תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 30 יוני 2025, 10:47

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 161 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: האלופה שבדרך
הודעהפורסם: 25 ינואר 2012, 18:54 
סמל אישי של המשתמש
איזי שירצקי עושה מלאכת קודש לכל דבר בקרית שמונה
הסתובבתי הרבה בק"ש באמצע שנות התשעים בהתנדבות חברתית
והעיר היתה שפופה ועצובה

הלוואי וכל טייקון, אוליגרך או סתם איש עסקים מצליח יקח על עצמו עיירת פיתוח או עיר נכשלת
וישקיע בה כמו שאיזי עושה בקש
השקעה בחינוך, תרבות, חברה, רווחה, תעסוקה וגם ספורט
הכל חוץ מדבר אחד: אינטרס פוליטי.

משפ' שירצקי -
אנשים טובים באמצע הדרך :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2012, 18:58 
סמל אישי של המשתמש
אני מבין שבמסגרת ההתבזות של אוהדי הפועל ששונאים הפועל, התחלנו לחלק לבבות לאוהדי מכבי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2012, 19:01 
סמל אישי של המשתמש
סומך כתב:
עומרי קנדה כתב:
לנו אסור לקחת אליפות,אסור לזכות בשום תואר אחר ואסור לזכות במקום באירופה.
מזל טוב לק"ש על האליפות,מזל טוב לסכנין ולאשדוד על מקום באירופה ומזל טוב לכל קבוצה שהיא לא מכב*,חיפה או ביתר על הגביע.

לנו נשאר רק להפיל את העריץ.

איזה יצור, אלוהים ישמור

תמות נפשי עם פלישתים :bang:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2012, 19:04 
סמל אישי של המשתמש
ערן כתב:
אני מבין שבמסגרת ההתבזות של אוהדי הפועל ששונאים הפועל, התחלנו לחלק לבבות לאוהדי מכבי?

לב לאיש המקסים איזי
לא לקבוצתו

לב לאיש שלא הסתגר במגדלי אוקירוב
אלא דואג לפריפריה

לב לסוצייאליסט
שהלוואי וחבריו הקפיטלזיים ילמדו ממעשיו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2012, 19:06 
סמל אישי של המשתמש
נו, בדיוק. לב לאוהד מכבי.

ואגב, כל הכבוד לפעילות הקהילתית-חברתית שלו, אבל אני רוצה לראות את אוהדי הפועל חיים בשלום עם בעלים שהצהיר אלף פעם שהוא אוהד קבוצה אחרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2012, 19:08 
סמל אישי של המשתמש
ערן כתב:

ואגב, כל הכבוד לפעילות הקהילתית-חברתית שלו, אבל אני רוצה לראות את אוהדי הפועל חיים בשלום עם בעלים שהצהיר אלף פעם שהוא אוהד קבוצה אחרת.

טביב לא אוהד קבוצה אחרת? (ההיא ממערב ירושלים)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2012, 19:08 
nirog כתב:
ערן כתב:

טביב לא אוהד קבוצה אחרת? (ההיא ממערב ירושלים)

אולי, אבל הוא מכחיש את זה בכל הזדמנות ובטח שלא מצהיר בגלוי.

ולא, לא היינו שלמים עם זה.
אבל זאת קבוצה בלי אוהדים אז ככה שאין מי שלא ישלים עם זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2012, 19:14 
סמל אישי של המשתמש
הלוואי והבעלים שלנו יהיה אוהד הפועל שרוף
שבעת צרה כלכלית מכניס עבריין לקבוצה כשותף ב-50%

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: האלופה שבדרך
הודעהפורסם: 25 ינואר 2012, 19:42 
סמל אישי של המשתמש
ערן כתב:
כמה שאני מתעצבן מכאלה דברים, סך הכל אין מה לדאוג. זה בדיוק סוג הטיפוסים שמתישהו יאבדו עניין בהפועל: צבא, חברה, עבודה. משהו.
בינתיים הם מתחזקים דימוי עצמי מלהיות אוהד מעורב בפורום באינטרנט.

תפסיק להיות פסיכולוג בגרוש.
אני אוהד הפועל מגיל אפס,מה יהיה בעוד כמה שנים?
אין לי מושג,מאמין ששום דבר לא ישתנה.
כרגע כל שקל שנכנס לקופה הוא אסון לנו ואוויר לנשימה לטביב,אם לא הפנמת את זה עדיין,תפנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2012, 19:48 
סמל אישי של המשתמש
עומרי קנדה כתב:
ערן כתב:
כמה שאני מתעצבן מכאלה דברים, סך הכל אין מה לדאוג. זה בדיוק סוג הטיפוסים שמתישהו יאבדו עניין בהפועל: צבא, חברה, עבודה. משהו.

כרגע כל שקל שנכנס לקופה הוא אסון לנו ואוויר לנשימה לטביב,אם לא הפנמת את זה עדיין,תפנים.

אולי די לנסות לחנך את כולם?
אני מזכיר לך שרק לפני חצי שנה אמרת את אותם דברים רק הפוך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: Re: האלופה שבדרך
הודעהפורסם: 25 ינואר 2012, 20:56 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
עומרי קנדה כתב:
ערן כתב:

אולי די לנסות לחנך את כולם?
אני מזכיר לך שרק לפני חצי שנה אמרת את אותם דברים רק הפוך.

אם לא שמת לב אני כתבתי את דעתי והוא זה שניסה לחנך אותי ועל הדרך לפסול את הדעה שלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2012, 22:01 
סמל אישי של המשתמש
עכשיו פתאום יש לך דעות?

הפסקת להיות ליצן טיפש שלוקח דברים שאחרים אומרים ומקצין אותם כדי שישימו אליך לב?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2012, 22:43 
סמל אישי של המשתמש
עצם זה שאיזי שרצקי אוהד מכבי זה לא פוסל אותו מלהיות הבעלים הכי ראוי והכי מוצדק בליגת העל.
ילדים בוחרים לאהוד קבוצה בגיל 8 (נגיד). אם כשהם גדולים הם עושים מעשים ראויים, מגיעות להם כל התשבוחות.
וזה שהוא הולך לקבוצה כמו קריית שמונה אומר עליו שהוא משהו אחר (לא יודע מה להגיד בדיוק) הרבה יותר מאשר שהוא אוהד מכבי. וזכיה של קריית שמונה באליפות תהיה באיזשהו מקום הרבה יותר מוצדקת מזכיה של הפועל של טביב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ינואר 2012, 07:43 
סמל אישי של המשתמש
עומרי קנדה כתב:

אז ילד טיפש, מה דעתך להפסיק לבוא למשחקים? אם עשית מנוי תתחיל לעודד את הקבוצות האחרות.
תעשה מנוי לק"ש מכיוון שאתה בסה"כ ילד הוא יעלה "רק" 25 שקלים לכל העונה. תתמוך בהם בכל כוחך.
תעודד גם את אשדוד, ואת סכנין, ואת מכבי כדי שלא נהיה באירופה.
את תקנה כרטיס למשחק הגביע, אם תקנה תנסה לעודד את יבנה כמה שיותר שיעיפו אותנו מטורניר המיותר הזה,
זה הרי בטח יזרז את העפתו של טביב, והכי חשוב תרגיש סיפוק ותחושה עליאית מהיותך אוהד הפועל.

אדיוט.
ערן לא צריך לחנך אותך, לא צריך לפסול את דעתך, הטיפשות שלך עושה את זה בעצמה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ינואר 2012, 07:52 
סמל אישי של המשתמש
el dudernio כתב:
עומרי קנדה כתב:

אז ילד טיפש, מה דעתך להפסיק לבוא למשחקים? אם עשית מנוי תתחיל לעודד את הקבוצות האחרות.
תעשה מנוי לק"ש מכיוון שאתה בסה"כ ילד הוא יעלה "רק" 25 שקלים לכל העונה. תתמוך בהם בכל כוחך.
תעודד גם את אשדוד, ואת סכנין, ואת מכבי כדי שלא נהיה באירופה.
את תקנה כרטיס למשחק הגביע, אם תקנה תנסה לעודד את יבנה כמה שיותר שיעיפו אותנו מטורניר המיותר הזה,
זה הרי בטח יזרז את העפתו של טביב, והכי חשוב תרגיש סיפוק ותחושה עליאית מהיותך אוהד הפועל.

אדיוט.
ערן לא צריך לחנך אותך, לא צריך לפסול את דעתך, הטיפשות שלך עושה את זה בעצמה.

:ROSE:

"למשחק מול מכבי הוד השרון חובה על הקבוצה להופיע עם הרכב משני שיאפשר להוד השרון לנצח ... ניצחון לא צפוי, יגדיל, באופן לא ספורטיבי, את סיכויי ההישארות שלה, על חשבון עירוני נהריה" בן קפלן, מבעלי הפועל אוסישקין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ינואר 2012, 07:59 
סמל אישי של המשתמש
el dudernio כתב:
מה דעתך להפסיק לבוא למשחקים?

יש כאלה (לאו דווקא ילדים, גם אוהדים ותיקים) שקוראים לכך עוד מתחילת השנה.
יותר ויותר (לאו דווקא ילדים, גם אוהדים ותיקים) מתחילים להפנים את הצורך בזה (בחרם מנויים וכרטיסים) להבא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ינואר 2012, 08:06 
סמל אישי של המשתמש
ערן כתב:

נו די כבר, אתה לא ילד. אני מוכן לחלק לבבות לעשרות "אוהדי מכבי" אם הם ראויים לכך בחיים האמיתיים. כל מי שתורם אישית או ציבורית, לחברה או לפרט, במדינה הזאת יזכה ללבבות. לא משנה אם הוא "אוהד מכבי", "אוהד הפועל", "אוהד בית"ר", או לא מתעניין בכלל בכדורגל.

איזי שרצקי עושה דברים נפלאים בקריית שמונה, עיירת פריפריה שרק אלוהים יודע כמה היא זקוקה לאנשים כמוהו. כמובן שהמנוף שלו לעשייה החברתית הוא מועדון הכדורגל (אבל לא רק). מה אכפת לי את מי הוא אוהד.

כשמגיע לבבות, הוא יקבל אותם, גם אם הוא "אוהד מכבי". כשהוא פוגע בהפועל (כמו אז במו"מ על יובל אבידור), הוא יזכה למלוא הלב קיטונות בוז ונאצות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ינואר 2012, 08:16 
אני אחיה בשלום על בעלים שמצהיר שהוא אוהד מכבי שבפועל הניהול שלו שווה ערך לניהול של שירצקי, אתה יורד על ילד דביל אבל משחרר הצהרה של מתלהב בן עשרה, לא מתאים לך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ינואר 2012, 08:18 
סמל אישי של המשתמש
EISEN כתב:
עצם זה שאיזי שרצקי אוהד מכבי זה לא פוסל אותו מלהיות הבעלים הכי ראוי והכי מוצדק בליגת העל.
ילדים בוחרים לאהוד קבוצה בגיל 8 (נגיד). אם כשהם גדולים הם עושים מעשים ראויים, מגיעות להם כל התשבוחות.
וזה שהוא הולך לקבוצה כמו קריית שמונה אומר עליו שהוא משהו אחר (לא יודע מה להגיד בדיוק) הרבה יותר מאשר שהוא אוהד מכבי. וזכיה של קריית שמונה באליפות תהיה באיזשהו מקום הרבה יותר מוצדקת מזכיה של הפועל של טביב.

כל מילה :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ינואר 2012, 08:31 
ק"ש היא בעיקר קבוצה של מומנטום והתלהבות מהמומנטום שהציב אותה בראש.
נכון שזו קבוצה מאומנת, ועדין לא רואה אף אוהד בארץ שמחכה בתקווה למשחקיה באירופה.
ומעט אוהדים של קבוצות אחרות יכולים לציין באמת 5 שחקנים מעניינים במיוחד בקבוצה.
המומנטום נוצר בגלל חולשת הגדולות, ויש מצב ששנה הבאה תהיה שונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ינואר 2012, 08:42 
Frank Serpico כתב:
ערן כתב:

נו די כבר, אתה לא ילד. אני מוכן לחלק לבבות לעשרות "אוהדי מכבי" אם הם ראויים לכך בחיים האמיתיים. כל מי שתורם אישית או ציבורית, לחברה או לפרט, במדינה הזאת יזכה ללבבות. לא משנה אם הוא "אוהד מכבי", "אוהד הפועל", "אוהד בית"ר", או לא מתעניין בכלל בכדורגל.

איזי שרצקי עושה דברים נפלאים בקריית שמונה, עיירת פריפריה שרק אלוהים יודע כמה היא זקוקה לאנשים כמוהו. כמובן שהמנוף שלו לעשייה החברתית הוא מועדון הכדורגל (אבל לא רק). מה אכפת לי את מי הוא אוהד.

כשמגיע לבבות, הוא יקבל אותם, גם אם הוא "אוהד מכבי". כשהוא פוגע בהפועל (כמו אז במו"מ על יובל אבידור), הוא יזכה למלוא הלב קיטונות בוז ונאצות.

ואם אכתוב כאן בפעם המי יודע כמה שהוא לא רצה להעביר אותו למכבי אלא להפועל זה יעזור ויהפוך את עדר האוהדים שכתבו על העסקה הזו מאז לפחות פאתטיים? איזי שירצקי הוא אוהד מכבי ומן הסתם יישאר כזה, אבל כבר מזמן שקוע לחלוטין בענייני קרית שמונה. לא רק שלנו הייתה עדיפות במקרה של אבידור וקיבלנו את אלרואי, גם לדון שחר יש עדיפות כמעט על כל שחקן שהוא רוצה. הדבר היחיד שמנחה אותו זה השיקול הכלכלי ולמכבי אין שום עדיפות, איך משתמש אחר כתב כאן, MONEY TALKS AND BULLSHIT WALKS.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ינואר 2012, 08:51 
סמל אישי של המשתמש
joshsoos כתב:
Frank Serpico כתב:
ערן כתב:

ואם אכתוב כאן בפעם המי יודע כמה שהוא לא רצה להעביר אותו למכבי אלא להפועל זה יעזור ויהפוך את עדר האוהדים שכתבו על העסקה הזו מאז לפחות פאתטיים? איזי שירצקי הוא אוהד מכבי ומן הסתם יישאר כזה, אבל כבר מזמן שקוע לחלוטין בענייני קרית שמונה. לא רק שלנו הייתה עדיפות במקרה של אבידור וקיבלנו את אלרואי, גם לדון שחר יש עדיפות כמעט על כל שחקן שהוא רוצה. הדבר היחיד שמנחה אותו זה השיקול הכלכלי ולמכבי אין שום עדיפות, איך משתמש אחר כתב כאן, MONEY TALKS AND BULLSHIT WALKS.

ייתכן שאתה צודק (אני יודע שאתה יודע, פשוט כי אתה מקורב וזה). הבאתי את האנקדוטה על יובל אבידור רק לשם הדוגמה, ונסמכתי על התמונה שהתקבלה פה בפורום. אולי הייתי צריך לכתוב "אם הוא פוגע וגו'".

בכל מקרה, זה לא משנה את כל מה שכתבתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ינואר 2012, 08:59 
סמל אישי של המשתמש
Frank Serpico כתב:
ערן כתב:

בינגו.
אין לי כלום נגד אוהדי מכבי שרואים בי יריב ספורטיבי. כאן מתחילה וגם נגמר החוצץ ביני אוהד הפועל ובין אוהד מכבי.

איזי שרצקי. :ROSE:
ובאותו נושא, אתמול היתה לי שיחה של 10 דקות עם דיויד בלאט. הוא התחיל את השיחה איתי לא אני איתו. בנדם פי 1000 יותר גדול לדוגמא מגוטמן שאני ניסיתי לשוחח איתו ולא כל כך הצלחתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ינואר 2012, 09:01 
כמו שמישהו כתב כאן, קרית שמונה היא הקבוצה הכי מאומנת שזכיתי לראות כאן. יותר מכך, במשחק נגדנו שלשום ראיתי בפעם הראשונה בחיים שלי בישראל קבוצה שנעה, סוגרת, לוחצת, מניעה כדור כמו קבוצות אירופאית טובות. את חיפה של השנים האחרונות ראינו מתקרבת לזה, אבל לא ברמה הזו. לא סתם מגיעים לתוצאות כאלה עם סגל אפור כל כך ( אין טעם לנתח מי היינו לוקחים אלינו, פשוט לחשוב על אלישע, גזל, גרזיצ'יץ, חסארמה, בדשית, אבוחצירא, כולם שחקני ליגה בינוניים עד היום ). זה שרב"ש הוא גאון כדורגל אני יודע מזמן כי עקבתי די מקרוב אחרי רוב הקריירה שלו, אבל זה לאו דווקא מתכון להצלחה תמיד. הוא התחשל והתגבש, למד עוד ועוד ויישם בשטח, ולמי ששכח בעונת הבכורה של ק"ש בליגה הוא סיים איתם במקום ה3 עם סגל לא פחות אפור, לפני שעשה את הטעות ללכת לנמני. נכון שיש לו יתרונות מובנים בדמות בעלים שנותן גב ( אבל גם דורש להיות מעורב מאוד, פשוט עושה את זה בשקט וביניהם ) שקט וחוסר לחץ מהקהל והתקשורת, אבל אם נשים שם באותם התנאים את כל מאמני ליגת העל, הם לא עושים שם בחיים מה שהוא עשה. זה לא אומר שהם לא יכולים למעוד עוד, כי כדורגל זה גם עניין פסיכולוגי ופתאום שני משחקים לא טובים יכולים לערער את הבטחון, במיוחד כשהם משחקים נגד קבוצות שיעשו נגדן בונקר ( מה שלא כל כך קרה עד עכשיו למיטב הבנתי ) או נגד קבוצות כמונו עם הרבה כשרון שמשום דבר יכולות לעשות גול, אבל גם אז נחזור לבעיה העיקרית שהיא אנחנו, קבוצה שקשה לראות איך היא מסוגלת לנצל מעידות כאלה.
אני רק מקווה שיישאר בעונה הבאה בק"ש ולא יילך לידיו של דון שחר ( שחייב לעשות מהלך משמעותי בתחום השיווקי לקראת המעבר לאצטדיון החדש שכרגע נראה שיקרה אפילו באמצע העונה הבאה ).
ושיזדיינו ק"ש וכל אוהדי בית"ר שם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ינואר 2012, 09:10 
Frank Serpico כתב:
joshsoos כתב:
Frank Serpico כתב:
ערן כתב:

ייתכן שאתה צודק (אני יודע שאתה יודע, פשוט כי אתה מקורב וזה). הבאתי את האנקדוטה על יובל אבידור רק לשם הדוגמה, ונסמכתי על התמונה שהתקבלה פה בפורום. אולי הייתי צריך לכתוב "אם הוא פוגע וגו'".

בכל מקרה, זה לא משנה את כל מה שכתבתי.

זה משנה את העניין ( לא התייחסתי להכל, אתה צודק בשאר ) שאנשים משוכנעים בו כאן מעל לכל ספק, שהוא אוהד מכבי ומוטה לטובתם, מכאן גם מגיע כל הדיון הזה ולכן זו הנקודה החשובה באמת. הרי הדוגמא שנתת היא היחידה שנותנים כאן לאורך כל השנים להוכחה שהוא מכביסט, וגם היא פשוט לא נכונה ( ב100%, לפרטים - גבי קצרה ). העובדות מספרות אחרת, על אלרואי, בן בסט, וכן גם אבידור קיבלנו משום מה עדיפות. לדון שחר יש עדיפות מובנית בדמות זכות השוואה על כל שחקן למעשה. אבל אני מניח שגם עוד עשר שנים של עובדות על היותו מחוייב לק"ש ובעיקר לכיס שלו, לא יזיזו אנשים מהדעה שלהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ינואר 2012, 09:21 
סמל אישי של המשתמש
joshsoos כתב:
כמו שמישהו כתב כאן, קרית שמונה היא הקבוצה הכי מאומנת שזכיתי לראות כאן. יותר מכך, במשחק נגדנו שלשום ראיתי בפעם הראשונה בחיים שלי בישראל קבוצה שנעה, סוגרת, לוחצת, מניעה כדור כמו קבוצות אירופאית טובות. את חיפה של השנים האחרונות ראינו מתקרבת לזה, אבל לא ברמה הזו. לא סתם מגיעים לתוצאות כאלה עם סגל אפור כל כך ( אין טעם לנתח מי היינו לוקחים אלינו, פשוט לחשוב על אלישע, גזל, גרזיצ'יץ, חסארמה, בדשית, אבוחצירא, כולם שחקני ליגה בינוניים עד היום ). זה שרב"ש הוא גאון כדורגל אני יודע מזמן כי עקבתי די מקרוב אחרי רוב הקריירה שלו, אבל זה לאו דווקא מתכון להצלחה תמיד. הוא התחשל והתגבש, למד עוד ועוד ויישם בשטח, ולמי ששכח בעונת הבכורה של ק"ש בליגה הוא סיים איתם במקום ה3 עם סגל לא פחות אפור, לפני שעשה את הטעות ללכת לנמני. נכון שיש לו יתרונות מובנים בדמות בעלים שנותן גב ( אבל גם דורש להיות מעורב מאוד, פשוט עושה את זה בשקט וביניהם ) שקט וחוסר לחץ מהקהל והתקשורת, אבל אם נשים שם באותם התנאים את כל מאמני ליגת העל, הם לא עושים שם בחיים מה שהוא עשה. זה לא אומר שהם לא יכולים למעוד עוד, כי כדורגל זה גם עניין פסיכולוגי ופתאום שני משחקים לא טובים יכולים לערער את הבטחון, במיוחד כשהם משחקים נגד קבוצות שיעשו נגדן בונקר ( מה שלא כל כך קרה עד עכשיו למיטב הבנתי ) או נגד קבוצות כמונו עם הרבה כשרון שמשום דבר יכולות לעשות גול, אבל גם אז נחזור לבעיה העיקרית שהיא אנחנו, קבוצה שקשה לראות איך היא מסוגלת לנצל מעידות כאלה.
אני רק מקווה שיישאר בעונה הבאה בק"ש ולא יילך לידיו של דון שחר ( שחייב לעשות מהלך משמעותי בתחום השיווקי לקראת המעבר לאצטדיון החדש שכרגע נראה שיקרה אפילו באמצע העונה הבאה ).

ג'ושסוס, לדעתך ה"קבוצה הכי מאומנת שראית כאן" יכולה לעשות קמפיין אירופי ראוי? היא יכולה לעשות 5 נקודות בצ'מפיונס? היא יכולה לעשות 7 באירופאית?
היא יכולה לעשות משהו פרט ללשלוט על ליגה כל כך חלשה שיש השנה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ינואר 2012, 09:34 
אדום נחמד כתב:
joshsoos כתב:

ג'ושסוס, לדעתך ה"קבוצה הכי מאומנת שראית כאן" יכולה לעשות קמפיין אירופי ראוי? היא יכולה לעשות 5 נקודות בצ'מפיונס? היא יכולה לעשות 7 באירופאית?
היא יכולה לעשות משהו פרט ללשלוט על ליגה כל כך חלשה שיש השנה?
אירופה זה משהו אחר. הסיבה שקבוצות ישראליות הצליחו באירופה היא, אירונית, בגלל שהן ישראליות. במפגשים מול קבוצות בוקיות שנעות וסוגרות טוב יחסית אבל נטולות שחקנים כשרוניים וטכניים רבים ( שמאפיין חלק גדול מהקבוצות באירופה ) ושלא מכירות ויודעות להתמודד מול הסגנון- או חוסר סגנון למעשה- שיש כאן, היתרון בחלק גדול מהמקרים הוא לטובת הכדורגל הטכני והבלגניסטי שלנו, ובנוסף ישנם גורמים כמו מזג האוויר וחוסר היציבות והעקביות ( או גם מקצוענות... ) של קבוצות ישראליות שמתבטא בכך שבאירופה הם נראים אחרת לחלוטין מבליגה, נותנים הרבה הרבה יותר. בתחום הזה לקבוצה כמו שיש להם השנה תהיה בעיה, כי הם יפגשו קבוצות שעושות את מה שהם עושים, והיתרון המובנה שלהם בליגה יתמסמס, זו תהיה תחרות מי עושה יותר טוב את אותו הדבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ינואר 2012, 09:38 
סמל אישי של המשתמש
joshsoos כתב:
אירופה זה משהו אחר. הסיבה שקבוצות ישראליות הצליחו באירופה היא, אירונית, בגלל שהן ישראליות. במפגשים מול קבוצות בוקיות שנעות וסוגרות טוב יחסית אבל נטולות שחקנים כשרוניים וטכניים רבים ( שמאפיין חלק גדול מהקבוצות באירופה ) ושלא מכירות ויודעות להתמודד מול הסגנון- או חוסר סגנון למעשה- שיש כאן, היתרון בחלק גדול מהמקרים הוא לטובת הכדורגל הטכני והבלגניסטי שלנו, ובנוסף ישנם גורמים כמו מזג האוויר וחוסר היציבות והעקביות ( או גם מקצוענות... ) של קבוצות ישראליות שמתבטא בכך שבאירופה הם נראים אחרת לחלוטין מבליגה, נותנים הרבה הרבה יותר. בתחום הזה לקבוצה כמו שיש להם השנה תהיה בעיה, כי הם יפגשו קבוצות שעושות את מה שהם עושים, והיתרון המובנה שלהם בליגה יתמסמס, זו תהיה תחרות מי עושה יותר טוב את אותו הדבר.

לא שאני מזלזל בדעתך, אבל נראה כאילו אתה תופר מציאות לתאוריה שלך.
ק"ש לא עומדת מול אף קבוצה שמגיעה לבתים של המפעלים האירופיים.
ליון שאלקה איינדהובן ובנפיקה הן לא קבוצות בוקיות, וגם הבוקיות האלה לא חסרות טכניקה לחלוטין כמו שאתה מנסה להציג אותן.
אתה מכין את הקרקע לכשלון של ק"ש.
במושגים של הליגה הישראלית, במציאות שהפועל חיפה ומכבי (היחידות שמסוגלות לשחק כדורגל) נמצאות במשבר נפשי, ק"ש עושים מה שהם עושים בצורה לא רעה (ועדיין אני רוצה לראות אותם מתמודדים עם משבר, שחייב לבוא מתישהו).
פרט לזה, זו הליגה הכי חלשה שהיתה פה ב20 שנה האחרונות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ינואר 2012, 09:42 
אם ק"ש נשארת עם אותו סגל ועם אותו מאמן ומתחזקת, כן נחמד הם יכולים לעלות לצ'מפיונס עם הגרלה נוחה, ממש כמו חיפה הלא מוכשרת שעשתה אותו דבר, כמובן שזה כמעט בלתי אפשרי בגלל הניקוד שלהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ינואר 2012, 09:46 
סמל אישי של המשתמש
chimpfive כתב:
אם ק"ש נשארת עם אותו סגל ועם אותו מאמן ומתחזקת, כן נחמד הם יכולים לעלות לצ'מפיונס עם הגרלה נוחה, ממש כמו חיפה הלא מוכשרת שעשתה אותו דבר, כמובן שזה כמעט בלתי אפשרי בגלל הניקוד שלהם.

אני חושב שהם קצת "פחות" מדורגים. למרות שגם אז לא תראה שם את אריות הכדורגל האירופי.
אם נוסיף את זה לעובדה שהם סופר-חסרי ניסיון, ואת העובדה שיש לי תחושה שלא כל הסגל הולך להשאר שם אחרי עונה כזו. (אל תשכח שמכבי ת"א וחיפה רעבות לחיזוק, ודודו דאהן ישמח לזרוק עוד איזה שנים שלוש לבלגיה)
לדעתי הסיכוי שלהם לעלות לבתים הוא בערך 20%.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 161 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: