תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 29 יוני 2025, 23:03

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 97 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: מי שמצדיק את השחקנים - סמרטוט לפחות כמוהם
הודעהפורסם: 17 ינואר 2012, 10:54 
הראש לא בכדורגל?
רבאק זאת העבודה שלהם והם מרוויחים טונות של כסף
די להתבכיינות הזאת
הם לא רוצים לשחק בהפועל תל אביב? אז שיחפשו להם קבוצה אחרת
אני מעדיף שהנוער יעלה כל משחק מאשר לראות את התינוקות המפונקים האלה
הפסדים יהיו בכל מקרה איתם או בלעדיהם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 ינואר 2012, 11:00 
סמל אישי של המשתמש
mkorman1 כתב:
הראש לא בכדורגל?
רבאק זאת העבודה שלהם והם מרוויחים טונות של כסף
די להתבכיינות הזאת
הם לא רוצים לשחק בהפועל תל אביב? אז שיחפשו להם קבוצה אחרת
אני מעדיף שהנוער יעלה כל משחק מאשר לראות את התינוקות המפונקים האלה
הפסדים יהיו בכל מקרה איתם או בלעדיהם

ברור שזאת העבודה שלהם,אף אחד לא חושב אחרת.
אבל לעבוד במצב שבו אתה לא מקבל חלק מהכסף שהובטח לך,מצב שבו אין לך מישהו לפנות אליו במידה ואתה צריך עזרה (מנהל,מנכ"ל או מצידי יו"ר),או מישהו שיגן על כבודך ועל האינטרסים של הקבוצה סטייל דובר - אז אלו לא תנאים אידיאלים לעבודה.
זה כמו שאני אתקע אותך באיזה בור חשוך ואגיד לך להכין לי איזה תיק לבית משפט לאורו של נר.
אז כן,זאת העבודה שלך ואתה תעשה אותה,אבל התנאים לא אידיאלים וכמו שככה נראים התנאים,ככה ייראו גם התוצאות של אותה עבודה - ואלה בדיוק התוצאות שאנחנו מקבלים מהשחקנים שלנו.
לרחם עליהם כמובן אני לא מרחם,כי את החבילות כסף שלהם הם ייקבלו במוקדם או במאוחר,אבל זה לא מענייני,כי זה מה שהמועדון התחייב עבורו לתת להם,ובזה צריך לעמוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 ינואר 2012, 11:02 
סמל אישי של המשתמש
תמשיכו להתעסק בשחקנים. הרי זאת הבעיה.
זה מה שבאמת מונע מהפועל להצליח השנה.
כי השנה יש משהו מיוחד בסגל, משהו יוצא דופן, סינגולרי, שמעולם לא היה בעבר
וזה מה שמונע מהקבוצה הנוכחית להצליח
וזה מה שצריך להתעסק בו עכשיו.
כן בדיוק זה.
איך לא הבנו את זה מקודם

רק שתדעו שכל אשכול כזה, כמו עוד טור "דעה" של אלעד ליפשיץ ועוד הטלת רפש של צמד הליצנים רוזן-כספית, לא משפר בכלום את מצב המועדון.
הדבר היחיד שהוא עושה זה תורם את תרומתו, הקטנה, אך בכל זאת משמעותית לאורך זמן, להארכת השהות של הסרטן ממיאמי במועדון.
כל הודעה שלכם פה שמתעסקת במוטיבציה של מור "אבידל" שושן במקום בגניבת נכסי המועדון והעובדה שכל מי שקשור אליו מאז כניסתו של טביב מתחרט היום על הרגע שהתקרב לחודורוב, עושה את טביבי קצת יותר שמח.
עכשיו תמשיכו. תבלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 ינואר 2012, 11:06 
סמל אישי של המשתמש
איך זה מאריך את השהות של טביב בהפועל שאני דורש מהשחקנים לא לעשות סבוטאז'?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 ינואר 2012, 11:08 
סמל אישי של המשתמש
ניר תרכיז כתב:
איך זה מאריך את השהות של טביב בהפועל שאני דורש מהשחקנים לא לעשות סבוטאז'?

לא הבקשה, העיסוק בשחקנים והפניית האש מטביב, שרק בו צריך להתרכז כעת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 ינואר 2012, 11:09 
סמל אישי של המשתמש
מצטער, לא יכול להתעלם כשיורקים לי בפנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 ינואר 2012, 11:09 
יקירי
הדוגמה שהבאת לא נכונה
יש מקרים בהם לקוח לא משלם ואף על פי כן בית המשפט לא משחרר אותך מהמשך היצוג
זו סיטואציה מחורבנת אבל אתה חייב להמשיך ולייצג בצורה סבירה אחרת אותו לקוח יתבע אותך על רשלנות
כאן המצב שונה במקצת
זה לא שלא שילמו להם אלא שלדעתם ולדעתם בלבד אגב לא משלמים להם את המענקים על הליגה האירופית
כאשר גם אורליצקי וגם אלתר אומרים שעוד לא עבר זמן התשלום
אז מה הם עושים הפסקונדיאקים?
מנצלים באופן ציני את המחאה שלנו ואת המטומטמים שיש כאן למכביר שקוראים להם לא לשחק להחרים אימונים ושובתים
זה בדיוק מה שקרה בעונת 1989
צריך לעצור את הסחף הזה כאן ועכשיו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 ינואר 2012, 11:13 
סמל אישי של המשתמש
יאללה בוא נתמקד בשחקנים במקום לגייס את המאבק נגד טביב.
יותר מזה, הוא אפילו יודה לכם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 ינואר 2012, 11:14 
הפועל כתב:

רק שתדעו שכל אשכול כזה, כמו עוד טור "דעה" של אלעד ליפשיץ ועוד הטלת רפש של צמד הליצנים רוזן-כספית, לא משפר בכלום את מצב המועדון.
הדבר היחיד שהוא עושה זה תורם את תרומתו, הקטנה, אך בכל זאת משמעותית לאורך זמן, להארכת השהות של הסרטן ממיאמי במועדון.
כל הודעה שלכם פה שמתעסקת במוטיבציה של מור "אבידל" שושן במקום בגניבת נכסי המועדון והעובדה שכל מי שקשור אליו מאז כניסתו של טביב מתחרט היום על הרגע שהתקרב לחודורוב, עושה את טביבי קצת יותר שמח.
עכשיו תמשיכו. תבלו.

כל כך נכון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 ינואר 2012, 11:16 
מה הקשר?
כל מה שביקשתי הוא שתפסיקו לעודד את השחקנים לא לשחק
זה אמור דווקא לחסוך אנרגיה ולתעל אותה למאבק נגד טביב
לא ההיפך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

ניר, אפילו אם יש משהו בדברים שלך, ואתה יודע שאני מעריך מאד את דעתך רוב הזמן, הכותרת לא במקום.

לגופו של ענין, ודאי שהשחקנים לא יכולים לרחוץ בנקיון כפיהם, אבל בכל שרשרת האחראים, הם אלו שהכי פחות אשמים במצב הקבוצה (חלקם אשמים יותר, חלקם בכלל לא אשמים, אבל הכל מתחיל בקריסת המערכת הניהולית ובהתנהלות שערורייתית של האנשים שאמורים לנווט את הספינה הזו).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: מי שמצדיק את השחקנים - סמרטוט לפחות כמוהם
הפועל כתב:
כן בדיוק זה.
איך לא הבנו את זה מקודם

עכשיו תמשיכו. תבלו.

כי זה שטביב גונב את קופת המועדון ומסוכסך עם אוסידון וענבר ולא משלם לספקים, זה מה שגורם לשחקנים ללכת במגרש?
השחקנים הם שרמוטות שרוכבות על הגל הזה של אנטי טביב ובכך מכשירים את הזוהמה שאנחנו רואים כבר חודש.
צאו מהסרט, הבעיות הניהוליות לא קשורות אליהם, זה שטביב הסתכסך עם הפקידים ולא משלם לספקים, לא קשורה לחבורת הסמרטוטים הזאת.
מחפשים תירוצים לחפף באימונים והתוצאה על המגרש.
חלום רטוב של כל שחקן, לקבל משכורת שמנה, ללכת על המגרש, נצחון, הפסד, מה זה משנה, הקהל תומך בנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 ינואר 2012, 11:22 
אחד מהאנשים שעבדו בצוות המקצועי בהפועל עד השנה התקשר אלי הבוקר ואמר לי על השחקנים
"אל תאשימו אותם, זה בלתי אפשרי לתפקד במצב כזה, כל מי שחושב שאפשר להתעלם ממה שקורה במהלך
השבוע ולשחק כרגיל על המגרש לא מבין בכדורגל" (חוץ מהעובדה שהוא אמר לי "אמרתי לך כבר לפני שנה וחצי
מי זה אלי טביב ואתם לא הקשבתם").

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 ינואר 2012, 11:24 
סמל אישי של המשתמש
זיו, כמו שכתבתי -
אם אתה חושב שיש משהו מיוחד בקבוצה של השנה, משהו יוצא דופן בהרכב השחקנים הספציפי הזה ובמוטיבציה שלו והנחישות שלו לשחק לעומת כל הסגלים של הפועל שראית בעבר בהיסטוריה, שמצדיק דווקא ברגע הזה שברור לכל שהמועדון בהתמוטטות, שכל מי שקשור אליו מחוץ למגרש בורח ממנו, שכל מי שעל המגרש סובל, ושאפילו חיזוק נורמלי לא מצליח משום מה להביא ולהעלות על המגרש
אם אתה חושב שזה כל כך מיוחד ויוצא דופן שלמרות כל הנ"ל זה מצדיק להתעסק דווקא ברגע הנוכחי דווקא בזה - אז תעשה את זה. לך על זה בגדול.
תוציא עליהם את כל התיסכולים שלך.

אבל כמו שאמרתי, רק שתדע - טביבי מרוצה ממך. רק שתדע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 ינואר 2012, 11:25 
ראצ'ו כתב:
אחד מהאנשים שעבדו בצוות המקצועי בהפועל עד השנה התקשר אלי הבוקר ואמר לי על השחקנים
"אל תאשימו אותם, זה בלתי אפשרי לתפקד במצב כזה, כל מי שחושב שאפשר להתעלם ממה שקורה במהלך
השבוע ולשחק כרגיל על המגרש לא מבין בכדורגל" (חוץ מהעובדה שהוא אמר לי "אמרתי לך כבר לפני שנה וחצי
מי זה אלי טביב ואתם לא הקשבתם").

שיתרכז במועדון הנוכחי שלו ויפסיק לזרות מלח על פצעינו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 ינואר 2012, 11:35 
+ 1, -1 מה נסגר עם אנשים כאן? ועוד מהחלק האינטלגנטי שאני מכבד. שאתה פותח אשכול כזה ומאשים את כל השחקנים במכירה של משחקים, אולי שווה שתהיה רציני ולא תתחבא ותיתן שמות של שחקנים שמכרו אותנו.
עליהום מיותר, אם קשה לך ניר לתת רשימה של שחקנים אני אתן במקומך - טוטו תמוז, אלרואי כהן, ידין, דמארי, ואתה מוזמן להשלים את הרשימה.
ובמכירה אני מניח שאתה מתכוון לשחקנים ששמים זין על המועדון עושים לעצמם הנחות שרמת המחויבות שלהם היא ללא ספק בירידה דרסטית כי ראינו את אותם השחקנים נגד חיפה ובאירופה שהם נתנו את התחת בכל עמדה במגרש בעזרה בסגירות ובמה לא.

כן זו בושה, כן הם חרפה, אבל הכתובת היא אחת וברורה ועם כל בעלים נורמלי ואוירה נורמלית השחקנים היו מחויבים עד הסוף, אפשר לקחת את ק"ש כמשל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 ינואר 2012, 11:50 
סמל אישי של המשתמש
בספורט 5 צוטט שחקן שאומר הקהל לא איתנו . אז אני שואל עד מתי נמשיך לתת להם גב ???? אלפיים איש נרטבים עד התחתונים זה לא מספיק להיות איתם ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 ינואר 2012, 11:58 
סמל אישי של המשתמש
הפועל הקטן ! כתב:
בספורט 5 צוטט שחקן שאומר הקהל לא איתנו . אז אני שואל עד מתי נמשיך לתת להם גב ???? אלפיים איש נרטבים עד התחתונים זה לא מספיק להיות איתם ?

אם מישהו באמת אמר את זה אז הוא בן של זונה, לא הפסיקו לעודד אתמול

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 ינואר 2012, 12:05 
סמל אישי של המשתמש
אין מה לבוא בטענות לשחקנים על ההופעה אתמול.
הם פתחו בלחץ על חיפה,הגיעו הזדמנויות ולא כבשו, ואז בפעמיים שונות,הבלם שלא היה אמור לשחק אתמול עם הבלם החתימו היה נרשם בזמן, חירבן את המשחק.
בגול הראשון הוא חלם שהוא סוגר את אבוקרט, בגול השני הוא כבר מסר לשחקן חיפ הועוד באדיר אכל את האדום על חשבונו.
הפועל דווקא שיחקה בסדר אתמול ואם לא האדום,ונותנים לנו את הפנדל והאדום בחצי השני, אנחנו לא מפסידים שם בחיים.

הטענות צריכות להיות אך ורק לטביב,כי השחקנים באמת שהגיעו דרוכים אתמול(ושום מילה על היכולת שאין להם,כי הם עשו את המקסימום)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 ינואר 2012, 12:09 
chimpfive כתב:
+ 1, -1 מה נסגר עם אנשים כאן? ועוד מהחלק האינטלגנטי שאני מכבד. שאתה פותח אשכול כזה ומאשים את כל השחקנים במכירה של משחקים, אולי שווה שתהיה רציני ולא תתחבא ותיתן שמות של שחקנים שמכרו אותנו.
עליהום מיותר, אם קשה לך ניר לתת רשימה של שחקנים אני אתן במקומך - טוטו תמוז, אלרואי כהן, ידין, דמארי, ואתה מוזמן להשלים את הרשימה.
ובמכירה אני מניח שאתה מתכוון לשחקנים ששמים זין על המועדון עושים לעצמם הנחות שרמת המחויבות שלהם היא ללא ספק בירידה דרסטית כי ראינו את אותם השחקנים נגד חיפה ובאירופה שהם נתנו את התחת בכל עמדה במגרש בעזרה בסגירות ובמה לא.

כן זו בושה, כן הם חרפה, אבל הכתובת היא אחת וברורה ועם כל בעלים נורמלי ואוירה נורמלית השחקנים היו מחויבים עד הסוף, אפשר לקחת את ק"ש כמשל.

אלרואי רץ כמו גדול, מה לעשות שהוא לא מסוגל להרבה. דמארי זה לא שחקן שיעשה שביתות על המגרש, ידין נלחם שלא לדבר על המחצית השניה בה בילה בתפקידו האהוב כבלם. אז תגיד טוטו? כן, עליו רואים ירידה בכושר, עצבים, אבל הוא גם רץ וניסה. לא חושב שהוא שם זין אתמול, אלא שהוא צריך בעלים ומאמן שיסדרו לו את הראש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 ינואר 2012, 12:21 
סמל אישי של המשתמש
המסר לשחקנים צריך להיות אחד, חד וברור:
"אתם תישרפו ת'דשא, אנחנו נעיף את טביב!"
נכון, סביר להניח שלא ניקח אליפות השנה, וזו בושה וביזיון מספיק גדולים לשחקנים האלה. אבל יש עוד מטרות עד סוף השנה והם צריכים לפצות אותנו בכך שלא יאבדו צורה, שיביאו את הדרבים ושיגיעו לאירופה.
מעכשיו הם צריכים להיות מחוייבים רק לאוהדים ולמסורת המועדון. לא לעצמם, לא להנהלה ולא לבעלים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 ינואר 2012, 12:23 
סמל אישי של המשתמש
יהלום אדום כתב:
הפועל הקטן ! כתב:

אם מישהו באמת אמר את זה אז הוא בן של זונה, לא הפסיקו לעודד אתמול

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 ינואר 2012, 12:53 
סמל אישי של המשתמש
ציטוט:
כל מילה בסלע, אלא שלפעמים אנחנו נוטים לעשות משחקני כדורגל מה שהם לא (גיבורי תרבות), ולשכוח מה שהם כן (מוכרי שווארמה עם כשרון לבעוט בכדור).

נכון מאוד.
בארה"ב למשל רוב הספורטאים מסיימים קולג' עם תואר בארבע שנות לימודים.
רק כאן, ילד עם כשרון ספורטיבי, מזניח את הלימודים, במקרה הטוב מסיים 12 שנות לימוד
ואח"כ אנחנו כבר רואים איך הוא מתבטא בתקשורת ועוד שותים בצמא את דבריו כאילו היה מינימום הוגה דעות.
בארה"ב הכל הולך יד ביד, אין לך מינימום ציונים - אתה מושעה מהנבחרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 ינואר 2012, 12:54 
ציטיאט כתב:
אין מה לבוא בטענות לשחקנים על ההופעה אתמול.
הם פתחו בלחץ על חיפה,הגיעו הזדמנויות ולא כבשו, ואז בפעמיים שונות,הבלם שלא היה אמור לשחק אתמול עם הבלם החתימו היה נרשם בזמן, חירבן את המשחק.
בגול הראשון הוא חלם שהוא סוגר את אבוקרט, בגול השני הוא כבר מסר לשחקן חיפ הועוד באדיר אכל את האדום על חשבונו.
הפועל דווקא שיחקה בסדר אתמול ואם לא האדום,ונותנים לנו את הפנדל והאדום בחצי השני, אנחנו לא מפסידים שם בחיים.

הטענות צריכות להיות אך ורק לטביב,כי השחקנים באמת שהגיעו דרוכים אתמול(ושום מילה על היכולת שאין להם,כי הם עשו את המקסימום)

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 ינואר 2012, 12:55 
dr.avi כתב:
ציטוט:
כל מילה בסלע, אלא שלפעמים אנחנו נוטים לעשות משחקני כדורגל מה שהם לא (גיבורי תרבות), ולשכוח מה שהם כן (מוכרי שווארמה עם כשרון לבעוט בכדור).

נכון מאוד.
רק כאן, ילד עם כשרון ספורטיבי, מזניח את הלימודים, במקרה הטוב מסיים 12 שנות לימוד
ואח"כ אנחנו כבר רואים איך הוא מתבטא בתקשורת ועוד שותים בצמא את דבריו כאילו היה מינימום הוגה דעות.

כן, הנ.ב.א. ליגה של פרופסורים ממש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 ינואר 2012, 12:57 
נועם שחם כתב:
dr.avi כתב:
ציטוט:

נכון מאוד.

אל תשוו בכלל.
בארה"ב תמידי קולג'ים וכו' עושים את המבחנים בטיסות בין משחק למשחק.
מלבד זאת, אפשר לחשוב שבכדורגל אין יוצאים מהכלל, מי שרוצה ללמוד - לומד, בין אם הוא שחקן ובין אם לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 ינואר 2012, 13:01 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:
dr.avi כתב:
ציטוט:

נכון מאוד.

עזוב את הכוכבים הגדולים שרובם אכן לא סיימו את הלימודים אלא העדיפו לצאת מוקדם לדראפט כדי לממש את כשרונם
ולהתחיל להרוויח את הכסף הגדול. מספרית ועובדית, רוב שחקני הליגה סיימו 4 שנות לימודים.
הכוכבים הגדולים הם הפנים של הליגה ולכן אני מבין מדוע התרשמת כך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 ינואר 2012, 13:03 
סמל אישי של המשתמש
הפועל כתב:
כן בדיוק זה.
איך לא הבנו את זה מקודם

עכשיו תמשיכו. תבלו.
כל מילה.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 ינואר 2012, 13:05 
joshsoos כתב:
chimpfive כתב:

אלרואי רץ כמו גדול, מה לעשות שהוא לא מסוגל להרבה. דמארי זה לא שחקן שיעשה שביתות על המגרש, ידין נלחם שלא לדבר על המחצית השניה בה בילה בתפקידו האהוב כבלם. אז תגיד טוטו? כן, עליו רואים ירידה בכושר, עצבים, אבל הוא גם רץ וניסה. לא חושב שהוא שם זין אתמול, אלא שהוא צריך בעלים ומאמן שיסדרו לו את הראש.

התאמצתי לתת שמות של שחקנים, מאמץ מוגבר, וגם בסוף ביקשתי להחזיר את הדיון למי שאשם במצב - טביב
שניר יתן שמות ומה שהוא יודע לגבי שביתות כאלה ואחרות, או שאפשר לקטלג את האשכול הזה כעוד אשכול עצבים שיורה לכל הכיוונים.

נערך לאחרונה על ידי chimpfive בתאריך 17 ינואר 2012, 13:06, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 ינואר 2012, 13:06 
סמל אישי של המשתמש
noamw כתב:
נועם שחם כתב:
dr.avi כתב:
ציטוט:

נכון מאוד.

אל תשוו בכלל.
בארה"ב תמידי קולג'ים וכו' עושים את המבחנים בטיסות בין משחק למשחק.
מלבד זאת, אפשר לחשוב שבכדורגל אין יוצאים מהכלל, מי שרוצה ללמוד - לומד, בין אם הוא שחקן ובין אם לא.

למה לא להשוות ?
ואם כבר, הנקודה שהעלית היא לחובת הספורטאים הישראלים.

אני חולה על השחקנים שלנו אבל מה שלעשות שלחלקם בקושי יש הכנה למוח.
שחקן יודע שלעשות תנועה מגונה לקהל תזכה אותו בכרטיס אדום - הוא עושה.
זמן קצר לאחר מכן, שחקן נוסף חוזר על אותה פעולה.
ידוע שהורדת חולצה מזכה בכרטיס צהוב - הם בכ"ז מורידים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 97 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: