kobster כתב:
bloodbrother כתב:
kobster כתב:
bloodbrother כתב:
kobster כתב:
כל הכבוד, בלאד. לקחת את התגובה של שחר ולהגיב לה באשכול אחר כשהמטרה של התגובה מלכתחילה היתה לא להקפיץ את אותו אשכול.
אני מקווה שאתה מרגיש גבר עכשיו. בעיני זה פאתטי.
נו באמת, בעיני האשכול
הזה פאתטי. פאתטי כמו חרם של ילדי כיתה ג' על ילד לא מקובל בחברה. כאילו שמשנה אם אשכול כזה או אחר נמצא למעלה בפורום. מה מפריע לכם כל-כך האשכול ההוא? מוריד את הבטחון שלכם במחאה?
שחר לקח הודעה של רק-זיו והעביר אותה לפה, שזה הגועל נפש האמיתי, ואני החזרתי אותה למקומה שם.
אם הוא פאתטי בעיניך, אני פוטר אותך מחובת התגובה בו.
בעיניי, אין שום קשר לבטחון כזה או אחר, אני מגיע מחר כשאני בטוח שהולך להיות מפגן שטרם נראה בארץ.
כאוהד ותיק ומסור, אתה ודאי יודע שיש קו וירטואלי שבו הקהל של הפועל הופך להיות ארגון חדור מטרה ברמה צבאית.
העונה בארצית ב 1990, סילוקו של סיני מהפועל, עונת שייע ב 2004/5 , הבלאגן עם סמי סגול בסוף אותה עונה, סילוקו של גיא לוזון מחמד נפשך ומעל כולם - הפועל אוסישקין תל אביב.
כשהעגלה רתומה והסוסים מתחילים לדהור, אין כוח בעולם שיעצור את זה. טביב לא יהיה בהפועל, מתחייב לך על זה.
אם זה יקח חצי שנה או שנה זה כבר תלוי בכמות הסבלנות שלו.
לא אשכול כזה או אחר או כותב מטעם או אפילו פרובוקטור בשקל עם טיעונים דמגוגים יכולים לערער את הביטחון הזה.
תבוא מחר ותחזה בעיניך.
אני לא צריך את הפטור שלך.

האירוניה נחמדה, ובכל מקרה האשכול הזה בנוסף לזה שהוא פתטי, הוא גם לא יעיל לכלום. היה אשכול אחד שאתה קורא לו "פרובוקציה" (ואני קורא לו הבעת דיעת מיעוט לגיטימית), ועכשיו יש שני אשכולות שעוסקים בזה.
לא היה שום דבר צבאי בקהל בעונה בארצית. והייתי בכל משחקי הבית ובהרבה משחקי חוץ באותה עונה.
סיני לא סולק מהפועל, בטח שלא ע"י האוהדים.
כנראה שפספסת את המשחק ביבנה בעונת הארצית, לא נורא. ככה צריך להראות קהל במשחק חוץ כשהוא מתמודד ראש בראש מול היריבה העיקרית שלו על העליה. גם במשחק הזכור לטובה מול חדרה עם 2 גולים לקראת הסיום (ז'אנו שם את האחרון) היתה התגייות יוצאת מן הכלל ובמשחק האחרון מול רמת עמידר זה כבר ברור מאליו שעם קהל כזה אין מצב שלא עולים ליגה.
לגבי סיני, אתה טועה בענק. אף אחד לא היה מעיף את סיני מהפועל אם לא היה גב ודרישה מהקהל. תרים טלפון למוישיק ותשאל אותו, כמו גם למוני הראל ותשאל אותו לגבי הפיטורים של שום ולוזון אהוב ליבך. רק כשהם הרגישו שיש גב מהקהל הם ביצעו את הפעולות שלהם.
ואני עדיין פוטר אותך מלנסות לתקן את העולם ולהגיב באשכול הזה במקום באשכול ההוא, או להגיב באשכול ההוא במקום באשכול הזה. חבל על האנרגיות שלך, יש מחר משחק ולא פחות חשוב מזה מחאה המונית.
אה, אופס. זה לא רלבנטי אליך.
מה שאתה מתאר לגבי הארצית לא היתה התגייסות. פשוט הקהל של הפועל, קהל של אינדיבידואלים, והמשחקים החשובים. דבר רגיל שהקהל רוצה להיות במשחקים כאלה. ומול עמידר כמובן שהיה משחק מרגש ומותח בטירוף, וכל אוהד שיכול, היה צריך להיות בו (בעיקר שמשחקים לא שודרו בדר"כ ישירות בטלביזיה).
אגב, ממה שהשמועות אומרות, לא רק בגלל הקהל עלינו. (המשחק המקביל היה מכור בטוח).
הייתי שמח להרים טלפון למושיק, האמת. פעם, כשסיני סגר את שער 7, הזדמן לי לשבת לידו (לפני שהוא היה מעורב בהפועל) והוא הציג את עצמו כמושיק תאומים מאיזה משרד פרסום. בנאדם מאד נחמד. אממה, אין לי את הטלפון שלו, וגם אם היה לי לא הייתי מתקשר כי זאת הטרדה שכן אני לא ממש מכיר אותו (פרט לפגישה המרגשת ההיא).
את מוני אני בכלל לא מכיר. ואגב, התזכורת של גיא לוזון לא עושה טוב לקהל שלנו. לקרוא להתפטרותו אחרי הנצחון בדרבי, מה שגרם לשחקנים לפתוח רגליים במשחק הבא מול חיפה כדי שהקהל כבר יהיה מרוצה.
את שום העיפו כנראה בגלל אוהד אחד, ממה שסופר פה בזמנו לגבי איזה מכתב. לא יודע. בכל אופן, מה היתה השאלה?
ומה לא רלוונטי אלי?