רואה שחורות כתב:
גביזון כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
גביזון כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
לא הבנתי במה זה שונה ממה שטוענים פה חלק ניכר מהמשתמשים
אני גם טוען את זה, היום אומרים מי המטומטמת שחותמת כשחקנית כדורסל אצל שאול, רק שאנחנו בתחילת התהליך, אז מטומטם מי שנשאר אצל טביב, לא משנה באיזה תפקיד הוא נמצא. רק שעכשיו יש לנו עוד פנטזיות על אליפות (גם לי) וזה מעוור אותנו מהבעיה הכי מפחידה שהיתה בהפועל כדורגל אי פעם.
אז מה הבעיה עם מה שכתב רביבו?
לא יודע מה הוא כתב, אבל זה שהוא עזב/ברח זה ללא ספק דבר חכם מבחינתו, וכל אחד שיש לו אופציה לעזוב עם כמה שזה כואב בשבילי שאני מבין תמשמעות של זה זה הדבר הכי חכם מבחינתו. עם שאול לא מתעסקים בשום אופן.
רחמיי על טוטו, ה-30 אלף דולר איחרו קצת החודש? הוא נשאר עוד שעתיים במתחם אימונים? הביואיק לא התניעה? הנעל כבר קטנה? הקהל לא שר מספיק חזק את הפזמון ורק 100 אנשים ביקשו חתימה ברחוב?
הפועל היא עדיין אחת המשרות המבוקשות בארץ , שאל את דנין, סוויסה וספשוביץ׳. לא מרחם על אף אחד שעובד במועדון הזה, עם האהבה מהקהל, השכר הנחמד והתנאים הטובים.
ורק לצורך הבהרה - אלי טביב יא בנזונה, לך הביתה!
עדיין כן, אבל אם אתה חושב שזה ישאר ככה אתה חי בסרט או שאתה לא לומד מהעבר.
תראה את הנזק ששאול גרם לנו בכדורסל שעד עכשיו השם "הפועל תל אביב כדורסל" מרחיק ממנו אנשים שיכלו לבוא ולתרום בגלל הזיהוי עם החלטורה שהלכה בעבר.
לקלקל קל מאד,לתקן לוקח שנים ולפעמים יותר.
תמשיכו לקבור את הראש בחול.