YardenDe כתב:
למצוא משקיע! אני באמת לא מבין איך מכל המליינים שאוהדים את הקבוצה (וכנראה עומדים בתור בכדורגל) אין אחד שיצמצם לנו את הפערים האלה, שבאופן יחסי הם כל כך קטנטנים ומזעריים.
כי אוהדי הפועל הם קמצנים. במיוחד העשירים שבהם.
אני יודע את זה מתקופת המאבק על אוסישקין ומסתבר שזה לא השתנה.
יש אוהדים שיכולים להחזיק לנו את הקבוצה (מה שאנחנו קוראים לו "בעלי הון") אבל הם במקרה הטוב תורמים 10,000 ש"ח ובמקרה הרע קונים מנוי זהב.
כשהיו חסרים לי כמה אלפי שקלים כדי להשיג ערבות לשים בבית המשפט בתקופת אוסישקין, אותם אנשים שאלו אותי בטלפון כמה נתן מישהו אחר שהם מכירים, דאגו לא לתת יותר ממנו, כלומר לתת אלף שקל וחס וחלילה לא יותר.
עם כמה שאנחנו מתעבים את אוהדי מכבי, הם ירוצו לתת כסף ויתגאו בזה שהם ספונסרים של מכבי.
האוהדים שלנו רק יחפשו איך לא לתת, ואם כבר נתנו כמה אלפי שקלים (כשהם יכולים לתת פי עשר, עשרים או מאה בלי להרגיש את זה) הם יצפו שינהגו איתם כאילו הם מלכי העולם.
ושלא תבינו אותי לא נכון - יש כאלה שיכולים לתת אלף ויש כאלה שיכולים לתת עשר ונותנים את זה ואפילו יותר, ויש כאלה שגם לא ירצו שידעו שהם נותנים.
אבל הרוב המוחלט של אוהדינו לא כזה.
ועוד דבר - יש לנו לא פחות אוהדי מלאי כסף ממכבי. הם פשוט לא ישימו בקבוצה שבריר קטנטנן מזה.
כל מי שרואה כמה צריך לנסות ולשכנע אנשים לעשות חברות בעמותה כשהם באים לקנות כרטיס למשחק וכמה הם מתחמקים מבין על מה אני מדבר.