אדום נחמד כתב:
סימרוטיץ כתב:
זה בדיוק העניין , החוק מאוד ברור במה אסור להכניס ,וזה בסמכותו של מנהל האירוע ,לצערו הרב שלטי מחאה כל עוד אינם על רקע גזעני או פוגעני לא נכללים תחת סמכותו של מנהל האירוע .
אז זה כן בסמכותו, או לא בסמכותו?
אם החוק מאוד ברור, לא צריכה להיות פה בעיה. אני לא משוכנע שזה המצב, אבל אני גם לא בקיא.
בכל מקרה, כמו שאמרתי, אם אנשים ישארו עם השלטים בחוץ, ויהייה שיתוף פעולה בין מרבית האוהדים, זה גם טוב. ובפעם הראשונה בחיים שלי-על הזין המשחק.
4. אכיפה ועונשיןכדי להבטיח את הסדר הציבורי באירועי ספורט הורחבו סמכויות האכיפה של שוטרי משטרת ישראל. בנוסף לסמכויות הקיימות, מוסמך שוטר לתת הוראות לכל אדם המפריע לסדר הציבורי או מתנהג באופן אלים, או שיש חשד שיתנהג באופנים הללו. הוראות אלו תקפות לגבי שטח אירוע הספורט, לרבות מקומות היציאה והכניסה.
לא נשמע אדם להוראות השוטר, מוסמך השוטר להרחיקו מהמקום ולא להתיר את כניסתו לאותו מקום, תוך הפעלת כוח סביר. הורחק אדם ע"י שוטר או סדרן, רשאים אלו ליתן למפריע זימון להתייצב לפני קצין משטרה בתוך 72 שעות.
קצין המשטרה יהיה בדרגת מפקח ומעלה. בסמכותו של קצין המשטרה, לאחר ששמע את המפריע, להורות על הרחקה או הגבלה של המפריע. לא התייצב המפריע לפני הקצין, רשאי הקצין להרחיקו לתקופה של 30 ימים.
איסור הכנסת חפצים מסוכניםחמש שנות מאסר יוטלו על המכניס למקום שבו מתקיים אירוע ספורט חפץ אסור אחד מהבאים:
1. כלי יריה.
2. חומר נפץ.
3. סכין ואולר.
4. חומר מסוכן.
5. מכלול האמצעים הכימיים שהפעלתם גורמת לקולות נפץ, עשן או אור, לרבות חזיזים.
6. חפץ שהחזקתו או השימוש בו מהווים עבירה.
שתי שנות מאסר יוטלו על המכניס למקום שבו מתקיים אירוע ספורט חפץ אסור אחד מהבאים:
1. חפץ שקבע השר לביטחון פנים בתוספת השלישית.
2. חפץ אסור מוכרז - כל חפץ, לרבות בעל חיים, שלדעת הקצין המוסמך יש בו או בשימושו לפגוע בשלום הציבור, בבטיחות או בסדר במקום שבו מתקיים אירוע ספורט, והודעה על כך הוצגה באופן ברור במקום הכניסה לאירוע או בדרך סבירה אחרת במקום האירוע.
איסור התבטאות גזעניתהמתבטא התבטאות גזענית במהלך אירוע ספורט, דינו - מאסר שנתיים.
איסור כניסה לשדה המשחקהנכנס לשדה המשחק (המקום המיועד והמסומן לקיום פעילות הספורט) בזמן אירוע ספורט מוסדר בלא היתר ממנהל אירוע הספורט, דינו - מאסר שנה.
על פניו לא נראה לי שיש מניעה להכניס שלטים ,מה שמודגש אלו האיסורים אשר בסמכותו של מנהל האירוע לאכוף