SHIMON כתב:
purvis short כתב:
הקונספט הוא כזה. המכללות זה בלוף, כי באופן גורף הכדורסל שמשוחק שם הוא קטסטרופלי, לא אינטיליגנטי. רוב מוחלט של השחקנים גרועים. משחק ההתקפה שם הוא ברמה של ליגה א' בישראל, רק עם הרבה יותר אתלטיות, ורוב מוחלט של השחקנים שיוצאים מהקולג'ים הם עם יסודות משחק רעים, בטח ביחס לשחקנים אירופים. בנוסף השחקנים שיוצאים משם, ברובם, לא בוגרים מספיק, לא מוכנים, לא מספיק טובים.
אני שואל: אם דמונטז סטיט הוא שחקן מוביל בקלמזון, אז מה גל איתן? הרי גל יותר טוב ממנו בכל פרמטר. אגב, כולל באתלטיות.
מצטער, ראיתי גם את סטיט במכללות. והוא נראה בסדר. אבל כי זו רמה נמוכה. ומעבר לזה - שום דבר בכדורסל המכללות הגרוע לא מכין אותך אפילו להיות שחקן מוביל בליגה השניה.
או בקיצור: אני חושב שקלי שחקן טוב מאוד, אבל להביא שחקן ישירות מהקולג' מבלי שראית מה הוא שווה ברמה אירופית כלשהי (כי המכללות עם הרמה העלובה ששם זה לא קנה מידה לכלום לדעתי) זה שטות.
וואלה אתה באמת קשקשן ואני חשבתי לתומי שאתה אחד האיכותיים כאן שאפשר להשכיל ממנו. מי שכותב כך הוא לא באמת רואה את ליגת המכללות כלל ומסיק מסקנות הזויות בשל סטיט כזה או אחר ולא היא. היית גם נחרץ באשכול אודות ריקי רוביו בעונה שעברה אותו כינית בלוף ולא נתת לעובדות לבלבל אותך וכעת אני מקווה שאתה מבין שטעית בגדול.
המסקנות שלי לא בגלל סטיט. ממש לא. כי במקביל אני חושב שקלי שחקן טוב מאוד. ויודע מה? אם לא נעלה אני בכלל לא פוסל את האפשרות שצריך להשאיר אותו. לדעתי הוא אחד הגבוהים הכי טובים בליגה. ראיתי מספיק משחקים מהמכללות כדי להבין את הפואנטה. לא צריך לראות את המארס מאדנס בשביל זה. מצטער - אווירה נהדרת, קהל מקסים, תשוקה למשחק - אבל חרא של כדורסל, מעט מאוד כישרון ושחקנים לא בשלים. אני לא הייתי מביא שני זרים ישירות מהקולג' בגלל ש:
1. הרמה בקולג'ים כ"כ עלובה שהיא לא קנה מידה לכלום.
2. השחקנים שם, ברובם פשוט לא בשלים לכדורסל מקצועני. בטח שלכדורסל בו אתה צריך להגיע ולהיות השחקן הכי דומיננטי בקבוצה.
3. בסדר, אז יש יוצאים מהכלל, אז?
4. לגבי ריקי רוביו - עדיין מעדיף, בכל יום נתון, בקבוצה שלי את מרסליניו הוארטאס על פני הנגר הזה. לא מתרשם מהסטטיסטיקה שלו כרגע.