שי אבוטבול הגיש את תביעת הבוררות נגד טביב והפועל מוטי פשכצקי|14:46|02/02/2012 הקשר משך בזמנו את התביעה שהגיש בשל בקשת הבעלים, אך משלא קיבל תשובה, החליט לפעול שוב לבמישור המשפטי ואף פנה לבקרה בדרישה שתעביר לו 50,000 יורו. לחבריו אמר השחקן: "עושים ממני צחוק, לא נותרה לי ברירה"
כבר תקופה ארוכה שלא שקט בהפועל תל אביב. לאחר חילופי המאמנים, הסחבת הניהולית ומחאת האוהדים כנגד הבעלים, כעת מתברר שמערכת היחסים הסבוכה בין שי אבוטבול לבין אלי טביב עומדת לגרום לבעיות נוספות בתוך המועדון. קשר המועדון פנה היום (ראשון) פעם נוספת לערכאות משפטיות, ותבע את טביב ע"ס 50,000 שלטענתו מגיעים לו על פי חוזהו ולא שולמו לו.
כזכור, אבוטבול כבר הגיש את התביעה בעבר, אך לבקשתו של הבעלים ולאחר שקיבל הבטחה שהעניין יטופל, הסיר אותה. טביב עצמו, השוהה במיאמי, הבטיח שיחזיר תשובה סופית עד היום בבוקר, אך משלא עשה זאת, אבוטבול מאס בהבטחות והבוקר הגיש באמצעות עו"ד רז בן דור ממשרד מורן מאירי את תביעת הבוררות נגד המועדון.
בנוסף, שלח הקשר מכתב לבקרה התקציבית, בו הוא דורש להעביר לידיו מיידית את 50,000 היורו שמגיעים לו על פי חוזהו, וזאת בשל המענקים להם הוא זכאי על ההשתתפות בליגה האירופית. לחבריו אמר אבוטבול באימון: "פשוט עושים ממני מצחוק, הלכתי איתם בצורה הכי יפה וקיוויתי שהדברים ייסגרו כמו שצריך, אבל זה לא קרה. לא נותרה לי ברירה".
בנוסף למענקים שלא שולמו לו, בין אבוטבול והמועדון שוררת מחלוקת נוספת. לטענתו, השחקן מחזיק בהסכמים קודמים מתקופת מוני הראל, כשטביב מצדו טוען שהוא אינו מחוייב להם.
טביב: שי אבוטבול הזה, הוא לא הבין שהתכוונתי ל'בוקר' לפי שעון מיאמי? עוד קצת הייתי סוגר איתו,מבטיח.