שלום תקוה כתב:
נועם שחם כתב:
שמעתי את שביט אתמול ברדיו, איזו נאיביות, אלוהים ישמור.
בכל מקרה, האחרון שצריך לקלל אותו זה שביט. שביט זה בנאדם שאוהב את המועדון ואת הקהל, ורוצה לעשות טוב. כמו רבים אחרים, הוא פשוט לא קולט את הסיטואציה שהוא נמצא בתוכה.
ככה גם אני מרגיש. שביט פשוט מנותק קצת ולא מבין. להסביר לו את זה אפשר, לקלל אותו? לא רואה סיבה, ואני ממש לא מתכוון לקלל אותו.
גם אני עבדתי אצל בני זונות, צריכים להתפרנס. כשהייתה לי אפשרות ללכת למקום אחר, הלכתי בשמחה. נכון שזה לא בדיוק אותו הדבר, כדורגל, אוהדים, אמוציות וכולי, ובכל זאת, אלה החיים.
אם אני לקוח של חברה , ונגיד קניתי ממנה טלויזיה והביאו לי טלוויזיה דפוקה , ואיש המכירות של החברה יודע שהחברה דופקת את הלקוחות שלה , לא הוא אישית אלא בעלי החברה , אבל הוא כחלק מאותה החברה שותף לשקרים שהחברה מפזרת ולהתחייבויות שהיא מפרה .
אני בתור איש המכירות הייתי מתפטר מיד שהיה נודע לי שמקום עבודתי משקר ודופק את הלקוחות שלו , אז כן , הייתי מובטל כמה חודשים , אבל הייתי נשאר עם היושרה האישית ובסופו של דבר הייתי מוצא עבודה חדשה שבאמת מכבדת את בעליה .
שביט הוא כמו איש המכירות שממשיך לשבת על הכסא הנוח שלו בחברה , בידיעה שדופקים את הלקוחות שלו וכל מה שהוא עושה זה מגלגל עיניים .
סמרטוט רצפה , וזה בעדינות .