תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 30 יוני 2025, 16:42

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 411 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: תמוז עוזב
הודעהפורסם: 30 ינואר 2012, 10:11 
ציטוט:
חלוץ הפועל העדיף שלא להתראיין לפני החתימה הרשמית, והסכים רק לומר עם הגיעו לשדה התעופה "כשאחזור יהיה לי הרבה מה לומר ואענה על הכל".

המינימום שהוא חייב לתת עכשיו זה לפתוח את הג'ורה על טביב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ינואר 2012, 10:14 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
ציטוט:
חלוץ הפועל העדיף שלא להתראיין לפני החתימה הרשמית, והסכים רק לומר עם הגיעו לשדה התעופה "כשאחזור יהיה לי הרבה מה לומר ואענה על הכל".

ואחרי הכשלון באירופה להתחנן לפני טביב לחזור להפועל? או שאולי בבית"ר ירצו אותו בחזרה?

"למשחק מול מכבי הוד השרון חובה על הקבוצה להופיע עם הרכב משני שיאפשר להוד השרון לנצח ... ניצחון לא צפוי, יגדיל, באופן לא ספורטיבי, את סיכויי ההישארות שלה, על חשבון עירוני נהריה" בן קפלן, מבעלי הפועל אוסישקין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ינואר 2012, 10:15 
אוגוסטוס היל כתב:
ציטוט:

על מה הוא יפתח את הג'ורה?
הרי הוא אחד הבודדים שלא יכול להתלונן. קיבל כל מה שרצה וכשהחליט לעזוב, ניצל את האינטרס המשותף לו ולטביב (את שניהם לא כ"כ מעניין מה יקרה להפועל, אלא כמה יכנס להם לכיס) וברח.
אם תקרא בהמשך, אתה תראה שהוא אמר לפשכצקי הסמרטוט שיש לו מה להגיד על הקללות נגדו.
ארור יהיה המאמן שייתן לו לדרוך בוולפסון. גם לא לביקור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ינואר 2012, 10:19 
villa crespo כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
ציטוט:

הרי הוא אחד הבודדים שלא יכול להתלונן. קיבל כל מה שרצה וכשהחליט לעזוב, ניצל את האינטרס המשותף לו ולטביב (את שניהם לא כ"כ מעניין מה יקרה להפועל, אלא כמה יכנס להם לכיס) וברח.
אם תקרא בהמשך, אתה תראה שהוא אמר לפשכצקי הסמרטוט שיש לו מה להגיד על הקללות נגדו.

אתה יודע מה אני חושב עליו. אני גם מעריך שאתה צודק ואם יהיה לו משהו להגיד זה על האוהדים, אבל מבחינתי אם הוא רוצה לכפר- שיפתח על טביב כל מה שהוא יודע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ינואר 2012, 10:19 
סמל אישי של המשתמש
villa crespo כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
ציטוט:

אם הקהל של הפועל,לפחות רובו המכריע קיבל את אבוקסיס חזרה גם אחרי בית"ר וגם אחרי הבריחה המגוחכת לאשדוד,הוא ייקבל גם את טוטו תמוז בבוא היום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ינואר 2012, 10:22 
סמל אישי של המשתמש
מעדיף כבר שחקנים אפורים ומשעממים שלא רצים לנשק את הסמל אחרי שבוע במקום השברון לב הזה כל פעם.
מת על טוטו, אבל האהבה אליו היא כאין וכאפס לעומת הדבר החשוב באמת - הפועל ת״א, והפגיעה של טוטו בדבר האהוב משכיחה הכל.
ועדיין, קשה לי להודות שבכל פעם כשאזכר בו יעלה לי חיוך, ובכל גול שלו ביוטיוב הלב ירוץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ינואר 2012, 12:55 
סמל אישי של המשתמש
קבוצת תחתית בליגה השניה בצרפת..מביך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ינואר 2012, 12:56 
סמל אישי של המשתמש
benaim כתב:

כן, מזה מביך,
שבגיל 35 טוטו תמוז יפרוש, וישב עם 10 מיליון יורו בבנק, הוא הכי ילך ברחוב עם הראש באדמה.
מביך פצצות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ינואר 2012, 13:49 
האדס כתב:
benaim כתב:

כן, מזה מביך,
שבגיל 35 טוטו תמוז יפרוש, וישב עם 10 מיליון יורו בבנק, הוא הכי ילך ברחוב עם הראש באדמה.
מביך פצצות.

בניהול קריירה טוב יותר הסיכויים שלו גם לקריירה וגם לכסף היו גדלים.
הכסף שהוא מקבל הוא שיגרתי ביותר באירופה. והוא עדיםן לא קיבל את מלוא הכסף.

הצידוק היחיד של טוטו הוא אי שפיות זמנית אחרי שהיה ממושכת ליד טביב ללא ליווי פסיכולוגי מתאים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ינואר 2012, 16:51 
http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 15041.html

קליפ פרידה מספורט5.....

תודה לך, אפילו שיש לך טיימינג של מניאק..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ינואר 2012, 16:56 
האדס כתב:
benaim כתב:

כן, מזה מביך,
מביך פצצות.

!!
באמת שאני לא כועס על טוטו, הוא שחקן כדורגל, הקריירה שלו תייגמר לקראת גיל 35, אם יש לו הזדמנות לעזוב לעיר כמו מונאקו, להרוויח את הסכומים האלו ולהמשיך לשחק כדורגל, אני במקומו לא חושב פעמיים ועוזב..
היום זה הכל עניין של כסף, טוטו צעיר ורוצה לצאת לאירופה, ליגה שניה בצרפת או לא, מונאקו זאת עדיין קבוצה בעלת שם+עיר מדהימה.
עדיין לא הבנתי איך ציפיתם שטוטו ימשיך לשחק בביצה המקומית כאשר יש לו אפשרות לעבור למונקו.
מי שאשם בכל הסיפור זה רק טביב, שום בוס אחר לא היה מוכן ללכת לבוררות עכשיו בינואר, כל בוס אחר היה משאיר את טוטו ונותן לו ללכת בקיץ.
אבל טביב הבין שאליפות לא תיהיה, בשביל לסיים במקום שמוביל לאירופה לא בטוח שחייבים את טוטו, טביב מרוויח עכשיו את הכסף שלו.
אולי זה מבשר טובות על כך שטביב שוקל בקיץ לעזוב.. אולי..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ינואר 2012, 17:03 
סמל אישי של המשתמש
אתם תתגעגעו ליכולת המקצועית שלו בטרוף, עכשיו על מי נשחק כדורים ארוכים סטייל - נבעט קיבינימאט ונקווה שישתלט.
החלוץ הכי טוב העונה הליגה. טביב פועל הרבה יותר מהר ממה שחשבתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ינואר 2012, 17:04 
סמל אישי של המשתמש
האדס כתב:
benaim כתב:

כן, מזה מביך,
מביך פצצות.

סה"כ אני מאחל לו ללכת עם הראש באדמה הבן זונה הזה

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ינואר 2012, 17:53 
לירון האדום כתב:
האדס כתב:
benaim כתב:

כן, מזה מביך,
מביך פצצות.

!!
באמת שאני לא כועס על טוטו, הוא שחקן כדורגל, הקריירה שלו תייגמר לקראת גיל 35, אם יש לו הזדמנות לעזוב לעיר כמו מונאקו, להרוויח את הסכומים האלו ולהמשיך לשחק כדורגל, אני במקומו לא חושב פעמיים ועוזב..
היום זה הכל עניין של כסף, טוטו צעיר ורוצה לצאת לאירופה, ליגה שניה בצרפת או לא, מונאקו זאת עדיין קבוצה בעלת שם+עיר מדהימה.
עדיין לא הבנתי איך ציפיתם שטוטו ימשיך לשחק בביצה המקומית כאשר יש לו אפשרות לעבור למונקו.
מי שאשם בכל הסיפור זה רק טביב, שום בוס אחר לא היה מוכן ללכת לבוררות עכשיו בינואר, כל בוס אחר היה משאיר את טוטו ונותן לו ללכת בקיץ.
אבל טביב הבין שאליפות לא תיהיה, בשביל לסיים במקום שמוביל לאירופה לא בטוח שחייבים את טוטו, טביב מרוויח עכשיו את הכסף שלו.
אולי זה מבשר טובות על כך שטביב שוקל בקיץ לעזוב.. אולי..

כן, ברור. רק טביב אשם.
אתה יודע, אפשר לקדם את האג'נדה גם בלי להיות סמרטוט.
טביב דווקא לא כ"כ רצה לקיים את הבוררות בתחילת השנה, אבל טוטו תמוז ורונן קצב התעקשו וגם אם טביב היה ממש רוצה, הוא לא יכל היה לדחות את זה אחרי ינואר. טוטו תמוז הלך כי הוא כלב, גרמני, בן-זונה וכפוי טובה. כל היתר זה בולשיט.
חוץ מזה, אם אתה מצדיק את טוטו תמוז ששם אלף זין על הפועל בשביל הכסף ולא איכפת לו שהוא משאיר קבוצה מפורקת עם עשרות אלפי אוהדים שמושפעים מזה, אז תכף גם תתחיל להבין את האינטרסים העסקיים של טביב.
אבל אתה מבין שזה לא בדיוק עסק רגיל ויש כאן גם שיקולים אחרים. זה שטוטו תמוז עשה לעצמו טוב, זה ברור. מי לא רוצה לגור במונטה-קרלו ולהרוויח 4 מיליון ש"ח בשנה?
אבל מה לעשות שהשיקולים שלו כשחקן והשיקולים שלך כאוהד הפועל (אל תשכח שאתה לא רק שונא טביב, אלא גם אוהד הפועל. יש כאלה שקצת מתבלבלים) הם לא אותם שיקולים.
השיקול שלו זה טובתו האישית ועל הזין שלו שהוא מפקיר את הקבוצה ואוהדיה.
השיקול שלך הוא ששחקן שטוען כל השנה שהוא רוצה תג מחיר רק כדי לסגור בינואר ולעזוב ביוני, לא יברח פתאום מהפועל. בטח לא כשמדובר בשחקן הכי משמעותי שלך, שכל הקבוצה תלויה בו ושנשארו לך עוד שני דרבים, גביע וניסיון להגיע לאירופה דרך הליגה.
אז הגיע הזמן שתפסיקו לעשות את השיקולים של השחקן, אלא של הקבוצה, כי להבין שהוא רוצה לאירופה זה יופי, אבל יש גם דרך לעזוב והבן-זונה הזה ניצל את זה שיש כאן בעלים שחושב כמוהו וטובת הקבוצה לא כ"כ מעניינת אותו, כדי לעשות איתו יד אחת ולברוח. אז על מי אתה מגן כאן בדיוק?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ינואר 2012, 17:57 
סמל אישי של המשתמש
טביב ורק טביב אשם.
טוטו תמוז נקנה להפועל ת"א כשהוא התאמן עם הנוער של בית"ר. הנוער!!!
הוא היה בשפל הקריירה שלו.

קנינו אותו בסכום מגוחך, של 500 אלף דולר.
אבל על הדרך אלי טביב סיכם עם רונן קצב, שאת סכום ההעברה הם יסגרו יחד. כמו חברים.
עלאק חברים.
אלי טביב מהיום הראשון שלו בהפועל דאג להכניס לכל שחקן שהגיע לפה סכום עזיבה.
הכל מתוכנן מראש, ואנחנו חבורה של נאיבים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ינואר 2012, 18:02 
בסדר. רק טביב אשם.
טוטו תמוז בכלל רצה להמשיך בהפועל, אבל טביב לחץ עליו לעזוב כבר עכשיו.
רק שיבוא לוולפסון הבן-זונה הכלב הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ינואר 2012, 18:03 
סמל אישי של המשתמש
טוטו תמוז יכל לרצות עד מחר לעזוב את הפועל, אם לא היה לו סעיף שחרור.
את זה אדון קרספו מצליח להבין?

צא כבר מהסרט של סמל ומועדון, אין כזה מושג היום, כל השחקנים שלך בסגל, מחר קמים ועוזבים למונאקו אם רק יש להם אופציה.
אז מה, כולם כלבים גרמנים ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ינואר 2012, 18:04 
villa crespo כתב:
בסדר. רק טביב אשם.

קרספו, מה זאת אומרת קצב וטוטו לחצו עליו לקיים את הבוררות עכשיו?
האם היה כתוב בחוזה מתי צריכה להתקיים הבוררות?!
ותסלח לי- אם טביב היה רוצה שטוטו יישאר פה, הוא היה נשאר !
גם דון שחר הצליח להשאיר שחקנים בקבוצה שלו שרצו לעזוב...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ינואר 2012, 18:15 
האדס כתב:
טוטו תמוז יכל לרצות עד מחר לעזוב את הפועל, אם לא היה לו סעיף שחרור.
את זה אדון קרספו מצליח להבין?

צא כבר מהסרט של סמל ומועדון, אין כזה מושג היום, כל השחקנים שלך בסגל, מחר קמים ועוזבים למונאקו אם רק יש להם אופציה.
אז מה, כולם כלבים גרמנים ?

קודם כל, אם זה ככה, אז לא רק טביב אשם, לא?
חוץ מזה, לא אמרתי לרגע שלצמד הנוכלים טביב ומוני אין אשמה בכך שכל שחקן שנתן עונה טובה יכול לעזוב את הפועל.
ואני מעולם לא דיברתי על סמל ונאמנות. אין לי בעיה ששחקנים יתקדמו לאירופה וברור לי שכל השחקנים בסגל יעשו את זה אם יוכלו.
ועדיין, תפסיקו להתסכל על זה העובדות היבשות וכאילו הכל שחור ולבן ואם מציעים לשחקן חוזה של מיליונים באירופה, אז אי אפשר להאשים אותו.
כי מה לעשות? מקרה שכטר וזהבי הוא לא המקרה של טוטו תמוז.
טוטו תמוז כל השנה אומר שהוא רוצה בוררות כדי לעזוב ביוני. הוא יודע שהפועל קבוצה בינוני מינוס איתו ושהוא השחקן הכי חשוב שלה ובלעדיו אין למה מה למכור. לא בדרבים, לא בגביע ולא בליגה. ועדיין הוא בורח יומיים לפני סיום מועד ההעברות.
ואחרי כל זה, אני אומר שטוטו תמוז יעשה את השיקולים שלו. אבל אנחנו כקהל צריכים לעשות את השיקולים שלנו ולהבהיר לו שאין דרך חזרה. לא יכול להיות שהוא יעשה עלינו סיבוב ואז יפקיר אותנו ככה וכשימאס לו, הוא יחזור לכאן ויקבל כפיים. למה מה קרה? שחקן כזה היה צריך לקבל אתמול קללות מכל היציע.
אני לא משווה בין חומרת המעשה שלו לשמעון גרשון (שאגב, לפי הפרסומים הוא חבר שלו וייעץ לו לעזוב את הפועל כבר עכשיו), אבל גם לשמעון גרשון היו את השיקולים שלו. גם חוזה עתק בבית"ר וגם אישה שרמוטה שלחצה עליו לעבור לשם. אז אם חושבים על האינטרס של השחקן ולא על האינטרס שלנו כאוהדים. אז למה לא להצדיק גם אותו? למה אותו לקלל ואת טוטו תמוז לא? כי גם אתם יודעים שהשיקול של השחקן לא מעניין בכלל, אלא רק השיקול שלנו כאוהדים וטוטו תמוז עשה קטע מסריח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ינואר 2012, 18:20 
לירון האדום כתב:
villa crespo כתב:
בסדר. רק טביב אשם.

נורא נחמד שאתה ממציא מציאות שנוחה לך, אבל גם אם טביב היה רוצה ממש, טוטו תמוז היה הולך.
ורגע, אם טביב היה רוצה, אז פתאום לא היית מבין את טוטו תמוז שרוצה לשחק במונאקו?
רונן קצב התראיין מאז ספטמבר-אוקטובר ואמר שאם טביב לא יסגור איתו בוררות עד ינואר, אז בינואר תיקבע לטביב בוררות בנוכחותו או בלעדיו.
אחרת לסעיף הזה אין שום משמעות. לפי מה שאתה אומר, אם טביב היה רוצה שיישאר, הוא היה יכול למשוך את הבוררות גם שנתיים, לא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ינואר 2012, 18:23 
villa crespo כתב:
לירון האדום כתב:
villa crespo כתב:
בסדר. רק טביב אשם.

נורא נחמד שאתה ממציא מציאות שנוחה לך, אבל גם אם טביב היה רוצה ממש, טוטו תמוז היה הולך.
רונן קצב התראיין מאז ספטמבר-אוקטובר ואמר שאם טביב לא יסגור איתו בוררות עד ינואר, אז בינואר תיקבע לטביב בוררות בנוכחותו או בלעדיו.
אחרת לסעיף הזה אין שום משמעות. לפי מה שאתה אומר, אם טביב היה רוצה שיישאר, הוא היה יכול למשוך את הבוררות גם שנתיים, לא?

אני לא ממציא מציאות, אני שואל שאלה אמיתית ופשוטה:
מי קבע שהבוררות חייבת להיות בינואר?
האם היה סעיף כזה בחוזה?
על מנת ללכת לבוררות צריכים שני הצדדים להסכים על כך ! (אם לא אז הולכים לביהמ"ש).
כאשר הולכים למשפט "קל" יותר לדחות את הדיון ובכך לדחות את זה לאחרי ינואר..
אבל יש לי תחושה(רק תחושה) שטביב לא רצה באמת לדחות את זה ולכן הסכים ללכת לבורר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ינואר 2012, 18:27 
סמל אישי של המשתמש
אין מה להתעצבן על תמוז כי קיבלנו עליו סכום יפה.
צריך להתעצבן על טביב ששומר את הכסף לעצמו, במקום להביא שניים-שלושה שחקנים טובים בסכום הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ינואר 2012, 18:46 
לירון האדום כתב:
villa crespo כתב:
לירון האדום כתב:
villa crespo כתב:
בסדר. רק טביב אשם.

אני לא ממציא מציאות, אני שואל שאלה אמיתית ופשוטה:
מי קבע שהבוררות חייבת להיות בינואר?
האם היה סעיף כזה בחוזה?
על מנת ללכת לבוררות צריכים שני הצדדים להסכים על כך ! (אם לא אז הולכים לביהמ"ש).
כאשר הולכים למשפט "קל" יותר לדחות את הדיון ובכך לדחות את זה לאחרי ינואר..
אבל יש לי תחושה(רק תחושה) שטביב לא רצה באמת לדחות את זה ולכן הסכים ללכת לבורר.

לטביב לא הייתה אופציה לדחות את הבוררות מעבר לינואר.
לא יודע למה, באשמת איזה סעיף בחוזה/תקנון/נוהל/תקנה/חקיקה, אבל לא הבוררות הייתה חייבת להתקיים עכשיו כל עוד תמוז/קצב רוצים.

וכל מה שקרספו אמר :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ינואר 2012, 18:49 
שוב על מנת ללכת לבוררות שני הצדדים צריכים להסכים לכך(וגם להסכים על הבורר), אלא אם כן ביהמ"ש ממנה את הבורר ומעביר את התיק לבוררות.
עוד אופצייה היא שבחוזה היה כתוב שמחירו יקבע באמצעות בורר ברגע שאחד הצדדים חפץ לכך.
ובכל מקרה בין אם היה את סעיף א או את סעיף ב, אז טביב יוצא פה טמבל ! (גם החוזה על הליך הבמבי היה מפגר לגמריי)...
שוב לדעתי לטביב פשוט לא הפריע למכור את טוטו עכשיו או בקיץ..
אם היה אכפת לו או חשובה לו הקבוצה, הוא לא היה עורך את החוזה שגרם לבוררות הזאת.
זה הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ינואר 2012, 19:01 
"הבורר" במקרה הזה שימש בעבר כסנגורו של טביב.
אני שואל אם למישהו יש בכלל פרוטוקול של הבוררות הזו, צו רשמי? חוץ מהודעה לתקשורת מישהו יודע אם בכלל התקיימה בוררות שכזו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ינואר 2012, 19:05 
לירון האדום כתב:
שוב על מנת ללכת לבוררות שני הצדדים צריכים להסכים לכך(וגם להסכים על הבורר), אלא אם כן ביהמ"ש ממנה את הבורר ומעביר את התיק לבוררות.
עוד אופצייה היא שבחוזה היה כתוב שמחירו יקבע באמצעות בורר ברגע שאחד הצדדים חפץ לכך.
ובכל מקרה בין אם היה את סעיף א או את סעיף ב, אז טביב יוצא פה טמבל ! (גם החוזה על הליך הבמבי היה מפגר לגמריי)...
זה הכל.

ברור שלטביב לא איכפת, אחרת הוא היה משתמש בכסף הזה כדי להביא תחליף לפחות.
אבל הוא כן גרר את הבוררות הזו הרבה זמן (למה אני גם לא יודע, אבל זו עובדה) ובכל הזמן הזה רונן קצב טען שבכל מקרה בינואר מקסימום תהיה בוררות.
לא יודע על מה הוא הסתמך, אבל טביב לא היה יכול לדחות את הבוררות הזו מעבר לינואר גם אם היה ממש רוצה.
בקיצור, טביב הוא כלב בן-זונה שרוצה לפרק לנו ת'תחת, אבל טוטו תמוז ניצל את זה טוב-טוב. מבחינתו, אולי בצדק ובחכמה. מבחינתנו, זה אמור להיות בלתי נסלח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ינואר 2012, 19:11 
סמל אישי של המשתמש
villa crespo כתב:
חוץ מזה, אם אתה מצדיק את טוטו תמוז ששם אלף זין על הפועל בשביל הכסף ולא איכפת לו שהוא משאיר קבוצה מפורקת עם עשרות אלפי אוהדים שמושפעים מזה, אז תכף גם תתחיל להבין את האינטרסים העסקיים של טביב

טביב אפס זבל וחלאה אמיתי, אבל המשפט הזה הוא תמצית הכעס על תמוז.
היחס שלכם לתמוז מושפע מהגישה הטיפשית הזאת ש"שחקנים הם לא עבדים". ממש לא עבדים, מסכנים כאלה. רחמים עליהם. הלוואי הייתי עבד כמותם.
אבל אם תסתכלו על זה אובייקטיבית, כמו שקרספו מראה לכם, נשגב ממני איך אתם מסוגלים לוותר לתמוז. כלב זבל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ינואר 2012, 19:15 
סמל אישי של המשתמש
שחר כתב:
"הבורר" במקרה הזה שימש בעבר כסנגורו של טביב.
אני שואל אם למישהו יש בכלל פרוטוקול של הבוררות הזו, צו רשמי? חוץ מהודעה לתקשורת מישהו יודע אם בכלל התקיימה בוררות שכזו?

אם הוא שימש בעבר סנגורו של טביב כנראה שהליצן ממיאמי חייב לו כסף, לכן פסיקתו ממש לא מפתיע.
שימות הבורר ושישרף מי שישאר כזה ניגוד אינטרסים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ינואר 2012, 19:17 
סמל אישי של המשתמש
אני לא כועס על שחקן מכבי שהבקיע מולנו בטוטו ובא לחגוג לנו בפרצוף.
להיפך, אני מפרגן לו ומבין אותו, כי אם הייתי שחקן במכבי הייתי עושה את אותו דבר.
בכלל, אין לי שנאה לאף שחקן במכבי, כי אם הייתי במקומם הייתי רוצה להבקיע עבור מכבי ולנצח בכל משחק ובמיוחד בדרבי.

אני גם לא כועס על טוטו.
אני הייתי עושה במקומו בדיוק את אותה החלטה שהוא עשה כשהחליט להצטרף להפועל ת"א.
בהפועל אתה משפר את המשחק שלך, מגיע מהר לאירופה ומשתדרג כלכלית אחרי זמן קצר, ובסוף עוד האוהדים מבינים אותך, מפרגנים לך ואומרים לך תודה.
אין עסקה טובה מזאת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ינואר 2012, 19:18 
villa crespo כתב:
לירון האדום כתב:
זה הכל.

ברור שלטביב לא איכפת, אחרת הוא היה משתמש בכסף הזה כדי להביא תחליף לפחות.
אבל הוא כן גרר את הבוררות הזו הרבה זמן (למה אני גם לא יודע, אבל זו עובדה) ובכל הזמן הזה רונן קצב טען שבכל מקרה בינואר מקסימום תהיה בוררות.
לא יודע על מה הוא הסתמך, אבל טביב לא היה יכול לדחות את הבוררות הזו מעבר לינואר גם אם היה ממש רוצה.
בקיצור, טביב הוא כלב בן-זונה שרוצה לפרק לנו ת'תחת, אבל טוטו תמוז ניצל את זה טוב-טוב. מבחינתו, אולי בצדק ובחכמה. מבחינתנו, זה אמור להיות בלתי נסלח.

אמרתי שאני מבין את טוטו, לא אמרתי שאני לא כועס עליו, אני במקרה הזה חצוי, מצד אחד אני מבין אותו בתור שחקן כדורגל, מצד שני הוא תקע לנו סכין בלב כאשר הוא עוזב בינואר.
בכל מקרה חבל לי שטביב לא ניסה להשאיר אותו פה.
בעלים אחר היה מנסה בכל הכח אפילו אם זה לשלם לטוטו עוד קצת כסף עד סוף העונה ולהבטיח לו שטויות...
בעלים אחר היה מוכיח לנו שידייו היו כבולות ולא באשמתו.
אבל יש לנו בעלים ששם עליינו זין, טוטו אכן ניצל את זה וגם שם עליינו זין, מצד שני אולי הוא החליט לברוח מהספינה רגע לפני טביעתה..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 411 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 5 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: