תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 30 יוני 2025, 09:45

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 16 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: חדשות הפועל יום שני 30/1 (מידע)
הודעהפורסם: 30 ינואר 2012, 05:58 
סמל אישי של המשתמש
ישראל היום

נגמלים מהטוטו
הפועל ת"א לא הבריקה וניצחה 2:3 את הפועל פ"ת תמוז, שיוצא לחתום במונאקו, ראה את חבריו חוזרים למקום השני
אלי שטרן
הפועל פ"ת והפועל ת"א הזכירו אתמול שני ילדים שאיבדו את ההורים. האחד מסכן, אין לו אמא ואבא שיחפשו אותו בקור המקפיא של המושבה. יש רק מפרק זמני שעסוק בפיננסים. בת"א המצב רק מעט טוב יותר. יש אבא, אבל הוא משתזף בשמש של מיאמי ולא נראה שיחזור בקרוב. גם לבייביסיטר הוא לא דאג.
אתמול, שוב, לא היה איש מטעם ההנהלה ביציע, וככה הקבוצה גם נראתה - כאילו אין אף אחד שדואג לה, למרות שניצחה. אם ככה נראית המדורגת שנייה בטבלה, רן בן שמעון בטח מנמנם כמו תינוק.
היה גם מי שהתגעגע לטביב. אוהד בודד, במרכז היציע האדום, התנגד לקריאות נגד הבעלים ויצא להגנתו. זה נגמר בגשם של אגרופים לעברו.
במחצית הגיע הזמן למסיבת הפרידה מטוטו תמוז. אוהד בודד של הפועל זיהה את תמוז ביציע הכבוד ופתח לעברו בהרצאה: "אתה לא מתבייש? נשארו עוד שני משחקי דרבי! למה עכשיו."?
ותמוז? ישב מחויך על הכיסא ולא ענה. אם הכל יסתדר, בעוד כמה ימים הוא יקבל לאבא עשיר, במונאקו המצוחצחת.
אביחי ידין היה אחראי לכיסוי מחיר כרטיס הכניסה. רק עבור הטיל קרקעאויר שלו היה שווה להגיע. שלוש דקות לאחר מכן לאלה הוסיף אחד משלו וסגר עניין. השער של בן נעים בדקה לא עזר לארון של פ"ת, שמתמלא במסמרים.
למרות הניצחון, ניצן שירזי דורש להביא בדחיפות חלוץ במקום תמוז שאמור היה להמריא בלילה כדי לחתום במונאקו. הקשר ארתור, שסיכם את תנאיו, טרם רכש כרטיס טיסה בשל מחלוקת על העמלה של סוכנו הפורטוגלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום שני 30/1 (מידע)
הודעהפורסם: 30 ינואר 2012, 06:51 
ידיעות (צנציפר):
-תמוז המריא הבוקר לצרפת כדי לחתום על חוזה.
-הפועל תציע לעכו פיצוי כספי ושחקנים תמורת שצ'פוביץ' שנותר המועמד המוביל לעמדת החלוץ.
-לא ברור עם קרמיט ארסמוס יספיק להגיע למבחנים לפני תום חלון ההעברות.
-ההחתמה של ארתור ממשיכה להתעכב.
-ניסיון להחתים את דנין.
-מרוצים מלאלה מאוכזבים משולר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ינואר 2012, 06:57 
משבוע שעבר: מיכאל בונפיטו חתם בקבוצת הנוער של המועדון. מדובר במגן שמאלי שהגיע מבית"ר ירושלים וחתם בקבוצה לאחר מספר ימי מבחן. יליד 93' שמסיים גיל נוער העונה. שלשום בדרבי נוער ערך את הופעת הבכורה בקבוצה.
בהצלחה באדום...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ינואר 2012, 10:22 
http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 15010.html

ציטוט:
אחרי כמעט חודשיים, הפועל תל אביב הצליחה אמש (ראשון) לחבר שני ניצחונות ברציפות כשיצאה עם 2:3 על הפועל פתח תקוה מאיצטדיון המושבה. למרות ההישג, לא תשמעו מאף אחד במועדון את המילה אליפות. שם רק רוצים לייצב את המערכת ולהיראות טוב יותר עם הזמן. אם לא די ביכולת הלא מרשימה על הדשא, כעת תצטרך הפועל להסתדר גם ללא טוטו תמוז שיצא לצרפת על מנת לחתום ל-4 שנים במונאקו. במועדון כבר מחפשים מחליף והשם החם על הפרק הוא של סטפן סשפוביץ' מהפועל עכו. שחקן נוסף של עכו שעשוי להצטרף הוא המגן השמאלי אלירן דנין.

סוכנם של סשפוביץ' ודנין, ניר אמיר, ייפגש הבוקר עם יו"ר עכו ציון ויצמן כדי לקבל את ברכת הדרך, כמובן תמורת פיצוי כספי הולם. מקורב לעסקה ציין כי תמורת מיליון דולר יועבר כרטיסו של החלוץ הסרבי לאדומים. אופציה נוספת היא להשאילו להפועל עם אופציה לקנייה בסוף העונה, דבר שבהפועל ישמחו מאוד.

לגבי דנין, ויצמן דורש פיצוי כספי ואם הוא לא יהיה גבוה מדי, אלי טביב ייתן את האישור. אם דנין לא יגיע, בהפועל מתכוונים לפנות ליגאל אנטבי כדי שיתמודד עם גל שיש על עמדת המגן השמאלי, כפי שפורסם אתמול לראשונה כאן באתר. דנין עצמו אמר לחבריו: "זה חלום עבורי לשחק בהפועל ת"א והתקדמות מקצועית וכלכלית".

מי שבוודאות לא יחליף את תמוז הוא החלוץ הצרפתי באדי בובאל, זאת בשל העובדה כי קבוצתו הפורטוגלית מסרבת לשחררו. "שחקן טוב שלצערי לא יגיע", אמר שירזי. הדרום אפריקני קרמיט ארסמוס אמור לנחות למבחנים במידה ותוצא לו ויזה בזמן, וכן במידה שסשפוביץ' לא יוחתם.

למרות שכבר סיכם את תנאיו לשנתיים וחצי, בהפועל פסימיים לגבי האפשרות שהקשר הפורטוגלי ארתור יגיע בסופו של דבר לארץ. "הסיכויים 50:50, בגלל שסוכנו רוצה את העמלה שמגיעה לו לכל אורך השנתיים וחצי ולא כפי שהפועל דורשת על כל עונה בנפרד", אמרו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ינואר 2012, 10:34 
http://www.one.co.il/Article/194464.html
ציטוט:
הפועל ת"א ירדה מארתור, ביקורת חריפה על שולר
לטענת האדומים, דרישות השחקן השתנו והוא לא צפוי להגיע. אחרי ה-2:3 על הפ' פ"ת, שחקנים יצאו נגד הבלם. שביט על עזיבת תמוז: "בעיה".

בהפועל תל אביב נשמו לרווחה לאחר שהצליחו לשמור על היתרון שלהם בדקות הסיום אתמול (ראשון) מול הפועל פתח תקווה ולחזור מאם המושבות עם 2:3, אך לאדומים אין יותר מדי זמן לנוח על זרי הדפנה, שכן הם חייבים למצוא תחליף בתוך שלושה ימים לטוטו תמוז שהמריא לצרפת כדי להצטרף למונאקו, כפי שפורסם לראשונה ב-ONE.

"כולנו יודעים מה טוטו נתן ויכול לתת", אמר עוזר המאמן, שביט אלימלך, על החלוץ שעזב והוסיף: "אני מאחל לו שישיג את מה שהוא רצה וחלם. אנחנו בבעיה לא קטנה כי השוק לא רווי בשחקנים בתפקיד הזה, בטח שלא בישראלים. למצוא עכשיו זר ברמה של תמוז יהיה מאד קשה, מה גם שהזמן קצוב. אנחנו כבר עושים מאמצים כדי למצוא מישהו מתאים, אבל גם אם לא אולי נעשה שינויי מערכים".
בהפועל עדיין לא ויתרו על האפשרות לצרף את סטפן שצ'פוביץ' מהפועל עכו, אם כי תג המחיר שהוצמד לו, כמיליון יורו, מעיב על האפשרות להשלים את העסקה. במקביל צופים בצוות המקצועי בביצועים של עשרות מועמדים, כשהם גם מנסים להנחית למבחנים את החלוץ הדרום-אפריקני, קרמיט ארסמוס.

בנוסף, נראה כי האדומים יצטרכו למצוא שחקן חדש גם לעמדת הקשר כאשר בקבוצה טוענים כי מועמדתו של הקשר הקשר הפורטוגלי, ארתור, כבר לא על הפרק. לפי אנשי הפועל הדרישות שהציב השחקן וקבוצתו השתנו וארתור לא צפוי להגיע.
"לא מובן למה שולר מקבל קרדיט", אלימלך: "ניתן לו זמן"
אחרי הניצחון במושבה הייתה במועדון ביקורת חריפה כלפי החוליה האחורית ובייחוד כלפי מרקו שולר. "הוא נראה רע מאוד", אמרו שחקנים בקבוצה והוסיפו: "לא ברור למה הוא ממשיך לקבל קרדיט. בלמים אחרים כמו מור שושן וביוואן פרנסמן הוצאו מההרכב אחרי כל טעות הכי קטנה, והוא בכל משחק עושה כמה טעויות קריטיות שנגמרות בשערים והורגות אותנו וממשיך לקבל קרדיט. מול פ"ת הוא נפל כל הזמן כמו בלרינה".
מנגד, הגן אלימלך על בלם הרכש ואמר: "אנחנו ניתן לשולר עוד זמן. לזרים הגדולים ביותר שהגיעו לישראל לא הלך בהתחלה, אבל אחרי זה הם השתפרו ונהפכו לאגדות בישראל. חסר לו עוד התיאום עם השוער וההגנה, אני יכול להגיד שמדובר בשחקן טוב. משחק אחד בלי לספוג שער והוא יראה טוב יותר".

על המשחק אמר עוזר המאמן: "התראנו על המשחק הזה. מגיע שאפו לגילי לנדאו ולשחקנים שלו, זו יריבה שכבר עם רגל וחצי בליגה השנייה ובאה לשחק פתוח ושולחת שחקנים קדימה. לא רצינו שכך יתפתח המפגש הזה כשמשחק ההגנה שלנו לא תיפקד טוב, אבל המפתח בתקופה כזו זה הניצחון ועשינו את זה".
"לפי רבע השעה האחרונה אני לא יודע אם אני צריך כבר קוצב לב עם הקבוצה הזאת. לא הייתה בעיה במערך אלא יותר בגישה למשחק. הגענו להמון מצבים, אבל זה משחק שלא מתאים לנו מבחינה טקטית, ולמרות זאת כבשנו שלושה שערים ויוצאים מהמשחק הזה די מחוזקים", סיכם אלימלך.

מי שזכה למחמאות הוא החלוץ, מהראן ללה, על כך שחזר להבקיע בליגה לאחר תקופה ארוכה. בהפועל אמרו: "אולי עכשיו הוא יקבל את הצ'אנס שלו בהרכב לאורך זמן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ינואר 2012, 11:12 
סמל אישי של המשתמש
דמארי: תמוז יחסר לי בהתקפה. סשפוביץ' ודנין יגיעו עוד היום?

מוטי פשכצקי|09:52|30/01/2012

אחרי ה-2:3 על הפועל פ"ת, חלוץ הפועל התייחס לעזיבה של חברו: "אני משוכנע שמונאקו היא רק תחנה בדרך עבורו". שני שחקני עכו חזק על הכוונת, סוכנם ינסה להעבירם הבוקר. טועמה: "לא חושבים על אליפות". פסימיות לגבי הגעת ארתור

אחרי כמעט חודשיים, הפועל תל אביב הצליחה אמש (ראשון) לחבר שני ניצחונות ברציפות כשיצאה עם 2:3 על הפועל פתח תקוה מאיצטדיון המושבה. למרות ההישג, לא תשמעו מאף אחד במועדון את המילה אליפות. שם רק רוצים לייצב את המערכת ולהיראות טוב יותר עם הזמן. אם לא די ביכולת הלא מרשימה על הדשא, כעת תצטרך הפועל להסתדר גם ללא טוטו תמוז שיצא לצרפת על מנת לחתום ל-4 שנים במונאקו. במועדון כבר מחפשים מחליף והשם החם על הפרק הוא של סטפן סשפוביץ' מהפועל עכו. שחקן נוסף של עכו שעשוי להצטרף הוא המגן השמאלי אלירן דנין.

תמוז יצא לחתום במונאקו: "יהיה לי הרבה מה לומר כשאחזור"
סוכנם של סשפוביץ' ודנין, ניר אמיר, ייפגש הבוקר עם יו"ר עכו ציון ויצמן כדי לקבל את ברכת הדרך, כמובן תמורת פיצוי כספי הולם. מקורב לעסקה ציין כי תמורת מיליון דולר יועבר כרטיסו של החלוץ הסרבי לאדומים. אופציה נוספת היא להשאילו להפועל עם אופציה לקנייה בסוף העונה, דבר שבהפועל ישמחו מאוד.

לגבי דנין, ויצמן דורש פיצוי כספי ואם הוא לא יהיה גבוה מדי, אלי טביב ייתן את האישור. אם דנין לא יגיע, בהפועל מתכוונים לפנות ליגאל אנטבי כדי שיתמודד עם גל שיש על עמדת המגן השמאלי, כפי שפורסם אתמול לראשונה כאן באתר. דנין עצמו אמר לחבריו: "זה חלום עבורי לשחק בהפועל ת"א והתקדמות מקצועית וכלכלית".

מי שבוודאות לא יחליף את תמוז הוא החלוץ הצרפתי באדי בובאל, זאת בשל העובדה כי קבוצתו הפורטוגלית מסרבת לשחררו. "שחקן טוב שלצערי לא יגיע", אמר שירזי. הדרום אפריקני קרמיט ארסמוס אמור לנחות למבחנים במידה ותוצא לו ויזה בזמן, וכן במידה שסשפוביץ' לא יוחתם.

למרות שכבר סיכם את תנאיו לשנתיים וחצי, בהפועל פסימיים לגבי האפשרות שהקשר הפורטוגלי ארתור יגיע בסופו של דבר לארץ. "הסיכויים 50:50, בגלל שסוכנו רוצה את העמלה שמגיעה לו לכל אורך השנתיים וחצי ולא כפי שהפועל דורשת על כל עונה בנפרד", אמרו במועדון.

מלבד שחקני החיזוק שעל הפרק, שיחת היום היתה כמובן עזיבתו של תמוז. חברו לחוד של הפועל העונה, עומר דמארי, אמר: "טוטו יחסר לי בהתקפה. בלעדיו יהיה לקבוצה הרבה יותר קשה. הוא שחקן ברמה גבוהה ואני בטוח שמונאקו היא רק מקפצה לקבוצה הרבה יותר גדולה".

טועמה: "האליפות לא מעניינת אותנו"
וחזרה לניצחון במלאבס. האדומים, כאמור, שוב לא הרשימו אבל מול היריבה החלשה שמנגד זה הספיק בשביל לאסוף עוד 3 נקודות בדרך חזרה למקום השני. "סוף סוף אנחנו מחברים שני ניצחונות ברציפות", אמר סלים טועמה לאתר ערוץ הספורט. "חבל שלקראת הסוף אנחנו סופגים ונלחצים במקום ליהנות מהמשחק. אנחנו עובדים קשה בשביל לתת את הגול, ואז חוטפים בגלל טעויות. אנחנו צריכים להיות יותר מרוכזים בהגנה. האליפות לא מעניינת אותנו, רק רוצים להיראות יותר טוב. העזיבה של תמוז זו מכה, אבל אני מקווה שחסרונו לא יורגש יותר מדי".

אבוטבול הוסיף: "עשינו לעצמנו יותר מדי חיים קשים. עם כל התקופה והסרט שיש מסביב, כל הכבוד לשחקנים שבאו ושיחקו כמו גברים. אני שמח שהצלחנו להתנתק מכל הבלאגן במהלך השבוע, למרות שבסוף הלכנו אחורה. אני מאמין שניצן יעבוד איתנו על הטעויות. אנחנו צריכים להשתפר ממשחק למשחק".

"זה טעויות שלצערי חוזרות על עצמן במשחקים האחרונים", התייחס הקשר לבעיות בחלק האחורי שסידרו שני שערים למלאבסים. "יש לנו מאמן מספיק מנוסה שיעבוד איתנו, אנחנו צריכים לתת את הדעת על זה. ק"ש? אני חושב שהפסקנו להתסכל עליהם למרות מה שאולי יגידו אחרים. אנחנו רוצים להתסכל על עצמנו כדי לצבור כמה שיותר נקודות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ינואר 2012, 12:22 
http://sports.walla.co.il/?w=/156/2504674
גם בצוות המקצועי יודעים כי הבחירה במרקו שולר במקום מריו פצ'לקה מסתמנת עד עתה כטעות גדולה, ולאורך כל המשחק העבירו ניצן שירזי ושביט אלימלך ביקורת על משחק ההגנה של הבלם. אפילו הבלם מור ששון חייך חיוך מתוסכל כשיצא מחדר ההלבשה ונשאל אם שולר הוא תחרות ראויה על המקום בהרכב מולו.

אגב, הצוות המקצועי גם התאכזב מאוד מהקישור האחורי של הקבוצה, שלטענתם הציג יכולת חלשה במיוחד. עם זאת, גם חיוכים קטנים נרשמו בהפועל אתמול, כשהקבוצה הצליחה להשיג נקודות בלי טוטו תמוז, שהמריא לפנות בוקר לצרפת, שם אמור לסיים את המשא ומתן מול מונאקו הצרפתית ולחתום בשירותיה לחמש שנים, כשהחוזה מוערך בכ- 650 אלף יורו נטו לעונה לא כולל בונסים.

אפילו החלוץ מהראן לאלה שחרר חיוך אדיר בסיום המשחק לאחר שכבר את השער הראשון בליגה מאז אותו אחד בקרית אליעזר לפני יותר משנה וחצי. לאלה לא הסכים להתראיין בסיום המשחק אך הסכים להגיד: "אני מקדיש את הגול לאוהדים שתמכו בי כל הזמן".

אולם למרות תחושת ההקלה בהפועל, בפעם השלישית ברציפות התחמק ניצן שירזי משאלות העיתונאים הקשות על תפקוד הקבוצה בסיום המשחק, ושלח למערכה את עוזרו שביט אלימלך. "מגיע קודם כל להפועל פתח תקוה ולגילי לנדאו שאפו על המשחק הפתוח", החמיא ליריבה אלימלך בתחילת דבריו. "משחק ההגנה שלנו לא תפקד טוב, אבל בתקופה כזו, מילת המפתח הייתה ניצחון. עלינו עם חמישה קשרים בקונוטציה התקפית מאוד, אבל במחצית השנייה, כשעברנו לשחק עם שני חלוצים, זה נראה טוב יותר, אבל ברבע שעה האחרונה הייתי צריך קוצב לב עם כל מה שהולך בקבוצה הזו.

"אני לא חושב שהייתה בעיה במערך, אלא יותר בגישה למשחק", המשיך אלימלך, "הזהרנו את השחקנים, כי פתח תקוה משחקת פתוח ומאוד התקפי, ובגלל זה גם אנחנו הגענו להמון מצבים וכבשנו שלושה שערים, למרות שמבחינה טקטית המשחק לא היה ברמה שציפינו. אבל אנחנו יוצאים מחוזקים".

עוזר המאמן יצא להגנתו של שולר: "היינו עדים להרבה מאוד זרים איכותיים שהגיעו לפה ובהתחלה לא ממש הלך להם ואחר כך היו לאגדות בכדורגל הישראלי. יש הרבה דוגמאות כאלה. אנחנו צריכים לתת לו עוד זמן, כי כרגע חסר תיאום בהגנה. אני יכול להגיד שמדובר בשחקן טוב, שפשוט צריך זמן".

אלימלך התייחס גם לעזיבתו של טוטו ולרכש הצפוי: "כולנו יודעים מה טוטו נתן ומה הוא יכול לתת. קודם כל, אני מאחל בהצלחה שישיג את מה שהוא חלם, אבל אנחנו פה בבעיה לא קטנה, קשה להביא שחקנים ברמה גבוהה בתקופה הזו, במיוחד כשהזמן הוא קצוב. אבל נעשה כל מאמץ שזה יקרה ואני מקווה שנמצא את החלוץ המיוחל. גם אם לא, נחשוב על שינוי מערכים או תפקודים. גם לא נשכח שארתור הפורטוגלי אמור להגיע השבוע".

בהפועל ינסו להחתים חלוץ בימים הקרובים עד לסגירת חלון ההעברות הנוכחי, אך כרגע בוחנים מספר מועמדים להצטרפות, ועדיין לא החליטו על מועמד מועדף מבין הזרים. גם בגזרה המקומית שמו של טל בן חיים עדיין נזרק לאוויר, אך גם בהפועל וגם במכבי פתח תקוה מכחישים שיש משא ומתן בין הצדדים.

כמו כן, בהפועל מפעילים לחצים על קרית שמונה להעביר אליהם את תומר סוויסה, שמשחק העונה ברמת השרון, אך בצפון הרחוק רוצים את השחקן בשורותיהם בעונה הבאה, וכרגע לא מתכוונים לשחרר את סוויסה לאדומים. גם קשיים במשא ומתן עם ארתור הפורטוגלי הרחיקו את השחקן מהקבוצה, והוא לא יגיע לישראל.

המחאה נמשכת

גם במסגרת מחמאת האוהדים נגד הבעלים אלי טביב ישנה מחשבה על כיוון חדש בניסיון להמשיך ולקדם את המאבק חסר הפשרות הזה. צעד שנשקל בקרב האוהדים הוא להגיע לבלומפילד למשחק מול מ.ס אשדוד, אך לא להיכנס אל תחומי המגרש ולהותיר את היציעים מיותמים לחלוטין מאוהדים. ראשי המאבק מאמינים שזה עשוי להיות אירוע היסטורי בתולדת הכדורגל הישראלי.???

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ינואר 2012, 14:51 
סמל אישי של המשתמש
http://one.co.il/Article/194464.html

הפועל ת"א ירדה מארתור, ביקורת חריפה על שולר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ינואר 2012, 15:08 
http://news.walla.co.il/?w=/156/2504769
ציטוט:
סטפן שצ'פוביץ': "רוצה לעבור להפועל תל אביב"
הפועל עכו לא תשחרר את סטפן שצ'פוביץ' ואלירן דנין להפועל תל אביב בלי פיצוי הולם. החלוץ הסרבי: "אשמח אם זה יקרה"
בהפועל עכו ערים להתעניינות ההולכת וגוברת של הפועל תל אביב בשני שחקניה סטפן שצ'פוביץ' ואלירן דנין, אבל כבר הבהירו כי לא ישחררו את השניים ללא פיצוי כספי הולם. החלוץ הסרבי, שהגיע בתחילת העונה לעכו, מודע לכך, וסיפר היום (שני) לוואלה! ספורט: "אני לא יודע כלום לגבי המשא ומתן, והכל פתוח מבחינתי. אני רוצה לעבור, אבל גם אם זה לא ייסגר, אני אשאר בעכו ואתמקד במטרות שלי, שזה אומר לעשות תוצאות טובות ולשחק טוב".

