נועם שחם כתב:
אדום אופטימי כתב:
לא הקשתי לדיון בכנסת.
מי אמר בכנסת כוס אמק ?
ציטוט:
בנאום במליאת הכנסת קונן טיבי באופן ציני על עונש ההרחקה למשך חודש מהכנסת, שהוטל על מיכאלי על ידי ועדת האתיקה, ואמר כי העונש חמור "לא עבור אנסטסיה, אלא עבור הכנסת, עבור כולנו. מה תעשו בלי אנסטסיה השופכת?". טיבי קשר בין התנהגותה של מיכאלי אתמול, לבין הצעת החוק מעוררת המחלוקת שאותה היא מקדמת, להגבלת קריאות המואזין במסגדים. "אנסטסיה גדלה שם בערוגות הזבל של ישראל ביתנו, או שמא נאמר 'רוסיה ביתנו'. משם היתה הדרך קצרה כדי להציע את חוק המואזין, שבינתיים הפך למיזם משותף ביבי-אנסטסיה, וגם לשימוש הלא מושכל במים, דווקא בתקופת יובש שבה כל טיפה חשובה, הרי ישראל מתייבשת, אבל ממש לא מתביישת". לבסוף הוסיף בעוקצנות כי "אנסטסיה אחוזת האמוק שפכה כוס מים על עמיתה. ולכן אני אקרא לילד בשמו : 'כוס אמוק!'".
תודה.
בילדותי היה לי קשר עם ערבים.
כאשר משהו לא הצליח לי או הייתי עצביני השתמשתי במילה"כוס אמק" כמטבע לשון.
לפני כמה שנים התחלתי לעבוד בצמוד לכמה ערבים.
הוזהרתי ביומי הראשון על ידי חבר לעבודה( במקרה יהודי) שכדאי לי להיפטר מהנוהג כי ערבי שאתה מקלל את אחותו או אימו רואה בכך פגיעה עצומה ואף יכול לנקוט באלימות.
הוצאתי אמירה זו מהליכסיכון שלי כדי שבטעות לא אומר אותה. כשהתקרבתי יותר לערבים בעבודה התברר לי שההזהרה נכונה.
כמה שאני משתוקק לראות את ח"כ זיבי אומר אמירה שכזו לערבי. אני לא בעד הרג ערבים חלילה אבל לא סובל שהם הורגים אחד את השני.