תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 29 יוני 2025, 22:04

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 360 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 8, 9, 10, 11, 12  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אלי טביב בשער השבת
הודעהפורסם: 22 ינואר 2012, 10:55 
סמל אישי של המשתמש
Yobov כתב:
האם זהו באמת לירון תאני האגדי? :BOW:

אגדי ... קוואמי יותר טוב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ינואר 2012, 10:58 
סמל אישי של המשתמש
קוואמי באמת יותר טוב. יצאת טינקי ווינקי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ינואר 2012, 10:59 
סמל אישי של המשתמש
לירון תאני ש 7 כתב:

גם גבע תלם יותר טוב
אתה סתם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

סמל אישי של המשתמש
לירון תאני ש 7 כתב:

אתה פחות טוב מקוואמי והוא יצא טינק ווינקי ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

סמל אישי של המשתמש
קלדרון כתב:
לירון תאני ש 7 כתב:

:BOW: :HEART2: :BOW:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ינואר 2012, 11:00 
סמל אישי של המשתמש
קלדרון כתב:
לירון תאני ש 7 כתב:

צודק, לא טינקי ווינקי, ללה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ינואר 2012, 11:02 
סמל אישי של המשתמש
יהלום אדום כתב:
קלדרון כתב:
לירון תאני ש 7 כתב:

צודק, לא טינקי ווינקי, ללה.

הנה ללה !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ינואר 2012, 11:48 
פשוט ביזיון שאין שם אף נציג הפועל משלנו לענות.

יש אנשים שבולעים את השקרים האלה כמו מים.
כשהגעתי היה גירעון של 18 מיליון שקל

פחחחחחחחחחחחח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ינואר 2012, 13:18 
סמל אישי של המשתמש
לירון תאני ש 7 כתב:
אחיות ואחים אדומים. תשאלו את עצמכם מי קורא את הפורום הזה ותתנהגו בהתאם, כלומר בדרך שתשרת את המחאה ותשלח את טביב רחוק מהפועל. אנא : אל תתבטאו באלימות. אקט כזה משחק הישר לידיו של האיש שאותו אנחנו לא רוצים כבעלים. משרד יחסי הציבור שלו מפעיל מגיבים בתשלום, שמחפשים כאן עימותים. תגובות לאנשים האלה ישמשו אחר כך כנשק שיופנה נגדנו. כן, זה מעצבן, בדיוק מהסיבה הזאת הם כותבים כאן ובטוקבקים באתרים השונים. התשובה צריכה להיות התעלמות גורפת. ריבוי דעות ? סבבה ! שידברו אל הקיר. לא נסתום להם את הפה אבל גם לא נהיה שם כדי להקשיב להם. הטיעונים שלנו כאוהבים ואוהדים הם מנומקים וצודקים ואיתם ננצח.

:ROSE:

אתה צודק בהחלט. מחזק כל מילה. (ואני מודה שאני הראשון אולי שצריך לקחת את דבריך לתשומת ליבי).

לא יודע למה כל שליחיו של טביב וכל אנשיו פה (כרגע הם עומדים על אחד מטעם, ועוד אחד מטעם עצמו) מצליחים לעורר בנו כאלה אמוציות. באמת לא יודע. יצאתי לשלוש שעות, התנתקתי מהפורום לזמן מה, וחזרתי מעט יותר קר רוח. ואתה צודק.

הניחו להם - לליפסקי ולבלאד. מדובר בשני משתמשים שכל מטרתם לעורר פה פרובוקציות וויכוחי סרק. אצל אחד זה אינטרסים אישיים (קשרי ידידות, יזיזות או עסקים, או הכל), אצל אחר זו סתם הפרעה נפשית. אם לפחות היו אלה דיונים ענייניים, אבל אפילו מטיעונים ענייניים (רועי טינקי ווינקי :HEART2: ) הם מקפידים להתעלם.

אז באמת בואו נניח להם. גם אני. אין טעם לתת מקום ונפח לפרובוקציות הללו שלהם. תנו לפרובוקציות שלהם להתנדף באופן טבעי, כמו שטבען של נפיחות להתנדף. מצחין קצת, לא נעים, אני יודע, אבל לא עושים עניין מכל פלוץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ינואר 2012, 13:29 
אחרי שראיתי הרגע שידור חוזר של הראיון של טביב, מצטער חברים אבל אני בכלל לא אופטימי.
הבנאדם מנותק מהמציאות ברמות מטורפות והוא לא הולך מכאן בבקרוב...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ינואר 2012, 13:57 
סמל אישי של המשתמש
פישונט כתב:
אחרי שראיתי הרגע שידור חוזר של הראיון של טביב, מצטער חברים אבל אני בכלל לא אופטימי.

אני דווקא לא חושב שזה מעיד על ניתוק אלא יותר על מצג שווא שהקבוצה חשובה לי, לא מתכוון למכור כדי שמי שירצה לא יבוא בעמדת כוח מולו.
מקווה שאני לא מפתח תקוות שווא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ינואר 2012, 14:24 
סמל אישי של המשתמש
פישונט כתב:

בסדר, יש אנשים שלוקח להם יותר זמן לקלוט עניינים. כמה שיותר לדחוף לו את זה לפרצוף+לחץ תקשורתי(בתקווה שזה יהיה לטובתנו) וגם שלמה שרף העגלון הטיפש, יכול להבין בסוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ינואר 2012, 14:35 
מצד שני דבר אחד לא מובן לי מה היה העניין עם שי
טביב רצה שלוש שנים ושי 5?
זה לא מסתדר עם כל העניין שהוא רוצה לקחת אתהכסף מהפועל ולברוח...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ינואר 2012, 14:36 
סמל אישי של המשתמש
אדום בשבע כתב:
אתה מתבלל, טביב לא השקיע מכיסו שקל אחד בהפועל ת״א.
לא השקיע מכספו בכדי לשדרג את הקבוצה במשהו, כלום!
אתה גם מספר כעד שיודע שהוא קמצן כרוני, זה אתה אומר!
משני הדברים למעלה אני מסיק שכשיגמר הכסף בקופה ( איפה הכסף?!), הפועל תקרוס.
אני מעדיף שיעזוב את הקבוצה עכשיו שעוד אפשר לשרוד ולא כשהמצב יהיה קטסטרופלי מבחינה כספית.

הסקת מסקנות לא רצינית. ברור שכשיש כסף בקופה (ולא משנה הסיבה, ניהול טוב, מזל, או ההשקעות של טביב) אז הוא לא צריך להוציא עכשיו כסף מכיסו.

זה לא אומר בשום צורה שכשיגמר הכסף מהקופה (ואם הוא ימשיך בניהול הטוב והקמצני כביכול, אז אולי לא יגמר, סבבה. ככה מנהלים לטווח ארוך, לא עם פזרנות) הוא לא יוציא כסף מכיסו.

"למשחק מול מכבי הוד השרון חובה על הקבוצה להופיע עם הרכב משני שיאפשר להוד השרון לנצח ... ניצחון לא צפוי, יגדיל, באופן לא ספורטיבי, את סיכויי ההישארות שלה, על חשבון עירוני נהריה" בן קפלן, מבעלי הפועל אוסישקין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ינואר 2012, 14:37 
סמל אישי של המשתמש
מישהו פה אמר להשיג עד היום את הכתובת של ליהי טביב...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ינואר 2012, 14:38 
סמל אישי של המשתמש
יהלום אדום כתב:
bloodbrother כתב:
lipcsee כתב:
רועי כתב:
מר ליפסקי, אני חייב לשאול
אתה באמת חושב שיקחו אותך ברצינות ובאובייקטיביות אחרי ש"שכחת" להזכיר שאופס החנות שלך היא בבעלותו של אלי טביב כיום ויש ביניכם קשר עסקי ?
השלב הבא זה להתווכח עם היוזרים katzra או eitansapir

רק בריאות.

תגיד אתם ממציאים מציאות שלא קיימת החנות שלי היית 5 קמ מהחנות שלו והיית כמו גודל הבית שימוש שלו הוא מעולם לא היה או ראה את החנות שלי אתם מזכירים לי שלטון בולשביקי דברו לעניין תתבגרו מה אתם יושבים מאחורי מקלדת ןמקשקשים בגלל שזה בחינם???

