redrony כתב:
אל דוד, אני עדיין מקווה. מאמין זה מילה גדולה, כי אני לא באמת מאמין שהפועל יכולים לקחת אליפות העונה. אני מדבר מבחינה ראציונלית. הפועל פשוט לא קבוצה של אליפות. זה לא אומר שאני לא אמשיך לקוות שהפועל ינצחו כל משחק ושזה יקרה, אני בהחלט אשב ואחזיק אצבעות שקריית שמונה יפסידו.
אבל אני כן מסכים ש"בלון" זו מילה שמתארת את תקוות האליפות של הפועל. להפועל כרגע יש סיכוי לקחת אליפות בערך כמו לאשדוד ובגלל שיש לנו 6 נקודות יותר, אז סיכוי טיפה גדול יותר מאשר מכבי (שזה בערך 2.4% לעומת 0.7%).
אתה נותן פה כל מיני תסריטים לשבועיים הקרובים, תסריטים שגם אני לצערי, מריץ בראש. זה אוהד הכדורגל האופטימי שבי.
הראציונל אומר שקבוצה שניצחה השנה 2 משחקים מחוץ לבלומפילד, משחקת כדורגל רע, סובלת מבעיות ניהוליות קשות וניצחה 2 משחקים מה-8 האחרונים, לא יכולה לנצח 13 או 14 משחקים מתוך ה-15 שנותרו עד סוף העונה (שגם הם לא יספיקו לאליפות אם ק"ש תשמור על המאזן שלה ב-16 המשחקים האחרונים ואפילו פחות מזה).
חביבי, מה שאתה ועוד הרבה אוהדים לא מבינים.
זה לא רק ק"ש, כל קבוצה מפרקת לך את האמצע ומחזיקה בכדור. כולל נתניה ב10 שחקנים.
אביחי ידין של השנה זה לא אביחי ידין שיכול להחזיק אמצע. בטח כאשר אין טקטיקה ועמידה נכונה של שחקנים איך לסגור את האמצע ולהשתלט על המשחק.
כנראה שזה היה הייחוד של אלי גוטמן. האטימה הזאת של האמצע והשליטה במרכז השדה.
מעניין מתי יבינו את זה... כבר עכשיו בינואר או שיחכו לסוף העונה. או אולי בכלל סוף העונה הבאה...
חוץ ממילה אחת במשפט הראשון שלך, אני מסכים. חביבי...