תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 30 יוני 2025, 10:23

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 96 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: תודה על התמיכה! המאבק רק מתחיל!
הודעהפורסם: 30 ינואר 2012, 10:19 
chimpfive כתב:
מקרומן, אתה צודק, האפקט של השלטים היה חשוב לתודעה, אני מקווה שמה שאתה רומז יקרה, זה וחרם מנויים (שלא יקרה לעולם) אלה שני האמצעים שיקרבו אותנו לגאולה, אבל המאבק הוא ארוך מאוד (מאוד אפילו)

מה זה לא יקרה?
אם המצב ימשך ככה, ברור שזה יקרה.
אבל יש עוד כמה חודשים בכל זאת. מה זה קשור למה שצריך לעשות עכשיו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ינואר 2012, 10:40 
סמל אישי של המשתמש
mkorman1 כתב:
המחאה כרגע לא אפקטיבית לא בגלל האופן שבו היא מנוהלת אלא פשוט בגלל שהאיש לא נמצא פה
וצודק ששל״ק בענין הזה
אני בעד להכנס בטביב חזק קרי לעשות שימוש בכל האמצעים החוקיים הקיימים
אלימות איננה ויכולה להחשב כחוקית

נירגעתי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ינואר 2012, 11:03 
הפועל הקטן ! כתב:
לירון האדום כתב:
הפועל הקטן ! כתב:
teknoboy כתב:
הפועל הקטן, יש משתמש שרוצה להגיב לך אבל האידיוט הזה נחסם מהפורום.
טוענים שהמביא דברים בשם אומרם כאילו הביא גאולה לעולם, ועל כן אני מצטט אותו פה:
עזרן כתב:
הפועל הקטן,אתה מתהפך כל יומיים כמו סטייק,אתה דורש פה בפורום לכבד את דעת השונה כאשר אתה לא עושה את זה. אני ואתה נפגשנו לפני כמה חודשים,לפני שהאולטראס יצטרפו ולפני שהיה את הסוכה,שהיינו כמה בודדים שהיו נגד טביב,אני קיללתי את אוסידון ואתה מחאת כפיים וצעק לו "אל תקשיב להם הם מושפעים" אני ניסיתי להסביר לך בדיוק למה אני יוצא נגד ההנהלה אך אתה ענית לי במילים האלה "מה אתה מבין בכלל" וסתמת לי את הפה. כדי לדרוש משהו אתה צריך גם לתת ואם אתה לא תקיים את חופש הביטוי אל תצפה ממישהו אחר לקיים אותו כלפייך או תדרוש שמישהו אחר יקיים אותו.
עכשיו לנושא ליהי טביב,לפני שאני קורא את שם משפחתה אני קורא את תפקידה במועדון,ליהי טביב בעלת זכות חתימה בהפועל תל אביב (!!!!) היא כרגע הסמכות הניהולית הבכירה ביותר של המועדון בישראל. אני אפנה את מירב מאמצי המחאה כלפיה כי היא זאת שמנהלת את הקבוצה מהארץ. כן גם בגלל שהיא בתו של מר טביב אני אמרר לה את החיים (בדרכים החוקיות והלגטימיות) מכיוון שזה מה שיזיז לו,שלטים,חולצות בקושי מפריעים לו לדעתי,רק בדרך הזו שלמרר לו את החיים זה יעבוד (ושוב בדרכים חוקיות).
תודה ושלום,אוהד מודאג.

אם אני נפגשתי עם עזרן מדובר פה במישהו אחר . אני לא נפגשתי אם אף אחד ובטח שלא מחאתי כפיים לאוסידון . טוב לדעת שיש מתחזה בשמי שפגשת אותו אבל אתה יכול להיות רגוע אני לא נפגשתי עם אף אחד . אני סתמתי לך את הפה ? אחי אתה מתבלבל בבן אדם. אני לא מתהפך פשוט אני אומר שמחאה היא טובה עד שעוברים איתה את הגבול לאלימות ולא משנה אם זה קיצונים או מעטים בלבד . זה מכתים את כל המחאה .

האם הפועל הקטן אתה שוב מסלף את האמת?
הודעה מפי עזרן:
עזרן כתב כתב:
בהנחה שזה אתה, אתה זוכר במשחק עם בני יהודה אני התעמתי איתך בסוף המשחק ואמרת לך בשביל מה עשית מנוי . אתה זוכר ? שאמרת לי תן לי להסביר לך ואני צעקתי ואתה אמרת לי שאני צועק ואתה לא יכול להסביר לי כי אני צועק ? אתה היחידי שאני רואה שמה מקלל את אוסידון ללא שום סיבה .

זאת הודעה פרטית שהמשתמש הפועל הקטן כתב לי לאחר המשחק

נכון זה אני שהתעמתי איתך אבל ממש לא אמרתי לאוסידון אל תקשיב להם או ששמחאתי לו כפיים

אחרי ההודעה הזאת אין מה להמשיך לדבר איתך !

אסור לבנאדם אחד לספוג כל כך הרבה אושר. ואם כבר קרתה לו תאונה משמחת והוא אכן ספג אותו. מגיע לו שאלוהים יעניש. ככה לפחות אני חושב. אם העולם היה מקום צודק, ככה היה אמור להיראות היום שלי אתמול-(איתיגלאון בטור אחרי הניצחון בדרבי)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ינואר 2012, 11:12 
סמל אישי של המשתמש
עכשיו אפשר לנצל את ההפסקה בקורס ברמת החייל בשביל להעלות את התמונה המרגשת הבאה :
תמונה

לא רוצים טביב בהפועל !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ינואר 2012, 15:14 
סמל אישי של המשתמש
בסדר המחאה נגד טביב אבל למה לפגוע בקבוצה ? אתם חושבים שהרבה יישארו בחוץ אתם חיים בסרט רחוק רחוק מהמציאות . מה שטוב בזה ככה נדע מהי ככמות המחאה והאנשים .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ינואר 2012, 16:53 
סמל אישי של המשתמש
הפועל הקטן ! כתב:
בסדר המחאה נגד טביב אבל למה לפגוע בקבוצה ? אתם חושבים שהרבה יישארו בחוץ אתם חיים בסרט רחוק רחוק מהמציאות . מה שטוב בזה ככה נדע מהי ככמות המחאה והאנשים .

צודק, המחאה פוגעת בקבוצה. זה בדיוק מה שיגידו לך זהבי, וורמוט ושכטר וחברי ההנהלה, כולם יגידו שהמחאה הרסה אותם ובגללה הם שומעים את השם טביב ובא להם להקיא. החול לא מציק לך באוזניים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 96 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: