אוהדים
2 דברים לשבת :
1.הכול תלוי בנו , אם נפגין עוצמה ואחדות בשבת הנוכחית ובשבועות הקרובות לא תהייה לו ברירה אלא למכור , צריך לעשות הכול על מנת למלא את בלומפילד באוהדים -זה צו השעה ,זה מלחמה על הבית .הרבה שיחות התקיימו בימיים האחרונים עם חלק מחברי יושבי שער 2 כולנו תמימי דעים טביב סיים את דרכו בהפועל , בשבת הוא יבין זאת !!!
2. מעבר להכול הקבוצה צריכה את העידוד שלנו , הנצחון בשבת חשוב מאי פעם .
שחקנים
ללבוש את החולצה של הפועל הוא לא דבר של מה בכך , בכול שבת ישנם לפחות 10000 אנשים במקדש (ועוד רבים בבית) שמוכנים לשלם כול סכום שבעולם עלמנת להתחלף איתכם בכול רגע נתון ולעלות על כר הדשא אפילו לכמה דקות . בסופו של יום אייך שהקבוצה נראית תלויה הרבה בכם ,למרות הבלגן שמסביב (שאין ספק משפיע) לא מתקבל על הדעת הזלזול שלכם בסמל בשם של הפועל ובעיקר בנו האוהדים . בשבת הקרובה חובת ההוכחה עליכם כי למרות הכול אנחנו רוצים שחקנים מחויבים לסמל ולשם הפועל !!!!
E.T
מר טביב , אני לא יודע אם הגיע הידיעה לאוזנך אז תרשה לי לבשר לך שזמנך בהפועל תם !! אני לא נכנס כרגע מה אמר אוסידון וענבר ואם זה נכון או לא , מה שכן אני יודע שכול אחד אחר בעל עסק הייה עוזב הכול וחוזר מייד להציל את העסק שלו כאשר המנכ"ל (קשטן) , סמנכ"ל(אוסידון),מנהל השיווק(ענבר)מתפטרים או מפוטרים בתוך כמה ימיים , הרי כול אדם בר דעת מבין שללא עובדים(שחקנים) וללא לקוחות (אוהדים) הוא יכול להכריז על פשיטת רגל , ולכן אדון טביב שבמעשיך או ליתר דיוק באי מעשיך הוכחתה לנו סופית שמקומך לא איתנו , אין לנו צורך בהוכחות נוספות , קיבלנו את ההוכחה הטובה ביותר שאתה ואנחנו כבר לא ! נכון זה יכול לקחת שבוע , שבועיים אף יותר את התוצאה הסופית לא ניתן לשנות - אתה את הפועל "מכרתה" כבר , תבין אם יש דבר אחד טוב שעשיתה זה איחדתה אותנו מחדש , הפור נפל , המשחק הסתיים שלום ולא להתראות . תסריט - שבת בלומפילד שעה 17:00 שער 13,1,2,4-5,6-7,8 לא רוצים את טביב בהפועל , NO MORE E.T,זמנך עבר ,...
שבת ערוץ 5 שעה 22:30 שלמה שרף - " אני מודה טעיתי לא האמנתי כמה העוצמה של אוהדי הפועל נגד טביב חזקה , לפני השידור צלצלתי אליו ויעצתי לו למכור את הפועל עוד השבוע..."
ראשון שעה 18 (ישראל)
אלי טביב - "לאחר שיחות שערכתי ביממה האחרונה עם משפחתי החלטנו במשותף להציע את הפועל למכירה .."
|