נועם שחם כתב:
joshsoos כתב:
איזה הגנה שי עושה? הוא לא מסוגל להתמודד עם קשרי אמצע חזקים ומהירים.
איזה התקפה הוא עושה. הוא לא בונה משחק אלא הורס משחק, תוקע לנו את האמצע כמו שתקע אותו רוב השנים.
סמל לבינוניות, ממש כמו המגינים שלנו בכל השנים האחרונות מאז 2003, חוץ מכמה משחקים פה ושם...
יכול להיות, אבל ידין וגורדנה לא טובים ממנו לטעמי. את מה שאתה אומר לגביו אפשר לומר גם עליהם.
ולגבי פעולות ההגנה של שי, לטעמי אתה סובל מזכרון סלקטיבי. שי הוא לא הקשר ההורס האולטימטיבי, אבל זכורות לי לא מעט פעולות הגנתיות טובות שלו (אאל"ט גם בגמר הגביע האחרון הציל שער בטוח בגלישה של הרגע האחרון).
שי מעולם לא היה שחקן הגנה טוב ועכשיו הוא גם איטי מה שהופך אותו לאפילו יותר גרוע. זה נכון שהוא לא כוסית ולא פוחד להתלכלך אבל זה עדיין לא הופך אותו לשחקן הגנה טוב.
גם מבחינה התקפית הוא מזיק לנו. אמנם בכל הקשור לטכניקה הוא אוכל כל שחקן בהפועל שלא קוראים לו סלים, אבל צריך להבין שכששי משחק כל המשחק שלנו אצלו ברגליים.
זה אומר שכל הנעת הכדור שלנו ברגליים של שחקן שהוא לא רק איטי ולא נייד, אלא גם משחק לאט ובכך תוקע את כל ההתקפה שלנו.
אז נכון שידין לא מסוגל לנהל משחק וגורדנה עם כל הכישרון הוא עדיין שחקן טיפש להחריד, אבל לפחות אז יש לנו סיכוי למשחק התקפה שוטף.
אגב, שלא תבין אותי לא נכון, אני מת על שי וחושב שיש לו מקום בסגל שלנו בכל מצב, אבל בשום פנים ואופן לא כשחקן הרכב. לעומת זאת דווקא לקראת סוף המשחק כשכולם עייפים הוא יכול להיות מאוד יעיל (ע"ע דרבי וחיפה).