תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 25 יוני 2025, 20:21

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 109 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: האתר ה-13 הכי נצפה בעולם נסגר היום
הודעהפורסם: 20 ינואר 2012, 05:16 
גיא האדום כתב:
גם בליSOPA פירטיות היא לא חוקית. האמת שאני מופתע ששרתים לחומרים פירטיים בסדרי הגודל האלו יושבים בארה"ב. נקווה שבעליהם אוהבים לראות בתי כלא פדרליים מבפנים.

תאחלס זה לא מובן איך הם היו פעילים עד עכשיו...

אבל בכל מקרה יש המון אתרים מהסוג הזה. תוך זמן קצר מאוד אחד מהם יתפוס את מקומו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ינואר 2012, 07:39 
סמל אישי של המשתמש
כל כך הרבה משחקים של הפועל עלו לשם...
צריך יהיה להעלות הכל שוב.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ינואר 2012, 07:48 
סמל אישי של המשתמש
כוס אמא שלהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ינואר 2012, 09:29 
מבאס רצח, אבל מוצדק.
מתישהו יצטרכו לשים סוף להפקרות בכל הנוגע לזכויות יוצרים באינטרנט.

ואני כותב את הדברים בתור מי שכל החיים שלו זה להוריד סדרות, סרטים ושירים מהאינטרנט. אין לי בבית כבלים, כי את הכל אני מוריד מהאינטרנט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ינואר 2012, 10:09 
Officer Barbrady כתב:
chimpfive כתב:
קצת גלשתי מהנושא נראה לי, הכוונה היתה ליצירה מקומית שגם בה עושים שימוש פיראטי, מוסיקאים ואנשי קולנוע, אני מכיר את הענין מקרוב, וכל מה שכתבת לא תופס ליוצרים ישראלים.

לגבי סדרות וסרטים ומוסיקה מחו״ל אם היה סוג של אייטיונז ישראלי שמוכר תוכן ללא הגבלות הפצה, אני מאמין שהרבה אנשים היו שמחים לעשות בו שימוש

צריך להתרגל לעידן חדש. אולי אדם כבר לא יכול לעשות עשרות ומאות מיליונים בתעשיית הבידור, אבל אמנים טובים יוכלו להתפרסם גם בלי יחצ"נים וקשרים בתעשייה. צריך להתייחס אחרת ל"הורדות פיראטיות", אולי אפשר לשנות את המושג. 2012 זה לא 2004.

בוא נעשה הפרדה, המפורסמים ימשיכו לעשות מיליונים, היוצרים העצמאיים יימשיכו להפסיד מה שקורה בעולם היום הוא שיש הבנה של רבים שרוצים לתמוך ביצירה (שוב אני מדבר על האינדי) ומשלמים כסף עבור תוכן. אפילו לואי סי קי הציע את הסטנד אפ שלו ב5 דולר תוך שהוא מבקש לא לעשות שימוש בטורנטים, היתה לו בקשה מאוד פשוטה - "עבדתי קשה על ההופעה אני מאמין שאני לא צריך מפלצות תאגידים שיקחו ממני כסף ואני מאמין בקהל שהוא מספיק הגון לשלם 5 דולר עבור קובץ" ואכן הוא צדק תמכו בו בכמעט מיליון דולר שרבע מההכנסות הוא תרם. לכן גם אתרים כמו kickstarter משגשגים בגלל ההכרה של אנשים בתמיכה הדדית ביוצרים. בארץ לצערי המצב לא הגיע להכרה שהורדה פיראטית של מוסיקה וקולנוע של יוצרים מקומיים פוגע בהם כלכלית, אבל שוב אני חושב שזה בעיקר בגלל שאין מספיק שרותים נוחים שמציעים תוכן עדכני עבור תשלום. אני ממש לא קונה את הענין של "פיראטי זה לא גנבה כי אנחנו בעידן חדש".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ינואר 2012, 11:38 
אנונימוס התעצבנו באופן חריג, ועברו להפיל אתרים ממשלתיים (שחזרו בינתיים), ביניהם אתר ה-FBI ומשרד המשפטים האמריקני.
סיכום השתלשלות העניינים עד עכשיו: http://www.neowin.net/news/anonymous-ta ... pload-news

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ינואר 2012, 12:09 
הבעלים של מגהה אפלואד טוענים וטענו תמיד שהרוב המוחלט של התנועה באתר שלהם חוקית לחלוטין ושהם מסירים כל חומר מפר זכויות יוצרים שהם מקבלים פניה לגביו.

הם מואשמים בקשירת קשר לעודד פשיעה, הפרת זכויות יוצרים והלבנת הון.

הטענה נגדם היא לא שהם מאחסנים חומר מפר, כי אני מניח שיש בעיה עם הוכחה שהם היו מודעים לכך ועברו עבירה כשזו הטענה היחידה נגדם.

הטענה נגדם היא שהמודל העסקי שלהם נועד לעודד העלאה של חומר מפר זכויות יוצרים לאתר ושהם שילמו למשתמשים שהם ידעו שמפרים זכויות יוצרים ושמפרסמים לינקים לחומר הזה בכל העולם.

נטען נגדם שבכך שהם תמכו באופן פעיל באתרים שמפרסמים לינקים לחומר מפר, הם לא היו צריכים לפרסם את הקיום של החומר הזה באתר שלהם.

הם גם לא כללו את החומר המפר ברשימה של החומרים הפופולריים ביותר שמורדים מהאתר כדי להסתיר את הקיום שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ינואר 2012, 12:15 
סמל אישי של המשתמש
כל מה שיקרה זה שהטריטוריות שמארחות שרתים של הימורים (קריביים וגילברטר הם האתרים הפופולרים) יקבלו כנסה נוספת מהקמת חוות שרתים של אתרי הורדה.

המודל הישן של רווחים מתוכן התבסס על השליטה באמצעי ההפצה (קולנוע, טלוויזיה, רדיו, טלוויזיה, תקליטים) . הנסיון להציב מחסומים באינטרנט כדיי להכריח את הצרכנים לחזור למודלים הישנים דומה לאיסור על כניסת מכוניות לערים כי הרעש מבהיל את הסוסים....

נערך לאחרונה על ידי קלדרון בתאריך 20 ינואר 2012, 13:12, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ינואר 2012, 13:00 
:cry: :cry:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ינואר 2012, 14:39 
RIP Megaupload :HRT2: :HRT2: :HRT2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ינואר 2012, 15:48 
קלדרון כתב:
כל מה שיקרה זה שהטריטוריות שמארחות שרתים של הימורים (קריביים וגילברטר הם האתרים הפופולרים) יקבלו כנסה נוספת מהקמת חוות שרתים של אתרי הורדה.

המודל הישן של רווחים מתוכן התבסס על השליטה באמצעי ההפצה (קולנוע, טלוויזיה, רדיו, טלוויזיה, תקליטים) . הנסיון להציב מחסומים באינטרנט כדיי להכריח את הצרכנים לחזור למודלים הישנים דומה לאיסור על כניסת מכוניות לערים כי הרעש מבהיל את הסוסים....

ומכאן הדרך לSOPA קצרה. בכל מקרה בלא מעט הקשרים (למרות שלא בכולם) ברמה העובדתית הטיעון הזה לא ממש מדוייק. חלק עצום מהחומרים המפרים שהיו על האתר הזה ניתן (לפחות בארה"ב) לרכישה דרך האינטרנט. אנשים העדיפו לראות אותו חינם מאשר לשלם.
בכל מקרה רדנקו צודק. הניתוח הזה מבוסס על פסק דין של בית המשפט העליון האמריקאי שקבע שגורם ביניים (כמו למשל אתר אינטרנט) שמעודד הורדות לא חוקיות אשם בהפרה עקיפה של דיני זכויות יוצרים. פסיקה לא פשוטה שפורשה ככזאת שמסתכלת על המודל העסקי של הנתבע / נאשם, האימיילים שלו וכו' ומסיקה מכך מסקנות.

האמת שלאחרונה שאלתי את עצמי אם youtube בשנים הראשונות לקיומו לא היה אתר שהמודל העסקי שלו היה מבוסס גם כן על הפרת זכויות יוצרים מסיבית. אין לי תשובה וודאית אבל אני חושד שכן, מה שאומר שלמזלנו (ולמזלה של תעשיית המוזיקה אגב) שהכללים האלו לא הופעלו לפני 7-8 שנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ינואר 2012, 15:56 
YuvalD48 כתב:
RIP Megaupload

:cry:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ינואר 2012, 15:58 
סמל אישי של המשתמש
לפחות לי כהדיוט, בהתחשב בכך שאין SOPA עדיין, הפסיקה הזאת נשמעת מופרכת.
בטח לאור מה שמתואר פה שהוא מסירים חומרים שמפירים זכויות אם מפנים את תשומת לבם וכן הלאה.

מה שנעשה פה בעצם זה מקביל לסגירה של חברת לניהול שלטי מודעות ברחוב, כי יש חארות שמנצלים את השלטים כדי לתלות באופן בלתי חוקי שלטים שמפרסמים שירותי מין (נניח). די חוצפה, ודוגמה יפה לבתי משפט בשירות ההון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ינואר 2012, 16:03 
סמל אישי של המשתמש
איזה זין.
Megavideo היה האתר אולי הכי הכי כדי לצפות בסרטים/סדרות בצפייה ישירה.
לא אוכל לצפות יותר בסקראבס כמו שצריך :cry: :cry: :cry:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ינואר 2012, 16:29 
הפועל כתב:
בטח לאור מה שמתואר פה שהוא מסירים חומרים שמפירים זכויות אם מפנים את תשומת לבם וכן הלאה.

מה שנעשה פה בעצם זה מקביל לסגירה של חברת לניהול שלטי מודעות ברחוב, כי יש חארות שמנצלים את השלטים כדי לתלות באופן בלתי חוקי שלטים שמפרסמים שירותי מין (נניח). די חוצפה, ודוגמה יפה לבתי משפט בשירות ההון.

הדוגמא לא ממש משכנעת. אם חברת השלטים הזאת מקבלת במודע פרסומות מין לא חוקיות אז בעולם האמיתי היו סוגרים אותה תוך 5 דקות. אם החברה לא מקבלת מודעות שכאלו (כלומר, מפרסמי שרותי המין סתם באים ומפרסמים דברים שכאלו) אז החברה לא מרוויחה מזה ואז הדוגמא פחות רלוונטית.
אני לא בטוח שהפסיקה הזאת בהכרח טובה, אבל מה שמיוחד במצבים האלו זה שיש חברות שהשרותים שלהם משמשים הרבה מאוד מפרים של זכויות יוצרים והחברות מרוויחות סכומי כסף ניכרים מהפעילות הזאת והחברות די מודעות לזה. ככה נפסטר עבדו. ככה האתר הזה (למיטב הבנתי) עבד. וכאמור, אני חושב, אבל לא יודע שוודאות, שככה youtube עבד, לפחות בהתחלה. אני לא בטוח שיש הרבה דוגמאות מגבילות מהעולם הלא וירטואלי (למרות שאני אשמח לשמוע על כאלו). כלי יריה זאת דוגמה עם קווי דמיון מסויימים (למרות שבארה"ב יש להם הגנה מיוחדת בחוקה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ינואר 2012, 16:56 
סמל אישי של המשתמש
גיא האדום כתב:
קלדרון כתב:

ומכאן הדרך לSOPA קצרה. בכל מקרה בלא מעט הקשרים (למרות שלא בכולם) ברמה העובדתית הטיעון הזה לא ממש מדוייק. חלק עצום מהחומרים המפרים שהיו על האתר הזה ניתן (לפחות בארה"ב) לרכישה דרך האינטרנט. אנשים העדיפו לראות אותו חינם מאשר לשלם.
בכל מקרה רדנקו צודק. הניתוח הזה מבוסס על פסק דין של בית המשפט העליון האמריקאי שקבע שגורם ביניים (כמו למשל אתר אינטרנט) שמעודד הורדות לא חוקיות אשם בהפרה עקיפה של דיני זכויות יוצרים. פסיקה לא פשוטה שפורשה ככזאת שמסתכלת על המודל העסקי של הנתבע / נאשם, האימיילים שלו וכו' ומסיקה מכך מסקנות.

האמת שלאחרונה שאלתי את עצמי אם youtube בשנים הראשונות לקיומו לא היה אתר שהמודל העסקי שלו היה מבוסס גם כן על הפרת זכויות יוצרים מסיבית. אין לי תשובה וודאית אבל אני חושד שכן, מה שאומר שלמזלנו (ולמזלה של תעשיית המוזיקה אגב) שהכללים האלו לא הופעלו לפני 7-8 שנים.

יוטיוב נתבעו כמה פעמים ואפילו אחד מהתיקים הגיע לדיון גדול מאוד בבתי המשפט בארה"ב. כמובן שהם ניצחו ברוב התיקים האלה אם לא בכולם.

אגב, האיש שבבעלותו מגה-אפלוד הוא עבריין מורשע כבר מקודם. הרשעות כמו הלבנת כספים, נהג מרוצי רחוב, כמה סעיפים על תקיפות באינטרנט ועוד.
וגם יש בבעלותו וילה בשווי של 30 מיליון דולר(!!) בניו זילנד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ינואר 2012, 17:27 
יוטיוב (יותר נכון הבעלים של יוטיוב - גוגל) ניצחו בערכאה הראשונה אבל הוא בימים אלו נדון בערכאת ערעור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ינואר 2012, 19:00 
בלי האינטרנט הרבה סרטים מוזיקאים ושאר אמנים שקיימים היום בכלל לא היו מתפרסמים או ידועים.
אנחנו חיים בעולם מקוון ואי אפשר לאכול מהעוגה ולהשאיר אותה שלמה.....
האינטרנט זה אחד הדברים הכי יוצרי אנרכיה שקרו בעולם. בעייתי ומעולה באותה מידה. תשאירו את זה ככה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ינואר 2012, 20:08 
ניר בלומפילד כתב:
בלי האינטרנט הרבה סרטים מוזיקאים ושאר אמנים שקיימים היום בכלל לא היו מתפרסמים או ידועים.
אנחנו חיים בעולם מקוון ואי אפשר לאכול מהעוגה ולהשאיר אותה שלמה.....
האינטרנט זה אחד הדברים הכי יוצרי אנרכיה שקרו בעולם. בעייתי ומעולה באותה מידה. תשאירו את זה ככה

ועדיין זה לא סותר שהאינטרנט מאפשר לשלם עבור תכנים ויצירה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ינואר 2012, 20:42 
סמל אישי של המשתמש
גיא האדום כתב:
הפועל כתב:

הדוגמא לא ממש משכנעת. אם חברת השלטים הזאת מקבלת במודע פרסומות מין לא חוקיות אז בעולם האמיתי היו סוגרים אותה תוך 5 דקות. אם החברה לא מקבלת מודעות שכאלו (כלומר, מפרסמי שרותי המין סתם באים ומפרסמים דברים שכאלו) אז החברה לא מרוויחה מזה ואז הדוגמא פחות רלוונטית.
אני לא בטוח שהפסיקה הזאת בהכרח טובה, אבל מה שמיוחד במצבים האלו זה שיש חברות שהשרותים שלהם משמשים הרבה מאוד מפרים של זכויות יוצרים והחברות מרוויחות סכומי כסף ניכרים מהפעילות הזאת והחברות די מודעות לזה. ככה נפסטר עבדו. ככה האתר הזה (למיטב הבנתי) עבד. וכאמור, אני חושב, אבל לא יודע שוודאות, שככה youtube עבד, לפחות בהתחלה. אני לא בטוח שיש הרבה דוגמאות מגבילות מהעולם הלא וירטואלי (למרות שאני אשמח לשמוע על כאלו). כלי יריה זאת דוגמה עם קווי דמיון מסויימים (למרות שבארה"ב יש להם הגנה מיוחדת בחוקה).

התכוונתי שמישהו בא בלי לשאול אותה, ומדביק על הלוחות את המודעות שלו. על פניו נשמע לי די מקביל לנ"ל.
דוגמה דומה - עבריינים סדרתיים שמדבירים סטיקרים שמפרסמים שירותי ליווי על הטמבון של אוטובוסים, וכתוצאה מכך המשטרה תובעת את חברת האוטובוסים על פרסומי זימה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ינואר 2012, 20:50 
סמל אישי של המשתמש
http://109.236.83.66

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ינואר 2012, 21:15 
הפועל כתב:
גיא האדום כתב:
הפועל כתב:

התכוונתי שמישהו בא בלי לשאול אותה, ומדביק על הלוחות את המודעות שלו. על פניו נשמע לי די מקביל לנ"ל.
דוגמה דומה - עבריינים סדרתיים שמדבירים סטיקרים שמפרסמים שירותי ליווי על הטמבון של אוטובוסים, וכתוצאה מכך המשטרה תובעת את חברת האוטובוסים על פרסומי זימה.
ההבדל הגדול זה שחברת האוטובוסים לא מרוויחה גרוש מהמדבקה הזאת ולא מעודדת, ולו בעקיפין, התנהגות שכזאת שפוגעת בה. האתר הזה כנראה עשה מעל 90% מהרווחים שלו על הורדות בלתי חוקיות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ינואר 2012, 21:23 
Shacham כתב:

מה הם בדיוק כותבים שם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ינואר 2012, 21:26 
סמל אישי של המשתמש
אז נחזור לדוגמה הראשונה (שאני מודה שהיא לא אחד לאחד, אבל לא רחוק).
האם מציבת השלטים ברחוב אשמה שמנצלים את השלטים שלה חארות, ושהיא עושה עבודה טובה בלשמור אותם נקיים ונקיים במיקומים טובים וזמינים לציבור?

אם הטענה היא פה שה"מודל" מעודד שימושים בלתי חוקיים, אז באותה מידע אפשר היה לתבוע בשנות החמישים גם את רשות הדואר על כך שה"מודל" שלה מעודד החלפת חומרים בלתי חוקיים (פורנוגרפיה, פדופיליה, חומרים מפירי זכויות יוצרים). ה"מודל" הזה של חבילות ומעטפות סגורות ואטומות שאסור לפתוח פשוט דורש את זה.

עם כל הכבוד, אי אפשר לחסום בכזאת קלות חידושים טכנולוגיים בסיסיים רק בגלל שהם מקלים על החיים של עבריינים.
כמו שאמרת, וכמו שאומרות החברות הגדולות, לפי מבחן ה"מודל" הזה, אין גוגל, אין פייסבוק, אין ויקיפדיה, אין יוטיוב.
אין אינטרנט בעצם. זה נס בדיעבד שלא תבעו את ספקיות הDNS על שאיפשרו את כל הפרת זכויות היוצרים הזאת של הWORLD WIDE WEB

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ינואר 2012, 21:42 
פסק הדין הזה, שהוא לא פסק דין פשוט, מבחין בין כלים שמאפשרים שימוש לא חוקי וצד שימוש חוקי ובין כלים שמעודדים שימוש לא חוקי. במסגרת מה נחשב "מעודד" יש כאלו שטוענים ששרות שהתוכנית העסקית שלו היא לנצל הפרות חוק (כי אחרת אין לו קיום כלכלי) בהגדרה מעודד הפרות חוק שכאלו.
רשות הדואר לא מעודדת החלפת חומרים בלתי חוקיים. מכיוון שאין עידוד ומיכוון שיש שימוש מסיבי חוקי לשרות הזה (משלוח שנות טובות למשל) ואפשר לבסס אותו על הפעילות החוקית הזאת, אז אין בעייה ואין להאשים את הדואר בפעולות של אותם יחידים שמנצלים את השרותים שלו לרעה.
גוגל וויקפדיה לא נראים לי בעייתיים בכלל. לאתרים האלו יש שימוש חוקי מסיבי שיכול לתמוך בפעולות שלהם והם לא מעודדים או מתבססים על פעילות בלתי חוקית.

יוטיוב זה משהו אחר כי לפי הרושם שלי לפחות בעבר אחוז עצום מהחומרים בו הפרו זכויות יוצרים (אם מישהו יכול למצוא סטטיסטיקה בנושא - חיפשתי - אודה לו) ויש אמירות של כל מיני אנשי יוטיוב שלא ממש רוצים שהתעבורה הזאת תעלם. יש כאן טענה לפחות לעידוד.
האתר הזה שנסגר, למיטב הבנתי, היה מקרה יותר קיצוני ובו כמעט כל התעבורה הייתה מפירת זכויות יוצרים. הטיעון הוא שהאתר במשתמע עודד פעילות שכזאת וכל המודל הכלכלי שלו היה מבוסס עליה.

יוטיוב אגב לפחות מורידה כל חומר שהיא יודעת שמפר זכויות יוצרים, מה שאולי נותן לה הגנה משפטית מסויימת (זה נושא שנוי במחלוקת).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ינואר 2012, 21:48 
:ANG1: :ANG1: :ANG1: תמונה תמונה תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ינואר 2012, 21:56 
סמל אישי של המשתמש
גיא האדום כתב:
פסק הדין הזה, שהוא לא פסק דין פשוט, מבחין בין כלים שמאפשרים שימוש לא חוקי וצד שימוש חוקי ובין כלים שמעודדים שימוש לא חוקי. במסגרת מה נחשב "מעודד" יש כאלו שטוענים ששרות שהתוכנית העסקית שלו היא לנצל הפרות חוק (כי אחרת אין לו קיום כלכלי) בהגדרה מעודד הפרות חוק שכאלו.
רשות הדואר לא מעודדת החלפת חומרים בלתי חוקיים. מכיוון שאין עידוד ומיכוון שיש שימוש מסיבי חוקי לשרות הזה (משלוח שנות טובות למשל) ואפשר לבסס אותו על הפעילות החוקית הזאת, אז אין בעייה ואין להאשים את הדואר בפעולות של אותם יחידים שמנצלים את השרותים שלו לרעה.
גוגל וויקפדיה לא נראים לי בעייתיים בכלל. לאתרים האלו יש שימוש חוקי מסיבי שיכול לתמוך בפעולות שלהם והם לא מעודדים או מתבססים על פעילות בלתי חוקית.

יוטיוב זה משהו אחר כי לפי הרושם שלי לפחות בעבר אחוז עצום מהחומרים בו הפרו זכויות יוצרים (אם מישהו יכול למצוא סטטיסטיקה בנושא - חיפשתי - אודה לו) ויש אמירות של כל מיני אנשי יוטיוב שלא ממש רוצים שהתעבורה הזאת תעלם. יש כאן טענה לפחות לעידוד.
האתר הזה שנסגר, למיטב הבנתי, היה מקרה יותר קיצוני ובו כמעט כל התעבורה הייתה מפירת זכויות יוצרים. הטיעון הוא שהאתר במשתמע עודד פעילות שכזאת וכל המודל הכלכלי שלו היה מבוסס עליה.

יוטיוב אגב לפחות מורידה כל חומר שהיא יודעת שמפר זכויות יוצרים, מה שאולי נותן לה הגנה משפטית מסויימת (זה נושא שנוי במחלוקת).

איך האתר "עודד" פעילות בלתי חוקית?
לצורך העניין במה הוא "עודד" פעילות בלתי חוקית שגוגל ופייסבוק לא עושות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ינואר 2012, 22:59 
טוב אז אגש ישר לעניין.. מישהו יכול לתת לי לינק לאתר חלופי בוא ניתן לראות את העונה החמישית של דקסטר..?

תודה מראש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ינואר 2012, 23:18 
סמל אישי של המשתמש
צר לי על אתרי ההורדות, אבל למה אתם לא מורידים טורנטים? כאלה יש בשפע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ינואר 2012, 23:18 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
צר לי על אתרי ההורדות, אבל למה אתם לא מורידים טורנטים? כאלה יש בשפע.

לך תחפש הורדות של הופ נראה כמה זמן יהיה לך לטורנט תכף

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 109 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 16 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: