תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 30 יוני 2025, 09:51

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 161 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: האלופה שבדרך
הודעהפורסם: 30 ינואר 2012, 23:02 
Maor7 כתב:
kobster כתב:
2 דברים שחלק לא קטן מהאוהדים של הפועל מתכחש אליו מתחילת השנה :
1. אלי טביב הוא נוכל,שקרן ומנהל גרוע
2. ק"ש קבוצה יותר טובה מהפועל

ככל שנקדים להפנים את שניהם, רק דברים טובים יקרו לנו

עם ניהול תקין הפועל היום במינימום צמודה לק"ש.

לחשוב שאנחנו נמצאים בסה"כ עוד 2 נצחונות ממרחק סביר מהם..

יש מצב. למרות שלא ממש נראה לי אבל אולי בליגת פח הזאת עוד היינו מצליחים לגרד עוד כמה ניצחונות.
רק שאתה מפספס לחלוטין את העניין. העניין הוא שרב"ש שובר העונה לחלוטין את כל השטויות שמוכרים לך בקשר לסיבה שהליגה פה כל כך פח ומראה שעם מאמן שמבין כדורגל אפשר לקחת אליפות גם עם שחקנים בינוניים להחריד.
ק"ש באמת משחקת טוב ואף אחד לא יכול לחלוק על זה. האמת? היא משחקת יותר טוב ממה שהפועל של גוטמן שיחקה ברוב הזמן. כמובן שרוב הסיכויים שהפועל של גוטמן הייתה מנצחת אותה ובקלות, אבל זה בעיקר בגלל עודף כישרון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ינואר 2012, 23:20 
הוקיץ' כתב:
Maor7 כתב:
kobster כתב:
2 דברים שחלק לא קטן מהאוהדים של הפועל מתכחש אליו מתחילת השנה :
1. אלי טביב הוא נוכל,שקרן ומנהל גרוע
2. ק"ש קבוצה יותר טובה מהפועל

ככל שנקדים להפנים את שניהם, רק דברים טובים יקרו לנו

עם ניהול תקין הפועל היום במינימום צמודה לק"ש.

לחשוב שאנחנו נמצאים בסה"כ עוד 2 נצחונות ממרחק סביר מהם..

יש מצב. למרות שלא ממש נראה לי אבל אולי בליגת פח הזאת עוד היינו מצליחים לגרד עוד כמה ניצחונות.
רק שאתה מפספס לחלוטין את העניין. העניין הוא שרב"ש שובר העונה לחלוטין את כל השטויות שמוכרים לך בקשר לסיבה שהליגה פה כל כך פח ומראה שעם מאמן שמבין כדורגל אפשר לקחת אליפות גם עם שחקנים בינוניים להחריד.
ק"ש באמת משחקת טוב ואף אחד לא יכול לחלוק על זה. האמת? היא משחקת יותר טוב ממה שהפועל של גוטמן שיחקה ברוב הזמן. כמובן שרוב הסיכויים שהפועל של גוטמן הייתה מנצחת אותה ובקלות, אבל זה בעיקר בגלל עודף כישרון.

בול

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 ינואר 2012, 01:54 
סמל אישי של המשתמש
בול שקר.
קרית שמונה לא מתקרבת לרמה שהציגו הפועל וחיפה בשלוש שנים האחרונות.
ומפה אני אתן לכם לעבוד על עצמכם עד מחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 ינואר 2012, 02:16 
האדס כתב:
בול שקר.

הפועל וחיפה היו מוכשרות בהרבה ובגלל זה הן היו מנצחות את קרית שמונה ברוב המקרים וכנראה שגם בקלות, אבל אם מישהו פה עובד על עצמו זה אתה.
הפועל לא שיחקה כדורגל יותר מדי טוב ברוב תקופת גוטמן. ההגנה הייתה ביזיון והנעת הכדור הייתה בדרך כלל די בינונית, אבל יכולת יצירת המצבים (בעיקר בעונת הדאבל) הייתה פשוט פנומנלית, ומהבחינה הזאת הכי טובה בישראל בכל הזמנים.
אם יש שני דברים שהפועל עשו ממש טוב אצל גוטמן (ושוב, מדובר בעיקר על עונת הדאבל כי בעונה שעברה כבר חלה ירידה) זה משחק המעבר ומשחק האגפים. תוסיף לזה יכולת אישית מאוד גבוהה ותקבל עליונות מדהימה על שאר הליגה.
ק"ש לעומת זאת, עושים את הדברים הרבה יותר נכון.
היא בעיקר מזכירה לי כל מיני קבוצות ששיחקנו נגדן באירופה כמו זלצבורג וראפיד בוקרשט. הקבוצות האלו מבחינת קצב ותנועה על המגרש עלו עלינו בהרבה, אבל בתכלס די אכלנו אותן בתוצאה הסופית בגלל עודף הכישרון שלנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 ינואר 2012, 03:34 
סמל אישי של המשתמש
שג'אבה דה האט והקבוצה שלו יזדיינו.

נתראה במאי.

"למשחק מול מכבי הוד השרון חובה על הקבוצה להופיע עם הרכב משני שיאפשר להוד השרון לנצח ... ניצחון לא צפוי, יגדיל, באופן לא ספורטיבי, את סיכויי ההישארות שלה, על חשבון עירוני נהריה" בן קפלן, מבעלי הפועל אוסישקין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 ינואר 2012, 04:34 
סמל אישי של המשתמש
bloodbrother כתב:
נתראה במאי.

רק הגעת, כבר אתה הולך...?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 ינואר 2012, 04:52 
סמל אישי של המשתמש
עודף כישרון או לא- הפועל של גוטמן ביום רגיל מפרקת לחתיכות את ק"ש ועושה את זה בסטייל. כל הקשקושים על עודף כישרון נועדו להוריד מגוטמן.
כן, כי זהבי, ורמוט, שכטר ודאגלס הגיעו אחרי שזכו במונדיאל.

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 ינואר 2012, 05:53 
1. אני אוהד הפועל. ק"ש ממש לא מזיזה לי. יאם הם קחו אליפות כל הכבוד. הם בסהכ סניף מקומי של חיבר ים. כמדומני היה שם פוגרום קטן נגדנו לפני כשנתיים.
אני גם לא זוכר מתי "דרסנו" אותם. בסה"כ שנה שעברה לא ניצחנו אותם בליגה. והשנה כבר הפסדנו פעמיים.
צריך לזכור שגם "שטיפת המוח" של התקשורת (אליפות לצפון, קבוצה קטנה, סינדרלה , מגיע להם וכו) עושים את שלהם במישור הפסיכולוגי. הספורט הישראלי הוא לא מיקצועני אמיתי.
כמו שהמסע של התקשורת לטובתנו עזר קצת לקחת דאבל, כך שנה שעברה זה עזר לחיפה, והשנה אולי יעזור לקש.
אבח אי אפשר להתעלם מהחוסן המנטליף מהלכידות שלהםף ובעיקר מהשיטתיות שלהם.
תן לי בהפועל שיטת משחק מסודרת והפועל של היום, עם "הגנת הפח"(זה בדיוק תפקיד השיטה, ליצור מצב שהגנת פח הופכת להגנה מוצקה) וכל החסרונות לוקחת את הליגה הזאת בהליכה.
2. ההישג שלהם מראה את החשיבות של המשחק הקבוצתי והשיטה. ההישג שלהם מבליט את הכשלון של דרור קשטן. נכון היו לו שחקנים פחות טובים מאשר לגוטמן. אבל , בסגל היום יש שחקנים מספיק טובים ויותר טובים (בחלק מהעמדותת מאשר קש).
3. להפועל השנה אין שיטה, אין הרכב קבוע. יש הרבה לחץ ופניקה. גם חודש נובמבר השנה היה תולדה של הרבה הברקות אישיות. זה הכשלון הגדול ביותר של דרור.
4. הפער הוא 10 נקודות. נכון אין קיזוז, אבל הוא לא בלתי מחיק! הבעיה היא בראש של השחקנים, בחוסר השקט הניהולי שמסביבם. בהעדר מנהיגות מקצועית וניהולית!

ולסיום אלי לך הביתה!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: האלופה שבדרך
הודעהפורסם: 31 ינואר 2012, 07:25 
סמל אישי של המשתמש
הוקיץ' כתב:
האדס כתב:
בול שקר.

הפועל וחיפה היו מוכשרות בהרבה ובגלל זה הן היו מנצחות את קרית שמונה ברוב המקרים וכנראה שגם בקלות, אבל אם מישהו פה עובד על עצמו זה אתה.
הפועל לא שיחקה כדורגל יותר מדי טוב ברוב תקופת גוטמן. ההגנה הייתה ביזיון והנעת הכדור הייתה בדרך כלל די בינונית, אבל יכולת יצירת המצבים (בעיקר בעונת הדאבל) הייתה פשוט פנומנלית, ומהבחינה הזאת הכי טובה בישראל בכל הזמנים.
אם יש שני דברים שהפועל עשו ממש טוב אצל גוטמן (ושוב, מדובר בעיקר על עונת הדאבל כי בעונה שעברה כבר חלה ירידה) זה משחק המעבר ומשחק האגפים. תוסיף לזה יכולת אישית מאוד גבוהה ותקבל עליונות מדהימה על שאר הליגה.
היא בעיקר מזכירה לי כל מיני קבוצות ששיחקנו נגדן באירופה כמו זלצבורג וראפיד בוקרשט. הקבוצות האלו מבחינת קצב ותנועה על המגרש עלו עלינו בהרבה, אבל בתכלס די אכלנו אותן בתוצאה הסופית בגלל עודף הכישרון שלנו.

מה אתה מבלבל ת׳מוח? סליחה על הביטוי כן, אבל תסתכל על הפועל של גוטמן ועל ק״ש. הנעת כדור מושלמת של הפועל וזה היה נראה גם שזה כל כך בקלות. אולי משחק הלחץ של ק״ש עובד טוב יותר אבל זה רק מהסיבה שהם שחקנים פחות מוכשרים והם חייבים ללחוץ ולהוכיח כל הזמן. אין מה להשוות בכלל בין הקבוצות שאפילו הפועל החלשה של היום נותנת פייט לק״ש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 ינואר 2012, 08:57 
הוקיץ' כתב:
האדס כתב:
בול שקר.

כל מילה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 ינואר 2012, 09:00 
סמל אישי של המשתמש
joshsoos כתב:
הוקיץ' כתב:
האדס כתב:
בול שקר.

כל מילה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 161 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: