el dudernio כתב:
בלאד, לא התקשרתי ולא אתקשר, אני חושב שהעובדים הנחמדים (מי יותר ומי פחות) שמנסים להתקיים בכבוד ולהתפרנס
כמוכרי בגדי בחנויות של דנה אשכנזי לא עשו לנו כלום והציק להם זה לא הפיתרון. עם זאת להתמם ולהגיד שהכל בסדר עם
הניהול של אלי טביב זה גם לא נכון. לא יודע אם אדון טביב הוא מנהל עיסקי טוב או לא, כי לנהל קבוצת כדורגל זה שונה
מלנהל עסק אחר, הסיבה היא פשוטה קבוצת כדורגל היא לא גוף יצרני, או גוף המתמחה בממכר דברים, ולכן התובנות
העיסקיות של טביב לא בהכרח נכונות להפועל ת"א, והתוצאה של חחוסר ההתאמה הזאת היא ניהול קלוקל. הרעיון של השוואת
איכות הניהול של העסקים האחרים במשפחה לזה בהפועל הוא לא בהכרח רעיון פסול, אם אנחנו מסכימים שהניהול בהפועל
הוא ניהול איכותי.
אני לא מדבר על ביקורת. ביקורת יכולה להיות לגיטימית. אני מדבר על מה שעושים, כשלוקחים את זה לקיצוניות של ציד מכשפות, להעלות את אלי טביב, אשתו ובתו על המוקד. תראה גם את האשכול הזה, יש פה הנאה מלהשפיל ולהטריד אנשים, בריונות לשמה (גם כשלזכותם של רבים מהעונים יאמר שהם לוקחים את זה בהומור). מצד אחד אינפנטילי, מצד שני מפחיד. (אבל כשגם מורות ביסודי מקבלות מכות מתלמידים והטרדות, אז זה הפרצוף של המדינה).
כל זה, כשאף אחד לא יכול להצביע למה זה דחוף עכשיו, באמצע העונה, ויותר מזה, למה טביב גרוע ממוני (נגדו זה לא היה ברמות האלה), סגול (כנ"ל, גם כשכמעט ירדנו ליגה) וההסתדרות (גם כשלא שלמו לשחקנים, שחקנים שבתו, ירדנו ליגה, מינו את סיני מנג'ר שחקן, וכו')
במשך מאות שנים, אנשים באמת האמינו שיש מכשפות, ושציידי המכשפות לא מרשיעים סתם נשים, ילדות ותינוקות בכישופים, ושבאמת צריך לשרוף אותן. על דיון אתן, משפט צדק, ראיות ועובדות, הם לא שמעו. רק על עינוי עד שהודו ב"פשע".