אדום נחמד כתב:
האדס כתב:
אז תסביר לי שוב.
שצריך לשפץ, אבל חייבים לשמור על האצטדיון כ"בלומפילד", ולא רק להשאיר את השם. אני רוצה להכנס לשם ולזכור איך עליתי במדרגות כשהייתי בן 6.
לשיטתך, אם הדבר היחיד שמעניין זה קידמה, אזי אין שום סיבה לשפץ, בטח לא שם. האזור שבו בלומפילד נמצא הוא האחרון שמתאים למגרש כדורגל. תצא מהעיר, תבנה מפלצת כמו נתניה ופ"ת וחיפה, וזהו. אני רק אומר שפתרון הביניים, שיפות למפלצת, הוא הזוי.
למה הזוי? איפה היית מציע באמת לבנות איצטדיון חדש? איפה בצפון תל אביב אפשר לבנות איצטדיון? בצפון או מזרח רמת החי"ל? באיזור הכפר הירוק? בשני המקומות האדמה יקרה בהרבה מהאדמה ביפו, ועלויות בניית איצטדיון חדש בצירוף תשתיות לאיצטדיון כמו מים, ביוב, חשמל וכבישים יהיו גבוהות הרבה יותר.
בכל מקרה, אם יבנו איצטדיון חדש יהרסו את הישן וימכרו את השטח, ככה שבלומפילד הישן שאתה זוכר מגיל 6 לא ישאר בין אם יהרסו אותו ובין אם ישפצו ויחדשו אותו יותר מדי לדעתך.
חוץ מזה, לפי ההדמיה, השיפוץ המרכזי מבחינת מראה הוא הוספת הגג העקום הזה כשכל השאר זה הגבהת יציעים, החלפת כסאות (שגם ככה נשרפים ומוחלפים מדי פעם) וקצת מתיחת פנים (עוד תא פה, חדר שם), כמו שעשו ביד אליהו בזמנו...
ודבר אחרון, לא תמיד חייבים להתרפק על ברכי הנוסטלגיה, גם בלומפילד במתכונתו הנוכחית זה לא בלומפילד שהיה כשהוקם (אז אמא שלי עלתה במדרגות כשהיא הייתה בת שש). So What?