שצ'פוביץ' הבהיר עוד: "אני אשמח אם זה יקרה. הפועל תל אביב היא אחת משלוש הקבוצות הגדולות בארץ, ובאופן טבעי אני אשמח להגיע לשם, אבל כרגע אני מתמקד במשחק הבא מול הפועל ראשון לציון". מי שאמור בכל מקרה לחתום בקבוצה הוא החלוץ הסרבי ניקולה טרוייץ', שמועמדותו פורסמה לראשונה בוואלה! ספורט. טרוייץ' בן ה-19 עבר אתמול את הבדיקות הרפואיות, וכבר היום הוא יקיים את אימונו הראשון במועדון. למרות שמאמן הקבוצה אלי כהן דרש כי החלוץ ייבחן, בקבוצה כבר הודיעו כי הוא עתיד לחתום על חוזה עד סוף העונה עם אופציה לעונה נוספת.

שחקן נוסף שאמור לחתום על חוזה הוא המגן השמאלי מהראן אבו רייא, שהחל מהשבוע שעבר מתאמן עם עכו ומשתלב מבחינה חברתית. אבו רייא, שלא נמצא בכושר, יחתום על חוזה לשנתיים וחצי במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ינואר 2012, 16:40 
סמל אישי של המשתמש
ראיון עם גליל בן שנן:
בן שנן: "הפועל? בית קברות. ספגתי איומים שאשב ביציע"
http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 15039.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ינואר 2012, 17:32 
ארסמוס לא יגיע, עכו: מיליון יורו עבור שצ'פוביץ'
http://one.co.il/Article/194464.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ינואר 2012, 17:39 
הפועל ת"א רוצה את חנן ממן וכבר פנתה ליואב כץ
http://one.co.il/Article/194498.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ינואר 2012, 19:34 
סמל אישי של המשתמש
תמונה
חוצפה שהפועל פונה לשחקנים שלנו
בהפועל עכו כועסים על האדומים מת"א, שפנו ישירות לאלירן דנין וסטפן שצפוביץ', למרות שיש להם חוזה בקבוצה עד סוף העונה.

גורם בהנהלת הפועל עכו ביקר את התנהלות הפועל ת"א וגילה כי עד לרגע זה, טרם נעשתה למועדון פנייה רשמית. "שני השחקנים חתומים על חוזה עד סוף העונה בהפועל עכו, ובכל זאת הפועל ת"א פנתה אליהם ישירות והתעלמה מאתנו. זו פשוט חוצפה. מעניין איך הפועל ת"א היתה מגיבה אם קבוצות אחרות היו פונות מאחורי גבה לשחקנים שלה".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ינואר 2012, 19:46 
סמל אישי של המשתמש
מי שחצוף זה הפועל עכו.
בחצי השנה האחרונה של החוזה השחקן יכול לנהל מו"מ עם כל קבוצה שהוא רוצה מבלי לידע בכלל את הקבוצה בה הוא משחק כרגע.
למען האמת אם נשאר להם רק חצי שנה בחוזה הם יכולים כבר מחר לחתום בהפועל לשנה הבאה ולעכו אין מילה בענין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ינואר 2012, 19:50 
סמל אישי של המשתמש
הפועל רוצה את ממן, הפ' חיפה מבקשת את איגייבור

http://www.one.co.il/Article/194498.html

:LOL2: :BOW:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ינואר 2012, 21:19 
סמל אישי של המשתמש
גילי ורמוט חתם בדה גראפשחאפ ההולנדית(השאלה)
http://one.co.il/Article/194494.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 16 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: