תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 05 יולי 2025, 01:25

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 190 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: שאלה בנוגע לצבא ואזרחות זרה
הודעהפורסם: 03 פברואר 2012, 22:35 
סמל אישי של המשתמש
כפייה? גם לשלם מיסים זה די כפייה,לא?
אבל רגע, אבל אם לא בראש שלי לשלם? לא אשלם? מי יכפה עליי לשלם?

בלה בלה בלה.
מציאות עצובה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: שאלה בנוגע לצבא ואזרחות זרה
הודעהפורסם: 03 פברואר 2012, 22:37 
סמל אישי של המשתמש
דור ה"בא לי" :ROSE: דור ה"מגיע לי" :ROSE:

מאה ועשרים שנות בנייה הספיקו. יאללה, לפרק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 פברואר 2012, 22:46 
על מה אתם מדברים לעזזאל!?
כל כך הרבה חוקים והגבלות שכחתם כבר מזה להיות בני אדם..
לשלם מיסים זה וואחד כפייה. וכנראה שלא קראת את כל האשכול כדי להבין שאני לא תומך במוסד של מדינות..ובכלל מדינות זה המצאה מטופשת..שרק גוזלת את החופש שלך.
כל השיטה שאתם תומכים בה היא אם כל כך הרבה סתירות שזה רק מוכיח כמה היא רקובה..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 פברואר 2012, 22:51 
סמל אישי של המשתמש
yannay כתב:
לשלם מיסים זה וואחד כפייה.

!!! אני איתך, דוּד!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: שאלה בנוגע לצבא ואזרחות זרה
הודעהפורסם: 03 פברואר 2012, 22:52 
סמל אישי של המשתמש
לא לא לא, אתה מבולבל קצת.

נערים בני 18 ללא הגבלה רפואית שלא בא להם להתגייס ו\או לא בראש שלהם ו\או חושבים שיש דבר כזה אידאולוגיה בגיל 18 ולכן מחליטים לא להתגייס - זה מה שנקרא המצאה מטופשת!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 פברואר 2012, 23:04 
Agüero כתב:
לא לא לא, אתה מבולבל קצת.

נערים בני 18 ללא הגבלה רפואית שלא בא להם להתגייס ו\או לא בראש שלהם ו\או חושבים שיש דבר כזה אידאולוגיה בגיל 18 ולכן מחליטים לא להתגייס - זה מה שנקרא המצאה מטופשת!

וואלה אז הבנתי.. אז אתה מזלזל באידאולוגיה של אנשים אחרים? על הדרך שולח אותם לעשות משהו מתוך כפייה?

תאר לעצמך מצב שהיו אומרים לך היום שמעכשיו. את הופך להיות חרדי מהזן הקיצוני ביותר.. שוכח את כל מה שאתה חושב, רוצה ומצפה לפח, שכל החיים שלך להפוך לגמרי..ואם לא.
אז כדי שתתחיל להתרגל לשבת בתא בבית סוהר.
בגלל שסירבת חוק! וחוק אסור לסרב!

אז גם הייתה מרגיש נחמד ונוח!?

גם כן רואים דברים מצד אחד..צביעות מגעילה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 פברואר 2012, 23:16 
סמל אישי של המשתמש
טוב, האשכול הזה ממחזר את עצמו. כל יומיים יבוא הצדיק הפטריוט התורן ויחיה את הדיון עם אותן טענות?
פשוט תקראו את האשכול, זה לא שאתם מחדשים משהו. ינאי ובונדרוב לא מתגייסים, אתם כן, וזהו בגדול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2012, 23:14 
סמל אישי של המשתמש
סנופקין כתב:
לירון האדום כתב:
ינאי באמת שאין לי מה להגיב לך..
רק דבר אחד- אם לא טוב לך פה, אז תעבור למדינה אחרת.
אם הינו מדינה מתוקנת אנשים כמוך היו מנודים מהחברה(רק חבל שהיום מי שלא עשה צבא=למי שעשה צבא)
בונדורוב- מה ההבדל בין המסגרת הצבאית לבין מסגרת של שירות לאומי?
שניהם מסגרות לא?
תיהיה ג'ובניק ותשרת את המדינה בדרך הזאת.
אם אנשים בעלי מוגבלויות יכולים לשרת בצה"ל אז גם אתה יכול !

איזו הודעה מטונפת (וקצת חבל לי לקרוא את זה דווקא ממשתמש שאני נהנה לקרוא את הודעותיו).
מי אתה שתחליט את כל ההחלטות בחיים שלו?
תעבור למדינה אחרת. אתה צריך להיות מנודה מהחברה. תהיה ג'ובניק. אתה יכול לשרת בצה"ל.
כמה חוצפה צריך כדי להגיד לאנשים אחרים מה לעשות בחיים שלהם, ועוד מבלי להכיר אותם?

מוסריות, צבא וחיים במדינה הם שילוב שחשבתי עליו די הרבה, המסקנות שהגעתי אליהם היא שלמעשה הבחירה החופשית צריכה להיעשות ברמת מקום המגורים. זאת אומרת, שאם לנסח פילוסופית, על בן אדם להחליט היכן הוא רוצה לגור, לחשוב על כך באמת. היה לי הרעיון שבעצם, אף אחד מעולם לא שאל אותי באיזו מדינה אני רוצה לחיות. היותי אזרח ותושב ישראלי אינם פרי בחירה כלשהי. למה בעצם לגור דווקא בישראל? רק כי נולדתי פה? אפשר פשוט לקום ולעזוב, יש חלקים בעולם שבהם אתה לא מחויב לשרת בצבא, ובעצם לא מחויב לשום חובה אזרחית מלבד תשלום מיסים ושמירה על החוק.
בעיני זאת בחירה לגיטימית, ואני לא אסתכל אפילו בחצי עין עקומה על מי שיבחר בלבחור מקום אחר.
אבל מרגע שחשבת על זה והחלטת שכאן אתה רוצה לגור, באות עם זה החובות שכוללות שירות צבאי. החלטה מודעת לגור במדינה הזאת דווקא ולא באחרת לא יכולה לבוא עם החלטה להתחמק משירות צבאי ולהקרא החלטה מוסרית. ויש קצת בלבול בין המושגים "לא מתאים" ו"לא רוצה". מהקצת שאני מכיר, מי שבאמת לא מתאים נפלט מהצבא בשלב די מוקדם. מי שלא רוצה ובוחר להמשיך לגור פה פועל בצורה לא מוסרית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 פברואר 2012, 00:18 
סמל אישי של המשתמש
מעניין מאוד מה שאתה אומר.
הייתי מסכים אלמלא כמה בעיות ברעיון, ובראשן - חוקית אתה לא יכול להתיישב בכל מקום שתרצה בעולם.
ובגדול, כמו הרבה מהמיני-תאוריות הפילוסופית שאנחנו חושבים עליהן ביום-יום, זה נשמע אחלה רעיון, אבל לא ישים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 פברואר 2012, 16:35 
פרימו לוי כתב:
סנופקין כתב:
לירון האדום כתב:
ינאי באמת שאין לי מה להגיב לך..
רק דבר אחד- אם לא טוב לך פה, אז תעבור למדינה אחרת.
אם הינו מדינה מתוקנת אנשים כמוך היו מנודים מהחברה(רק חבל שהיום מי שלא עשה צבא=למי שעשה צבא)
בונדורוב- מה ההבדל בין המסגרת הצבאית לבין מסגרת של שירות לאומי?
שניהם מסגרות לא?
תיהיה ג'ובניק ותשרת את המדינה בדרך הזאת.
אם אנשים בעלי מוגבלויות יכולים לשרת בצה"ל אז גם אתה יכול !

איזו הודעה מטונפת (וקצת חבל לי לקרוא את זה דווקא ממשתמש שאני נהנה לקרוא את הודעותיו).
מי אתה שתחליט את כל ההחלטות בחיים שלו?
תעבור למדינה אחרת. אתה צריך להיות מנודה מהחברה. תהיה ג'ובניק. אתה יכול לשרת בצה"ל.
כמה חוצפה צריך כדי להגיד לאנשים אחרים מה לעשות בחיים שלהם, ועוד מבלי להכיר אותם?

מוסריות, צבא וחיים במדינה הם שילוב שחשבתי עליו די הרבה, המסקנות שהגעתי אליהם היא שלמעשה הבחירה החופשית צריכה להיעשות ברמת מקום המגורים. זאת אומרת, שאם לנסח פילוסופית, על בן אדם להחליט היכן הוא רוצה לגור, לחשוב על כך באמת. היה לי הרעיון שבעצם, אף אחד מעולם לא שאל אותי באיזו מדינה אני רוצה לחיות. היותי אזרח ותושב ישראלי אינם פרי בחירה כלשהי. למה בעצם לגור דווקא בישראל? רק כי נולדתי פה? אפשר פשוט לקום ולעזוב, יש חלקים בעולם שבהם אתה לא מחויב לשרת בצבא, ובעצם לא מחויב לשום חובה אזרחית מלבד תשלום מיסים ושמירה על החוק.
בעיני זאת בחירה לגיטימית, ואני לא אסתכל אפילו בחצי עין עקומה על מי שיבחר בלבחור מקום אחר.
אבל מרגע שחשבת על זה והחלטת שכאן אתה רוצה לגור, באות עם זה החובות שכוללות שירות צבאי. החלטה מודעת לגור במדינה הזאת דווקא ולא באחרת לא יכולה לבוא עם החלטה להתחמק משירות צבאי ולהקרא החלטה מוסרית. ויש קצת בלבול בין המושגים "לא מתאים" ו"לא רוצה". מהקצת שאני מכיר, מי שבאמת לא מתאים נפלט מהצבא בשלב די מוקדם. מי שלא רוצה ובוחר להמשיך לגור פה פועל בצורה לא מוסרית.

מבחינתי לשרת בצבא זה לתמוך במדינה. משהו שבשבילי לא מוסרי, מהסיבות השונות שפירטתי בשאר האשכול..הלוואי והייתי יכול ללכת למקום אחר אבל זה לא כל כך פשוט.
וכמו שאתה אולי מבין זה לא פשוט מעצם העובדה שהשיטה של מדינות היא זאת ששולטת בעולם כרגע..
ככה שזה לא כל כך פשוט..
וחוץ מזה גם כמו שכבר כתבתי הרבה פעמים פה באשכול.. אני לא תומך בשום צורה ששוללת ממני את החופש וכופה עליי דברים שאני לא מרוצה מהם..
ככה שהדברים לא מסתדרים כמו שאתה אומר..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 190 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 6 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: