תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 30 יוני 2025, 15:55

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 411 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 14  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: תמוז עוזב
הודעהפורסם: 28 ינואר 2012, 22:38 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
פאביו כתב:
נגמר הנוער כתב:
מהזבל הבאנו אותו. מאימוני ריצה עם הנוער של בית''ר לצ'מפיונס ליג
המינימום של כבוד לקהל ולמועדון(בלי שום קשר לאנשים שמנהלים אותו) אין לו.
שיילך להזדיין,עוזב בינואר ויומיים לפני שנסגר חלון העברות.
אמן יירד איתם לליגה שלישית,שיפסיקו להסתלבט עלינו החארות האלה שמנשקים את הסמל כל שני וחמישי.

:ROSE:

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2012, 22:41 
סמל אישי של המשתמש
כששחקן חושב לעזוב את הקבוצה באמצע העונה,
הוא חייב לדעת שהקהל לא יקבל את זה ולא יסלח לו.
במציאות יותר מחצי אצלנו מבינים אותו, מברכים אותו, יגידו לו תודה וימחאו כפיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2012, 22:41 
סמל אישי של המשתמש
אם הוא אכן חותם ועוזב באמצע העונה, שילך להזדיין ואני לא מאחל לו בהצלחה בכלל, רק אומר לו תודה על כל מה שנתן.
טוטו הוא מבין השכירי חרב שיותר אהבתי, ונכון, הוא לא שחקן בית שאוהב את המועדון כמו אחד כזה, אבל לעזוב באמצע עונה כזאת
שכרגע אנו נמצאים במשבר, זה גועל נפש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2012, 22:42 
סמל אישי של המשתמש
Oleg Neduda כתב:
סימרוטיץ כתב:
תודה על הכל ,לא מאשים אותך בכלום

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2012, 22:44 
סמל אישי של המשתמש
יהיה לו קשה לדעתי להצליח שם.
בארץ הוא ניצל את העליונות הפיזית שלו וידע טוב לתת גוף על בלמים. אבל בצרפת, הבלמים שם הם סוסים שלא רואים את טוטו ממטר. הם ישבו עליו, ידרכו עליו ויעלימו אותו. אם היתה לו מהירות טובה וכוח מתפרץ טוב, אז אולי היה לו עתיד יותר טוב, אבל מהירות וכוח מתפרץ זה לא הצד החזק שלו, בטח ביחס לאתלטים שמשחקים בצרפת.

בהצלחה בכל אופן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2012, 22:45 
שחר כתב:
אתם סגורים על זה שרק טוטו רצה את העזיבה הזו?
הוא כל הזמן אמר שמבחינתו עדיף לו לעבור בקיץ, אני לא אתפלא אם דוקא מצד הקבוצה היה רצון גדול יותר למכור אותו.

:HEART2: כפול אלף
סוף סוף משהו עם שכל.
כמה זמן זה יקח? וכמה חרא נאכל, במסלול הכפר סבאי הבלתי נמנע, עד שתבינו? כמה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2012, 22:46 
סימרוטיץ כתב:
לו הייתי טוטו .....
ממממ להישאר בקבוצה שהכל רקוב ולא ידוע שאין לאן להתקדם איתה ?
או לקחת 800 אלף יורו בקבוצה בעלת שם שמוציאה סכומים גדולים על מנת לחזור לתהילתה ?
קל לי .

תגיד אתה אמיתי?
מה זה משנה בכלל רקוב או לא רקוב ?? ואם הוא היה משחק אצל שחר הוא לא היה הולך? די בחייך.
רק הפועל רקובה? כל הכדורגל כאן זה ביצה /ביב שופכין.
הולך להרוויח בעונה מה שהיה מרוויח כאן כמעט כל הקריירה.
לבריאות שיהיה לו ובהצלחה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

dino כתב:
בארץ הוא ניצל את העליונות הפיזית שלו וידע טוב לתת גוף על בלמים. אבל בצרפת, הבלמים שם הם סוסים שלא רואים את טוטו ממטר. הם ישבו עליו, ידרכו עליו ויעלימו אותו. אם היתה לו מהירות טובה וכוח מתפרץ טוב, אז אולי היה לו עתיד יותר טוב, אבל מהירות וכוח מתפרץ זה לא הצד החזק שלו, בטח ביחס לאתלטים שמשחקים בצרפת.

בהצלחה בכל אופן.

בן בסט דווקא מסתדר שם, והוא פחות טוב מטוטו(לא שזה מבטיח משהו)

לא רוצים טביב בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

לכל הצבועים שלא מבינים איך עוזב באמצע העונה,
אני אגיד: במוקמו הייתי בורח, עם בעלים כמו טביב כשיש הזדמנות, לוקחים אותה ב2 ידיים,
אחרת הוא לא יידע איך זה ייגמר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2012, 22:48 
סמל אישי של המשתמש
עכשיו שטב"ח ילך לבוררות ויבקש תג מחיר.
השוק מטורף, המחירים מזמן איבדו אחיזה במציאות, הבוררות נתנה מחיר מחובר למציאות. אם אפשר לתת לחלוץ הטוב בליגה, כאשר הוא פורח בקבוצה שלו, עונה אחת בקבוצה, ללא סעיף יציאה, ללא זמן שמאפשר לקבוצה להתארגן על תחליף ראוי תג מחיר של 1.5 מיליון יורו. המסר הוא פשוט, טב"ח רוצה לשחק עם דמארי? טביב רוצה את טב"ח? האופציה פשוטה, לך לבוררות.

נערך לאחרונה על ידי Feigenbaum בתאריך 28 ינואר 2012, 22:48, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2012, 22:48 
סמל אישי של המשתמש
Red or Dead כתב:
dino כתב:

בהצלחה בכל אופן.

בן בסט דווקא מסתדר שם, והוא פחות טוב מטוטו(לא שזה מבטיח משהו)

סיגנון אחר. הבעיה שטוטו מסתמך בעיקר על הפיזיות(רגיל פה מהילדות כבר, לשחק מול ישראלים חסרי בשר וכוח). פה זה עובד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2012, 22:49 
סמל אישי של המשתמש
shahar07 כתב:
לכל הצבועים שלא מבינים איך עוזב באמצע העונה,
אני אגיד: במוקמו הייתי בורח, עם בעלים כמו טביב כשיש הזדמנות, לוקחים אותה ב2 ידיים,
אחרת הוא לא יידע איך זה ייגמר

נגמר הנוער כתב:
מהזבל הבאנו אותו. מאימוני ריצה עם הנוער של בית''ר לצ'מפיונס ליג
המינימום של כבוד לקהל ולמועדון(בלי שום קשר לאנשים שמנהלים אותו) אין לו.
שיילך להזדיין,עוזב בינואר ויומיים לפני שנסגר חלון העברות.
אמן יירד איתם לליגה שלישית,שיפסיקו להסתלבט עלינו החארות האלה שמנשקים את הסמל כל שני וחמישי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2012, 22:50 
סמל אישי של המשתמש
Feigenbaum כתב:
השוק מטורף, המחירים מזמן איבדו אחיזה במציאות, הבוררות נתנה מחיר מחובר למציאות. אם אפשר לתת לחלוץ הטוב בליגה, אחרי כאשר הוא פורח בקבוצה שלו, עונה אחת בקבוצה, ללא סעיף יציאה, ללא זמן שמאפשר לקבוצה להתארגן על תחליף ראוי תג מחיר של 1.5 מיליון יורו. המסר הוא פשוט, טב"ח רוצה לשחק עם דמארי? טביב רוצה את טב"ח? האופציה פשוטה, לך לבוררות.

נסביר שוב, טביב רוצה לשלם 1.75 מליון על חצי כרטיס לשלוש שנים , על טב"ח, על שטראובר, מה שיבוא - העיקר שאפשר להוציא כסף מהפועל שמשמש לכאורה למימון עסקאות נדל"ן אישיות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2012, 22:51 
סמל אישי של המשתמש
א. תמוז היה אמור לעזוב בכל מקרה בסוף העונה
ב. עזיבתו של תמוז לא תגרום לנו להפסד האליפות
ג. אם טוטו היה נשאר היינו עלולים בטעות לקבל כרטיס לארופה וחלום "לא רוצים טביב בהפועל" - היה מתרחק
ד. דמארי לא יוצא לסלטיק? חבל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2012, 22:54 
"מהזבל הבאנו אותו, מאימונים עם הנוער של בית"ר לצ'מפיונס ליג"
נו באמת, הוא היה שחקן בכיר בבית"ר ובגלל שרצו להשתחרר מהחוזה שלו ולעשות עליו קצת כסף הוא התאמן עם הנוער
מי שלא מכיר את הסיפור יכול לחשוב שעשינו לו טובה והצלנו לו את הקריירה
טוטו נתן הרבה להפועל והפועל נתנה הרבה לטוטו, אני לא מתרגש ולא מופתע כי זה היה לי ברור מאוד, גם בגלל הבלאגן שהולך בקבוצה, וגם כי כבר מדברים על זה לא יום אחד אלא מעל שבועיים, שיש הרבה קבוצות שמתעניינות לרכוש אותו והוא כנראה יעזוב
העונה של הפועל כנראה גמורה, הוא לא עוזב אותנו באמצע מאבק על האליפות ולא נוכל לדעת מה הוא היה עושה במידה וכן היינו במאבק כזה

לא רוצים טביב בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2012, 22:57 
סמל אישי של המשתמש
היה צפוי.. כל שחקן שמנשק את הסמל עוזב במהרה !!!
שיהיה בהצלחות !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2012, 22:57 
קלדרון כתב:
Feigenbaum כתב:
השוק מטורף, המחירים מזמן איבדו אחיזה במציאות, הבוררות נתנה מחיר מחובר למציאות. אם אפשר לתת לחלוץ הטוב בליגה, אחרי כאשר הוא פורח בקבוצה שלו, עונה אחת בקבוצה, ללא סעיף יציאה, ללא זמן שמאפשר לקבוצה להתארגן על תחליף ראוי תג מחיר של 1.5 מיליון יורו. המסר הוא פשוט, טב"ח רוצה לשחק עם דמארי? טביב רוצה את טב"ח? האופציה פשוטה, לך לבוררות.

נסביר שוב, טביב רוצה לשלם 1.75 מליון על חצי כרטיס לשלוש שנים , על טב"ח, על שטראובר, מה שיבוא - העיקר שאפשר להוציא כסף מהפועל שמשמש לכאורה למימון עסקאות נדל"ן אישיות.

שכחת לציין שלאחר שלוש שנים אם טביב לא מצליח למכור אותו לחו"ל במינימום מחיר הכרטיס המלא (3.5 מיליון) אז הוא יחזור אוטומטית לידיים של עמוס שישלם רק שישית המחיר (580K) לטביב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2012, 22:58 
Red or Dead כתב:
נו באמת, הוא היה שחקן בכיר בבית"ר ובגלל שרצו להשתחרר מהחוזה שלו ולעשות עליו קצת כסף הוא התאמן עם הנוער
טוטו נתן הרבה להפועל והפועל נתנה הרבה לטוטו, אני לא מתרגש ולא מופתע כי זה היה לי ברור מאוד, גם בגלל הבלאגן שהולך בקבוצה, וגם כי כבר מדברים על זה לא יום אחד אלא מעל שבועיים, שיש הרבה קבוצות שמתעניינות לרכוש אותו והוא כנראה יעזוב
העונה של הפועל כנראה גמורה, הוא לא עוזב אותנו באמצע מאבק על האליפות ולא נוכל לדעת מה הוא היה עושה במידה וכן היינו במאבק כזה

הוא היה כלום ושום דבר בבית"ר הרבה שנים, סתם חלוץ, לא צריך לקלל אותו ולא צריך לכתוב שהוא עשה לנו טובה.
כן צריך לצפות משחקן שיסיים חוזה בקיץ, כי אנחנו מדברים הרבה על תרבות וכבוד אבל שזה מגיע לשחקנים אנחנו יורקים על עצמנו ועוד מפליגים בשבחים, מי שמקבל את הדבר הזה בתור ענין עסקי נטו שלא יבוא בטענות לבעלים מנוכר שחושב עסקים נטו, באמת, טיפה עמוד שידרה לא יזיק לנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2012, 23:00 
סמל אישי של המשתמש
אבירמוס כתב:
היה צפוי.. כל שחקן שמנשק את הסמל עוזב במהרה !!!
שיהיה בהצלחות !

סמלים גדולים ממנו נישקו החולצה
והתקדמו לקבוצות אחרות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2012, 23:03 
אני באמת לא מבין מה אתם רוצים מהשחקנים עם הדבר הזה של לא עוזבים באמצע העונה.
גם ארתור הזה עוזב באמצע העונה ולאף אחד מכם זה לא מפריע. אם האינטרסים של הקבוצה שהשחקן יצא לאירופה כבר עכשיו , מה הוא בדיוק אמור לעשות?
מילא אם היינו רקצים לאליפות וטוטו היה נלחם בכל הכח ושובר את הכלים כדי לעזוב. אבל וואלה, לא ראיתי שהוא ממש התאמץ כדי לקבל שחרור, לא ראיתי שמישהו בקבוצה אמר שאנחנו לא מעונייינים לשחרר אותו.

אז מה אתם באמת רוצים בת'אכלס ? מה אמור להחזיק אותו חוץ מכל מיני ססמאות על נאמנות לסמל, כבוד וכו'?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2012, 23:04 
סמל אישי של המשתמש
טוטו תמוז הוא השחקן היחיד בארופה שעבר בחלון ההעברות הזה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2012, 23:05 
שחר כתב:
גם ארתור הזה עוזב באמצע העונה ולאף אחד מכם זה לא מפריע. אם האינטרסים של הקבוצה שהשחקן יצא לאירופה כבר עכשיו , מה הוא בדיוק אמור לעשות?
מילא אם היינו רקצים לאליפות וטוטו היה נלחם בכל הכח ושובר את הכלים כדי לעזוב. אבל וואלה, לא ראיתי שהוא ממש התאמץ כדי לקבל שחרור, לא ראיתי שמישהו בקבוצה אמר שאנחנו לא מעונייינים לשחרר אותו.

אז מה אתם באמת רוצים בת'אכלס ? מה אמור להחזיק אותו חוץ מכל מיני ססמאות על נאמנות לסמל, כבוד וכו'?

למה שיתאמץ כדי לקבל שחרור? נראה לך שטביב יגיד לא לעוד קצת כסף?

וכמו שאמרו פה שילך להזדיין וישבור תרגל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2012, 23:08 
שחר כתב:

אני רוצה תכלס ששחקן ישחק בהפועל עד סוף העונה, נשמע פסיכי ולא ריאלי, אבל זה מה שאני מצפה משחקן, ואני מקבל את זה שהצמידו אקדח לטוטו לעזוב, וגם אני יודע ומבין על מה אתה מדבר, אבל הצעות הוא יקבל גם בסוף העונה, ויש קהל במשוואה הזאת קהל שנותן הרבה ומצפה לקצת בחזרה. יכול להיות שאני רומנטי ומיושן אבל חלק גדול מהמאבק שלי בבעלים זה למנהל תקין, אני מצפה משחקן שישחק בשביל המועדון שלי לפחות עד סוף העונה, וכל מי שמקבל עזיבה של שחקנים ומחלק לו פרחים עושה מעצמו ומהקבוצה שלו סמרטוט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2012, 23:10 
סמל אישי של המשתמש
יש שחקנים שלא משתלבים וצריך לשחרר באמצע העונה, לטובת שני הצדדים.
אם לא כך הדבר, ושחקן עוזב קבוצה באמצע העונה ובאמצע חוזה בשביל להתקדם כלכלית/מקצועית/וואט אבר, אני מצפה מכל אוהד של כל קבוצה כזאת, מכל מקום בגלובוס, לקלל אותו, לשרוק לו בוז או המינימום שבמינימום לא למחוא לו כפיים ולעודד אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2012, 23:11 
מקורב לרונן קצב מדליף עכשיו שטביב מוכן לעסקה עכשיו העברה בקיץ, מה שעלול לחסל את הדיל עם מונאקו כי טוטו לא סגור עליהם וחושב שבקיץ קבוצה גדולה יותר תרצה אותו.
או בקיצור - כלום עוד לא סגור

נערך לאחרונה על ידי פישונט בתאריך 28 ינואר 2012, 23:21, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2012, 23:11 
chimpfive כתב:
Red or Dead כתב:

הוא היה כלום ושום דבר בבית"ר הרבה שנים, סתם חלוץ, לא צריך לקלל אותו ולא צריך לכתוב שהוא עשה לנו טובה.
כן צריך לצפות משחקן שיסיים חוזה בקיץ, כי אנחנו מדברים הרבה על תרבות וכבוד אבל שזה מגיע לשחקנים אנחנו יורקים על עצמנו ועוד מפליגים בשבחים, מי שמקבל את הדבר הזה בתור ענין עסקי נטו שלא יבוא בטענות לבעלים מנוכר שחושב עסקים נטו, באמת, טיפה עמוד שידרה לא יזיק לנו.

הוא היה עוד חלוץ בבית"ר, ובהפועל הוא "הכוכב".
תפסיקו לעוות את המציאות ולהגיד שטוטו תמוז היה לירון דיאמנט לפני שדרך בהפועל.
טוטו משחק בקבוצה שכל מה שבה וסביבה הוא גועל נפש, אבל יותר חשוב, קבוצה שכנראה סיימה את המאבקים שלה עלנהו ונמצאת ב12 נקודות פיגור מהמקום הראשון.
הגיעה לידיו הצעה בשכר הרבה יותר גבוה ממה שהוא מקבל, והיה ברור כבר בכל החודש שהוא יעזוב כי דובר על תג מחיר של בין 1 ל2 מיליון יורו ובסכום כזה העזיבה שלו הייתה וודאית.
כששחקן רוצה להתקדם לחו"ל אז לא עוזבים קבוצה באמצע עונה, כשצריך בלם אז אומרים "בואו נקפיא את פרנסמן ואורמוש". בחייאת.

לא רוצים טביב בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2012, 23:16 
שחר כתב:

תירגע עם האג'נדה.
לא ידוע אם טביב רוצה למכור אותו עכשיו או לא, אבל מנקודת מבט של טובת הקבוצה נטו האינטרס הוא שיישאר עד הקיץ.

נקבע לו סעיף יציאה לאחר בוררות.
יש לו סוכן, אחד רונן קצב שמו, שמת לגזור קופון.
ברגע שטוטו מקבל הצעה עם שכר עתק וקבוצה שמהווה התקדמות מקצועית אז ברור שגם הוא ירצה במעבר.
ברגע ששמים את המליון וחצי יורו, להפועל אין SAY בנושא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2012, 23:18 
Red or Dead כתב:
chimpfive כתב:
Red or Dead כתב:

הוא היה עוד חלוץ בבית"ר, ובהפועל הוא "הכוכב".
תפסיקו לעוות את המציאות ולהגיד שטוטו תמוז היה לירון דיאמנט לפני שדרך בהפועל.
טוטו משחק בקבוצה שכל מה שבה וסביבה הוא גועל נפש, אבל יותר חשוב, קבוצה שכנראה סיימה את המאבקים שלה עלנהו ונמצאת ב12 נקודות פיגור מהמקום הראשון.
הגיעה לידיו הצעה בשכר הרבה יותר גבוה ממה שהוא מקבל, והיה ברור כבר בכל החודש שהוא יעזוב כי דובר על תג מחיר של בין 1 ל2 מיליון יורו ובסכום כזה העזיבה שלו הייתה וודאית.
כששחקן רוצה להתקדם לחו"ל אז לא עוזבים קבוצה באמצע עונה, כשצריך בלם אז אומרים "בואו נקפיא את פרנסמן ואורמוש". בחייאת.

הוא לא היה חלוץ ראשון ברוב התקופה שלו בבית"ר, כמות השערים שהוא כבש בהפועל (אם אתה רוצה להסתכל רק על מספרים) גדולה מכמות השערים שהיה בכל השנים שלו בבית"ר, הוא היה חלוץ טוב כמו שהיה חלוץ טוב בעונה הראשונה שלו בהפועל, השנה הוא עשה פריצה גדולה בכמות השערים בכוח והחזקת כדור (בצ'מפיונס הוא היה בדיחה) לא סתם שחר לא קנה אותו ולא היה לו מחיר גבוה. אני לא טוען שהפועל עשתה ממנו כוכב, אבל גם לא צריך לעשות ממנו סופר סטאר שהגיע מבית"ר להפועל, הוא הגיע אחרי משבר גדול בקרירה שלו. אז מי מעוות את המציאות כאן בדיוק?
ואין לי מושג למה אתה נכנס לסיבות העזיבה של טוטו, זה לא רלוונטי לעובדה שבבית"ר הוא לא היה שחקן כוכב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2012, 23:25 
bruno conti כתב:
סימרוטיץ כתב:
לו הייתי טוטו .....
ממממ להישאר בקבוצה שהכל רקוב ולא ידוע שאין לאן להתקדם איתה ?
או לקחת 800 אלף יורו בקבוצה בעלת שם שמוציאה סכומים גדולים על מנת לחזור לתהילתה ?
קל לי .

תגיד אתה אמיתי?
מה זה משנה בכלל רקוב או לא רקוב ?? ואם הוא היה משחק אצל שחר הוא לא היה הולך? די בחייך.
רק הפועל רקובה? כל הכדורגל כאן זה ביצה /ביב שופכין.
הולך להרוויח בעונה מה שהיה מרוויח כאן כמעט כל הקריירה.
לבריאות שיהיה לו ובהצלחה.

יש לך בעיה רצינית בתפיסת המציאות וההבנה שלך את הודעות המשתמשים האחרים.
תקרא את האשכול תקרא את תגובתי ותקרא שוב את התגובה הזו ,רק שהפעם תעשה את זה לאט .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2012, 23:26 
סמל אישי של המשתמש
Feigenbaum כתב:
השוק מטורף, המחירים מזמן איבדו אחיזה במציאות, הבוררות נתנה מחיר מחובר למציאות. אם אפשר לתת לחלוץ הטוב בליגה, כאשר הוא פורח בקבוצה שלו, עונה אחת בקבוצה, ללא סעיף יציאה, ללא זמן שמאפשר לקבוצה להתארגן על תחליף ראוי תג מחיר של 1.5 מיליון יורו. המסר הוא פשוט, טב"ח רוצה לשחק עם דמארי? טביב רוצה את טב"ח? האופציה פשוטה, לך לבוררות.

לא כל אחד יכול ללכת לבוררות.
פשוט לטוטו היה סעיף בחוזה שקובע שאם יש חוסר הסכמה על מחירו בינו לבין הקבוצה, בורר חיצוני יהיה זה שיכריע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 411 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 14  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: