תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 30 יוני 2025, 11:57

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 35 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: תאורית קונספירציה
הודעהפורסם: 04 פברואר 2012, 10:22 
ראצ'ו כתב:
לא קונספירציה ולא נעליים. אתם נותנים לטביב יותר מדי קרדיט.
אלי טביב הוא נוכל מקצועי, בארצות הברית עם הנאיביות שלהם זה יכול לעבוד, בארץ הבינו את הטריק שלו ובגלל
זה הוא נכשל בכל עסקיו בארץ.
טביב נמצא בהפועל משתי סיבות: 1. הוא אוהב את תשומת הלב שהוא מקבל, להיות בליגת אלופות ולהתחכך בכל המי ומי
עשה לו את זה. כשהפועל לקחו אליפות בטדי הוא ניסה לחטוף מוואליד את צלחת האליפות ורצה להניף אותה בעצמו (אפשר לראות את זה
בסרטון האליפות), הוא קפץ על המצלמות והוא מאוד מאוד נהנה מהחשיפה שהוא מקבל.
2. כסף- טביב יהיה בהפועל כדי לקחת כמה שיותר. הוא יעזוב רק כשזה ישתלם לו יותר לעזוב. אין לו בעיה להקריב את הבת שלו בשביל כסף
והוא כבר הוכיח את זה בעבר. הוא לא סומך על אף אחד וימכור את כולם בשביל עוד כסף. בניגוד למה שחושבים הוא לא השקיע כסף בהפועל
וגם הכסף ששולם כביכול למוני לא היה כסף שלו. תוסיפו לזה את ה-8 מיליון ש"ח שהוא לקח לכיס מעסקת דה סילבה/יבואה/ידין ותבינו
שהוא עשה אחלה כסף על הפועל.

העובדה שהפועל מגיעה לתביעות כל שני וחמישי היא כי ככה טביב עובד. הוא יודע שאנשים לא אוהבים להגרר לבתי משפט ומוכנים להתפשר על חלק
מהכסף בדרך, זו שיטה שלא הוא המציא דרך אגב (לי עשו את זה בתור שחקן בגיל 19 בשמשון ת"א למשל), אבל הוא לקח את זה 10 דרגות קדימה
ועושה את זה בקבוצה עם תקשורת וחשיפה הרבה יותר גדולה.

לגמרי.

ולחידוד לסעיף 1 הנ"ל, האיש הוא אסופה של רגשי נחיתות ולכן הוא כל כך נהנה מהחשיפה וכל כך רגיש וחלש מול ביקורת. רוצים נקודת תורפה במאבק נגדו ? זה נקודת התורפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2012, 10:37 
סמל אישי של המשתמש
Adom Bdam כתב:
תאורית קונספירציה אחת היא שכל התביעות האלה מסוכמות מראש ואחרי זה חלק מזה עובר לטביב מתחת לשולחן,וגם עם המכירות והקניות של הפועל,הוא רוצה להוציא כל שקל מהמועדון.
לדעתי יקרו אחת מהאפשרויות הבאות:
1.גסיסה - הפועל תגסוס וטביב לא יביא שקל מהבית,מיאוס ומחאות
2.מכירה - אחרי שטביב יוציא את כל הכסף הוא ימכור למישו באיזה עסקה עם סכום גבוה כדי שלא יצא פרייאר

אני תומך גדול במחאה אבל כמו שהעלו פה נקודה "האם יש קונה להפועל?"
ברור לי שאני לא תומך בטיעון שרק טביב יכול לנהל ואם לא הוא אז אף אחד
אבל במצב הקיים טביב ייצא מפה רק שיקנו ממנו בסכום של לפחות 12 מליון אחרי שנכריח אותו.
מנהלי המחאה אומרים שיש קונה אבל לא מדגישים יותר מידי פרטים לציבור שיש מי שיחליף את טביב בבוא העת

אני לא חושב שמנהלי המחאה אומרים שיש קונה, אלא שיהיה קונה אם יהיה מוכר (טיעון מאוד הגיוני). אם היה קונה שבאמת רוצה לקחת את המועדון על עצמו הוא היה עושה בחכמה אם היה מצהיר על כך בפומבי, מה שהיה גורם למחאה להיות עוצמתית בעוד 2-3 סדרי גודל ודוחק את טביב לפינה (ואפשר גם אותו לדחוק לפינה). ביום שיבוא הראשון ויגיד שיש לו הצעה בסדר גודל של סביב העשרה מיליון שקלים אפשר יהיה לצאת עם הנתון הזה למלחמת ג'יהאד.

"נשק ההולך לשדה הקרב וחוזר שלם, אות הוא שלא נלחם. נשק שחוזר מהקרב שבור, סימן הוא שנלחם והביא ניצחון" (ד"ר סאלם, נשיא ברדה הסורית, בהתייחסו לדגל ישראל שנשבר ונגנב מאוטובוס הקבוצה לאחר נצחון החוץ של הפועל בדמשק, 1929)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2012, 13:36 
סמל אישי של המשתמש
mbracha כתב:
Adom Bdam כתב:
תאורית קונספירציה אחת היא שכל התביעות האלה מסוכמות מראש ואחרי זה חלק מזה עובר לטביב מתחת לשולחן,וגם עם המכירות והקניות של הפועל,הוא רוצה להוציא כל שקל מהמועדון.
2.מכירה - אחרי שטביב יוציא את כל הכסף הוא ימכור למישו באיזה עסקה עם סכום גבוה כדי שלא יצא פרייאר

אבל במצב הקיים טביב ייצא מפה רק שיקנו ממנו בסכום של לפחות 12 מליון אחרי שנכריח אותו.
מנהלי המחאה אומרים שיש קונה אבל לא מדגישים יותר מידי פרטים לציבור שיש מי שיחליף את טביב בבוא העת

אני לא חושב שמנהלי המחאה אומרים שיש קונה, אלא שיהיה קונה אם יהיה מוכר (טיעון מאוד הגיוני). אם היה קונה שבאמת רוצה לקחת את המועדון על עצמו הוא היה עושה בחכמה אם היה מצהיר על כך בפומבי, מה שהיה גורם למחאה להיות עוצמתית בעוד 2-3 סדרי גודל ודוחק את טביב לפינה (ואפשר גם אותו לדחוק לפינה). ביום שיבוא הראשון ויגיד שיש לו הצעה בסדר גודל של סביב העשרה מיליון שקלים אפשר יהיה לצאת עם הנתון הזה למלחמת ג'יהאד.

10 מיליון שקלים זה הרבה פחות ממה שטביב יכול להרוויח בתור הבעלים של הקבוצה, לכן הוא לא יסכים.
כשכמה אוהדים משער 1 תרמו למאבק שלטי חוצות אנשים התחילו להאשים את כל המאבק נגדו ב"מאבק של אינטרסנטים שממומן ע"י בעלי אינטרסים שרוצים לפגוע בקבוצה", אז זה יהיה גרוע עשרות מונים אם נצדד ברוכש כזה או אחר.
בגלל זה אף רוכש רציני לא ירצה ששמו בכלל יהיה קשור איכשהו להפועל, ומעידך כל מי שיכריז בתקשורת שהוא רוצה לקנות את הפועל כשברור לכולם שאין מוכר בהכרח יהיה לא רציני("מר X", "הרבעיה מגרמניה", בבו קבבו, ולאחרונה דניאל יאמר).
חוץ מזה, כרגע המצב הוא שיש ביקוש להצע שלא קיים. טביב יגיד שהוא נשאר בהפועל לנצח עד היום האחרון שלו בהפועל כדי לא להוריד את המחיר באגורה. ביום שמישהו יגיד בתקשורת "אני רוצה לקנות את הפועל בסכום X", לא רק שהוא לא יקנה אותה, אלא גם כל אחד אחר שירצה לקנות אותה יצתרך לשלם לפחות 1.5X("אם הייתי רוצה למכור את הפועל בX כבר מזמן הייתי מוכר אותה להוא").

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2012, 13:43 
סמל אישי של המשתמש
החתול של שרדינגר כתב:
mbracha כתב:
Adom Bdam כתב:

10 מיליון שקלים זה הרבה פחות ממה שטביב יכול להרוויח בתור הבעלים של הקבוצה, לכן הוא לא יסכים.
כשכמה אוהדים משער 1 תרמו למאבק שלטי חוצות אנשים התחילו להאשים את כל המאבק נגדו ב"מאבק של אינטרסנטים שממומן ע"י בעלי אינטרסים שרוצים לפגוע בקבוצה", אז זה יהיה גרוע עשרות מונים אם נצדד ברוכש כזה או אחר.
בגלל זה אף רוכש רציני לא ירצה ששמו בכלל יהיה קשור איכשהו להפועל, ומעידך כל מי שיכריז בתקשורת שהוא רוצה לקנות את הפועל כשברור לכולם שאין מוכר בהכרח יהיה לא רציני("מר X", "הרבעיה מגרמניה", בבו קבבו, ולאחרונה דניאל יאמר).
חוץ מזה, כרגע המצב הוא שיש ביקוש להצע שלא קיים. טביב יגיד שהוא נשאר בהפועל לנצח עד היום האחרון שלו בהפועל כדי לא להוריד את המחיר באגורה. ביום שמישהו יגיד בתקשורת "אני רוצה לקנות את הפועל בסכום X", לא רק שהוא לא יקנה אותה, אלא גם כל אחד אחר שירצה לקנות אותה יצתרך לשלם לפחות 1.5X("אם הייתי רוצה למכור את הפועל בX כבר מזמן הייתי מוכר אותה להוא").

מכיוון שסביר להניח שטביב כבר החזיר את ה"השקעה בקבוצה" במסגרת הבמבי, עשרה מיליון שקלים בשילוב עם מחאה רחבת היקף וחסרת רחמים יכולים לסלק אותו מכאן. אולי בנוסף לאיזו תביעה משפטית פה ושם, קצת לחץ בתקשורת, דמעות יומיומיות של דנה וליהי וכו'. ברור שהוא יכול להמשיך ולסחוט את הלימון, אבל תמיד יהיה שיווי משקל: ככל שתסחוט את הלימון ערכו ירד, ואולי המחיר האישי שתשלם יהפוך את עניין המסחטה לפחות ופחות כלכלי ויהיה עדיף לו למכור את הקבוצה כששוויה עדיין לא כשוויה של הפועל כפ"ס.

לגבי תמיכה של הקהל בקונה אחר - ככל שהמחאה תתרחב ותגייס עוד אנשים שידעו ויבינו את המציאות כמו שהיא באמת ככה יהיה לנו הרבה יותר קל לתמוך באדם מסויים רק מתוך העובדה שהוא לא עונה לשם אליעזר (או שאלתיאל, תלוי את מי שואלים). כשיש מטרה לנגד עיניך בדמות רוכש אמיתי שמוכן ורוצה לקחת הרבה יותר קל להתאבד על הגשמת המטרה, מאשר המצב הנוכחי בו הדברים מאוד מעורפלים ותמיד יכול לקפוץ לך איזה נוד עם הרהורי כפירה ולשאול "ומי יקח את הקבוצה אם לא טביב?" כמו בימי שאול העליזים.

"נשק ההולך לשדה הקרב וחוזר שלם, אות הוא שלא נלחם. נשק שחוזר מהקרב שבור, סימן הוא שנלחם והביא ניצחון" (ד"ר סאלם, נשיא ברדה הסורית, בהתייחסו לדגל ישראל שנשבר ונגנב מאוטובוס הקבוצה לאחר נצחון החוץ של הפועל בדמשק, 1929)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2012, 23:24 
סמל אישי של המשתמש
mbracha כתב:
החתול של שרדינגר כתב:
mbracha כתב:
Adom Bdam כתב:

מכיוון שסביר להניח שטביב כבר החזיר את ה"השקעה בקבוצה" במסגרת הבמבי, עשרה מיליון שקלים בשילוב עם מחאה רחבת היקף וחסרת רחמים יכולים לסלק אותו מכאן. אולי בנוסף לאיזו תביעה משפטית פה ושם, קצת לחץ בתקשורת, דמעות יומיומיות של דנה וליהי וכו'. ברור שהוא יכול להמשיך ולסחוט את הלימון, אבל תמיד יהיה שיווי משקל: ככל שתסחוט את הלימון ערכו ירד, ואולי המחיר האישי שתשלם יהפוך את עניין המסחטה לפחות ופחות כלכלי ויהיה עדיף לו למכור את הקבוצה כששוויה עדיין לא כשוויה של הפועל כפ"ס.

לגבי תמיכה של הקהל בקונה אחר - ככל שהמחאה תתרחב ותגייס עוד אנשים שידעו ויבינו את המציאות כמו שהיא באמת ככה יהיה לנו הרבה יותר קל לתמוך באדם מסויים רק מתוך העובדה שהוא לא עונה לשם אליעזר (או שאלתיאל, תלוי את מי שואלים). כשיש מטרה לנגד עיניך בדמות רוכש אמיתי שמוכן ורוצה לקחת הרבה יותר קל להתאבד על הגשמת המטרה, מאשר המצב הנוכחי בו הדברים מאוד מעורפלים ותמיד יכול לקפוץ לך איזה נוד עם הרהורי כפירה ולשאול "ומי יקח את הקבוצה אם לא טביב?" כמו בימי שאול העליזים.

טביב הפסיק להרוויח מכפר סבא שנים לפני שהוא עזב אותה, והוא ניסה להמשיך לשלוט עליה אפילו אחרי שלקח לעצמו את הצעצוע החדש. זה ממש לא רק הכסף, זה גם שגעון הגדלות, תחושת הכח, יצר הנקמנות. ממש לא מעניין אותו הסכום שהוא ירוויח ממכירת הפועל, והוא ממש לא לחוץ על לקבל אותו.
חוץ מזה, כמה שהקבוצה תיהיה שווה פחות, ככה ניהיה יותר נואשים לרוכש, ככה שזה שהיא תיהיה קבוצת מרכז טבלה בליכה הלאומית מכל בחינה לא באמת יוריד את המחיר שלה.

הרוכש הראשון שיגיע ימצא מסע ומתן(השגיאה מכוונת) דומה לזה שעוברים כל מי שקונה שחקן מהפועל, כל שחקן שעומד לעזוב את הפועל, כל מי שהפועל קונה ממנו שחקן, ובאופן כללי, כל מי שמקיים קשר עסקי עם טביב. כמו ברוב המקרים הללו, סביר להניח שהרוכשים הפוטנציאליים הראשונים ירדו להטעין את הטלפון או ישכחו שגם צריך לרשום את מכירת הקבוצה בהתאחדות, או שלל הדרכים האחרות שבהן התפוצצו מו"מים עם טביב, ולכן, אם הקהל "יתאבד" על אחד מהם, כשהוא יפול מהפרק זה ירסק אותנו.
אנחנו צריכים לנסות לחפש את הנוק אאוט, אבל בסופו של דבר, זאת כנראה תיהיה מלחמת התשה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 35 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: