redrony כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
ק"ש היתה יותר טובה ברוב המשחק, אבל יצאתם קצת מפרופורציות. לא היו להם הרבה הזדמנויות רציניות. (נגיחה למקשף מכדור קרן היא לא הזדמנות, עם כל הכבוד...).
וכל זה מול מרכז שדה בינוני מאוד (מה חדש?), הגנה חדשה ולא מתואמת. עם 4-5 שחקני הרכב שלא שיחקו חצי משחק (לא שכשהם שיחקו הם תרמו מי יודע כמה, אבל הוגנות מינימאלית בהצגת הדברים), עם מאמן חדש שברור שעדיין לא הצליח לייצב את הקבוצה, ןעם שחקנים שמושפעים מאוד מההתנהלות מסביב.
תרגעו
קודם כל היו להם יותר הזדמנויות, אבל זה לא העניין. השליטה שלהם היתה כמעט מוחלטת. הפועל נראו לידם נחותים. כל התירוצים מסביב לא רלוונטים, אבל אם אתה כבר נכנס אליהם, הם שיחקו את כל החלק האחרון של המשחק בלי כל החלק ההתקפי שלהם (אבו חצירא, סולארי ואזולאי) ועדיין היו יותר טובים. פשוט פירקו את הפועל באמצע בלי קשר למי ששיחק (אני רק להזכיר לך אם דיברת על שחקנים חסרים שאצלם לא היו גזל, נג'ובו ובדש מלכתחילה בתוספת חסארמה והשוער). אבל זה לא צריך להפתיע, כמו שמישהו כתב באשכול אחר, גם מול נתניה ב-10 שחקנים הפועל לא מסוגלים להחזיק את האמצע. אחרי זה כותבים ששי אבוטבול היה המצטיין בהפועל. הוא ואביחי ידין לא מסוגלים להחזיק אמצע נגד קבוצות שאמורות להיות נחותות מהפועל בהרבה.
עזוב את ההתקפה. כל העניין זה האמצע שלנו שגם חסר כשרון מספיק וגם עומד לא טוב. לזה תוסיף את הטריק הקבוע של כל קבוצה שמחשקת מולנו - לשים 5 שחקנים בצד ימין מתוך הבנה שאין לנו צד שמאל. ככה אי אפשר לשחק.
זה שיש להם בדש או מישהו אחר, הרבה פחות רלוונטי. הם בכלל קבוצה שבלי שני הכוכבים שלה משנה שעברה (אלרואי ועמאשה) רק השתפרה וזו קבוצה. קבוצה שרצה כבר כמה שנים ביחד.
העיקר שכשאני אומר שאנחנו צריכים 2-3 שחקנים רציניים לאמצע אומרים שאני מגזים.
מוכן לוותר על בלם ועל חלוץ.