bloodbrother כתב:
מה שמצחיק זה שחלק גדול מתומכי המחאה ומנהיגיה, מתנגדים לגישה של הימין הישראלי ש"אין עם מי לדבר אצל הפלסטינים", ולזאת של הימין הקיצוני שדורשת תמיד נקמה. אבל מבחינתם טביב חייב ללכת ויהי מה. אין מו"מ, לא משנה אם הוא ישתפר לדעתם, כלום. הוא כמו הפלסטינים בשביל הימין והימין הקיצוני. את הטרור הפלסטיני הם מבינים (לא מצדיקים), ומוכנים להדבר איתם. על האפשרות שטביב הוא לא השטן בכבודו ובעצמו, ויכול לשפר את ההנהלה, הם לא מוכנים לשמוע.
אחד הגורמים העיקריים למחאה הזאת הוא הרצון לנקמה על זה שטביב, במקום שכל בלומפילד יענש, צמצם את הפגיעה רק ליציע שממנו הגיעו הבודדים שעשו את הונדליזם בשער 11. הגורם המרכזי השני הוא השנאה לשונה (בין אם כזענות, או שוני תרבותי), וצרות העין הישראלית הטיפוסית, שלא מסוגלת לראות ישראלי שבא מכלום והגשים את החלום האמריקאי.
בלאד אני אהב אותך, באמת. אבל לפעמים כדי להוכיח נקודה אתה מוכן להיות דביל וזה כבר מוזגם.
איזה מין אנלוגיה דפוקה המצאת פה, כשהשוות את תומכי המחאה שמתנגדים לגישת הימין(שגם אני כזה, אגב).
האנלוגיה שלך זה קהל-טביב:ישראל-פלסטין?
אתה תהיה חייב להסביר לי את האנלוגיה הזאת כי אני כבר 5 דקות לא מצליח לפענח אותה, אמיתי.
לגבי ה"גורמים העיקיים למחאה", פה כבר ממש איבדת אותי...
מבחינתי, ומבחינת כל כל החברים שלי לפחות גם אם היו סוגרים כל שער אחר, ולא את 5 היינו מתנהגים באותה צורה, זה לא משנה איזה שער הוא סגר אלא מה הוא עשה ואיך, וכן אני לא מסתיר שזה תרגיר ענק למחאה כיום. מי זה אלי טביב הזה שהגיע לפה לפני יומיים וחצי שיגיד לי לא לבוא למשחקים של הפועל? אני הולך לכל משחק, בית, חוץ, ליגה, גביע ושוקו. הוא יושב במיאמי.
עכשיו יועצי התקשורת שלו מבקשים לעזוב את המחאה בצד ולבוא לתמוך בקבוצה,
אז חוץ מהשקר שבבקשה הזו(כי בסופו של דבר בכל משחק מאז תיחילת המחאה, שכמובן אני היתי נוכח בו אבל לא מר אלי טביב, היו כ75 דקות עידוד כרגיל לקבוצה ו15 דקות של קריאות נגד טביב), הוא שוכח שהוא בעצמו מנע מאיתנו לבוא לתמוך בקבוצה ע"י זה שעל דעת עצמו הוא החליט שלא טוב לו 2500 אוהדים מסורים בעליי מנוי.
שנאה לשונה? נו באמת, לזה אני אפילו לא אגיב, זה מעליב אותי שאתה אומר את זה בכלל.
כן, האנלוגיה שלי היתה מה שכתבת. אני לא חושב שאני יכול להסביר אותה יותר טוב ממה שעשיתי.
אלי טביב לא אמר לך לא להגיע למשחקים של הפועל. בית הדין עשה את זה. טביב רק צמצם את הפגיעה באוהדי הפועל, מכל היציעים, ליציע אחד (שכן, רק בודדים ביותר בו עשו את הונדליזם, אבל עונש קבוצתי זה לא חדש בכדורגל, רק מנסים לצמצם את הקבוצה הנענשת עד כמה שניתן).
וכמה אפשר להאשים את טבֿיב שהוא לא בישראל עכשיו? מה לא ברור לך בזה שהוא לא מתגורר רק בישראל ויש לו עסק יותר חשוב מהפועל ת"א, שמאפשר לו להחזיק את הפועל ת"א.