תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 30 יוני 2025, 00:21

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 73 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אלירן דנין עומד לסגור אצלנו והעולם שותק?
הודעהפורסם: 23 ינואר 2012, 21:19 
mbracha כתב:
אם יחתום הוא לא יהיה השחקן הראשון שלובש אדום שבעברו שער ניצחון על הפועל. מה גם שאני לא מחזיק ממנו איזה סמל בית"רי, כמו ששכטר לא היה סמל אדום אלא זונת קהל (להבדיל אלף אלפי הבדלות). מבחינת כדורגל - בשום אלמנט של המשחק, להוציא מעמד שחקן בית, גל שיש לא עולה עליו. מבין המגנים השמאליים שטביב יכול היה להנחית עלינו (אולי אחיו הקטן של עטיה) מדובר באופציה לא רעה בכלל שתשדרג את אגף שמאל.

שבחון...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ינואר 2012, 23:41 
נועם שחם כתב:

אני מבין שדעות שאתה לא מסכים איתן הן מיותרות פה בפורום, אבל בכל זאת אני מרשה לעצמי להציג את דעותיי בלי רשותך. איתך הסליחה.

חוץ מזה תזכיר לי את זה בפעם הבאה שאתה מטרחן פה 8,000 הודעות בניתוחים טקטיים או בפעם המליון שתכתוב ששי אבוטבול שחקן בינוני. אלו הרי הודעות ודיונים חשובים ומהותיים ולא חס וחלילה קטנוניים כמו הדיונים שאני פותח.

אווווו..
אהבתי את החלק השני של התגובה. שנון, חריף ויותר מכל, ענייני.
העניין הוא שזה אפילו לא דעה שאני מסכים לה או לא. אבל עזוב, אני לא אוסיף יותר מזה.
אבל אני כן רוצה שנפתח אשכול נפרד "שי אבוטבול - בינוני או לא?", כי על זה אני לא מוכן לוותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ינואר 2012, 23:44 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:
חוסר היכולת של אנשים פה לנהל דיון קליל, תמיד מפתיע מחדש.

השמים לא יפלו אם דנין יחתום, אבל היכולת הדלה שלו עד היום בשילוב ההתגרות שלו בקהל שלנו בכפ"ס, מבחינתי הופכות אותו לבלתי רצוי בקבוצה.

אם היה מדובר בשחקן ברמה של יצחקי, הצפרדע הייתה יותר קלה לעיכול.

ואגב, מכיוון שהזכירו פה את יצחקי ותמוז, לא זכורה לי תקרית שלהם מהסוג הזה של התגרות בקהל מחוץ למגרש אחרי משחק.

בוא נקרא לילד בשמו, אם זה היה ברק יצחקי, אם זה היה יוסי אבוקסיס, שחקנים גדולים(אחד בזמנו ואחד כיום) היית אוכל את הצפרדע. אפילו היית מבקש קצת פרמז'ן איטלקי מעל.
אז למה לא לפתוח נושא "אלירן דנין חרא של שחקן, נמאס שהורסים את המועדון" ? הרי הנושא מתייחס בעיקר לציטוט ההוא מלפני כמה שנים.

אלירן דנין שחקן גרוע? אני מסכים.
מזיז לי שהוא אמר שהוא מקדיש שער לביט"ר? לא ממש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ינואר 2012, 00:32 
its-sick כתב:
דור מ. כתב:
הוא יגמור כמו תומר חליבה.
2 משחקים כולם יראו כמה שהוא אפס ושהוא זורק זין.
היית חייב להזכיר לי את המפלץ ההוא? השחקן שהכי שנאתי בהפועל אי פעם.

זה מה שעלה לי בראש שחשבתי על דנין לובש את החולצה של הפועל.
:LOMASHOO:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ינואר 2012, 09:48 
האדס כתב:
נועם שחם כתב:
חוסר היכולת של אנשים פה לנהל דיון קליל, תמיד מפתיע מחדש.

השמים לא יפלו אם דנין יחתום, אבל היכולת הדלה שלו עד היום בשילוב ההתגרות שלו בקהל שלנו בכפ"ס, מבחינתי הופכות אותו לבלתי רצוי בקבוצה.

אם היה מדובר בשחקן ברמה של יצחקי, הצפרדע הייתה יותר קלה לעיכול.

ואגב, מכיוון שהזכירו פה את יצחקי ותמוז, לא זכורה לי תקרית שלהם מהסוג הזה של התגרות בקהל מחוץ למגרש אחרי משחק.

בוא נקרא לילד בשמו, אם זה היה ברק יצחקי, אם זה היה יוסי אבוקסיס, שחקנים גדולים(אחד בזמנו ואחד כיום) היית אוכל את הצפרדע. אפילו היית מבקש קצת פרמז'ן איטלקי מעל.
אז למה לא לפתוח נושא "אלירן דנין חרא של שחקן, נמאס שהורסים את המועדון" ? הרי הנושא מתייחס בעיקר לציטוט ההוא מלפני כמה שנים.

אלירן דנין שחקן גרוע? אני מסכים.
מזיז לי שהוא אמר שהוא מקדיש שער לביט"ר? לא ממש.

אמרתי, זה השילוב. אני יכול לחיות עם החתמה של שחקן בינוני, אני יכול לחיות עם החתמה של שחקן שהתגרה בנו בעבר הרחוק, השילוב של שניהם קצת יותר מפריע לי.

בכל מקרה, אני גם אחיה עם זה שדנין יחתום בקבוצה, אבל אני לא אוהב את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ינואר 2012, 09:50 
redrony כתב:
נועם שחם כתב:

אני מבין שדעות שאתה לא מסכים איתן הן מיותרות פה בפורום, אבל בכל זאת אני מרשה לעצמי להציג את דעותיי בלי רשותך. איתך הסליחה.

חוץ מזה תזכיר לי את זה בפעם הבאה שאתה מטרחן פה 8,000 הודעות בניתוחים טקטיים או בפעם המליון שתכתוב ששי אבוטבול שחקן בינוני. אלו הרי הודעות ודיונים חשובים ומהותיים ולא חס וחלילה קטנוניים כמו הדיונים שאני פותח.

אווווו..
העניין הוא שזה אפילו לא דעה שאני מסכים לה או לא. אבל עזוב, אני לא אוסיף יותר מזה.
אבל אני כן רוצה שנפתח אשכול נפרד "שי אבוטבול - בינוני או לא?", כי על זה אני לא מוכן לוותר.

רוני יקירי, אתה זה שהתחיל עם תגובות לא ענייניות ועם חלוקת ציונים, אני רק נגרר אחריך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ינואר 2012, 10:10 
נועם שחם כתב:
redrony כתב:
נועם שחם כתב:

אווווו..

רוני יקירי, אתה זה שהתחיל עם תגובות לא ענייניות ועם חלוקת ציונים, אני רק נגרר אחריך.

אני חייב לא להסכים, אבל מילא. שיהיה יום טוב ומחאתי לכולנו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ינואר 2012, 10:11 
סמל אישי של המשתמש
עומרי קנדה כתב:
טביב יודע שהבן אלף הזה כמעט דפק לו את ה60 מיליון שקל שהוא כל-כך נהנה לגנוב?
אני עומד להקיא :PUKE:

איזה בן זונה אה? לא מכר לנו את המשחק, בושה. העיקר שאם אוהדי חיפה היו מתנגדים שיביאו את לירוי צעירי כי הוא כבש נגדם את השער שלקח להם אליפות הייתם יוצאים עליהם פה.

ד"א 1, הוא לא בא לספסל, עכו רוצים בכלל טרייד על שיש.
ד"א 2, באמת שעדיף כבר את מאור פרץ שמתבשל בספסל של קריית שמונה. בלי טיפת ציניות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ינואר 2012, 10:51 
Shacham כתב:
עומרי קנדה כתב:
טביב יודע שהבן אלף הזה כמעט דפק לו את ה60 מיליון שקל שהוא כל-כך נהנה לגנוב?
אני עומד להקיא :PUKE:

איזה בן זונה אה? לא מכר לנו את המשחק, בושה. העיקר שאם אוהדי חיפה היו מתנגדים שיביאו את לירוי צעירי כי הוא כבש נגדם את השער שלקח להם אליפות הייתם יוצאים עליהם פה.

ד"א 1, הוא לא בא לספסל, עכו רוצים בכלל טרייד על שיש.
ד"א 2, באמת שעדיף כבר את מאור פרץ שמתבשל בספסל של קריית שמונה. בלי טיפת ציניות.

מאור פרץ משחק ביבנה.

וכן, הוא עדיף על שיש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ינואר 2012, 10:54 
כמעט כל דבר שזז ובועט ברגל שמאל יהיה עדיף על שיש.
לגבי דנין, אחרי מקרה השחקן השנוא ההוא שעבר אלינו מבית"ר אחרי מערכת יחסים סוערת עם אוהדים שלנו פלוס תוספת של משחק השרוכים ולא קרה כלום, ואחרי שמכר את הקבוצה ותקע בגב שלה סכין בעונת שייע ועזב וחזר ונשאר כאן בתור עוזר מאמן ועדיין נשאר, נראה לי שנשרוד אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ינואר 2012, 16:02 
כלב בן כלב ,
הנחמה היחידה שלי היא , שלדעתי הוא שונא את הפועל הרבה יותר ממה שאני שונא אותו , אז כל אימון וכל משחק הוא ממש יסבול כשהוא יצטרך ללבוש את החולצה האדומה .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ינואר 2012, 16:03 
רוי האדום כתב:
כלב בן כלב ,
הנחמה היחידה שלי היא , שלדעתי הוא שונא את הפועל הרבה יותר ממה שאני שונא אותו , אז כל אימון וכל משחק הוא ממש יסבול כשהוא יצטרך ללבוש את החולצה האדומה .

כן, וזה יראה ממש טוב על הדשא. ובכלל אני בטוח שמשחקים נגד בית"ר הוא ידפוק מלחמה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ינואר 2012, 16:11 
NARKOTIKA כתב:
רוי האדום כתב:
כלב בן כלב ,

כן, וזה יראה ממש טוב על הדשא. ובכלל אני בטוח שמשחקים נגד בית"ר הוא ידפוק מלחמה.

רק נגד בית"ר ?
אני רואה אותו נותן את כל כולו בכל משחק ובכל רגע , לשים גול ולרוץ לאוהדים , זה בטח החלום של הקקה הקטן הזה .
טינופת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 73 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: