קבוצה גדולה מידי בשביל שכולם יכירו את כולם למרות שאני מכיר מאות אנשים ביציע, זה פשוט לא ייתכן ולא אפשרי, עד כמה שאתם חושבים שהשמש זורחת מהתחת של הפורום הזה וכל מי שפה זה 98% מהאוהדים. זה הכי ל-א ככה.
כשאתם אומרים "מתי נאגור אומץ ונלך אליהם כבר", מי זה האנחנו פה? "האוהדים האמיתיים/הנכונים"?
כל אחד עושה מה שבא לו ואין פה חוקים, ואם מישהו אומר הפועל זונה והוא קורא לעצמו אוהד הפועל הוא חתיכת אידיוט.
ואם מישהו אומר שהוא "יזרוק לאפולה בוטנים" אז הוא כנראה גזען, ועם כל הכבוד זו זכותו, ואף אחד פה לא יקבע או ינסה לחנך אותו.
ודרך אגב - אני ממש לא מצדיק את היותו גזען. יכול להיות שהוא מוציא שם רע לאוהדי הפועל בעצם היותו גזען מהסיבה שגזענות לא מתחברת לערכי המועדון אותו הוא אוהד, אבל שוב - אף אחד פה לא יכול לחנך אותו.
אני מקבל כל אדם (ביציע ובכלל), לא משנה מה הדעות שלו או מה המוצא שלו (אין לי מושג למה העלת את זה, אבל אם העלת - אז אני אענה).
מה שאני לא אקבל, בשום צורה ובשום מקום, ובטח בקהל של הפועל, זה גזענות ואלימות.
זה לא זכותם, אלימות וגזענות זה לא זכות, זו מחלה.
והייתי אומר את זה גם אם זה היה יומי הראשון ביציע.