תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 30 יוני 2025, 00:31

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 49 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: לשחרר את אגייבור מיידית!
הודעהפורסם: 25 ינואר 2012, 13:43 
יוחנן כתב:
bloodbrother כתב:
LeeorJuve כתב:
מזל שלא נתנו לכם לאמן את הפועל. איזה לשחרר, אחד השחקנים הזרים היותר טובים בליגה ואתם רוצים לשחרר אותו בגלל שקפץ לו פיוז במשחק בגביע הטוטו?
אני אומר תודה על כל יום שהוא בהפועל. רק מה, גוטמן היה עושה ממנו נפלאות. כבר אמרנו לאלי טביב תודה על זה שאלי לא בהפועל יותר?

אלי גוטמן לא בהפועל כי הוא החליט לא להמשיך. אלי גוטמן כנראה פחד מהעובדה שהוא יצטרך לבנות קבוצה חדשה בקיץ, כי הכוכבים הגדולים כולם עזבו. יתכן גם שלנבחרת ולבריאות היתה השפעה.

ואני מת על הנחרצות הזאת שאלי גוטמן המורה הדגול, האבא הרוחני, ושמש העמים, היה עושה מכל שחקן בונבון.

אלי החליט לא להמשיך כי הוא ידע שכנראה שהוא יצטרך להמשיך לעבוד תחת האליל שלך. אלי גוטמן הוא איש חכם, שיודע מה טוב בשבילו,
וכנראה שיש גבול גם למה שהוא מסוגל לסבול

נחמד ששניכם מנסים להכנס לראש של אלי גוטמן.
רק שכחתם פרט אחד, מעולם לא הוצע לאלי גוטמן חוזה לעונה הנוכחית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2012, 17:56 
סמל אישי של המשתמש
נוסא הוא כישלון וכישלון מי שהביא אותו.
אני בכלל לא נכנס לויכוחים על פוטנציאל, צעיר וכו'.
די כבר עם החרא הזה.
מביאים זר טוב במחיר הזה לעכשיו.
למה בקבוצות אחרות זה אפשרי, ובפחות כסף?
בשביל מה להביא זר שאולי יממש את הפוטנציאל שלו בעונות הבאות, כשאני צריך זר לעונה הזאת?
אותו סיפור הזרים שלנו בכדורסל.
כל הטיעונים האלה של "לא, אתה לא מבין, הם צעירים עדיין, שנה ראשונה באירופה, הם בכלל שחקנים לליגת העל" נמאס לשמוע אותם.
תביאו זרים שיוכלו לתת ערך מוסף מהעונה הראשונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: לשחרר את אגייבור מיידית!
הודעהפורסם: 25 ינואר 2012, 18:02 
סמל אישי של המשתמש
בדיוק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2012, 18:13 
לא חכמה להיות חכמים בדיעבד.

איגבור שחקן משמעותי בנבחרת ניגריה הצעירה, יש לו נתונים מרשימים והוא בא לפה אחרי שהצליח יפה בליגה הנורבגית.

אני לא רוצה לנקות אותו מהאחריות כי ברור שיש לו בעיית אופי מסויימת, אבל שחקנים כמוהו (גם שחקן צעיר, גם ארץ זרה, גם שק של ציפיות על הכתפיים) הם הראשונים שמושפעים מחוסר היציבות הניהוליוהבלאגן סביב הקבוצה.

לאייגיבור יש פוטנציאל בלתי רגיל לדעתי, ואם היה לו קצת יותר שקט והיה גם מי שמדריך אותו ודוחף אותו, היינו נהנים ממנו הרבה יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2012, 18:32 
נועם שחם כתב:
לא חכמה להיות חכמים בדיעבד.

איגבור שחקן משמעותי בנבחרת ניגריה הצעירה, יש לו נתונים מרשימים והוא בא לפה אחרי שהצליח יפה בליגה הנורבגית.

אני לא רוצה לנקות אותו מהאחריות כי ברור שיש לו בעיית אופי מסויימת, אבל שחקנים כמוהו (גם שחקן צעיר, גם ארץ זרה, גם שק של ציפיות על הכתפיים) הם הראשונים שמושפעים מחוסר היציבות הניהוליוהבלאגן סביב הקבוצה.

לאייגיבור יש פוטנציאל בלתי רגיל לדעתי, ואם היה לו קצת יותר שקט והיה גם מי שמדריך אותו ודוחף אותו, היינו נהנים ממנו הרבה יותר.

‏!‏

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2012, 18:36 
סמל אישי של המשתמש
אם אלרואי כהן היה מגיע בקיץ הנוכחי,
אנשים פה היו טוענים שהוא נראה כמו שהוא נראה בגלל שהוא צעיר והבלגאן הניהולי, ושבטוח גוטמן היה מוציא ממנו את הפוטנציאל הגלום בו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2012, 18:40 
סמל אישי של המשתמש
מה בדיעבד?

מלכתחילה הוא היה פוטנציאל ונשאר כזה. בדרך הוא לא היה שותף ליותר מחמישה שערי ליגה (בישולים וכיבושים). וזה מהזר שאמור להיות היהלום בקישור שלנו.

העניין הוא שבמקום לקנות שחקנים מוכחים בכסף טוב, הוציאו כסף על שחקן שאולי יניב בעתיד הרבה יותר כסף. זו הדרך היחידה שבה טביב מוכן להוציא כסף, אני יודע, אבל עושים מנוסא איזה קורבן של חוסר סבלנות.

עובדה כשהבאנו שחקנים זרים עם רקורד טוב - טלקיסקי, טופוזאקוב, ווצ'יצ'ביץ' (שלא לדבר על שנים יותר מוקדמות - ראצ'וניצה, הולמאי) - קיבלנו תמורה גדולה ולא חיכינו לה יותר מדי והאשמנו את האופי, האווירה, הניהול ושאר אמאיית.

אפשר רק לדמיין ולהתבאס על כמה נקודות ליגה נוספות היו לנו עם שחקן זר שכובש בעצמו ומבשל, והופך לפקטור משמעותי ושובר שוויון במקום ניצוצות פוטנציאל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2012, 18:44 
אני לא עושה מנוסא קרבן, אני רק אומר שעל הנייר הוא רכש טוב, בגלל הפוטנציאל שלו. אני חושב שזה גם היה די ברור שמדובר בשחקן שהוא עדין צעיר ובוסר, אבל אחד כזה שתוך 2-3 עונות יכול להיות שחקן ששווה הרבה מאד כסף. אני אגב עדין חושב שהוא יכול להגיע לשם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2012, 18:46 
סמל אישי של המשתמש
מה שבאמת היה צריך להיות זה עוד רכש ברמה גבוהה בקישור ההתקפי, ולא לסמוך על נוסא שלבדו יחזיק את הקישור.
וזה משהו שנראה לי שכולנו הבנו מהר מאד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2012, 18:48 
סמל אישי של המשתמש
אני לא רואה את טביב מביא קשר אחר במקומו עד לתום ינואר
אם כך - עדיף שישאר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2012, 18:52 
סמל אישי של המשתמש
נועם, זו בדיוק לדעתי הבעיה בתפיסה.
אנחנו נמצאים בשנים האחרונות בסיטואציה שבה שחקנים צעירים וטובים יתנו פה מקסימום עונה-עונה וחצי טובה, ויתעופפו לחו"ל.
יכול להיות שתוך שנה-שנתיים הבועה הזו תתפוצץ, כל הליגיונרים יחזרו ותפסיק הנהירה החוצה, אבל בינתיים זה ככה.
לכן, אני לא רואה טעם להביא שחקנים צעירים זרים לגדל אותם ואז להרוויח עליהם ממעבר לחו"ל (ברור לי שזה מה שטביב כיוון בעסקת נוסא).
בטח לא לחכות שתיים-שלוש עונות בשביל שייתן עונה מדהימה אחת.
זו ליגה מחורבנת, הוכח בה שלא צריך להיות קבוצה מטורפת בשביל לזכות בה באליפות (ועם ניקוד גבוה באירופה - גם ג'ק פוט בצ'מפיונס).
אין לנו פריבילגיה להיות חממת שחקנים. זה לא משתלם כמו לקחת אליפות, ואני לא מדבר רק מבחינה כספית.
תביאו שחקנים שיקחו אליפות ויביאו תארים. זהו. לא יותר ולא פחות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2012, 18:53 
סמל אישי של המשתמש
הפועל כתב:
מה שבאמת היה צריך להיות זה עוד רכש ברמה גבוהה בקישור ההתקפי, ולא לסמוך על נוסא שלבדו יחזיק את הקישור.
וזה משהו שנראה לי שכולנו הבנו מהר מאד

אתה צודק, מי שחשב שילד בעייתי בן 20 יוביל את הקישור שלו ומביא לידו זר שבעונה כזאת הוא בינוני ובעונה רגילה הוא בדיחה כמו מירקו אורמוש הוא מטומטם.
אם הארתור הזה יגיע בכלל הוא צריך להיות בול פגיעה כי הקישור שלנו חייב את השחקן הזה שנותן את התכלס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2012, 18:56 
ערן כתב:
נועם, זו בדיוק לדעתי הבעיה בתפיסה.
אנחנו נמצאים בשנים האחרונות בסיטואציה שבה שחקנים צעירים וטובים יתנו פה מקסימום עונה-עונה וחצי טובה, ויתעופפו לחו"ל.
יכול להיות שתוך שנה-שנתיים הבועה הזו תתפוצץ, כל הליגיונרים יחזרו ותפסיק הנהירה החוצה, אבל בינתיים זה ככה.
לכן, אני לא רואה טעם להביא שחקנים צעירים זרים לגדל אותם ואז להרוויח עליהם ממעבר לחו"ל (ברור לי שזה מה שטביב כיוון בעסקת נוסא).
בטח לא לחכות שתיים-שלוש עונות בשביל שייתן עונה מדהימה אחת.
זו ליגה מחורבנת, הוכח בה שלא צריך להיות קבוצה מטורפת בשביל לזכות בה באליפות (ועם ניקוד גבוה באירופה - גם ג'ק פוט בצ'מפיונס).
אין לנו פריבילגיה להיות חממת שחקנים. זה לא משתלם כמו לקחת אליפות, ואני לא מדבר רק מבחינה כספית.
תביאו שחקנים שיקחו אליפות ויביאו תארים. זהו. לא יותר ולא פחות.

שמע, בכ"ז בוא לא נשכח שיש לנו מקום לחמישה זרים. להביא אחד כהשקעה ו-3-4 כחיזוק מיידי, לא נראה לי רעיון רע בכלל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2012, 19:02 
סמל אישי של המשתמש
נועם, שלושה מתוך הזרים הם שחקני הגנה. אגב, תראה מה התפוקה שקיבלת מפצ'אלקה (יחסית) ומאדל, בתור שחקנים מבוגרים ולא "עם פוטנציאל".
והבאת שני זרים ילדים בקישור. שניהם לא נתנו כלום.

למה להביא בכלל כ"השקעה"? גם אם מסתכלים על זה כספית נטו, עדיף להביא שחקן זר מוכח ולא להרוויח עליו שקל אבל הוא יעזור לך לקבל 60 מיליון שקל של ליגת האלופות, מלהביא שחקן כ"השקעה", לחכות שנתיים-שלוש ואז לעשות עליו - במקרה הטוב - 2 מיליון יורו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2012, 19:10 
700K לשחרר מהנורבגים ועוד 150K משכורת וזה השקעה לעתיד?
השקעה לעתיד בשביל מועדון בגודל שלנו זה שחקנים כמו זיטו ועלויות כמו של אווסו, אל תשלה את עצמך, הוא היה אמור להיות מנייה בטוחה, עכשיו אתה מנסה לעשות את זה משהו אחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2012, 19:23 
סמל אישי של המשתמש
איזה יצור אתה באמא
:bang:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2012, 21:41 
danired כתב:
השקעה לעתיד בשביל מועדון בגודל שלנו זה שחקנים כמו זיטו ועלויות כמו של אווסו, אל תשלה את עצמך, הוא היה אמור להיות מנייה בטוחה, עכשיו אתה מנסה לעשות את זה משהו אחר.

איך שחקן בגילו יהיה "מניה בטוחה"? אני מסכים שהוא תורם פחות ממה שציפו, אבל להגיד שהוא בא כסוג של באנקר, זה רחוק מלשקף אתה מציאות.

ושוב, אני חושב שבמצב נורמאלי הוא גם היה מפיק מעצמו הרבה יותר. בכזה בלאגן, קשה מאד לשחקן בגילו להצליח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2012, 22:23 
נועם שחם כתב:
danired כתב:

איך שחקן בגילו יהיה "מניה בטוחה"? אני מסכים שהוא תורם פחות ממה שציפו, אבל להגיד שהוא בא כסוג של באנקר, זה רחוק מלשקף אתה מציאות.

ושוב, אני חושב שבמצב נורמאלי הוא גם היה מפיק מעצמו הרבה יותר. בכזה בלאגן, קשה מאד לשחקן בגילו להצליח.

תשמע, כל הקישור שלך עזב בקיץ ובמקום זה הבאת מחמוד עבאס.
כולם ידעו שאנחנו הולכים להביא שני זרים שאמורים להיות חלק מאוד מרכזי בקישור שלנו (ובמקרה של נוסא גם נשפך עליו לא מעט כסף).
להגיד שהוא הובא כהשקעה לעתיד זאת וואחד עצימת עיניים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2012, 22:37 
אגייבור שחקן איטי להחריד. הרבה יותר מבאדיר.
אני כל הזמן מתאפק שלא לבקר אותו, אבל במהלך המשחקים הוא יותר הורס מעוזר.
כשהוא עוזר זה נטו לחטוף כדורים מהיריב, אין לו שום תועלת התקפית על המגרש.

את היסודי לא תסיימו..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 49 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: