תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 30 יוני 2025, 01:47

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 41 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: היום שאחרי
הודעהפורסם: 26 ינואר 2012, 07:48 
סמל אישי של המשתמש
נגיד והוא עוזב. מה הלאה? מי מבטיח לנו שזה לא יקרה שוב עם מר. בעלים אחר?
מה אנחנו בתור קהל יכולים לעשות כדי להבטיח בעלים נורמלי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: היום שאחרי
הודעהפורסם: 26 ינואר 2012, 09:52 
סמל אישי של המשתמש
שאלה ממש חשובה.
דבר ראשון שחשוב להבין, זה שהרבה מה לעשות אין לנו.
אני לא חושב שהמאבק עם אלי טביב הולך להיות קל וקצר, ואני גם לא רואה את סופו, מה שגם מרמז על מה שעלול להיות עם הבעלים הבא.

בעל המאה הוא בעל הדעה, הוא מושג שמוביל את האנשים שמגיעים למקומות האלו.
בן אדם שמחזיק בבנק שלו כמה מאות מיליוני דולרים, לא יכול להרשות לעצמו להתנהל ע"פ רחשי הרחוב.

מה שכן, את ההתנהלות של אלי טביב, אנשים פה חזו כבר שנתיים מראש. כולל אוהדי כפ"ס שצעקו לנו ביום שהוא דרך אצלנו, שזה הולך להגמר רע.
רובנו(כולל אני) בחרנו לשתוק, להנות מהפירות, שלא דווקא הגיעו בזכותו, אבל היו בתקופתו, וזרמנו עם האהבה להפועל של גוטמן.

לסיכום, אם יש משהו אחד שאנחנו יכולים לעשות, זה לשים לב לתמרורי האזהרה הרבה יותר מוקדם.

אנחנו לא יכולים לקבוע מי יהיה הבעלים הבא ובטח לא להכתיב לו איך להתנהל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ינואר 2012, 12:02 
סמל אישי של המשתמש
אין כזה דבר שאף אחד אחר לא יבוא. יבואו. וכל מי שיבוא - עדיף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ינואר 2012, 12:04 
דה ז'וו

לא היה כבר אשכול כזה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ינואר 2012, 12:06 
סמל אישי של המשתמש
Bill Lawrence כתב:
אין כזה דבר שאף אחד אחר לא יבוא. יבואו. וכל מי שיבוא - עדיף.

למה?

"למשחק מול מכבי הוד השרון חובה על הקבוצה להופיע עם הרכב משני שיאפשר להוד השרון לנצח ... ניצחון לא צפוי, יגדיל, באופן לא ספורטיבי, את סיכויי ההישארות שלה, על חשבון עירוני נהריה" בן קפלן, מבעלי הפועל אוסישקין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ינואר 2012, 12:06 
סמל אישי של המשתמש
הדבר הכי חשוב שיהיה לו קשר מסוים עם הקהל. נגיע להידברות. ונראה עד כמה אפשר לסיים את הדברים הבאים (מתוך savehapoel.com)

הפועל תל אביב זה השם, אדום זה הצבע, הבית זהו בלומפילד והאיש עם הפטיש והמגל זה הסמל – את אלו לעולם לא מחליפים.

לא יהיה לך אחרים על פני הפועל. לא תסייע למכבי או בית”ר, לא תשב ביציעי נוקיה בימי חמישי בערב ובוודאי שלא תעודד את מכבי תל אביב במשחקיה באירופה. לא תעזוב את המועדון לטובת אחת מיריבותינו ופעל תמיד כדי להאדיר ולפאר את השם “הפועל תל אביב” בלבד.

נהג בכבוד והגינות כלפי העובדים במועדון, אנשי המנהלה, הצוות המקצועי והשחקנים. טפח את ההון האנושי, וזכור תמיד כי הפועל תל אביב היא בית ולא עסק, ולכן יש להתייחס בכבוד לכל אדם המשרת את הדבר הגדול הנקרא “הפועל תל אביב”.

זכור את ההיסטוריה של המועדון- כבד את שחקני הבית ושחקני העבר, למאמנים הגדולים שעליהם תהילתו של המועדון. ודע לך- מועדון שאינו זוכר את עברו אין עתידו לפניו.

כבד את קהל אוהדי המועדון. המועדון נשען על קהל האוהדים הנאמן שלו, שבהם מגולמת רוח המועדון. בכל פעולה ומחשבה, תעמוד לנגד עינייך טובת האוהדים. לעולם אל תתן ידך לפגיעה, אם ישירה ואם עקיפה, בשמם הטוב של האוהדים. פעל תמיד לחיזוק הקשר בין האוהדים למועדון ובינם לבין עצמם. עשה כל שביכולתך להקל על אוהדים ברכישת מנויים וכרטיסים ולשיפור תנאי הצפיה והעידוד במגרשים.

לא תגנוב כסף מקופת המועדון. כל הכנסות המועדון והכסף שתשקיע בקבוצה ייועדו רק למטרה אחת בלבד: הצלחתה של הפועל תל אביב.

לא תעבור על החוק. כבעלי הקבוצה אתה מחויב לכללי ניהול תקין, שמירה על חוקי המדינה ותקנון ההתאחדות לכדורגל.

לא תבחר אינטרסים אישיים על פני טובת המועדון. קבוצת כדורגל היא אינה עסק אלא קהילה חיה ונושמת של אנשים עם רגשות. הצלחה מקצועית משמעה גם שגשוג כלכלי. בשום אופן לא יבוא האחרון על חשבון הראשונה.

לא תסתיר . פעל בשקיפות ובהגינות אל מול קהל האוהדים. סלול דרכם של נציגי האוהדים למעורבות במועדון, ותרוויח את הקהל כולו. לא תמצא שותפי דרך נאמנים יותר.

לא תזניח את מחלקות הנוער והילדים . זכור כי הילדים של היום הם שחקני העתיד של מחר. טפח את מחלקות הנוער והדור הצעיר, דאג שיהיו להם תנאים הולמים וקרקע ראויה כדי לצמוח ולהפוך בעתיד לשחקנים לגיטימים בקבוצה הבוגרת. השקעה גדולה ונכונה במחלקת הנוער היא הערובה הבטוחה ביותר למועדון מצליח!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ינואר 2012, 12:08 
סמל אישי של המשתמש
האדס - מה שמדאיג זה שהתעלמנו מהסימנים 4 שנים בלבד אחרי שתואם טביב כבר פירק לנו קבוצה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ינואר 2012, 12:24 
סמל אישי של המשתמש
שיבוא בעלים חדש הוא יידע שהוא נכנס למועדון שהקהל שלו עם אצבע על הדופק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ינואר 2012, 12:36 
סמל אישי של המשתמש
רועי כתב:
האדס - מה שמדאיג זה שהתעלמנו מהסימנים 4 שנים בלבד אחרי שתואם טביב כבר פירק לנו קבוצה

מי זה תואם טביב?
מושיק תאומים?

יש לי הרבה דברים רעים להגיד עליו ועל סגול, אבל הם באמת שפכו פה ים של כסף. בנו את התשתית למה שאנחנו היום.
לפניהם היינו קבוצת אשפתות עם היסטוריה בלבד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ינואר 2012, 12:36 
סמל אישי של המשתמש
גביזון כתב:
שיבוא בעלים חדש הוא יידע שהוא נכנס למועדון שהקהל שלו עם אצבע על הדופק.

!
אני חושב שיש סיכוי אמיתי שעד סוף העונה יהיה חלק משמעותי בקהל שיפנים לעומק את לקחי שאול / תאומים / מוני / טביב.
ואני חושב שיש סיכוי טוב שכל מי שירצה להכנס, ייקח בחשבון את הנתון הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ינואר 2012, 12:37 
סמל אישי של המשתמש
אני חושב שאם מחר קם איזה ארקדי גדי אחד ברוסיה, ואומר שהוא שם פה 100 מיליון שקל לעונה, מביא את גוטמן, מחזיר את זהבי ואת שכטר,
כולם פה יושבים על הלשון בחוץ. ושוכחים שזה עשיר רוסי שהולך לדפוק שפשף בעוד שנתיים.

וכן, גם אני אשב עם הלשון בחוץ. מודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: היום שאחרי
הודעהפורסם: 26 ינואר 2012, 12:42 
האדס כתב:
רועי כתב:

מי זה תואם טביב?
מושיק תאומים?

יש לי הרבה דברים רעים להגיד עליו ועל סגול, אבל הם באמת שפכו פה ים של כסף. בנו את התשתית למה שאנחנו היום.

אני חושב שהוא דיבר על שאול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ינואר 2012, 12:42 
סמל אישי של המשתמש
האדס כתב:
אני חושב שאם מחר קם איזה ארקדי גדי אחד ברוסיה, ואומר שהוא שם פה 100 מיליון שקל לעונה, מביא את גוטמן, מחזיר את זהבי ואת שכטר,
כולם פה יושבים על הלשון בחוץ. ושוכחים שזה עשיר רוסי שהולך לדפוק שפשף בעוד שנתיים.

יש סיכוי שאתה צודק. אני מקווה שלא. הרבה תלוי בדרך שבה ניפטר מטביב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ינואר 2012, 12:46 
סמל אישי של המשתמש
בר קולמוסא כתב:
האדס כתב:
רועי כתב:

מי זה תואם טביב?
מושיק תאומים?

אני חושב שהוא דיבר על שאול.

כן יש מצב. תאומים זה לא ממש 4 שנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ינואר 2012, 14:21 
סמל אישי של המשתמש
האדס כתב:

ולמה זה דבר רע?
מבחינתי יש שלוש אפשרויות:
1. שיקנה את הפועל אוהד מצד אחד אבל איש רציני מצד שני, סטייל יעקב שחר.
2. קבוצת אוהדים במתכונת כזאת או אחרת.
3. בעלים זמני.

בגלל שמעטים הם היעקב שחר שיש בעולם, וקבוצת אוהדים זה לא דבר כל כך ריאלי בכדורגל הישראלי, הבעלים הזמני הוא כנראה הפיתרון. כשטביב הגיע זה היה ברור שהוא בא בשביל יחסי ציבור וכסף ושהוא לא הולך להישאר פה ליותר מדי זמן. מבחינתי, אני מנצל את טביב בדיוק כמו שהוא מנצל אותי, וברגע שהוא חורג מהניצול המקובל אז יש לזה סנקציות והקהל מתקומם. מצב זה הוא בסה"כ בסדר. יעזוב הטביב אחד ויגיע טביב שתיים. שנתיים טובות יותר אל מול שנתיים טובות פחות ואופס, יגיע טביב שלוש.

השאלה האמיתית היא אם זה הגורל שאנחנו רוצים לקבוצה שלנו. אני לא מסכים עם הדעה הרווחת שכל מה שצריך לעשות זה להעיף את טביב. זה ללא ספק השלב הראשון, אבל צריכים לחשוב גם מה אנחנו נעשה אחר כך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ינואר 2012, 14:38 
הנה מסקנה:

כמו שקורה במכבי נתניה, וכמו שניסו לעשות במכבי ת"א,
אנחנו חייבים לדרוש מכל בעלים שלא יגיע נציג אוהדים בהנהלה. הנציג צריך להיבחר ע"י המנויים ויהיו לו סמכויות רחבות, והוא יהיה מעורב בכל נושא במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ינואר 2012, 14:40 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:
הנה מסקנה:

אנחנו חייבים לדרוש מכל בעלים שלא יגיע נציג אוהדים בהנהלה. הנציג צריך להיבחר ע"י המנויים ויהיו לו סמכויות רחבות, והוא יהיה מעורב בכל נושא במועדון.

אבל אז זה תפקיד בשכר וזה מתחיל להיות בעייתי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ינואר 2012, 14:54 
סמל אישי של המשתמש
תסלחו לי, אבל אתם דנים פה ביום שאחרי, ואנחנו עוד הרבה לפני היום שלפני.
אל תגידו יום יבוא, הביאו את היום!
עזבו אותכם ממשחקי פנטזיות. יותר דחוף להיפטר מטביב.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ינואר 2012, 14:56 
סמל אישי של המשתמש
teknoboy כתב:
תסלחו לי, אבל אתם דנים פה ביום שאחרי, ואנחנו עוד הרבה לפני היום שלפני.
אל תגידו יום יבוא, הביאו את היום!
עזבו אותכם ממשחקי פנטזיות. יותר דחוף להיפטר מטביב.

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ינואר 2012, 14:59 
רועי כתב:
NARKOTIKA כתב:
הנה מסקנה:

אבל אז זה תפקיד בשכר וזה מתחיל להיות בעייתי

זה לא בעייתי. זה צריך להיות אוהד מבטן ולידה. אחד שמוכר, אחד שלא היה מעורב עד היום. בפוטנציאל, אולי אחד מחברי הנהלת הפועל אוסישיקין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ינואר 2012, 15:07 
איזה סיסמא מפגרת
"קבוצת אוהדים זה לא מציאותי בכדורגל הישראלי"
בוא תסביר לי למה זה לא מציאותי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ינואר 2012, 15:24 
Perlov כתב:
איזה סיסמא מפגרת
"קבוצת אוהדים זה לא מציאותי בכדורגל הישראלי"
בוא תסביר לי למה זה לא מציאותי

בוא תסביר לי איך בעלות של עד 400 שקל לחברות בעמותה אתה מגייס את המשאבים להעמיד תקציב ממוצע של 40 מיליון, אני גם לא רואה שבכדורסל מצאנו את הנוסחה לזה.
הפתרון של ברצלונה הוא לא ריאלי כי יש שם מסורת של מנדט שנותן הקהל לנשיא, ותפקידו הוא לנהל ובעיקר לדאוג שיהיה כסף, פה בעלי ההון לא יסכימו להיות "חברת ניהול", אם הם קנו- זה שלהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ינואר 2012, 15:25 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:
הנה מסקנה:

לי "מספיק" אדם כמו ניר ענבר (עדיף ניר ענבר בעצמו) שיהיה האיש החזק במועדון, עם מעורבות כלשהי של אוהדים. אבל זה עוד רחוק ולא רלוונטי, כרגע הדבר היחיד שחשוב הוא להעיף את טביב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ינואר 2012, 15:30 
אני חושב שניר ענבר הרוויח ביושר את זה שנבקש שישקלו למנות אותו למנכ"ל הבא, אם וכאשר כמובן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ינואר 2012, 15:39 
הייתה לי שיחה ארוכה אתמול עם אוהד ותיק של הפועל.
הוא טען שאנחנו לפני מאבק קשה וארוך, אבל שזה מאבק שיחזק אותנו כקהל.
לטעמי המאבק הזה צריך להוביל למהלך מסודר ורחב של הקהל. שנתחיל להבין שאנחנו בסיס כוח מאוד חזק
ונדע לאגד אותו ולנצל אותו ולפעול באופן מסודר. זה לא חייב להיות קבוצה שמנוהלת על ידי האוהדים בשלב זה. אבל בפירוש
אנחנו צריכים להתחיל לחשוב ולהתארגן בצורה קצת שונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ינואר 2012, 15:51 
סמל אישי של המשתמש
אפשר הסבר יותר קונקרטי?
מה זה להתארגן בצורה שונה?

האם יש פה מישהו ראלי שחושב שקהל יכול להיות בעלים של קבוצת כדורגל מצליחה בארץ?

לצערי, גם בכדורסל הוכח שאין לזה שום סיכוי. ושם התקציבים הם הרבה הרבה פחות גדולים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ינואר 2012, 15:54 
האדס כתב:
אפשר הסבר יותר קונקרטי?
מה זה להתארגן בצורה שונה?

האם יש פה מישהו ראלי שחושב שקהל יכול להיות בעלים של קבוצת כדורגל מצליחה בארץ?

לצערי, גם בכדורסל הוכח שאין לזה שום סיכוי. ושם התקציבים הם הרבה הרבה פחות גדולים.

קודם כל כבר כתבו פה שהבעלים לא השקיע כסף.
אנחנו יכולים לבנות מודל שבו אנחנו מחזיקים 51 אחוז מהבעלות למשל ומאפשרים זכויות ניהול (עם תנאים ברורים וכו')
לחמש שנים לדוגמא. אני אומר לך שהמהלך הזה הוא לא דמיוני בכלל. אפשר גם להתחיל עם אחוזי בעלות נמוכים יותר.
וזו סתם דוגמא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ינואר 2012, 15:59 
אפשרי מהעובדה הפשוטה שכשהקהל יהיו הבעלים אז הכסף שיושקע במועדון יהיה גדול יותר מכל כסף שהבעלים השקיעו בשנים האחרונות- שהוא אפס.

הכדורז"ל זאת דוגמא מגוחכת. נעזוב את זה שבכדורגל יש הרבה יותר כסף, המותג הפועל בכדורגל הוא הרבה יותר גדול, גם באופן פרופרציונאלי.
הפועל ת"א מגיעה לתקציב של 25 מליון שקל מבלי שנשקיע שקל עודף. - שזה כבר התקציב ה5 בגודלו במדינה. ניהול נכון, הצלחות מדי פעם, והשקעה של אנשי עסקים אמידים שלאו דווקא הם מולטי מיליונרים- ואפשר למנף את הפרוייקט הזה.

עלייה חד פעמית - גם אם זה יקרה בעוד 5 שנים, לבתים של ליגת האלופות, תכניס הרבה מאוד כסף שבכדורגל מתורגם לנכס ואם ניהול נכון התקציב לא ירד יותר אף פעם. מביאים חיזוק נכון, מוכרים שחקנים, ועולים פעם בכמה שנים לליגת האלופות. נכון שמאוד קל לכתוב את זה על הנייר, אבל אני לוקח פה את המקרה הטוב. במקרה הרע נדשדש באמצע הטבלה ונבין שזה לא עובד, תהליך המכירה יהיה קל יותר.

במצב בו האוהדים שולטים במועדון יותר קל לעשות שינויים ולפעמים זה קורץ ללא מעט אנשי עסקים (כמו גולדהאר) שמבינים שהאוהדים בקבוצה הזאת מאורגנים ונאמנים ויש בסיס להשקעה. אפשר יהיה למכור 50% מהבעלות לכל איש שיראה לנכון השקעה בקבוצה, תנאי המינימום צריך להיות : הכסף שהקהל מביא- אתה מביא גם. כלומר הכפלה של הכסף שמושקע במועדון. ואני חוזר על מה שכתבתי קודם - ב5 השנים האחרונות לא הושקע ולו שקל אחד מכיס של בעלי הפועל, היה מי שהיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ינואר 2012, 16:13 
סמל אישי של המשתמש
מבלי להתייחס שוב לנושא האם קבוצת אוהדים היא משהו מציאותי, כדאי ואידאלי, הטיעון שקשה יותר להעמיד קבוצה כזאת בכדורגל כי "התקציבים יותר גדולים" היא אחת הטענות המגוחכות והעלובות שאפשר להעלות, ומביך לשמוע אותה במהלך דיון רציני. איך גודל התקציב קשור ליכולת להעמיד קבוצת אוהדים? אם בכדורסל התקציב הדרוש לתחתית ליגת העל הוא 5 מיליון, וההכנסות הטבעיות הן 4 מיליון, בעוד שבכדורגל התקציב הדרוש לפחות למאבק בצמרת הוא 30 מיליון, וההכנסות הטבעיות (בתוחלת) הוא 35 מיליון, איך יותר קשה להעמיד קבוצת אוהדים בכדורגל מאשר בכדורסל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ינואר 2012, 16:16 
סמל אישי של המשתמש
ההנחה שהפועל מעמידה תקציב של 25 מיליון שקל בלי השקעה חיצונית כלל היא לא נכונה: כמות הקהל והמנויים בקבוצה הוא פועל יוצא של הצלחות הקבוצה בשנים האחרונות (וגם הוא במגמת ירידה), קבוצה בינונית תצמצם את כמות המנויים שלנו בחצי ומדובר בתהליך שרק יאגבר את עצמו (תקציב יותר קטן, פחות אוהדים, תקציב קטן עוד וחוזר חלילה). אם היינו הופכים להיות קבוצת אוהדים, או עם רוב שליטה של האוהדים, ביום שאחרי הדאבל - היינו יכולים להתקיים לאורך הרבה שנים כמועדון אירופי לכל דבר ועניין. במציאות הנוכחית, וכמובן במציאות הגרועה יותר שתהיה נחלתנו ביום שטביב יעזוב, המועדון שלנו לא יוכל להתקיים בזכות האוהדים. זה פשוט לא יעבוד, ואני אומר את זה בהרבה צער וכאב. היו פה כבר כמה אימפריות בעבר שנפלו על הדברים האלו (מכבי יפו, מכבי נתניה שהיעדר ההצלחות העלים את הקהל, וזה בתורו תרם להיעדר הצלחות עתידיות).

הפועל צריכה בעלים, אבל היא צריכה בעלים שהוא לא גרורה של הבעלים הקודם. מימי ההסתדרות ועד היום אנחנו מקבלים כל פעם ווריאציה אחרת של אותו קונספט ניהולי, בעיקר בגלל שכל בעלים הוא מי שמביא את הבעלים שאחריו. ברגע שנצא ממעגל הקסמים הזה אל עבר בעלים סביר השמיים יהיו הגבול, כי הבסיס שיש למועדון שלנו חזק יותר משל כל מועדון אחר נכון לעכשיו (מעמד ומסורת באירופה, שם עולמי בתחום מפעלות החינוך, קהל שבא למגרשים בכמות הכי גדולה בארץ כשהקבוצה מצליחה).

הכיוון חייב להיות יצירת עניין במשקיעים זרים שיכולים להתעניין במה שאנחנו מייצגים ומה שיש לנו למכור - לא חסרים פילנטרופים יהודים מהגולה, או אנשי עסקים ערבים שהיו שמחים למועדון שכל מה שהוא מייצג זה שלום, אחווה ורעות ללא הבדלי דת גזע ומין. בנוסף לפרסום האדיר שיש למועדון הזה בתקשורת, ושורה מכובדת של אוהדים שנמנים על קהל המועדון (פוליטיקאים, אנשי תקשורת וכו', שאולי לא מסייעים לנו כרגע אבל שמם הולך לפניהם) וכמובן המיקום הנוכחי באירופה שהוא אמור להיות כרטיס הביקור שלנו, כמו שגולפיטק טוען הלוך וחזור ובצדק.

"נשק ההולך לשדה הקרב וחוזר שלם, אות הוא שלא נלחם. נשק שחוזר מהקרב שבור, סימן הוא שנלחם והביא ניצחון" (ד"ר סאלם, נשיא ברדה הסורית, בהתייחסו לדגל ישראל שנשבר ונגנב מאוטובוס הקבוצה לאחר נצחון החוץ של הפועל בדמשק, 1929)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 41 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: