joshsoos כתב:
ממי הוא סבל? די עם החרטא הזו. לא ייאמן שאנשים קונים את הבולשיט הזה. אז היו קללות כלפיו, וואו, אנחנו בישראל וכאן מקללים את כולם, גם אצלנו . עדיין, לא שמעתי שחקן שאמר דברים כאלה, ועוד התייחס ספציפית לאוהדים מסויימים.
דני בונדר הוכיח בכמה וכמה ראיונות שמודעות עצמית זה לא הצד החזק שלו, חוצפה כן. האשים את כל העולם, האדיר את עצמו, ושחור על גבי לבן אמר שהוא עושה מה שהוא רוצה במגרש ולא מקשיב להוראות של המאמן. אני כבר לא מדבר על זה שבעיני עצמו הוא רוברטו קרלוס של המזרח התיכון. אין לי ספק שגם כלפיו הייתה התנהגות לא נאותה של הבעלים כמו לכולם, אבל זה לא קשור כהוא זה לאותם דברים שלו. מצד שני, אותם בעלים לא העמידו אותו לדין ובטח שלא העיפו אותו מהמועדון אחרי מה שאמר וכפי שהיה ראוי. לכן הוא לא בדיוק הדוגמה שצריך להביא משחקנים על הבעלים, לשמחתנו הרבה לא חסרות דוגמאות אחרות שיעידו עליהם.
המשפט המודגש זה בדיוק מה שצפיתי מראש.
אתם בטוחים ששחקנים הם רובוטים ונולדו עם גן שמתעלם מיחס עוין.
לא היה שחקן בהפועל שזכה ליחס גרוע יותר מדני בונדר.
אתה רוצה להתווכח על כך? זכותך, זו דעתי כצופה מצד (וחסר פניות, אין לי עדיפות לבונדר יותר מכל שחקן אחר, אולי מרעי).
זה שיש שחקנים שמסוגלים לעמוד בזה זה מושלם. כל הכבוד להם. זה לא אומר שאלה שלא הם כפויי טובה ובלה בלה בלה.
וכנקודת אגב, ברור שבונדר הוא לא המגן הטוב בעולם, וזה המקור ליחס שהוא קיבל. אבל נראה כאילו העובדה שהוא גם לא שחקן כל כך טוב לדעתך תורמת למיאוס שיש לך ממנו. אולי אם היית מנסה לחשוב עליו כבנאדם ולא כעל גוף הבועט בכדור היית מדבר אחרת.