עזוב, ילדים שראו את הפועל שנתיים, אולי 10, יש כאלה שגם לפני 15 שנה כשהם היו בני שנתיים לקחו אותם למשחק כבר אז. אוהדים ותיקים.
הם יכנו אותך "טרול" למרות שאתה נידבת פה את המידע שאתה מכיר את טביב, כבר מזמן. בנוסף שם המשתמש שלך לא בא להסתיר את מי שאתה. זה ההפך מ"טרול". אבל דעותיך לא מתיישרות עם הקו השלט, הקונצנזוס, וזה לא משנה את זה שלטון בולשוויקי, מדינת ישראל, או אוהדי הפועל, התיעוב הישראלי לכל מי שלא מיישר קו הוא מדהים.

ובסוף, אחרי שפסק את ה"ידע" שלו על עסקך, חותם ב"רק בריאות" מתנשא.

ושניכם מדברים על בניית מציאות? בחייאת בלאד, ילדים שרואים את הפועל שנתיים, 10 שנים? יש כאן הרבה מאוד אוהדים שרואים את הפעול יותר ממך (או לא פחות) ואתה מזלזל עם תגובות של ילד קטן. סבבה, מצאת לך חבר לעיוורון, נפלא רק תדאג שיישלח לך איזה זוג נעליים עם חתימה של המלך שלכם.

לא אמרתי שכולם כאלה, אבל בהחלט הם הרוב פה בפורום. ילדים שחושבים שהם המציאו את הפועל או את האהדה להפועל.

לעניין לא ענית, אגב. כן, הילדים החצופים האלה מכנים אוהד של עשרות שנים כמו ליפסקי "טרול" למרות שהוא לא מתאים לשום תיאור של "טרול" אינטרנטי. כמובן שיש גם מבוגרים שמכנים אותו ככה ועושים עליו עליהום.

"למשחק מול מכבי הוד השרון חובה על הקבוצה להופיע עם הרכב משני שיאפשר להוד השרון לנצח ... ניצחון לא צפוי, יגדיל, באופן לא ספורטיבי, את סיכויי ההישארות שלה, על חשבון עירוני נהריה" בן קפלן, מבעלי הפועל אוסישקין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ינואר 2012, 14:40 
סמל אישי של המשתמש
Yobov כתב:
ואני שוב מזכיר למי שלא יודע,ליפסקי הזה הוא כלב של טביב,יש לו חנות נעליים באותו רחוב של החנות של טביב.
בלאד,נו טוב משעמם לו שם בארה"ב אף אחת לא נותנת לו והוא גלמוד והררי.

גלמוד והררי נשמע מרגש לאללה.

יאללה יאללה, יא טרול שמשנה כינויים בפורום כל יומיים. תמשיך לשקר על ליפסקי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ינואר 2012, 14:41 
סמל אישי של המשתמש
bloodbrother כתב:
יהלום אדום כתב:
bloodbrother כתב:
lipcsee כתב:
רועי כתב:
מר ליפסקי, אני חייב לשאול
אתה באמת חושב שיקחו אותך ברצינות ובאובייקטיביות אחרי ש"שכחת" להזכיר שאופס החנות שלך היא בבעלותו של אלי טביב כיום ויש ביניכם קשר עסקי ?
השלב הבא זה להתווכח עם היוזרים katzra או eitansapir

רק בריאות.

תגיד אתם ממציאים מציאות שלא קיימת החנות שלי היית 5 קמ מהחנות שלו והיית כמו גודל הבית שימוש שלו הוא מעולם לא היה או ראה את החנות שלי אתם מזכירים לי שלטון בולשביקי דברו לעניין תתבגרו מה אתם יושבים מאחורי מקלדת ןמקשקשים בגלל שזה בחינם???

עזוב, ילדים שראו את הפועל שנתיים, אולי 10, יש כאלה שגם לפני 15 שנה כשהם היו בני שנתיים לקחו אותם למשחק כבר אז. אוהדים ותיקים.
הם יכנו אותך "טרול" למרות שאתה נידבת פה את המידע שאתה מכיר את טביב, כבר מזמן. בנוסף שם המשתמש שלך לא בא להסתיר את מי שאתה. זה ההפך מ"טרול". אבל דעותיך לא מתיישרות עם הקו השלט, הקונצנזוס, וזה לא משנה את זה שלטון בולשוויקי, מדינת ישראל, או אוהדי הפועל, התיעוב הישראלי לכל מי שלא מיישר קו הוא מדהים.

ובסוף, אחרי שפסק את ה"ידע" שלו על עסקך, חותם ב"רק בריאות" מתנשא.

ושניכם מדברים על בניית מציאות? בחייאת בלאד, ילדים שרואים את הפועל שנתיים, 10 שנים? יש כאן הרבה מאוד אוהדים שרואים את הפעול יותר ממך (או לא פחות) ואתה מזלזל עם תגובות של ילד קטן. סבבה, מצאת לך חבר לעיוורון, נפלא רק תדאג שיישלח לך איזה זוג נעליים עם חתימה של המלך שלכם.

לא אמרתי שכולם כאלה, אבל בהחלט הם הרוב פה בפורום. ילדים שחושבים שהם המציאו את הפועל או את האהדה להפועל.

לעניין לא ענית, אגב. כן, הילדים החצופים האלה מכנים אוהד של עשרות שנים כמו ליפסקי "טרול" למרות שהוא לא מתאים לשום תיאור של "טרול" אינטרנטי. כמובן שיש גם מבוגרים שמכנים אותו ככה ועושים עליו עליהום.

מכנים אותו ככה כי הוא יצא על אחרים כאן (תוסיף לזה את ההכרות "המינורית" שלו עם טביב וקיבלת מתכון מושלם לבן אדם מטעם)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ינואר 2012, 14:42 
סמל אישי של המשתמש
היי בלאדוש

רועי כתב:
lipcsee כתב:
אדום בשבע כתב:
אני מעדיף שיעזוב את הקבוצה עכשיו שעוד אפשר לשרוד ולא כשהמצב יהיה קטסטרופלי מבחינה כספית.

הדבר היחידי הנכון שאתה כותב שהוא קמצן כרוני זו עובדה השאר זה קשקשת
אני מזכיר שוב נתחיל עם שש מיליון שח של הבמבי וזו גם עובדה
זה שהכסף עוקל לא משנה את העובדה שהוא כן השקיע

בוא נדבר קצת על עובדות
קודם כל נתחיל מזה שטביב שילם פחות מ- 6 מליון, הוצאות המשפט והחזרים נפלו על מוני לפי החלטה של השופטת רות רונן
נניח שהוא שם יותר מ- 5.5 מליון שח בקבוצה אתה אומר ?
אז זהו.
טביב נכנס כבעלים בקבוצה כי הוא נתן שחקנים לכאורה בסכום של 7.8 מליון שקלים.
קודם כל הוא ניכס לעצמו נכסים של אגודת הפועל כפ"ס
מעבר לזה הוא משך עבורם הלוואת בעלים מכפר סבא, ו בנוסף לכך מוני הראל שילם עבור השחקנים הללו
כלומר טביב קיבל תשלום כפול, והתוצאה היא ש שילמו לו בשביל להיות בעלים של הפועל
התוצאה הסופית היא שטביב קיבל בין מליון וחצי לשני מליון שקלים עבור בעלות מלאה על הפועל
בהפועל יש אגרות חוב שניתן יהיה למשוך ביום מהימים כהחזר הלוואת בעלים, על סך יותר מ- 20 מליון ש"ח
כלומר, אפילו בלי קומבינות לכאורה, טביב קיבל שני מליון שקלים חדשים עבור הזכות למשוך מהקבוצה עוד 20 מליון שקלים.

איפה בדיוק הוא השקיע כסף ?
עכשיו תורך לתת עובדות ולא לנפנף בסיסמאות זולות
גנב דעת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ינואר 2012, 14:43 
סמל אישי של המשתמש
Frank Serpico כתב:
לירון תאני ש 7 כתב:
אחיות ואחים אדומים. תשאלו את עצמכם מי קורא את הפורום הזה ותתנהגו בהתאם, כלומר בדרך שתשרת את המחאה ותשלח את טביב רחוק מהפועל. אנא : אל תתבטאו באלימות. אקט כזה משחק הישר לידיו של האיש שאותו אנחנו לא רוצים כבעלים. משרד יחסי הציבור שלו מפעיל מגיבים בתשלום, שמחפשים כאן עימותים. תגובות לאנשים האלה ישמשו אחר כך כנשק שיופנה נגדנו. כן, זה מעצבן, בדיוק מהסיבה הזאת הם כותבים כאן ובטוקבקים באתרים השונים. התשובה צריכה להיות התעלמות גורפת. ריבוי דעות ? סבבה ! שידברו אל הקיר. לא נסתום להם את הפה אבל גם לא נהיה שם כדי להקשיב להם. הטיעונים שלנו כאוהבים ואוהדים הם מנומקים וצודקים ואיתם ננצח.

:OSE:

אתה צודק בהחלט. מחזק כל מילה. (ואני מודה שאני הראשון אולי שצריך לקחת את דבריך לתשומת ליבי).

לא יודע למה כל שליחיו של טביב וכל אנשיו פה (כרגע הם עומדים על אחד מטעם, ועוד אחד מטעם עצמו) מצליחים לעורר בנו כאלה אמוציות. באמת לא יודע. יצאתי לשלוש שעות, התנתקתי מהפורום לזמן מה, וחזרתי מעט יותר קר רוח. ואתה צודק.

הניחו להם - לליפסקי ולבלאד. מדובר בשני משתמשים שכל מטרתם לעורר פה פרובוקציות וויכוחי סרק. אצל אחד זה אינטרסים אישיים (קשרי ידידות, יזיזות או עסקים, או הכל), אצל אחר זו סתם הפרעה נפשית. אם לפחות היו אלה דיונים ענייניים, אבל אפילו מטיעונים ענייניים (רועי טינקי ווינקי :HEART2: ) הם מקפידים להתעלם.

אז באמת בואו נניח להם. גם אני. אין טעם לתת מקום ונפח לפרובוקציות הללו שלהם. תנו לפרובוקציות שלהם להתנדף באופן טבעי, כמו שטבען של נפיחות להתנדף. מצחין קצת, לא נעים, אני יודע, אבל לא עושים עניין מכל פלוץ.

:HEART2: :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ינואר 2012, 14:43 
סמל אישי של המשתמש
הוא יצא על אחרים רק אחרי שיצאו עליו, ואין שום קשר בין "מטעם" לבין "טרול". והוא לא מטעם כלום. בנאדם שכל הזמן מבקר את טביב (כמו מושיקו אגב, לא כמוני), אבל דעתו היא שאין אופציה אחרת וטביב יכול להשתפר. איזה חטא.

לירון תאני איש מרגש, אבל כנראה שהשנאה העצמית לגזע התימני העבירה אותו על דעתו. :D

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ינואר 2012, 14:44 
סמל אישי של המשתמש
רוני ליפסקי בעל חנות נעליים באותו רחוב של החנות של אלי טביב,אני רק מזכיר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ינואר 2012, 14:45 
סמל אישי של המשתמש
תתעלמו ממנו, תפסיקו לצטט אותו, ותחזרו לדבר על המטרה שנוצרה באשכול היפה הזה,
מה פאקינג המספר\כתובת של ליהי טביב?!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ינואר 2012, 14:45 
סמל אישי של המשתמש
bloodbrother כתב:
אדום בשבע כתב:

הסקת מסקנות לא רצינית. ברור שכשיש כסף בקופה (ולא משנה הסיבה, ניהול טוב, מזל, או ההשקעות של טביב) אז הוא לא צריך להוציא עכשיו כסף מכיסו.

זה לא אומר בשום צורה שכשיגמר הכסף מהקופה (ואם הוא ימשיך בניהול הטוב והקמצני כביכול, אז אולי לא יגמר, סבבה. ככה מנהלים לטווח ארוך, לא עם פזרנות) הוא לא יוציא כסף מכיסו.

כן, אבל משהו לא עושה לי היגיון, אם הוא "מתקמצן" וחוסך כסף, אז איך זה שבסוף שנה שעברה היו 60 מיליון ועכשיו כיביכול 12? איך זה (ע"פ ניר ענבר) יש 12 מיליון של המועדון שיושבים אצל לאן וטביב לא מוכן שיצאו משם? איך זה שלא משלמים משכורות לשחקנים? למה נשמר כל הכסף? אם הוא הוציא כסף רק מהמועדון לטענתך (אוקי, לגיטימי), על מה הכסף הזה הלך? איזה השקעות בומבסטיות (בהתחשב בסכום שהיה ו"נחסך", בוא נגיד לפחות 50 מיליון) הוא עשה ואנחנו לא יודעים? אם נתעלם מהאשמות נגד עסקאות סיבוביות ומה לא, ההוצאות הרציניות היחידות שאני זוכר, זה עומר דמארי, ו... זהו בעצם. וגם אם תיקח את סכום כל הרכש וכל ההוצאות הכספיות למועדון, עדיין לא תגיע לסכומים שהיו בבעלות המועדון. ועוד כל זה בזמן שהוא "חוסך" כל פרוטה.

איפה הכסף? אתה יודע?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ינואר 2012, 14:46 
סמל אישי של המשתמש
רועיקוש, לא מעניין אותי בשיט החישובים האלה. אני לא כלכלן ולא איש עסקים. טביב הוא הבעלים ומנהל את הפועל. הפועל לא בגרעון, אולי אפילו ברווח. אז מה הבעיה? איך יוציא מהכיס אם יש בקופה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ינואר 2012, 14:47 
סמל אישי של המשתמש
Yobov כתב:
רוני ליפסקי בעל חנות נעליים באותו רחוב של החנות של אלי טביב,אני רק מזכיר.

ואני מזכיר לך שהוא כתב שהוא כבר לא בעל החנות הזאת. ואם הוא כן היה, אז? אתה עובד (או לומד בחטיבת ביניים, אנא עראף) באותה עיר של מוני הראל או משהו. לץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ינואר 2012, 14:48 
סמל אישי של המשתמש
YardenDe כתב:
bloodbrother כתב:
אדום בשבע כתב:

כן, אבל משהו לא עושה לי היגיון, אם הוא "מתקמצן" וחוסך כסף, אז איך זה שבסוף שנה שעברה היו 60 מיליון ועכשיו כיביכול 12? איך זה (ע"פ ניר ענבר) יש 12 מיליון של המועדון שיושבים אצל לאן וטביב לא מוכן שיצאו משם? איך זה שלא משלמים משכורות לשחקנים?

סליחה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ינואר 2012, 14:49 
סמל אישי של המשתמש
bloodbrother כתב:
הוא יצא על אחרים רק אחרי שיצאו עליו, ואין שום קשר בין "מטעם" לבין "טרול". והוא לא מטעם כלום. בנאדם שכל הזמן מבקר את טביב (כמו מושיקו אגב, לא כמוני), אבל דעתו היא שאין אופציה אחרת וטביב יכול להשתפר. איזה חטא.

לירון תאני איש מרגש, אבל כנראה שהשנאה העצמית לגזע התימני העבירה אותו על דעתו. :D

הכי כיף להגיד אין אופציה אחרת, כמו כאלה שמצפים שתביא איזה תחליף לזר כושל.
גילוי נאות, אני לא מכיר את עשירי תבל כדי לתת שם אחר (כמו גם העובדה שאני לא מכיר את רוב שחקני העולם כדי לתת שם לזר חליפי). וברצינות, שטביב יעשה את הצעד וירצה למכור, כמו שצריך בלי כל השכונה שהוא עושה בקבוצה כמעט שנה ואז נראה אם יש קונה או אין. עד אז, שיסתום החבר של...ממיאמי את פיו ולא יפיל עלינו את האחריות למצוא קונה (ובלי להכיר את עשירי תבל אני בטוח שיש אופציה אחרת, כי גרוע ממנו לא יכול להיות).
טביב יכול להשתפר, כלומר גם אתה וגם הוא מודים שהוא גרוע עד כה? כבר הגענו למשהו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ינואר 2012, 14:49 
סמל אישי של המשתמש
bloodbrother כתב:
רועיקוש, לא מעניין אותי בשיט החישובים האלה. אני לא כלכלן ולא איש עסקים. טביב הוא הבעלים ומנהל את הפועל. הפועל לא בגרעון, אולי אפילו ברווח. אז מה הבעיה? איך יוציא מהכיס אם יש בקופה?

תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ינואר 2012, 14:50 
סמל אישי של המשתמש
כמו בציד מכשפות לעילה ולעילה, רמת ההוכחות שצריך היא אפס. הנה עכשיו כבר מסתבר שטביב לא משלם משכורות לשחקנים. למה? כי ככה איזה צייד או שניים החליטו לשקר (גם בציד מכשפות היו הרבה אינטרסים לשקר, כנראה שגם פה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 360 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 8, 9, 10, 11, 12  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: