תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 29 יוני 2025, 16:56

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 7 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: עכשיו צריך לפעול !!!
הודעהפורסם: 17 ינואר 2012, 15:08 
סמל אישי של המשתמש
שנים שלא כתבתי כאן בפורום. אם החלטתי הפעם לעשות זאת - זה אומר שאנחנו בפני קריסה !

אבל אני לא הנושא.

טביב מביא את הקבוצה לכדי אבדון. הפעם גם עיוור יוכל לראות זאת. השאלה היא מה אנחנו יכולים לעשות כדי להציל את הקבוצה?

מאז שהגיע להפועל, בלי שום זיקה אישית/חברתית/אידיאולוגית אלא מטעמים אופורטוניסטים בלבד, לא השקיע אפילו שקל שחוק אחד. בתנאים האלה גם אני יכולתי לקנות את הקבוצה (אפילו ה-6 מיליון למוני לא שולמו) - לפחות היה מישהו בראש שעושה דברים מאהבה. האדם הזה תיפעל את הקבוצה מהמקורות הכספיים שהיו בקופתה ומיד דאג לפרסם איך הוא מחזק אותה. בקרוב, הקופה תישאר ריקה לגמרי ואז יצטרך הבעלים להשקיע מכספו הוא.

באותו יום יעזוב טביב את המועדון

בשל העובדה הזו כאב לי אתמול פחות ההפסד לחיפה. אני יודע שאם לא נהיה בליגת האלופות - המוטיבציה של טביב להשאר תיפחת משמעותית.

בואו נסקור את התנהלותו עד היום כבעלים של קבוצת כדורגל:

את הפועל כפר סבא הביא לירידת ליגה.
לקח את 4 כוכבי הקבוצה והעבירם ב-1.99 $ להפועל. אח"כ לקח את הפועל ומכר אותם
כשעזב את הקבוצה - רוקן אותה מכל נכסיה - לא רק שחקנים אלא מזגנים, כסאות וכו'.

אוהדי כפ"ס רטנו, צעקו, קיללו - אבל אף אחד לא שמע...

אחרי שהמאיס את החיים על מוני ולקח את הפועל, מה עשה?
הסתכסך כמעט עם כל מי שקשור לקבוצה
מכר שחקנים לחו"ל
קנה שחקנים, רובם ככולם - אופציות לעשיית רווח כלכלי בעתיד
הביא את דמארי בעיסקה מופרכת לחלוטין (1.5 מיליון יורו על חצי כרטיס) תוך כוונה למכור אותו למכור אותו לחו"ל ברווח ואם לא - יחזור ללוזונים במחיר מצחיק. כדי לעשות עיסקה כזו צריך להיות אחד מאלה:
טיפש בעסקים - הוא לא
תמים - הוא לא
בעל אג'נדה כלכלית/עסקית נסתרת...

ברור היום שהוא בא לכדורגל מתוך כוונה לעשיית רווח אישי כאשר הקבוצה והסובבים אותה מעניינים אותו כקליפת השום.

הקבוצה שלנו הולכת בדרכה של כפר סבא

המסקנה מהדברים האלה היא שבאלי טביב אפשר לפגוע רק בכיס !

אנחנו, האוהדים, השומרים האחרונים במצודה. כל השאר כבר עזבו והקיום תלוי אך ורק בנו.
קראתי את שלל ההמלצות כאן בפורום לגבי דרכי פעולה ואני אף מסכים לחלקם אבל מבחינתי הבסיס צריך להיות רק כספי. בלי רווח כלכלי או מניעת הפסד של כספים הוא לא יעזוב אותנו (והתסכול של האוהדים הוא רק בונוס בשבילו).

בשולי הדברים: אני לא מצליח להבין איך מספר מפורסמים שידועים כאוהדי הפועל הלכו שבי אחריו. הם לא יודעים מה ההסטוריה של התנהלותו? הם לא יכולים להסיק מכך מסקנות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: עכשיו צריך לפעול !!!
הודעהפורסם: 17 ינואר 2012, 15:16 
תיארת יפה מה שכולם יודעים. הבעיה שאף אחד לא מוכן לחכות לקיץ ולהחרים מנויים בעונה הבאה. המנויים של השנה כבר שולמו(ושוב איפה הכסף?).
צריך עכשיו בכל דרך אפשרית להעיף אותו. אנחנו נמרר לו את החיים עד שיתחנן לעוף מכאן. חלאת אדם. חזיר מסריח הרס לנו את כל מה שבנינו. נגמרו ימי החסד. נגמרו ימי הרכש להשתקה. נגמרו ימי עיתונאי החצר שלו. נגמרו הכותרות לטובתו. נשבר האמון סופית. אצל כ-ו-ל-ם.
לא תאומים, לא רוזן, לא בן כספית, לא אופירע, לא שלמה, לא רובוטריקים - כלום לא יעזור לו יותר. הוא יעוף מכאן ומהר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 ינואר 2012, 15:45 
תעשו שיעורי בית. טביב נשאר שנים בכפר סבא, גם כשהאוהדים שלנם נטשו את הקבוצה והחרימו את המשחקים שלה. הוא חלב משם כל טיפה אפשרית ואפילו כשמועצת פועלי כפר סבא מכרה את המגרש לעירייה בגלל חובות הוא הצליח לסחוט למעלה ממיליון ש"ח עבור האצטדיון.

משל הלימון- תזכרו את זה טוב טוב..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 ינואר 2012, 15:56 
עכשיו צריך לפעול?
טוב שנזכרת..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 ינואר 2012, 16:53 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:
עכשיו צריך לפעול?
טוב שנזכרת..

לא, לא נזכרתי. אני מודה שבעצם רק סיכמתי את המצב, אבל צריך להבין שאם אני חזרתי לכתוב כאן אחרי כל כך הרבה זמן - זה אומר שהגיעו מים עד נפש.
הייתי צריך להוציא קיטור

ובכל זאת - צריך לפעול, כולנו ביחד - למען המטרה של הצלת הקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 ינואר 2012, 23:05 
סמל אישי של המשתמש
ברוך השב.
תצטרף למאבק.
כל אחד זה מבורך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 ינואר 2012, 23:46 
שחר כתב:
תעשו שיעורי בית. טביב נשאר שנים בכפר סבא, גם כשהאוהדים שלנם נטשו את הקבוצה והחרימו את המשחקים שלה. הוא חלב משם כל טיפה אפשרית ואפילו כשמועצת פועלי כפר סבא מכרה את המגרש לעירייה בגלל חובות הוא הצליח לסחוט למעלה ממיליון ש"ח עבור האצטדיון.

משל הלימון- תזכרו את זה טוב טוב..

שחר זה לא דומה
בהפועל ת"א ההכנסה מהקהל עוברת את ה10 מליון שח בשנה. זאת לא הכנסה שאפשר לוותר עליה
בכפר סבא זה לא מגיע לחצי מליון. גם ככה ההכנסה שם ממכירת כרטיסים הייתה בעיקר ממכירת כרטיסים לקבוצה היריבה
בלי ההכנסות האלה הפועל לא תהיה ריווחית יותר מהשנה הקרובה. טביב בשביל להוציא כסף יכול מקסימום למכור 3-4 שחקנים ולברוח עם הכסף. יותר מזה הוא לא יכול לעשות בלי הקהל
לדעתי אחרי העונה הזאת לא יהיה כבר ממה לסחוט

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 7 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 6 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: