תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 30 יוני 2025, 07:08

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 62 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הגשת תביעת דיבה כנגד ONE
הודעהפורסם: 01 פברואר 2012, 14:32 
Kyahs כתב:
הצלם כתב:
הדמגוג שלום לוי שליט"א פרסם טור דיעה שמאשים את אוהדי הפועל בזריקת הרימון.

https://www.facebook.com/profile.php?id=781818076

לפחות שיסתיר את אהדתו למ*בי ת"א.

:PUKE:

https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/ph ... 4_3980.jpg

עם הלוגו של ONE
ואפשר להסתכל על החברים שלו - מזיזוב ועד עומר ורד כולל גיא חיימוב ושות'

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 פברואר 2012, 14:34 
חובה להחריף עם התגובות הרשמיות של מטה המאבק.
להוציא תגובה נוספת ולתקוף באופן אישי את כל בעלי האינטרסים בוואן, כולל השלום המזדיין הזה, כולל האינטרסים של אופירה לאורך התקופה שטביב במועדון, כולל הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 פברואר 2012, 14:35 
להוציא הודעה רשמית - "במטה המאבק שוקלים להגיש תביעת דיבה כנגד אמיר דן ואלי טביב, וכמו כן כנגד אתר ONE"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 פברואר 2012, 14:40 
אגב, זה מעולה שצלמת את האתר לפני השינויים. יכול להיות שאפשר לעשות עם זה שימוש לאו דוקא ברמת הדיבה, אלא כדי לבדוק את אמינות הידיעה. יש שם שקרים פשוט הזויים שמישהו צריך לתת עליהם את הדעת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 פברואר 2012, 15:10 
סמל אישי של המשתמש
חובה לעשות פנייה ליועץ המשפטי לממשלה - ולפרסם את זה.

במקסימום, הוא ידחה את הבקשה, אבל וואן יחשבו פעמיים בפעם הבאה לפני שהם יפרסמו את הכתבה.
במידה והוא יקבל את הבקשה, ייתכן ואף יש כאן קייס.

(נ.ב. - אשמח לעזור בנושא, אך אני חסר ידע. אם מישהו יסביר לי מה עושים, אעשה מה שאוכל)

נערך לאחרונה על ידי red in blood בתאריך 01 פברואר 2012, 15:11, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 פברואר 2012, 15:11 
סמל אישי של המשתמש
http://www.nrg.co.il/online/3/ART2/332/ ... at=3872823
נכנסים פה בוואן ובטביב.
:ROSE: :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 פברואר 2012, 15:15 
סמל אישי של המשתמש
Bill Lawrence כתב:
http://www.nrg.co.il/online/3/ART2/332/ ... at=3872823
נכנסים פה בוואן ובטביב.

בנוסף, שכחו לציין שהרימון שפוצץ והרעיד שכונה שלמה, לא רק שלא מסוגל לעשות רעש, אלא גם בכלל לא התלקח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 פברואר 2012, 15:18 
הוא גם לא העיר אף אחד בלילה אלא נמצא בבוקר.
יש שם שקרים גסים שהם הרבה יותר מסתם דיבה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 פברואר 2012, 15:36 
ובתכלס זה מה יש?
כל אתר נגוע באינטרסים יכול לפרסם כל מה שעולה על רוחו?
אני לא משפטן אבל נשמע לי קצת הזוי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 פברואר 2012, 15:41 
כן, זה מה יש. קבוצה גדולה של אנשים לא יכולה להגיש תביעת דיבה. המסלול היחיד הוא תביעה פלילית שאפשר להגיש באישור ביוע"מ. תביעות דיבה פליליות הן מאוד נדירות והסיכוי שבמקרה שכזה תוגש תביעה שכזאת קרוב מאוד לאפס. עדיין אפשר כמובן להגיש תלונה במשטרה. הוצאת דיבה זאת עבירה פלילית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 פברואר 2012, 15:44 
זה בכלל לא רלוונטי.
כל מה שצריך זה כותרות שיהיו היום בסגנון של "במטה המחאה של אוהדי הפועל תל אביב שוקלים להגיש תביעת דיבה חסרת תקדים נגד, טביב, יועצו אמיר דן, אתר האינטנט וואן וכו'".
לא רק הם יודעים לשחק מלוכלך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 פברואר 2012, 16:00 
אוגוסטוס היל כתב:
זה בכלל לא רלוונטי.
כל מה שצריך זה כותרות שיהיו היום בסגנון של "במטה המחאה של אוהדי הפועל תל אביב שוקלים להגיש תביעת דיבה חסרת תקדים נגד, טביב, יועצו אמיר דן, אתר האינטנט וואן וכו'".

זה נכון. אני אומר יותר מזה. אפשר גם יותר מלשקול אלא בסוף תהליך השקילה להגיש תלונה במשטרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 פברואר 2012, 16:01 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:
*ועוד משהו קטנטנן- במקרה אני עושה סמינריון על לשון הרע באינטרנט, חוק לשון הרע מדבר על לשון הרע באמצעי התקשורת, כיום אמצעי תקשורת כפי שמפורטים בחוק הם עיתון\טלוייזיה\רדיו, האינטרנט אינו נכנס לרשימה הזאת.
יש הצעות חוק שעוד לא התקבלו, וביהמ"ש נוטה שלא להכליל את האינטרנט לתוך הרשימה הזאת כל עוד החוק לא משתנה.

ולכן בקיצור- חבל על המאמצים כלום לא ייצא מזה

יופי, אז בערוץ הטלוויזיה של וואן עד עכשיו בטאב החדשות למטה מאשימים את אוהדי הפועל תל אביב, ואני מנחש שגם במהדורת חדשות המביכה שלהם לא יהיו דברים שונים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 פברואר 2012, 16:03 
Shacham כתב:
לירון האדום כתב:
*ועוד משהו קטנטנן- במקרה אני עושה סמינריון על לשון הרע באינטרנט, חוק לשון הרע מדבר על לשון הרע באמצעי התקשורת, כיום אמצעי תקשורת כפי שמפורטים בחוק הם עיתון\טלוייזיה\רדיו, האינטרנט אינו נכנס לרשימה הזאת.
יש הצעות חוק שעוד לא התקבלו, וביהמ"ש נוטה שלא להכליל את האינטרנט לתוך הרשימה הזאת כל עוד החוק לא משתנה.

ולכן בקיצור- חבל על המאמצים כלום לא ייצא מזה

יופי, אז בערוץ הטלוויזיה של וואן עד עכשיו בטאב החדשות למטה מאשימים את אוהדי הפועל תל אביב, ואני מנחש שגם במהדורת חדשות המביכה שלהם לא יהיו דברים שונים.

אם זה יהיה בטלוויזיה בערוץ 50 זה משהו אחר, אבל שוב הם לא פוגעים פה באדם פרטי(אלא קבוצה) ולכן התביעה חסרת סיכוי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 פברואר 2012, 16:09 
לא צריך להיות כלי תקשורת בשביל להוציא דיבה. כל אחד יכול להוציא דיבה כולל אדם פרטי. לכלי תקשורת יש אחריות נוספת אבל זאת לא הנקודה כאן. הבעייה היא שהדיבה היא כלפי קבוצה של אנשים, מה שמותיר להם את האפשרות לשקול צעדים משפטיים או להגיש תלונה במשטרה. לפנות ליוע"מ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 פברואר 2012, 16:11 
אבל אפשרי להגיש תלונה על הסתה, יש חוק כזה במדינה החשוכה הזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 פברואר 2012, 16:17 
סמל אישי של המשתמש
גיא האדום כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
זה בכלל לא רלוונטי.

זה נכון. אני אומר יותר מזה. אפשר גם יותר מלשקול אלא בסוף תהליך השקילה להגיש תלונה במשטרה.

:ROSE:
chimpfive כתב:
אבל אפשרי להגיש תלונה על הסתה, יש חוק כזה במדינה החשוכה הזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 פברואר 2012, 16:34 
גיא האדום כתב:
לא צריך להיות כלי תקשורת בשביל להוציא דיבה. כל אחד יכול להוציא דיבה כולל אדם פרטי. לכלי תקשורת יש אחריות נוספת אבל זאת לא הנקודה כאן. הבעייה היא שהדיבה היא כלפי קבוצה של אנשים, מה שמותיר להם את האפשרות לשקול צעדים משפטיים או להגיש תלונה במשטרה. לפנות ליוע"מ.

ולמה באמת לא לפנות ליועהמ״ש?
הרי הפניה עצמה לא עולה כסף
בוא נתארגן כל המשפטנים כאן ונפנה ביחד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 פברואר 2012, 16:55 
התכוונתי האמת לאמר "מה שמותיר להם את האפשרות לשקול צעדים משפטיים או להגיש תלונה במשטרה/ לפנות ליוע"מ." ל
א שזה רעיון רע לפנות ליוע"מ אבל אני חושב שקל יותר בשלב ראשון להגיש, באופן פומבי ומתוקשר, תלונה במשטרה נגד ONE ונגד היחצ"ן של טביב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 פברואר 2012, 17:12 
mkorman1 כתב:
גיא האדום כתב:

ולמה באמת לא לפנות ליועהמ״ש?
הרי הפניה עצמה לא עולה כסף
בוא נתארגן כל המשפטנים כאן ונפנה ביחד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 פברואר 2012, 18:06 
פשוט שמישהו עם ידע משפטי ירים את הכפפה כבר ויפנה ליועץ המשפטי. במקביל שאתר המחאה יכתוב שבימים אלה מנוסחת תביעת דיבה פלילית נגד אתר וואן ואמיר דן עם תמונות הכתבה וציטוטי שקרים נבחרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 פברואר 2012, 19:41 
mbracha כתב:
mkorman1 כתב:
mbracha כתב:
מקורמן היקר, האם אני כיחיד ששותף למחאה, יכול להגיש תביעת דיבה כנגד ONE באופן פרטי? בדגש על האם יש לי קייס להגשת התביעה ועל איזה סכום לגיטימי לתבוע? אם יתברר שכן מדובר באוהד הפועל בסוף האם התביעה תיפול? וכמה אמור לעלות כזה דבר בערך?

צר לי על מקבץ השאלות.

1.לא פגעו באף אחד באופן אישי אז לא ניתן להגיש תביעה אישית
2.אין קייס ליחיד וגם הגדרת הקבוצה התובעת היא אמורפית למדי (אם למשל היה נכתב שאולטראס הפועל עשו אז המצב המשפטי היה שונה שכן מספיק שאחד מהם היה נחשף ותובע
3. שלוש מאות אלף ש״ח , אין שום סיבה לתבוע פחות
4. בסביבות 15-20 א׳ ש״ח או 5000 + 10%
5.הבעיה הכי גדולה זה טענת ״אמת דיברתי״ שאז התביעה נופלת ונחשפים להוצאות (יכול להגיע גם ל-50 אלף ש״ח)

עדיין לא נכנסו לתוקף החוקים החדשים של לשון הרע? אאל"ט דובר בזמנו על כך שאין צורך בהוכחת נזק. ומלבד זאת, מה ההבדל האיכותי בין "אוהדי הפועל ת"א" לבין "אולטראס הפועל", בסופו של דבר שתיהן קבוצות אנשים מוגדרות שהיחיד יכול להוכיח השתייכות אליהן . והאם כל הפרסומים בשאר האתרים על כך שהרימון בכלל לא התפוצץ אלא רק "נמצא" ע"י הבת של לא מחזקים את הקייס?

אין מצב בעולם שאפשר להוכיח מבחינה משפטית(אני לא משפטן או משהו אבל ככה נראלי, חוץ מזה אני חושב גם מבחינה מעשית אי אפשר להוכיח דבר כזה) את ההגדרה של אוהד הפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 פברואר 2012, 19:50 
סמל אישי של המשתמש
גיא האדום כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
זה בכלל לא רלוונטי.

מה אומרים החוקים בנוגע להסתה מאחרי רצח רבין?
אפשר לעשות בהם שימוש נגד המפלצת ושמעון דן?

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 פברואר 2012, 20:20 
קורא לכל עו"ד הפורום להתאחד ולהגיש תביעה ייצוגית/ לפנות ליועמ"ש במהירות האפשרית, אתם חייבים להבין שאם לא תעשו זאת אף אחד לא יעשה זאת .
גם בפורים הקודם רבים מאיתנו דיברנו אבל רק בדקה ה 90 קמה הסוכה , על ידי אנשים פשוטים שגם להם זה נראה כאילו מישהו אחר יעשה את העבודה , זאת הייתה נק' המפנה בתחילת המחאה באופן מאורגן , משם זה התחיל מאנשים פשוטים כמוכם שרגילים להקליד בפורום ולרטון .
אם אין אני לי מי לי ?
זה הזמן שלכם לבצע את נק' המפנה השנייה בדרך אל האושר :hapoel:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 פברואר 2012, 20:49 
בקיצור הסיפור כאן הוא מלחמה תקשורתית ובדיוק כמו שלא מעניין את טביב מי זרק את הרימון אלה רק את מי אפשר להאשים, כך גם זה לא משנה האם יש סיכוי לתביעת דיבה העיקר שיתפרסם שיש כזאת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 פברואר 2012, 23:38 
מוכן להצטרף לכל בקשה לתביעה ייצוגית
צילום המסך בהודעה הפותחת חשוב מאוד

רק שתבינו, בשבועות האחרונים הפועל מוציאה מכתבים מעורך דין לכלי תקשורת בהתראה לפני תביעת דיבה על כל שטות שמבקשים מהם תגובה לפני פרסום. לא פעם זה מספיק כדי למנוע אותו, כי רוב כלי התקשורת לא יקחו את הסיכון. יועצים משפטיים לא אוהבים לקחת צ'אנסים.
המגוחכים האלה שלחו פעם אחת פקס כזה לכלי התקשורת שאני עובד בו (שאינו ידיעות אחרונות) עם הכותרת "לכבוד ידיעות אחרונות". ככה הבין הכתב שאותו סיפור נמצא גם אצל ידיעות וגם הם ביקשו תגובה ומיד זכו לאיום בתביעה מטביב.
רובם המכריע של המקרים לא מגיע לתביעה באמת, מכתבי ההתראה לפני תביעה עושים את שלהם
הגיע הזמן שנאכיל אותו באותו רעל שהוא מנסה להאכיל אותנו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 פברואר 2012, 23:48 
סו אלן כתב:

רק שתבינו, בשבועות האחרונים הפועל מוציאה מכתבים מעורך דין לכלי תקשורת בהתראה לפני תביעת דיבה על כל שטות שמבקשים מהם תגובה לפני פרסום. לא פעם זה מספיק כדי למנוע אותו, כי רוב כלי התקשורת לא יקחו את הסיכון. יועצים משפטיים לא אוהבים לקחת צ'אנסים.
המגוחכים האלה שלחו פעם אחת פקס כזה לכלי התקשורת שאני עובד בו (שאינו ידיעות אחרונות) עם הכותרת "לכבוד ידיעות אחרונות". ככה הבין הכתב שאותו סיפור נמצא גם אצל ידיעות וגם הם ביקשו תגובה ומיד זכו לאיום בתביעה מטביב.
רובם המכריע של המקרים לא מגיע לתביעה באמת, מכתבי ההתראה לפני תביעה עושים את שלהם

היה ברור לי שחשוב מאוד לתעד את זירת הפשע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2012, 00:13 
סמל אישי של המשתמש
MANDALA כתב:
mbracha כתב:
mkorman1 כתב:
mbracha כתב:
מקורמן היקר, האם אני כיחיד ששותף למחאה, יכול להגיש תביעת דיבה כנגד ONE באופן פרטי? בדגש על האם יש לי קייס להגשת התביעה ועל איזה סכום לגיטימי לתבוע? אם יתברר שכן מדובר באוהד הפועל בסוף האם התביעה תיפול? וכמה אמור לעלות כזה דבר בערך?

צר לי על מקבץ השאלות.

1.לא פגעו באף אחד באופן אישי אז לא ניתן להגיש תביעה אישית
2.אין קייס ליחיד וגם הגדרת הקבוצה התובעת היא אמורפית למדי (אם למשל היה נכתב שאולטראס הפועל עשו אז המצב המשפטי היה שונה שכן מספיק שאחד מהם היה נחשף ותובע
3. שלוש מאות אלף ש״ח , אין שום סיבה לתבוע פחות
4. בסביבות 15-20 א׳ ש״ח או 5000 + 10%
5.הבעיה הכי גדולה זה טענת ״אמת דיברתי״ שאז התביעה נופלת ונחשפים להוצאות (יכול להגיע גם ל-50 אלף ש״ח)

עדיין לא נכנסו לתוקף החוקים החדשים של לשון הרע? אאל"ט דובר בזמנו על כך שאין צורך בהוכחת נזק. ומלבד זאת, מה ההבדל האיכותי בין "אוהדי הפועל ת"א" לבין "אולטראס הפועל", בסופו של דבר שתיהן קבוצות אנשים מוגדרות שהיחיד יכול להוכיח השתייכות אליהן . והאם כל הפרסומים בשאר האתרים על כך שהרימון בכלל לא התפוצץ אלא רק "נמצא" ע"י הבת של לא מחזקים את הקייס?

אין מצב בעולם שאפשר להוכיח מבחינה משפטית(אני לא משפטן או משהו אבל ככה נראלי, חוץ מזה אני חושב גם מבחינה מעשית אי אפשר להוכיח דבר כזה) את ההגדרה של אוהד הפועל.

אם יש בבעלותי מנוי למשחקי הקבוצה, או אם אני חבר עמותה של הפועל בכדורסל בוודאי שאני יכול להוכיח משפטית שאני אוהד הפועל.

"נשק ההולך לשדה הקרב וחוזר שלם, אות הוא שלא נלחם. נשק שחוזר מהקרב שבור, סימן הוא שנלחם והביא ניצחון" (ד"ר סאלם, נשיא ברדה הסורית, בהתייחסו לדגל ישראל שנשבר ונגנב מאוטובוס הקבוצה לאחר נצחון החוץ של הפועל בדמשק, 1929)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: הגשת תביעת דיבה כנגד ONE
הודעהפורסם: 02 פברואר 2012, 00:55 
סו אלן כתב:

אפ

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2012, 02:08 
סמל אישי של המשתמש
http://m.9gag.com/gag/2287292

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 62 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: