ישראל היוםארתור סיכם בהפועל
הקשר הפורטוגלי של ביירה מאר אמור לחתום לשנתיים וחצי, לאחר שסגר את תנאיו בעל פה מול אלי טביב דניאל ססארץ' חתם במכבי חיפה בית"ר ירושלים נגד הבקרה
רותם גרוסמן, ליאב נחמני ויורי ילון
בזמן שטוטו תמוז מחכה להצעה אטרקטיבית יותר מזו של מונאקו, ממשיך אלי טביב במאמצי החיזוק גם ממיאמי

.
אמש סיכם הבעלים בעל פה עם קשר ביירה מאר, הפורטוגלי ארתור על חוזה לשנתיים וחצי. הצדדים עוד צריכים להחליף ביניהם את טיוטות ההסכם, על מנת להבטיח את מעברו של ארתור למדי הפועל ת"א.
הבעלים גם הגיש הצעה לוולנטין ,'רוברז שחקנה הצרפתי של מאריטימיו הפורטוגלית, אך הפער בין הצדדים גדול.
מאמן הפועל ת"א ניצן שירזי החליט לשנות טקטיקה בכל הנוגע ליחס שלו כלפי שחקניו, ולאחר ההפסד בגמר גביע הטוטו הוא ערך אסיפה קבוצתית קשה שבמהלכה זעם על שחקניו.
"מעכשיו תהיה פה משמעת כי נמאס לי מהדיבורים, לא תהיה פה יותר שכונה כי אקנוס אתכם על כל דבר," הבטיח שירזי. לאחר מכן פנה המאמן לכמה שחקנים באופן אישי, בהם נוסא איגייבור, שכעס על חילופו וירד לחדר ההלבשה בלי ללחוץ את ידו של שירזי: "לא כיבדת את החברים שלך, אני אקנוס אותך באלפי דולרים ואתה תשב עם כולם בספסל." גם הקשר רועי גורדנה ננזף. "כשהחלפתי אותך מול הפועל חיפה יצאת מהצד ולא כיבדת את החברים שלך, ולכן אני קונס אותך 1,000-ב שקלים, אבל אתה צדיק אז תתרום לבית הכנסת ותביא את הקבלה," הפליא המאמן. גם עומרי קנדה זכה לשיחת ביקורת אישית, בה הובהר לו שהוא חוזר לספסל.