תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 05 יולי 2025, 16:01

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 8 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: ברלין ובוכום (קרל מרקס היכנס נא בבקשה)
הודעהפורסם: 19 ינואר 2012, 22:00 
סמל אישי של המשתמש
שלום לכם.
כנראה בעוד כחודש אסע עם משלחת בני נוער לגרמניה, עם עוד 10 בני נוער פלסטינאים, למפגש עם בני נוער גרמנים.
במהלך השבוע נהיה יומיים בברלין ו-5 ימים בבוכום, וכנראה שיהיה ערב חופשי אחד בברלין וכמה בבוכום.
השאלה: על אילו מקומות מיוחדים תוכלו להמליץ בכל אחד מהמקומות? (בילוי וסתם מקומות שנראה לכם מתאים)
גם מקומות הקשורים לכדורגל יכולים להיות מעניינים מאוד.
תודה רבה!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: ברלין ובוכום (קרל מרקס היכנס נא בבקשה)
הודעהפורסם: 19 ינואר 2012, 22:11 
סמל אישי של המשתמש
OrEliaz כתב:
שלום לכם.
כנראה בעוד כחודש אסע עם משלחת בני נוער לגרמניה, עם עוד 10 בני נוער פלסטינאים , למפגש עם בני נוער גרמנים.
במהלך השבוע נהיה יומיים בברלין ו-5 ימים בבוכום, וכנראה שיהיה ערב חופשי אחד בברלין וכמה בבוכום.
השאלה: על אילו מקומות מיוחדים תוכלו להמליץ בכל אחד מהמקומות? (בילוי וסתם מקומות שנראה לכם מתאים)
גם מקומות הקשורים לכדורגל יכולים להיות מעניינים מאוד.
תודה רבה!

:SHOCK:

איזו משלחת זו?
של שלום עכשיו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 ינואר 2012, 22:43 
סמל אישי של המשתמש
ערב אחד זה מעט מאוד לברלין.
אם אני לא טועה, ליד תחנת הרכבת Warsawer או משהו כזה יש כמה מועדונים ממש טובים...
אם אתה רוצה להתרשם קצת מברלין, ממליץ לך ללכת לשער הניצחון, ממוקם ליד הרייכסטאג ואנדרטת השואה.
בנוסף אם תלך 10 דקות ברגל, תגיע לסוני סנטר, שאני לפחות ממש התרשמתי ממנו.
באמת שאני לא יודע מה להגיד לך לעשות, כי יש כ"כ הרבה שם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ינואר 2012, 03:01 
סמל אישי של המשתמש
בוכום היא עיר סטודנטים נחמדה והאולטראס של הקבוצה שלהם אפילו שייכים לרשת האנטי-פאשיסטית של אוהדי הכדורגל בגרמניה, אבל אני לא מכיר שם שום דבר.
לגבי ברלין, עומרי דראגס צדק בכל מה שאמר: ערב אחד בשביל ברלין זה כמו להגיע לאיצטדיון, לראות דקה ממשחק מרתק וללכת. הוא גם צדק כששלח אותך ל -Warschauer Strasse. זו אחת מהתחנות שמובילות לסצנת האנדרגראונד של העיר, עם המון מועדוני טכנו, מטאל ופאנק על גדות הנהר.
בכל מקרה, יעזור אם תציין באיזה ערב בשבוע זה יהיה, ובאילו תאריכים. גם אופי המשלחת מעניין.

ואגב, החורף עוד לא הגיע לברלין. סוף ינואר ואין זכר לשלג. 3-6 מעלות, ולא נורא בכלל. הברלינאים אומרים שזה החורף הכי חם שהם זוכרים. טפו טפו טפו, שרק יישאר כך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ינואר 2012, 09:54 
סמל אישי של המשתמש
בוכום משחקת בליגה השניה ומדורגת כרגע במקום ה-9 מתוך 18 קבוצות.
מומלץ מאוד ללכת למשחק שלהם.

ב-18.2 בשעה 13:00 הם מארחים קבוצה מברלין.
מצ"ב לוח המשחקים:
http://www.bundesliga.de/en/liga2/match ... php?tag=22

תלחץ על המחזור המבוקש בשורה למעלה.
ככל הנראה המחזור ה-22 חופף להגעה שלך לשם.

תמונות של האיצטדיון:
http://www.vfl-bochum.de/vfl2006/verein ... alerie.htm

מצ"ב קישור לאתר של העיר עם פירוט לכל מיני מקומות מעניינים:
http://www.bochum.de/C125708500379A31/v ... 7862BBOSEN

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ינואר 2012, 10:13 
סמל אישי של המשתמש
אוקיי, קיבלתי עוד מידע- תאריכי הטיול הם בין ה19.2-26.2, כשאת היומיים הראשונים בברלין ואת חמשת הימים האחרים בבוכום.
המשלחת, למי שמתעניין, היא משלחת שלום של 10 בני נוער ישראלים ו-10 פלסטינאים, שנוסעים למשלחת הידברות מאוד מיוחדת, מלווים ב20 בני נוער גרמנים. במהלך הביקור נעשה פרוייקט משותף ביחד, נבקר ברייכסטאג הגרמני ועם פוליטיקאים גרמניים ועוד.. נסיעה מאוד מעניינת.

חוץ מזה, בדקתי גם את תאריכי המשחקים בימים האלה, אין לי הרבה מזל- באיירן ואוניון משחקות בחוץ ויום לפני שאני מגיע, וכשאני בבוכום- גם היא משחקת בחוץ :SHOCK:
השאלה היא האם יש מרכזי מבקרים, לפחות שאוכל לראות את האצטדיונים, וחוץ מזה- משהו מעניין, מקומות בילוי והמלצות כלליות? (במיוחד בבוכום)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ינואר 2012, 10:22 
סמל אישי של המשתמש
OrEliaz כתב:
אוקיי, קיבלתי עוד מידע- תאריכי הטיול הם בין ה19.2-26.2, כשאת היומיים הראשונים בברלין ואת חמשת הימים האחרים בבוכום.
המשלחת, למי שמתעניין, היא משלחת שלום של 10 בני נוער ישראלים ו-10 פלסטינאים, שנוסעים למשלחת הידברות מאוד מיוחדת, מלווים ב20 בני נוער גרמנים. במהלך הביקור נעשה פרוייקט משותף ביחד, נבקר ברייכסטאג הגרמני ועם פוליטיקאים גרמניים ועוד.. נסיעה מאוד מעניינת.

חוץ מזה, בדקתי גם את תאריכי המשחקים בימים האלה, אין לי הרבה מזל- באיירן ואוניון משחקות בחוץ ויום לפני שאני מגיע, וכשאני בבוכום- גם היא משחקת בחוץ :SHOCK:
השאלה היא האם יש מרכזי מבקרים, לפחות שאוכל לראות את האצטדיונים, וחוץ מזה- משהו מעניין, מקומות בילוי והמלצות כלליות? (במיוחד בבוכום)

תכתוב למועדון לגבי ביקור באיצטדיון:
info@vfl-bochum.de
גם נסיבות הביקור מיוחדות, יכול להיות שישמחו לארגן לכם ביקור מיוחד אם יהיה כיסוי תקשורתי לקבוצה שלכם.

דרך אגב, לא מצפים לכם שם מלווים מקומיים שייקחו אתכם למקומות מעניינים ?
סביר להניח שלפחות בני הנוער המקומיים ידאגו לכם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ינואר 2012, 12:16 
סמל אישי של המשתמש
מאמין שהם ידאגו לנו (מקווה שיהיו שם כמה אוהדי כדורגל גרמני, ככה נחליף חוויות ואולי מוצרי אולטראס), ובכל זאת, תמיד טוב לדעת עוד כמה דברים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 8 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: