תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 30 יוני 2025, 09:44

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 55 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: חדשות הפועל סופ"ש 3/2-4/2 [מידע+דיונים]
הודעהפורסם: 03 פברואר 2012, 06:03 
סמל אישי של המשתמש
ישראל היום

"שחקנים ליכלכו עלי"
פיטוריו של דרור קשטן הטעויות בגביע הטוטו מחאת האוהדים נגד הבעלים לקבוצה ולקינוח: ביקורת מחבריו בחדר ההלבשה בלם הפועל ת"א מרקו שולר רק מבקש להיקלט בארץ ולחזור לכושר משחק "אשאיר כאן חותם חיובי," הוא מבטיח
רותם גרוסמן
הבלם החדש של הפועל ת"א,
מרקו שולר, לא יכול היה לבחור עיתוי גרוע יותר להגעתו לקבוצה. הסלובני ,(28) שנחת בישראל לפני פחות מחודש, בקושי מצליח לעקוב אחר האירועים שרודפים אותו. כמה ימים לאחר שתמך בהבאתו, המאמן דרור קשטן פוטר מתפקידו באמצעות הטלפון, ובמשחק הבכורה שלו בחצי גמר גביע הטוטו הוא הספיק לרשום טעויות שגררו גל ביקורות ארסית מבית ומחוץ.
המחאה נגד אלי טביב התעצמה והלכה במתחם האימונים וביציעים, והשחקנים סביבו התלבטו אם להשבית את האימונים.
בין שלל הבעיות האלה שולר ניסה להתגבר על שלושת החודשים שבהם בקושי קיבל דקות משחק בגנט הבלגית, ולהפוך למי שישכיח במהרה את החורים של פאצ'לקה ופרנסמן ויעבוד בתיאום עם חבריו החדשים בהגנה.
"נכון לעכשיו אני עדיין מתאקלם וגם צריך לחזור לכושר משחק, זו פעם ראשונה בקריירה שלא שיחקתי כל כך הרבה זמן ואני מרגיש את זה," אומר שולר בכנות.
"לי ולחבריי להגנה עדיין אין את התיאום הנדרש. אני עובד על זה עם אדל ועם באדיר באימונים ואני בטוח שנוכל להציג הגנה קשוחה ומתואמת יותר בקרוב."
"זה משהו שצריך לעבוד עליו. אני מודע לטעויות שהיו לי בגביע הטוטו, אבל אני מרגיש שיפור במשחקים האחרונים ובטוח שעוד אשאיר חותם חיובי בקבוצה." "אנחנו צריכים שקט"
כששולר נשאל על הביקורת נגדו שהופיעה בתקשורת, שנאמרה כביכול על ידי חבריו החדשים לקבוצה, הוא מתקשה להסתיר את כעסו.
גם את חוסר הנוחות שגורמת לו הבקשה להתייחס לאירועים לא קשה לזהות: "כשפרשנים מבקרים אותי אין לי בעיה, אני רגיל לזה, זו לא המצאה ישראלית. הפתיעו אותי לרעה הכתבות שבהן שחקנים ליכלכו עלי והעבירו ביקורת. חוץ מזה שזה לא לויאלי ורחוק מלהיות מקצועי, לא הייתי מצפה משחקנים לבקר אותי אחרי תקופה כזאת קצרה. אני ממשיך בשלי, זה לא השפיע עלי ואני מנסה תמיד להיות בסדר עם להשיג כמה שיותר שקט מ ה . פו ס על אש ת דוד "א כי צאות רק ואם ככה טובות לא נשיג תגיעו ." תו- לי ש גת בת העל , 15 , מח 24 ' 20: לאירופה "זו תהיה ? טרג- ספורט1 דיה אם מועדון גדול כמו הפועל, שעשה דברים באירופה, יידרדר ולא יהיה גורם משמעותי בצמרת או לא ישחק בעונה הבאה באחד המפעלים האירופיים. אסור לתת לבעיות שיש כרגע להשפיע באופן הרסני כל כך, בטח כשהאפשרות לקחת אליפות עדיין קיימת ואפשר לעשות את זה."
מה היו השיקולים לשחק בישראל? אנחנו לא ממש מעצמת כדורגל.
"אני מכיר את ישראל לא מהיום, ידעתי לאן אני בא. אני מכיר את גילי ורמוט, סלים טועמה, שלומי ארבייטמן ואת הסוכן שלי דודו דהאן. לפני שנתיים הוא ניסה להחתים אותי באשדוד, אבל בסופו של דבר זה לא יצא לפועל. האנשים נהדרים, מזג האוויר אמור להיות טוב, למרות שמאז שהגעתי יש רק גשם, בדיוק כמו בבלגיה. אני אוהב סקי והתפלאתי לשמוע שיש לכם הר עם שלג, אשמח מאוד לבחון אותו."
יש לך מחשבות לעונות הבאות?
"הפועל היא לא התחנה האחרונה בקריירה שלי, אבל חשוב יותר לחזור לכושר משחק ושנגיע לאירופה בעונה הבאה. רק משם שחקנים מקבוצות ישראליות יכולים לצאת החוצה. אני רוצה להוביל את נבחרת סלובניה למונדיאל, ואולי לחזור לקבוצה באירופה, לא לפני שאשאיר כאן חוות דעת טובה עלי." כולם. אני לא מסוג השחקנים שבוחר לו חבורה ומתעלם מהיתר."
הצלחת להבין מה קורה עם הבעלים אלי טביב ועל מה המחאה נגדו?
"אני מבין שיש דרמה מסביב לקבוצה כרגע. אני קולט את האוהדים במשחקים ובאימונים, וגם בחדר ההלבשה השחקנים לא מרגישים בטוחים לגבי עתידם. שאלתי כמה שחקנים על מה המהומה ביציע והסבירו לי על המחאה נגד הבעלים, שאותו לא הכרתי עדיין בכלל."
זה משפיע על היכולת במגרש?
"מי שחושב שהאירועים לא משפיעים על המשחק ועל השחקנים, לא יודע מה זה להיות כדורגלן. על הדשא רצים בני אדם, לא מכונות. כולנו מושפעים ממה שקורה לנו בבית ובעבודה. כמובן שמקצוען צריך להשתדל להפריד בין הדברים, אבל יש לזה השפעה. אנחנו צריכים

אחרי יום מתיש של מו"מ: חן עזרא לא יגיע להפועל ת"א
"טביב הוציא לנו את המיץ"
I רותם גרוסמן
הפועל ת"א ממשיכה להתנהל בשלט רחוק - והתוצאות לא מאחרות לבוא. המו"מ מול מכבי נתניה על הקשר חן עזרא פוצץ אתמול (היום האחרון להעברות בארץ) בשל פערים כספיים. כמה שעות לאחר מכן חזרו הצדדים למו"מ ואף חתמו על חוזה 4.5-ל עונות באדום.
מלבד טביב שוחחו אנשי נתניה גם עם נשיא מכבי חיפה יעקב שחר, שיצא מהתמונה בשעות הצהריים לאחר שבנתניה העדיפו את הצעתו של טביב. למרות החתימה והעיסקה שבמסגרתה היה אמור מחמוד עבאס לעבור לנתניה, הגיעו האדומים באיחור לבקרה התקציבית שלא אישרה את המהלך, שכן חלון ההעברות נסגר בשעה 19:00 והאדומים הגיעו למשרדים 40-כ דקות לאחר מכן.
בהפועל שקלו לפנות לנשיאות ביה"ד ביום ראשון, אלא שבשעה 21:00 יצאה הודעה רשמית מטעם דוברו של טביב: "למרות כל הבקשות וההפצרות, לא הסכימו בבקרה לאשר את העברת השחקן, ולצערנו הדבר לא יתממש." בנתניה ביקרו את התנהלותו של טביב לאורך המו"מ. "טביב הוציא לנו את המיץ. הוא סחב את זה יום שלם והעלה כל מיני נקודות ותנאים. חששנו להיכנס איתו למו"מ וחבל שבסופו של דבר עשינו את זה," סיכם גורם המקורב לשיחות.
הפסיד זכייה בטוטו
הדרמות נמשכו גם בגיזרת החלוץ טוטו תמוז, שלטענת מקורביו וסוכנו, אנשי הפועל טירפדו את מעברו למונקו. שלשום הודיע השחקן כי הוא מוותר על ההצעה הצרפתית וחוזר להפועל, אלא שהתברר שלאחר הודעתו העלה בעלי מונקו את ההצעה לסכומים דמיוניים המוערכים 30-בכ מיליון שקלים לחמש העונות הקרובות.
בשלב זה הודיעו תמוז וסוכנו רונן קצב לטביב כי הם מבקשים את טופס השחרור, אלא שאז טביב העלה את דרישתו על סעיף השחרור 1.75-ל מיליון יורו, למרות החלטת הבורר על 1.5 מיליון יורו בלבד כדמי שחרור. בנוסף דרש טביב, לכאורה, 15 אחוזים ממכירה עתידית של החלוץ.
"הצרפתים הסכימו לתנאים, למרות שהוא עבר על פסיקת הבורר, אבל טופס השחרור לא הגיע וכל העיסקה נפלה," סיפר אתמול קצב, "אנחנו שוקלים לתבוע את טביב, שגרם לתמוז הפסד רציני ופגיעה בקריירה." השחקן, שחזר אתמול להתאמן, היה שפוף במיוחד, ועל פי חבריו לקבוצה "הוא נראה גמור, ספק אם יהיה לו הרבה חשק לשחק בזמן הקרוב, ובייחוד לאחר שהוא יודע מי אחראי למה שקרה." תמוז עצמו העדיף שלא לתקוף ישירות את טביב אתמול ואמר: "אדבר בסוף העונה, ובינתיים אמשיך לשחק בהפועל, בשביל האוהדים. אני לא מופתע משום דבר שקרה." הקרנבל סביב ניהול הקבוצה ייאלץ להירגע בשבת, אז תגיע מ.ס אשדוד לבלומפילד. המגן יגאל אנטבי יפתח במקומו של גל שיש המוצהב, תמוז אמור לפתוח למרות הכל לצידו של עומר דמארי.
אוהדי הקבוצה ממשיכים במחאה נגד טביב ובשבת הם ייפגשו מחוץ לאיצטדיון ויתאמו את המשך צעדי המחאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל סופ"ש 3/2-4/2 [מידע+דיונים]
הודעהפורסם: 03 פברואר 2012, 07:23 
סמל אישי של המשתמש
יום מתיש של מו"מ :BOW: :LOL2: :bang:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 פברואר 2012, 07:35 
אתמול היתה לי הארה
אחרי שעות של התמחרות בנוגע לנכס שהוצע למכירה בכינוס
הבנתי סוף סוף שאי אפשר לנצח את הגנטיקה
א פרופו יום קשה ומתיש של משא ומתן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 פברואר 2012, 08:04 
mkorman1 כתב:
אתמול היתה לי הארה

קטן על טביב שכבר האכיל אותנו בהרבה עאלק מו"מ / מו"מ אמיתי אבל בלי אינטליגנציה ובלי לב (השניות הידועה ביחס אליו - האם הוא מטומטם ו/או חרא).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 פברואר 2012, 08:12 
אגב, ארתור אטציאנוב בסוף לא הושאל להפועל פ"ת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 פברואר 2012, 08:12 
הוא לא מטומטם זה בטוח
הוא ערמומי עקשן אטום לגמרי ואגו מניאק
והיהלום שבכתר הוא פשוט בן אדם רע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 פברואר 2012, 08:46 
שינוי מרענן. "בשל העלויות הגבוהות" זה כל כך 2010.
אני צריך לרענן את החתימה ל"בשל פערים כספיים".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 פברואר 2012, 08:49 
ואגב 2 - מעניין להיווכח שנתניה כן עושים עסקים עם הפועל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 פברואר 2012, 08:59 
טור של אביעד פוהורילס במעריב:
מאנרכיה לאנרכיה: לטביב אין אצילות
בזמן שאלי טביב מנסה להרוויח לגיטימציה מפוקפקת על גבו של רימון עשן, הוא משפיל את מונאקו וגורם לנזק עצום לישראל ולכדורגל שלה.

שום רימון עשן (מי זרק אותו? למה המשטרה לא מצליחה לתפוס אותו‭(?‬ שנזרק לחצר ביתו של אלי טביב, לא יצליח לעולם להכשיר את נסיונו התלוש וחסר הסיכוי של האיש הזה לזכות באמון אוהדי הפועל ת"א, ולהפוך לבעלים מקובל ומכובד במועדון.
לא היינו צריכים את פיצוץ העברתו של טוטו תמוז למונאקו, כדי לקבוע כאן מזמן שטביב הוא מנהל חסר מיומנות ונטול קודים של התנהלות בעולם המערבי. עבורו, חוזה מול צד שני הוא כמו חתימה על הסכם כניעה עם אויב.
הלך מחשבתו ממליץ להפר את ההסכם מהר, ואם אפשר לתת לצד השני את התחושה הכי גרועה בעולם, כאילו כויס ממנו ארנק. השפלתה של מונאקו והדרישה של הפועל לקבל את הכסף לפני החתימה על טופס השחרור, נראים כמו נסיון לטרפד את העסקה.
עברת מכשול אחד, והנה משוכה נוספת לפניך, גבוהה יותר. השיטה ברורה, ותכליתה לנצל את הזמן האוזל עד סיום מועד ההעברות, ואת הלחץ אצל השחקן והקבוצה לסכם את העסקה.
נסיון הסחיטה הזה מצליח במקרים אחרים אם אחד הצדדים, המכובד יותר, לא מרגיש שהצד השני עבר את הגבול, ובכל זאת נוהג באצילות כדי לסגור עניין. במקרה שלנו מונאקו כבר שכבה על הרצפה מעל ומעבר לדרישות הסף, אבל התגרן החשדן כלל לא יודע שמונאקו היא אותה נסיכות שבמגרשה מתכנסים בכל תחילת עונה ראשי הכדורגל ביבשת, למפגש חגיגי בין אלופת אירופה למחזיקת הגביע האירופי.
מונאקו הוא מועדון חשוב, רציני, עם משמעויות גדולות הרבה מעבר להישגיו הצנועים בליגה השנייה בצרפת. אבל בהפועל אין מי שילחש באוזניו של טביב המנותק את כל זה, כי דובריו עסוקים בעשיית הון עלוב מזריקת אותו רימון עשן, ומשתמע מתגובתם שהם כמעט כמהים להסלמה, שאולי תכשיר את טביב להיות בוס ראוי.
להפועל של טביב אין אצילות ואין מעצורים, כשהיא רואה גוי צרפתי נלהב שמבקש לקלוט לקבוצתו את טוטו. אם צריך ונדרש, חובה להוריד אותו על הברכיים רגע לפני שתם הזמן, ועל הדרך לשבת לו על הצוואר ולדרוש עוד כסף ועוד ועוד, הרבה מעבר למה שקבעה הבוררות.
הנזק התדמיתי לא מזיז לטביב, כי הוא לא מתעניין במשמעויותיו. אבל מה שהוא המיט על טוטו, על מונאקו ועל הפועל ת"א עצמה - אלו נזקים גורפים ברמה בינלאומית, שדורשים התערבות של ההתאחדות לכדורגל, אם לא משרד החוץ, אם לא הליגה נגד השמצה. ממקומות כאלו בדיוק מתחילה אנטישמיות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 פברואר 2012, 09:10 
סמל אישי של המשתמש
אביעד פוהורילס כתב:
ממקומות כאלו בדיוק מתחילה אנטישמיות.
די כבר עם הגזענות הזו. אז מה אם הוא גם תימני וגם יהודי, זה לא קשור להיותו פושע.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 פברואר 2012, 10:59 
אוגוסטוס היל כתב:

אגב 3 , ו? נתן לך משהו? עזרא שחקן הפועל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 פברואר 2012, 11:02 
אגב 4, בתנאים שנתניה הציבו יכול להיות שטביבי אף פעם לא התכוון להשלים את העסקה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: חדשות הפועל סופ"ש 3/2-4/2 [מידע+דיונים]
הודעהפורסם: 03 פברואר 2012, 11:05 
סמל אישי של המשתמש
chimpfive כתב:

זה בדיוק מה שקרה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 פברואר 2012, 11:10 
סמל אישי של המשתמש
אגב 5- איך שלא מסתכלים על המו"מ הזה, טביב יוצא חרא. מכל הכיוונים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 פברואר 2012, 11:13 
סמל אישי של המשתמש
אגב 6- מאני קוקס אנד בולשיט שמוקס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 פברואר 2012, 11:14 
סמל אישי של המשתמש
משהו שפוספס אתמול.
נתניה הסכימה לעסקה אחרי שקיבלה ערבות מצד שלישי לקבלת התשלומים.

מי הצד השלישי ?
האם הצד השלישי המסתורי הסיר את הערבות וזה מה שעיקב את המעבר בבקרה וגרם לטביב לא לנסות לערער בבית הדין העליון ?

נערך לאחרונה על ידי קלדרון בתאריך 03 פברואר 2012, 11:22, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל סופ
הודעהפורסם: 03 פברואר 2012, 11:19 
chimpfive כתב:
אוגוסטוס היל כתב:

אגב 3 , ו? נתן לך משהו? עזרא שחקן הפועל?

מאוד רלוונטי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 פברואר 2012, 11:23 
סמל אישי של המשתמש
זה כן רלוונטי, כי זה מוכיח שהטענה שהיחסים בין מועדון הפועל ת"א למועדונים אחרים נפגעה עד חוסר ביכולת לנהל מו"מ על שחקנים-היא לא נכונה.
ואני חושב שאפשר להוריד אותה מסדר היום שלנו.
היה אפשר לראות שגם ק"ש(שדובר עליה כאטומה לטביב בעקבות עסקת שכטר) הסכימה למכור את איתן טיבי להפועל.

ת'אמת ? אני לא מופתע. בסופו של דבר הקבוצות הקטנות האלו(כן, ק"ש עדיין קבוצה קטנה במנטליות שלה) צריכות את הכסף מהעברות השחקנים כדי להשאיר את הקבוצות שלהם בחיים.
גם אם עשו להם קטע מלוכלך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 פברואר 2012, 11:26 
דווקא במקרה טוטו אני מבין לגמרי את הפועל וטביב (קשה לי להסכים איתו אבל צריך להיות הוגנים).
לפי מה שפורסם טוטו החליט אחה"צ שהוא חוזר לישראל והודיע על כך בתקשורת,
הפועל מצידה שחיפשה בנרות חלוץ ירדה מהנושא, לאחר מכן בערב טוטו פתאום קיבל
הצעה שניה שבאמת קשה לסרב לה (ואני מבין גם אותו) והחליט שבא לו לעבור למונאקו
למרות שלפני שעתיים הודיע שלא יעשה כך.
אם טביב היה משחרר אותו הפועל היו נתקעים בלי חלוץ מחליף כי חלון העברות כבר היה מסתיים
והוויכוח על הכסף במקרה זה נועד רק כדי לא לאפשר את העברה בזמן הנותר.
אז כן טוטו יעשה קצת פרצופים (ולא בצדק) אבל בסופו של דבר לפחות לא נשארנו בלי חלוץ...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 פברואר 2012, 11:29 
סמל אישי של המשתמש
כמובן, ליהי כבר היתה עם הטפסים של החלוצים החדשים בבקרה ובשניה האחרונה היא ביטלה הכל כי טוטו הודיע שהוא רוצה לחזור.
חיפשה בנרות זה תיאור מדויק, אם במקום זה היו מחפשים במועדוני כדורגל שדורשים כסף אז היו עוד שני בלמים, עוד קשר ועוד חלוץ (כי מה לעשות גם לפני שטוטו הלך היה חסר חלוץ).
אה כן, יסלח לי היגאל, היה גם מגן שמאלי לגיטימי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 פברואר 2012, 11:42 
סמל אישי של המשתמש
gigs כתב:
דווקא במקרה טוטו אני מבין לגמרי את הפועל וטביב (קשה לי להסכים איתו אבל צריך להיות הוגנים).
אם טביב היה משחרר אותו הפועל היו נתקעים בלי חלוץ מחליף כי חלון העברות כבר היה מסתיים
אז כן טוטו יעשה קצת פרצופים (ולא בצדק) אבל בסופו של דבר לפחות לא נשארנו בלי חלוץ...

נתחיל מזה: הפועל היא גוף אחד, טביב זה משהו נפרד. כשאתה כותב שאתה "מבין את הפועל וטביב", זה יוצר את הרושם כאילו מדובר באותו גוף.
הפועל רוצה וזקוקה לחיזוק. הפועל היתה זקוקה לחלוץ נוסף בלי קשר לעזיבתו או הישארותו של טוטו, והפועל ידעה כבר שבועיים שטוטו יכול ללכת בלי התראה. הפועל היתה צריכה שלושה ארבעה שמות בקנה, עם מו"מ התחלתי, כך שתוכל לבחור אחד או שניים לפי הצורך.
טביב, לעומת זאת, רוצה את האינטרסים של עצמו. לא ברור בדיוק מה הם, אבל די ברור שהצלחה מקצועית אינה קשורה אליהם ושכסף הוא לא השיקול היחיד.
לפי אותו פרסום שאתה מתייחס אליו, לא רק טוטו קיבל שדרוג להצעה, אלא גם הפועל, שקיבלה הצעה של 1.575 מיליון יורו - 75,000 יותר מהמחירון - ועוד 15% ממכירה עתידית. זו הצעה טובה יותר ממה שטוטו היה מחוייב להביא, וטובה יותר ממה שאפשר לצפות.
ואם אתה חושב שאצל טוטו זה ייגמר ב"קצת פרצופים", אני מקנא בך על האופטימיות.
לא הבאנו את החלוץ הנוסף שהיינו זקוקים לו, ואיבדנו את מעט המוטיבציה שהיתה לטוטו.
את הפועל אני לא מבין בכלל. את טביב אני מבין בהחלט, מזוית המבט שאומרת שמה שחשוב לו זה לפגוע בנו ולעשות לעצמו יחסי ציבור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 פברואר 2012, 11:56 
gigs כתב:

חלון ההעברות הצרפתי נסגר ביום שלישי. חלון ההעברות הישראלי נסגר אתמול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 פברואר 2012, 13:18 
סמל אישי של המשתמש
אפשר להגיד הרבה דרים רעים על שולר. לזכותו אפשר לומר שהוא בהחלט רוצה, רואים את זה גם משפת הגוף שלו במגרש.

מקווה שיצליח בסופו של דבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 פברואר 2012, 13:18 
אמיר ונונו כתב:
gigs כתב:

נתחיל מזה: הפועל היא גוף אחד, טביב זה משהו נפרד. כשאתה כותב שאתה "מבין את הפועל וטביב", זה יוצר את הרושם כאילו מדובר באותו גוף.
הפועל רוצה וזקוקה לחיזוק. הפועל היתה זקוקה לחלוץ נוסף בלי קשר לעזיבתו או הישארותו של טוטו, והפועל ידעה כבר שבועיים שטוטו יכול ללכת בלי התראה. הפועל היתה צריכה שלושה ארבעה שמות בקנה, עם מו"מ התחלתי, כך שתוכל לבחור אחד או שניים לפי הצורך.
טביב, לעומת זאת, רוצה את האינטרסים של עצמו. לא ברור בדיוק מה הם, אבל די ברור שהצלחה מקצועית אינה קשורה אליהם ושכסף הוא לא השיקול היחיד.
לפי אותו פרסום שאתה מתייחס אליו, לא רק טוטו קיבל שדרוג להצעה, אלא גם הפועל, שקיבלה הצעה של 1.575 מיליון יורו - 75,000 יותר מהמחירון - ועוד 15% ממכירה עתידית. זו הצעה טובה יותר ממה שטוטו היה מחוייב להביא, וטובה יותר ממה שאפשר לצפות.
את הפועל אני לא מבין בכלל. את טביב אני מבין בהחלט, מזוית המבט שאומרת שמה שחשוב לו זה לפגוע בנו ולעשות לעצמו יחסי ציבור.

ברור לכולנו שהיה צריך להביא חלוץ מגן קשר ובעצם חצי קבוצה כבר בתחילת ינואר, אני התכוונתי למצב שנוצר
ב31.1 שכמו בכל שנה מגיעים לשם ואז מתחילים לנסות להוריד מחירים לקבל יותר ולפוצץ עיסקאות.
מהבחינה הזו שנשארנו עם טוטו ביד ובלי כלום על העץ זה עדיף...
ועופר דגמי- איזה חלוץ ישראלי בדיוק היית מביא אתמול? את תומר סוויסה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 פברואר 2012, 13:27 
mkorman1 כתב:
אתמול היתה לי הארה

גועל נפש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 פברואר 2012, 13:29 
gigs כתב:
אמיר ונונו כתב:
gigs כתב:

ברור לכולנו שהיה צריך להביא חלוץ מגן קשר ובעצם חצי קבוצה כבר בתחילת ינואר, אני התכוונתי למצב שנוצר
ב31.1 שכמו בכל שנה מגיעים לשם ואז מתחילים לנסות להוריד מחירים לקבל יותר ולפוצץ עיסקאות.
ועופר דגמי- איזה חלוץ ישראלי בדיוק היית מביא אתמול? את תומר סוויסה...

אם אפשר היה (בעיקרון) להביא את חן עזרא, אז אפשר היה גם להביא את אחמד סבע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 פברואר 2012, 14:19 
gigs כתב:
אמיר ונונו כתב:
gigs כתב:

ועופר דגמי- איזה חלוץ ישראלי בדיוק היית מביא אתמול? את תומר סוויסה ...

עדיין אפשר היה להביא חלוץ זר שאשכרה עולה כסף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 פברואר 2012, 14:19 
chimpfive כתב:

'
אגב, בכתבה היום בנושא בהארץ יו"ר הבקרה אומר שהפועל יכלה פשוט לשלוח את החוזה במייל ולא לבוא פיזית עד אליהם...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 פברואר 2012, 14:21 
אוגמק כתב:
chimpfive כתב:

'
אגב, בכתבה היום בנושא בהארץ יו"ר הבקרה אומר שהפועל יכלה פשוט לשלוח את החוזה במייל ולא לבוא פיזית עד אליהם...

אגב 17.2, אני מודה שביקשתי ספין איכותי ואין לי על מה להלין. ספין מארץ הספינים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 פברואר 2012, 14:32 
ציטוט:
הבוקר תוקן סוף סוף ארון החשמל, שיצא מכלל שימוש בעקבות קצר, אחרי שהוצף במים בעקבות מזג האוויר הסוער של השבוע החולף. הפועל שילמה 10,000 שקלים עבור ארון חשמל חדש ותיקון הנזילה, כאשר בנוסף נתן השבוע אלי טביב אישור חד פעמי להשתמש בשירותי מכבסה, בעלות כוללת של אלף שקלים, מאחר שלא היה חשמל במתחם חודורוב. "העיקר שלא כעסו שעלה כסף לכבס לנו בגדים", אמר בצחוק אחד השחקנים.

:HEART2: :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 55 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: