תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 30 יוני 2025, 01:43

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 42 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: עדכוני הפועל - יום ד' (דיונים)ידיעות אחרונות
הודעהפורסם: 25 ינואר 2012, 13:49 
Charlie כתב:
mbracha כתב:
נבואת הזעם הראשונה שלי:

בהתחשב בחזית המאוחדת של הקהל מול טביב נדמה לי שהוא לא ינסה אפילו לקנות אותנו עם רכש, אין לו שום סיבה להשקיע כוחות וכסף במאבק שהוא כבר הפסיד - המאבק על דעת הקהל. זהו, תם פרק, עכשיו (ובשבועות האחרונים זה ברור כשמש) הוא יצפצף על כולנו ויעשה כל מה שהוא יכול כדי למקסם את סכום האקזיט. אם יקנו שחקן זה יהיה רק כי מישהו מרוויח מזה משהו, והמישהו הזה כרגע נמצא בארץ נכר. משרד הפרסום שטביב קנה לא נועד לזרות חול בעיניהם של אוהדי הפועל, אנחנו רואים מצויין. לדעתי כל המטרה היא לזרות חול בעיני הציבור וההתאחדות, לפרסם כל מיני ידיעות הזויות בתשלום כדי ליצור מסך עשן בזמן שהוא מרוקן את המועדון מנכסיו.

תמוז ימכר עכשיו או בסוף העונה, סביר שגם ידין אם יביא הצעה אחת ששווה לסכום השחרור שלו (מיליון יורו למיטב ידיעתי). אם קנדה ירצה ללכת וימצא קונים גם הוא ילך, שי אבוטבול יקבל את הכרטיס שחקן שלו ביד אם זה מה שיגרום לו לוותר על דרישותיו. אבל כדי שאנשים לא ישאלו שאלות, אם בהתאחדות ואם בתקשורת, טביב חייב לשכנע שהוא פה כדי להשאר. הרי אם הוא פה כדי להשאר, למה שיזיק לקבוצה? בסך הכל מדובר באדם שהולך עם הדרך שלו. ימונה מנכ"ל חדש לקבוצה על תקן מנהל/יו"ר/גזבר/דובר/סקאוט? אולי על הנייר, בפועל מדובר במפרק בשלט רחוק. וכשהכל יפורק הקבוצה תמכר לכל המרבה למחיר בעסקה שנשמע עליה רק ביום שתחתם.

אם לא נקצין עמדות ומעשים (ברור שברשות החוק) היום, או אפילו אתמול אם אפשר, לא נצליח לעצור את זה. חובה לגייס את כל הכוח שלנו והעוז כדי לערב גורמים חזקים מאיתנו - משטרה, רשויות המס, הבקרה התקציבית, עסקנים בהתאחדות לכדורגל, פוליטיקאים, עיתונאים וכל אחד שיוכל לעזור לנו להלחם על הבית. אם צריך להגיע לפגישה עם השנואים עלינו ביותר (רוזן למשל) כדי לשכנע אותם לעבור לצד השני של הגדר בצורה חד משמעית - חובה עלינו לעשות זאת. כרגע המחאה רק מביאה אותנו לעמדה נוחה יותר לפעול, אבל אסור להשלות את עצמנו שאנחנו כבר פועלים.

מקווה לחסדי שמיים, ולעוד נס בחסות האדום הגדול שלמעלה :COMMY:

פרשנות.
אפשר גם אחרת - טוטו לא יימכר עכשיו והפועל כן תתחזק בעוד 2 זרים חדשים ודנין אחד, כי טביב מבין שהוא חייב לעשות הכל כדי לזכות באליפות או לפחות להילחם עליה עד הסוף וברצינות, ואולי גם לקחת שוב את גביע המדינה. זכיה באליפות יכולה לדעתו של טביב לפגוע במחאה ע"י השתקת ה"בטן הרכה" של האוהדים שאינם משער 5 או 7 שאחרי אליפות ולפני צ'מפיונס יידרשו שקט תעשייתי. פיצול האוהדים זה הדבר הכי חשוב עבור טביב ואת זה יצליח לעשות רק עם צלחת וגביע, לא עם יחסי ציבור שקופים או רכש נקודתי.
לטווח הארוך בוודאי שזה לא יעזור לו אבל ידוע שהוא מנותק.

אפשרות אחרת - טביב רוצה אקזיט ואין אקזיט טוב מקבוצה אלופה שעל הנייר יכולה לזכות בעשרות מיליוני שקלים בליגת האלופות. גם אם זה תיאורטי בלבד, זה יכול למשוך עוד משקיעים ולמקסם את המחיר והרווח של טביב. וזה הרי מה שמעניין את האיש.

עד לפני איזה חודש ומשהו זאת גם היתה התיאוריה שלי.
המעשים שלו לאחרונה מראים שאין שום קשר בין הישארות/עזיבה שלו לבין אליפות.
אם הוא היה רוצה אליפות היו נוחתים 4 שחקנים בראשון לינואר ולוקחים אליפות (שלא לדבר שבעונה כזאת
אם הוא היה משקיע בקיץ אפילו רק את הכסף שקבל ממכירת שחקנים היינו לוקחים אליפות בהליכה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2012, 13:49 
סמל אישי של המשתמש
קלדרון כתב:
מה שמעניין זה שהכתבה על הפסדי ענק בעידן תאומים צצה בעיתוי מושלם לטביב.

תאומים מנסה להציל את טביב. איזה יופי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2012, 15:21 
IdanTheLittle כתב:
קלדרון כתב:
מה שמעניין זה שהכתבה על הפסדי ענק בעידן תאומים צצה בעיתוי מושלם לטביב.

תאומים מנסה להציל את טביב. איזה יופי.

איך בדיוק תאומים מציל פה את טביב?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2012, 15:26 
its-sick כתב:
נועם שחם כתב:
its-sick כתב:
הם יכולים לטעון שהמחיר בבמבי לא ריאלי מבחינתם. אם אני מוכר לאח שלי בחצי שקל נכס ששוה אלפים וחלקו שייך למישהו אחר, העסקה ביני לבין אח שלי תתבטל בבית המשפט.

אבל הם לא טענו דבר כזה, והיום אני גם לא רואה איך אפשר לטעון דבר כזה. בטח ובטח אחרי שהליך הבמב"י אושר ע"י בית משפט.
אין טעם לטענות בלי ראיות. אם תצוצנה ראיות לקומבינה, הם יקפצו על זה.

איציק, בחיאת, חלאס לקשקש ולהמציא פה המצאות. אתה בחור חכם, לא מתאים לך.

איזה ראיות יכולות לצוץ היום שלא היו ידועות בעבר?

הרי המחיר בבמב"י היה ידוע לכל אורך הדרך. איך מישהו יכול לבוא לטעון היום, חצי שנה אחרי שהבמב"י קיבל את ברכת בית המשפט ולטעון אחרת?

ובכל מקרה, זה לא רלוונטי להליך הפירוק של החברות של תאומים וסגול וממילא אף אחד לא טוען את זה כרגע אז אני לא ממש מבין את הויכוח...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2012, 15:46 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:
its-sick כתב:
נועם שחם כתב:
its-sick כתב:
הם יכולים לטעון שהמחיר בבמבי לא ריאלי מבחינתם. אם אני מוכר לאח שלי בחצי שקל נכס ששוה אלפים וחלקו שייך למישהו אחר, העסקה ביני לבין אח שלי תתבטל בבית המשפט.

אבל הם לא טענו דבר כזה, והיום אני גם לא רואה איך אפשר לטעון דבר כזה. בטח ובטח אחרי שהליך הבמב"י אושר ע"י בית משפט.

הרי המחיר בבמב"י היה ידוע לכל אורך הדרך. איך מישהו יכול לבוא לטעון היום, חצי שנה אחרי שהבמב"י קיבל את ברכת בית המשפט ולטעון אחרת?

ובכל מקרה, זה לא רלוונטי להליך הפירוק של החברות של תאומים וסגול וממילא אף אחד לא טוען את זה כרגע אז אני לא ממש מבין את הויכוח...
אני לא מבין בזה כמוך, אבל אני לא חושב שהכל ידוע כבר.
1) זה שבית המשפט אישר את המכירה לא אומר שהיו לפניו כל העובדות.
2) כתוב בכתבה שעסקת המכירה תיחקר וייבדק מדוע כספי החוב לא הוחזרו מכספי המכירה.
3) כתוב שהחוב גדול בהרבה משווי עסקת הבמבי.

להבנתי עובדות על פעולות לא חוקיות של הראל וטביב (כמו עסקאות צדדיות הקשורות למכירה) יכול לערער על שווי הקבוצה לפי הבמבי (אם למשל שני הצדדים העלימו יחדיו כספים ושניהם לא רצו לדווח על כך לבית המשפט). אם יתברר לבעלי החוב כי למעשה שווי הקבוצה גבוה יותר (טביב קיבל יותר מתחת לשולחן בדברים שלא דווחו) הרי שהם רומו- הם יכלו לקבל חלק גדול יותר מהחוב חזרה.
אני לא יודע עובדות, אני רק אומר שהחקירה יכולה להיות מאד מסוכנת לקבוצה.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2012, 15:47 
http://www.one.co.il/Article/194214.html
הנה עוד אחד שהצטרף למאבק שלכם
רק בריאות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2012, 15:48 
lipcsee כתב:
רק בריאות

בן אדם,
אתה חי חודשיים אחורה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2012, 15:57 
its-sick כתב:
נועם שחם כתב:
its-sick כתב:
נועם שחם כתב:
its-sick כתב:

אני לא מבין בזה כמוך, אבל אני לא חושב שהכל ידוע כבר.
1) זה שבית המשפט אישר את המכירה לא אומר שהיו לפניו כל העובדות.
2) כתוב בכתבה שעסקת המכירה תיחקר וייבדק מדוע כספי החוב לא הוחזרו מכספי המכירה.
3) כתוב שהחוב גדול בהרבה משווי עסקת הבמבי.

להבנתי עובדות על פעולות לא חוקיות של הראל וטביב (כמו עסקאות צדדיות הקשורות למכירה) יכול לערער על שווי הקבוצה לפי הבמבי (אם למשל שני הצדדים העלימו יחדיו כספים ושניהם לא רצו לדווח על כך לבית המשפט). אם יתברר לבעלי החוב כי למעשה שווי הקבוצה גבוה יותר (טביב קיבל יותר מתחת לשולחן בדברים שלא דווחו) הרי שהם רומו- הם יכלו לקבל חלק גדול יותר מהחוב חזרה.
אני לא יודע עובדות, אני רק אומר שהחקירה יכולה להיות מאד מסוכנת לקבוצה.

לטעמי לקחת את זה מאד רחוק. התרחיש שאתה מצייר הוא בלתי סביר בעליל.

הדבר היחיד שרלוונטי בכל מה שכתבת, הוא שיכולות להיות טענות כלפי הראל, שחלק מה-6 מליון שקיבל, מגיעים לסגול/תאומים, ואני בספק אם תהיה טענה כזו או אם היא תתקבל.

ונראה לך שטביב שילם למוני יותר מה-6 מליון האלו או העביר לו כספים נוספים בלי לדווח? הוא יעידיף לחתוך לעצמו את הורידים לפני שיעשה דבר כזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2012, 16:00 
lipcsee כתב:
רק בריאות

אתה ממש מתעקש לשמור בכח על תדמית הליצן, הא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2012, 19:16 
סמל אישי של המשתמש
עובדים עלינו בעיניים, עאלק הגישו הצעה לבלם הצרפתי של מארטימו.

בלינק הזה שהוא רלוונטי ללפני שבוע וחצי כתוב שליון מתעניינת בו כמחליף ללוברן שנפצע:
http://www.foot01.com/equipe/lyon/valen ... ours,82844
וגם פה:
http://www.madeingones.com/infos/articl ... 21579.html

ספינים בשקל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2012, 19:19 
סמל אישי של המשתמש
lipcsee כתב:
רק בריאות

על אנשים כמוך נאמר שאם הטפשות היתה מחלה כואבת היתה כל החיים בגבס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2012, 23:53 
סמל אישי של המשתמש
הבלם הצרפתי של מארטימו
במידה והוא לא יחתום...לפחות תראו אותו כאן

http://www.youtube.com/watch?v=rtM8v-8AMIA

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 42 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: