תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 29 יוני 2025, 16:29

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 22 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: סיבוב נוסף להצעה איך ניתן לאגד את הקהל
הודעהפורסם: 17 ינואר 2012, 08:09 
בסוף 2010 פתחתי נושא (עליו חטפתי קיתונות) אשר מהותו הייתה הימים הרעים המתקרבים על המועדון וניצול הזדמנות. אתם מוזמנים לפשפש בהודעותיי ולגלות שכל מה שהתרחש במועדון בשנה האחרונה היה צפוי. הייתי בעד השארותו של הראל אם כי איני בטוח שמצבנו היה טוב בהרבה .
הדגש היה שאנחנו צריכים להתאגד איכשהו והמקום הנכון לדעתי הוא עמותת אוסישקין - רשומים שם היום כ- 1500 אוהדים והפוטנציאל גדול יותר. גם אם זה עולה 300 שח זה שווה גם להיות חלק מהמפעל וגם אפשרות להשתמש בתשתית כדי לתקשר בין האוהדים.
אני חוזר שוב על ההצעה, הצטרפו ואז כאמור נשתמש בתשתית הרישום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: סיבוב נוסף להצעה איך ניתן לאגד את הקהל
הודעהפורסם: 17 ינואר 2012, 08:37 
מה קשור מחט לתחת???

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 ינואר 2012, 08:40 
סמל אישי של המשתמש
חבק אותי... כתב:
מה קשור מחט לתחת???

קשור מאוד.
נגיד שמחר גירשנו את הפולש, מה עושים הלאה?
יגיע אחד חדש, יפזר סיסמאות, אולי אפילו יתכוון, ואז תהיה תקלה.
אחרי ההסתדרות, תאומים / סגול / עגיב, מוני והדיקטטור - אולי הגיע הזמן שנלמד לקח?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 ינואר 2012, 09:32 
סמל אישי של המשתמש
אמיר ונונו כתב:
חבק אותי... כתב:
מה קשור מחט לתחת???

קשור מאוד.
נגיד שמחר גירשנו את הפולש, מה עושים הלאה?
יגיע אחד חדש, יפזר סיסמאות, אולי אפילו יתכוון, ואז תהיה תקלה.
אחרי ההסתדרות, תאומים / סגול / עגיב, מוני והדיקטטור - אולי הגיע הזמן שנלמד לקח?

אני רואה שלא הבהרתי את עצמי.
לא התכוונתי דוקא להתאגדות במסגרת העמותה. אני רוצה שיהיו 10,000 חברי עמותה ושקבוצת הכדורסל תפרח, אבל לא חושב שצריך בהכרח לייצר קשר בינה לבין ניהול הכדורגל. אין ספק שגידול במספר חברי העמותה ייצור סביבה נוחה להתאגדות, אולי בשיתוף פעולה מלא - אבל לא באותה זהות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 ינואר 2012, 15:00 
סמל אישי של המשתמש
מחזק.
גילוי נאות - אני חבר עמותה ומפנטז על אלפי חברים בעמותה - אבל הסיבה האמיתית לצורך שלנו באיגוד במקום כזה היא העובדה שהמקום מנוהל ע"י אוהדים של המועדון על כל ענפיו, שעושים עבודה מסורה כבר כמה שנים ולמדו את החומר (ובאים מאהבת הקבוצה), ושכמו שאנחנו רואים כמעט על בסיס שבועי - העסק מתנהל טוב (לא תמיד ברמה המקצועית, אבל זה נכון לכל מקום). מכאן ועד ליצירת בסיס לעמותת אוהדים שתוכל (אמן ואמן) להשפיע - ואולי אף מעבר לזה - על עתיד קבוצת הכדורגל, המרחק לא גדול בכלל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 ינואר 2012, 15:05 
סמל אישי של המשתמש
הבעיה היא ברמת התקציב
זה יעלה יותר מהכדורגל
יש רבים שיעדיפו מנוי על חבות
וצריך פה חוץ מהתחזוקה השוטפת גם סכום גבוה וחד פעמי של רכישה מטביב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 ינואר 2012, 15:07 
סמל אישי של המשתמש
מה שפלג אמר (כולל הגילוי הנאות).

מעבר לעובדה שעדיף ששתי המחלקות יתוחזקו ע"י אותו גוף
יש פה יתרון שהגוף הזה כבר קיים, עם מאסה התחלתית יפה
עם ניסיון ניהולי שנצבר בשנים האחרונות
ועם מוניטין ושם טוב

אם בכלל חושבים בכיוון הזה, זה יהיה בזבוז זמן משאבים וכח להתחיל הכל מהתחלה בעמותה חדשה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 ינואר 2012, 15:13 
סמל אישי של המשתמש
הסיטואציה היום במועדון הכדורגל של הפועל תל אביב היא בהחלט טריגר להקמת הגוף שבעתיד ינהל (לבד או בשיתוף פעולה עם בעלי מניות חיצוניים) את הפועל ת"א כדורגל.
אני מסכים לגמרי שהתשתית של עמותת אוסישקין היא הכי מתאימה כרגע, אבל צריך גם לחשוב טוב טוב האם עתידית עמותת הכדורגל תהיה כרוכה בעמותת הכדורסל או שלא. מן הסתם האפשרות השניה נראית יותר הגיונית אלא אם כן האוהדים יהיו עם 100% בעלות גם על הכדורסל וגם על הכדורגל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 ינואר 2012, 15:45 
סמל אישי של המשתמש
Pumpkin כתב:
הסיטואציה היום במועדון הכדורגל של הפועל תל אביב היא בהחלט טריגר להקמת הגוף שבעתיד ינהל (לבד או בשיתוף פעולה עם בעלי מניות חיצוניים) את הפועל ת"א כדורגל.
אני מסכים לגמרי שהתשתית של עמותת אוסישקין היא הכי מתאימה כרגע, אבל צריך גם לחשוב טוב טוב האם עתידית עמותת הכדורגל תהיה כרוכה בעמותת הכדורסל או שלא. מן הסתם האפשרות השניה נראית יותר הגיונית אלא אם כן האוהדים יהיו עם 100% בעלות גם על הכדורסל וגם על הכדורגל.

רעיון מאד מעניין.. אני חבר בעמותה בכדורסל, רק בגלל קבוצת הכדורגל. לא מת על כדורסל אבל האידאל מחייב להיות חבר שם.
יכול להיות מאד מעניין אם עמותת אוסישקין תיקח על עצמה את ייצוג האוהדים מול הפועל תל אביב בכדורגל ותגדיל את בסיס החברים שלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 ינואר 2012, 16:29 
אם חברי האולטרס ומנהיגי שער 5 חכמים (ואני מאמין שיש כמה אינטילגנטים בינהם) הם צריכים להבין שלפחות בתקופה הקרובה הם חייבים להפסיק עם שירי השואה והנאצים שהיו טריגר לפילוג שנוצר בקהל.
כעת שנראה שרוב האוהדים הבינו שצריך לצאת נגד טביב וייתכן שיווצר איזשהו איחוד מחודש, אסור להם לחזור לשירי השואה (שאגב הייתה קיימת לפני טביב והיא בעיה בפני עצמה) כי זה יגרור שוב שריקות בוז ופילוג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 ינואר 2012, 16:38 
סמל אישי של המשתמש
Red Ghost כתב:
אם חברי האולטרס ומנהיגי שער 5 חכמים (ואני מאמין שיש כמה אינטילגנטים בינהם) הם צריכים להבין שלפחות בתקופה הקרובה הם חייבים להפסיק עם שירי השואה והנאצים שהיו טריגר לפילוג שנוצר בקהל.
כעת שנראה שרוב האוהדים הבינו שצריך לצאת נגד טביב וייתכן שיווצר איזשהו איחוד מחודש, אסור להם לחזור לשירי השואה (שאגב הייתה קיימת לפני טביב והיא בעיה בפני עצמה) כי זה יגרור שוב שריקות בוז ופילוג.

תגיד, מתי בפעם האחרונה היית במשחק של הפועל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 ינואר 2012, 16:45 
טביב חוגג אליפות בטדי בעונת השרוכים.
תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 ינואר 2012, 16:48 
סמל אישי של המשתמש
Yalla Hapoel כתב:
טביב חוגג אליפות בטדי בעונת השרוכים.
תמונה

זה לא יגאל עמיר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 ינואר 2012, 16:51 
pelegs כתב:
מחזק.
גילוי נאות - אני חבר עמותה ומפנטז על אלפי חברים בעמותה - אבל הסיבה האמיתית לצורך שלנו באיגוד במקום כזה היא העובדה שהמקום מנוהל ע"י אוהדים של המועדון על כל ענפיו, שעושים עבודה מסורה כבר כמה שנים ולמדו את החומר (ובאים מאהבת הקבוצה), ושכמו שאנחנו רואים כמעט על בסיס שבועי - העסק מתנהל טוב (לא תמיד ברמה המקצועית, אבל זה נכון לכל מקום). מכאן ועד ליצירת בסיס לעמותת אוהדים שתוכל (אמן ואמן) להשפיע - ואולי אף מעבר לזה - על עתיד קבוצת הכדורגל, המרחק לא גדול בכלל.

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 ינואר 2012, 18:33 
יובל כתב:
Red Ghost כתב:

אתמול ואתה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 ינואר 2012, 19:41 
סמל אישי של המשתמש
Red Ghost כתב:

השואה בהחלט הייתה קיימת לפני טביב והיא הייתה די בעייתית, יש אפילו שיאמרו טראומתית. היא גם קיימת בתקופתו ותהיה קיימת הרבה אחריו, לפחות כך אומרים ספרי ההיסטוריה.
מה הקשר לנושא האשכול?

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 ינואר 2012, 19:52 
סמל אישי של המשתמש
Red Ghost כתב:

תגיד לי על מה לעזאזל אתה מדבר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 ינואר 2012, 20:06 
ItaiH6 כתב:
Red Ghost כתב:

השואה בהחלט הייתה קיימת לפני טביב והיא הייתה די בעייתית, יש אפילו שיאמרו טראומתית. היא גם קיימת בתקופתו ותהיה קיימת הרבה אחריו, לפחות כך אומרים ספרי ההיסטוריה.
מה הקשר לנושא האשכול?

אני אסביר לך בדיוק מה הקשר לנושא האשכול..
בדיוק כמו שאתה אמרת "השואה בהחלט הייתה קיימת לפני טביב והיא הייתה די בעייתית, יש אפילו שיאמרו טראומתית" מי שלא מבין שההתעקשות על שירי השואה וכתובת הנאצה בשער 11 הביאה לסלידה של שאר האוהדים משער 5 הוא עיוור.
כל מה שאני מציע שבתקופה הקרובה כשאנחנו צריכים את הקהל מאוחד התופעה הזו תעלם וככה יהיה יותר כח ואיחוד זה הכל! זו הצעה איך לאחד את הקהל.

*טוב מסתבר שקראתי את נושא האשכול " איך לאחד את הקהל" :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 ינואר 2012, 21:13 
סמל אישי של המשתמש
Red Ghost כתב:
יובל כתב:
Red Ghost כתב:

אתמול ואתה?

קדימה חוכמולוג, ספר לנו מה שמעת.

אם כבר לאחד את הקהל - חובה להפסיק את השירים והקריאות כנגד אהובה תומר ז"ל! אתם הקהל הכי טוב בארץ, זה רק מפלג אותנו. בבקשה תפסיקו עם זה.

"נשק ההולך לשדה הקרב וחוזר שלם, אות הוא שלא נלחם. נשק שחוזר מהקרב שבור, סימן הוא שנלחם והביא ניצחון" (ד"ר סאלם, נשיא ברדה הסורית, בהתייחסו לדגל ישראל שנשבר ונגנב מאוטובוס הקבוצה לאחר נצחון החוץ של הפועל בדמשק, 1929)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 ינואר 2012, 21:14 
סמל אישי של המשתמש
mbracha כתב:
Red Ghost כתב:
יובל כתב:
Red Ghost כתב:

אתמול ואתה?

קדימה חוכמולוג, ספר לנו מה שמעת.

אם כבר לאחד את הקהל - חובה להפסיק את השירים והקריאות כנגד אהובה תומר ז"ל! אתם הקהל הכי טוב בארץ, זה רק מפלג אותנו. בבקשה תפסיקו עם זה.

:)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 ינואר 2012, 21:26 
ראשית לגבי ההתנצחות שהחלה פה בנושא אין לי מושג מה הקשר שלה לנושא ובכלל כפי שצויין מזה חודשיים הקריאות לא מושמעות הן במשחקי הכדורגל והן במשחקי הכדורסל , הנושא הופנם אז למה להעלותו שוב. היחידים שזימרו את השיר (ללא התייחסות ה"תקשורת" או אנשי האיגוד) היו אוהדי ראשון ביום חמישי האחרון.

ולגבי הנושא עצמו אין כוונתי שעלינו להתחיל במהלך של בניית הפועל "בלומפילד"/"באסה"/"טדי דקה 92" תל-אביב.
כוונתי להפעיל את המחאה באופן מאורגן יותר ולצערי רשימת אוהדי הפועל האמיתית נמצאת רק בעמותת אוסישקין. רשימה נוספת ב"לאן" גם לא נקבל אותה ומרביתה פיקטיבית (עמיתי חבר/עובדי חברת חשמל/ארגוני המורים וכו' הקונים לחבריהם).
אני מאמין שבעמותה יש כ- 1500 עד 2000 מספרי סלולרי/אימייל/כתובות וכו' של אוהדי הפועל וזה בסיס שניתן להתחיל עמו.
אני בהחלט מצפה שאוהדים רבים מהכדורגל שחסכו עד היום את הסכום של 300 שח יבינו עכשיו את החשיבות והרעיון שבהצטרפות לפרויקט הנפלא הנקרא הפועל אוסישקין גם אם הכדורסל אינו מעניין אותם.
הבית הקודם נפל והפרויקט נולד להקימו מחדש. הבית של הכדורגל עוד ניתן להצלה אני מקוה אך בלי ארגון מסודר זה יהיה קשה.
אני מקווה שהנהלת העמותה תבין שככל הנראה לא נראה מכיוונו של הרמאי ממייאמי 1,000,000 שקל (אני נופל על הרצפה מצחוק) כפי ש"הבטיח" ביום בו עשתה השופטת את הטעות הגדולה ביותר בקריירה השיפוטית שלהוהפקירה את המועדון בידיו. לא מדבר כבר על קומבינת הטעות בנושא כרטיסי הדרבי.
כדי שנוכל ללחוץ על הנהלת העמותה (שאמורה להיבחר מחדש בתקופה הקרובה) ל"הביע" דעה בנושא הכדורגל וכאמור להוות את בסיס הקשר בין האוהדים יש צורך בהצטרפות מסיבית של אוהדים חדשים (וכן אני מעוניין שיכנס כסף לקופת העמותה כי המועדון זקוק להכנסה).
למי שלא מבין שיש חשיבות בזיקה בין הכדורגל לכדורסל שיסתכל לכיוון המחלה - לצערי הצלחת הדון היא הבסיס עליו משתמרת קבוצת הכדורגל אחרת המועדון היה נעלם ואף קנדי לא היה משקיע בה את כספו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 ינואר 2012, 21:30 
סמל אישי של המשתמש
הצעה מעולה, חלום שגם קבוצת הכדורגל תיהיה מנוהלת ע"י האוהדים. אם יהיה איגוד עם הכדורסל, רק כוח זה יכול להוסיף גם למועדון הכדורגל וגם הכדורסל.
יש הרבה מדינות שיש מועדון אחד שמרכז מספר ענפי ספורט. באגנטינה זה עובד ככה, אם אני לא טועה גם ביוון...

בעידן מוני הראל הוא הצליח להחזיק את המועדון כמה שנים יפה מאוד עם תקציב מכובד ולסיים אתה שנה בפלוס קטן. זה לא בשמיים, הפועל ת"א היא מועדון רווחי מאוד בלי לעשות כלום. רק בזכות כמות האוהדים שמכניסה כסף יחד עם ספונסרים, כרטיסים מקבוצות חוץ, הצלחות באירופה והרבה כסף ממועצת ההימורים. רק צריך מישהו שידע לנהל את הכסף הזה בחוכמה (ובאופן ישר כמובן).
אם נקים עמותה כזו גם בכדורגל, יש לנו מספיק אוהדים עם כישורים כדי שיוכלו להחזיק את המועדון בתשלום! אם כל אוהד יוסיף עוד 100-200 שקל בשנה, וזה ממש לא בשמיים יהיה אפשר להחזיק כמה אוהדים שיעבדו במיסרה מלאה ומכל הלב...

ברגע שיש לנו כבר אירגון כזה מסודר, להחזיק גם את קבוצת הכדורסל זה שטויות.
אני מדבר על מספר אנשים שיקבלו מיסרות מלאות ויעשו את העבודה בפיקוח מלא מטעם שאר האוהדים... עד היום הקבוצה נוהלה לא ע"י גאונים גדולים והיא רצה יפה יחסית.. עם אנשים שיבואו ויעבדו מכל הלב מתוך שאיפה להביא את הקבוצה למצב הכי טוב, אפשר להגיע לגבהים חדשים או לפחות להחזיר את הזהות, שזה יותר חשוב מהכל...

אני מניח שזה הרבה יותר מסובך מאיך שאני מתאר את זה, אבל זה בהחלט יכול להיות חלום!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 22 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 8 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: