רועי כתב:
ליפסקי יקר
אני עדין מחכה לתשובה בעניין העובדות שהצגתי בפניך לפיהן טביב לא השקיע בהפועל אגורה שחוקה
או שמזה נוח להתעלם ?אם פה זה קרמלין אז אתה זה אלה שעוצמים עיניים אל מול התנהלותו של סטלין
רועי היקר נורא מצטער שלא ראיתי את השאלה הפרשי שעות כאן צריך לעבוד בשביל להתפרנס
בכל מקרה מה שאני אענה לא יעזור מכיוון שלא אני ולא אתה מעורים בנבכי תנועות הכספים המדויקת
באמת שלא אכפת לי איך ומה העיקר שיחזק את הפועל אותי זה מה שמנחה בנתיים אין משהו בכוח שלו שיכול ורוצה לקחת
תראה 1 סגול הפסיד 100 מיליון שח וברח איך שהוא אחרי שהפסיד כלכך גם הפגנתם נגדו 2 תאומים כמעט ונישאר חסר כל
וגם קפצתם עליו 3מוני גמר חסר קבוצה ותפרן 4 טביב מכיר את ההיסטוריה ולא מוכן להפסיד כסף אבל אם הוא הוציא מהכיס רק 6 מיליון והקבוצה סיימה בפלוס קנה שחקנים הכי חמים (לא מענין איך ובכמה כל עוד הקבוצה חזקה והוא ממשיך לקנות) אני אוהד הפועל ורק הפועל ולא גחמות של פלוני או אלמוני ר ק ה פו ע ל !!!!!
אתם טוענים שהחנות שהיתה לי נמצאת עליד שלו נו אז מה זה אומר גם למוני יש תחנות דלק פה בעיר אז מה זה אומר אם תדלקתי את האוטו שלי אצלו זה בדיוק אותו דבר
לגופו של עניין הוא קמצן זה ידוע והוא מתאים כרגע להפועל באותה מידה המחאה שלכם חשובה ואני לא ציני באמת אבל יש לי הרגשה שאנשים אצלנו מתחילים במרוץ שביום שנעצור הפועל תהיה הפגוע היחידה אתם תרגישו שניצחתם במקרה שהוא יעזוב כשהוא יצא הפועל לא תהיה באותו מצב.....
אז בהצלחה לשני הצדדים ורק צד אחד שהוא השלישי מרוויח זה יאאללה הפועל!