תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 29 יוני 2025, 17:00

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 97 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: מי שמצדיק את השחקנים - סמרטוט לפחות כמוהם
הודעהפורסם: 17 ינואר 2012, 01:39 
זו כבר תקופה מאוד ארוכה שהקבוצה פשוט נראת לא טוב.
אני לא חושב שבק"ש השחקנים עשו בכוונה, אחרי ניצחונות מרשימים על מכבי וחיפה וכשקשטן על הקווים אחרי שאחיו נפטר.
אני גם לא חושב שאדל הדף את הכדור לרגל של אקסברד בכוונה.
יכול להיות שהשחקנים ממורמרים מאי התשלומים בזמן אבל הקבוצה כבר המון זמן פשוט נראת רע על המגרש ובטוח שכל ההתנהלות של המועדון לא תורמת לעניין.

ואוגוסטוס צודק מאה אחוז,
במחצית השנייה הגענו למספיק מצבים ללפחות להשוות את המשחק וכמובן שהשופט תרם את חלקו לכך שהתוצאה תישאר חד צדדית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

אבל קשטן באמת כל הדברים שכתבת (חוץ מזקן סנילי זה סתם מיותר) :SMOKE:
אני לא ראיתי סבוטאז'. ראיתי שני גולים של הגנה בדיחה. ראיתי שופט אפס. ראיתי החטאות מזעזעות וקאלה ענק.
לא יכול להצביע על שחקן אחד שזורק זין. אולי טוטו.
אבל אולי אני עיוור

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

סמל אישי של המשתמש
מבין את השחקנים, אבל ממש לא מצדיק אותם.

לא שילמו לכם מה שמגיע לכם? תשבתו, אבל על אמת.
אל תעלו לשחק, אבל תפסידו בכוונה. אל תעבדו על האוהדים שסומכים עליכם.

אתם מסרבים לשחק כל עוד לא משלמים לכם?
אז תסרבו לעלות על המגרש, תגידו בפה מלא "עד שלא משלמים לנו, אנחנו לא משתתפים בפעילות הקבוצה".
אני הראשון שאעמוד מאחוריכם.

(נ.ב. - זה בהנחה ומדובר על שביתה איטלקית, ולא פשוט על אפקט פסיכולוגי לא מכוון)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 ינואר 2012, 01:40 
ניר תרכיז כתב:
"יהיה נס אם נוציא נקודה בחיפה", אמר אחד מהם אתמול. למה שזה יהיה נס? למה מי זה הפועל חיפה? המנכל והיור התפטרו אז קיבלתם הכשר?

אם שחקן באמת אמר את זה הוא באמת סמרטוט רציני

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 ינואר 2012, 01:40 
אני לא מצדיק אף אחד, אבל בעניין המחלוקות של השחקנים עם טביב אני לא מבין משהו, לפי הטיעונים שלהם, הבטיחו להם שישלמו להם כסף במועד מסויים ולא שילמו(אחרי שעלו לבתים בליגה האירופית)?
או שהם לא קראו טוב וכתוב סעיף בחוזה שאומר שבמידה ויעפילו או יגיעו להישגים כלשהם המענקים ישולמו בתום החוזה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 ינואר 2012, 01:47 
שחר כתב:
לא תתפוס אותי כתב:
הם יקבלו בסוף כל שקל, בין אם מטביב או בבית משפט, אנחנו נירטב והפועל תישאר בלי הנקודות.
לפחות מהסבוטאז' הקודם יצא שהעיפו את שביט והביאו את אניימה.

וגם את אניימה אח"כ האשימו בסבוטאז', לא?

גם אם הם עשו סבוטאז' ואני ממש לא חושב כך, תשאלו את עצמכם למה אנחנו במצב שבכלל מדברים על זה בקבוצה שלנו. אני מזכיר לכם שעד לפני שבוע נפתח כל שבוע אשכול על קשטן הזקן הסנילי שלא יודע לנהל משחק ומוציא את החשק לכולם.

מי האשים את אניימה בסבוטאז? שני יצורים בפורום?
אין להם חשק? שילכו לקליניקה און. זה שטביב בן זונה שעושה הכל כדי להרוס לא אומר שהם יכולים לקפוץ על התירוץ הראשון שנותנים להם.
אם אדון אביחי ידין ידע להנות מהיחס של הבן המועדף שהוא קיבל מטביב, וניצל את זה כדי להגיד לקשטן שהוא לא פותח בלם יותר, שלא יזיין את השכל אחרי זה.

נכון, אני לא יכול להאשים את טוטו אם הוא חושב על זה שאם הוא לא יהיה טוב יש לו יותר סיכוי לעוף במכירת חיסול, זה חייב להיות לו בראש איפשהו, אבל שלא ירקו עלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 ינואר 2012, 01:53 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
אבל קשטן באמת כל הדברים שכתבת (חוץ מזקן סנילי זה סתם מיותר) :SMOKE:
אני לא ראיתי סבוטאז'. ראיתי שני גולים של הגנה בדיחה. ראיתי שופט אפס. ראיתי החטאות מזעזעות וקאלה ענק.
לא יכול להצביע על שחקן אחד שזורק זין. אולי טוטו.
אבל אולי אני עיוור

שוב, כשהם כבר הבטיחו את ההפסד (2-0 בעשרה שחקנים) הם יכלו להנות קצת מכדורגל ולנסות לשחק. זאת בהנחה שהם עשו סבוטז'. לא חוכמה להגיד "אבל במחצית השניה הם שחקו".

חוץ מזה, כן, היו הזדמניות, לא משהו יוצא מן הכלל. נכון. אבל השחקנים די עמדו על המגרש. ופשוט לא הגיוני שהקבוצה הזאת, שרק לפני חודשיים או משהו עשו קונצרטים, לא מצליחה לנצח משחק אחד נגד קבוצות מרכז טבלה ומטה כבר חודשיים או משהו כזה. משהו מסריח, והפעם זה לא מהראש.

"למשחק מול מכבי הוד השרון חובה על הקבוצה להופיע עם הרכב משני שיאפשר להוד השרון לנצח ... ניצחון לא צפוי, יגדיל, באופן לא ספורטיבי, את סיכויי ההישארות שלה, על חשבון עירוני נהריה" בן קפלן, מבעלי הפועל אוסישקין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 ינואר 2012, 01:58 
לא תתפוס אותי כתב:
שחר כתב:
לא תתפוס אותי כתב:
הם יקבלו בסוף כל שקל, בין אם מטביב או בבית משפט, אנחנו נירטב והפועל תישאר בלי הנקודות.
לפחות מהסבוטאז' הקודם יצא שהעיפו את שביט והביאו את אניימה.

וגם את אניימה אח"כ האשימו בסבוטאז', לא?

גם אם הם עשו סבוטאז' ואני ממש לא חושב כך, תשאלו את עצמכם למה אנחנו במצב שבכלל מדברים על זה בקבוצה שלנו. אני מזכיר לכם שעד לפני שבוע נפתח כל שבוע אשכול על קשטן הזקן הסנילי שלא יודע לנהל משחק ומוציא את החשק לכולם.

מי האשים את אניימה בסבוטאז? שני יצורים בפורום?
אין להם חשק? שילכו לקליניקה און. זה שטביב בן זונה שעושה הכל כדי להרוס לא אומר שהם יכולים לקפוץ על התירוץ הראשון שנותנים להם.
אם אדון אביחי ידין ידע להנות מהיחס של הבן המועדף שהוא קיבל מטביב, וניצל את זה כדי להגיד לקשטן שהוא לא פותח בלם יותר, שלא יזיין את השכל אחרי זה.

נכון, אני לא יכול להאשים את טוטו אם הוא חושב על זה שאם הוא לא יהיה טוב יש לו יותר סיכוי לעוף במכירת חיסול, זה חייב להיות לו בראש איפשהו, אבל שלא ירקו עלי.

2 יצורים בפורום? לא חושב:
http://www.sport5.co.il/articles.aspx?F ... ocID=98561

לגבי החשק, לא הבנת אותי בכלל :)
עד שקשטן הלך חלק גדול מהביקורות הופנו כלפיו (אולי בצדק) , עכשיו זה השחקנים.
לי נראה שגם הם נהנים הרבה יותר לחזור הביתה עם נצחון , שלא לדבר על הפרמיות. כל עוד טביב בסביבה הכל יהיה רקוב, זה בדיוק מה שקרה בכפ"ס..מאשימים את האוהדים, את המאמנים, את השחקנים..במקום להפנות את כל האנרגיות לשורש הבעיה ממשיכים להתפזר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 ינואר 2012, 02:02 
נו באמת, זה לא רציני. אם היית באימונים בוולפסון אתה יודע איזה יצורים מגיעים לשם. חוץ מזה שבודדים שצועקים שטויות יש בכל מקום, בדיוק כמו שבאשדוד חיים השמן הרג את גליל.

הבנתי אותך מצוין.
טביב אשם גדול, קשטן היה אשם קטן (ועף ואני שמח מאוד) והם אשמים קטנים. כשהם היו הבן המועדף של טביבי הם השתיקו את כולם, אז שיסתמו את הפה עכשיו וישחקו כדורגל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 ינואר 2012, 02:07 
סמל אישי של המשתמש
Redfan כתב:
אני לא מצדיק אף אחד, אבל בעניין המחלוקות של השחקנים עם טביב אני לא מבין משהו, לפי הטיעונים שלהם, הבטיחו להם שישלמו להם כסף במועד מסויים ולא שילמו(אחרי שעלו לבתים בליגה האירופית)?
או שהם לא קראו טוב וכתוב סעיף בחוזה שאומר שבמידה ויעפילו או יגיעו להישגים כלשהם המענקים ישולמו בתום החוזה?

לפי מה שהבנתי, בחוזה כתוב שזה ישולם תוך זמן סביר, ללא ציון כל תאריך.

אני חושב שעצם הטענה נמצאת כאן:
http://www.sport5.co.il/articles.aspx?F ... 38&lang=HE
ציטוט:
בסיום הניצחון על מכבי ת"א בדרבי חגג טביב עם השחקנים בחדר ההלבשה וניצל את המעמד כדי להבטיח שהמענקים ייכנסו יחד עם המשכורת הנוכחית. בפועל זה לא קרה, והדבר גרם למרמור בקרב השחקנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 ינואר 2012, 02:21 
זה מתחלק ל2

א. השחקנים (רובם) פשוט מוגבלים ולא מסוגלים לבצע פעולות בסיסיות שקשורות למשחק (קשה לי להאמין שנוסא עושה בכוונה , הוא פשוט שחקן שיכול להיות מחליף טוב לקבוצה בשכונה וכנ"ל שיש , אורמוש ועוד רבים וטובים).

ב. בנוסף לזה שאין להם יכולת, הם לא מפסיקים לבלבל את הביצים מתחילת העונה על 1001 דברים שלא קשורים לכדורגל, מתראיינים בלי סוף, והכי גרוע שלא מפסיקים לדבר שטויות.

קודם כל מבחינה חוקית למיטב הבנתי הפועל עומדת במה שהיא מחוייבת, כולם מקבלים את השכר בזמן ומעניקים זה משהו שאם אני לא טועה אפשר לתת עד סוף העונה/חוזה ולא במעוד מסויים , לכן הם רק מבלבלים ולא שובתים באמת .
דבר שני, המחאה היא בין הקהל להנהלה, השחקנים צריכים לשחק (או לפחות לנסות לשחק) ולשתוק, הם ממש לא חלק במשוואה ובטח שלא יעשו עכשיו שביתות איטלקיות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 ינואר 2012, 02:54 
סמל אישי של המשתמש
pogi כתב:
זה מתחלק ל2

א. השחקנים (רובם) פשוט מוגבלים ולא מסוגלים לבצע פעולות בסיסיות שקשורות למשחק (קשה לי להאמין שנוסא עושה בכוונה , הוא פשוט שחקן שיכול להיות מחליף טוב לקבוצה בשכונה וכנ"ל שיש , אורמוש ועוד רבים וטובים).

ב. בנוסף לזה שאין להם יכולת, הם לא מפסיקים לבלבל את הביצים מתחילת העונה על 1001 דברים שלא קשורים לכדורגל, מתראיינים בלי סוף, והכי גרוע שלא מפסיקים לדבר שטויות.

קודם כל מבחינה חוקית למיטב הבנתי הפועל עומדת במה שהיא מחוייבת, כולם מקבלים את השכר בזמן ומעניקים זה משהו שאם אני לא טועה אפשר לתת עד סוף העונה/חוזה ולא במעוד מסויים , לכן הם רק מבלבלים ולא שובתים באמת .
דבר שני, המחאה היא בין הקהל להנהלה, השחקנים צריכים לשחק (או לפחות לנסות לשחק) ולשתוק, הם ממש לא חלק במשוואה ובטח שלא יעשו עכשיו שביתות איטלקיות

מסכים, רק שדוקא על נוסא אתה נופל? החסרון שלו בשבועות האחרונים הוא אחת הסיבות למשבר שלנו.

"למשחק מול מכבי הוד השרון חובה על הקבוצה להופיע עם הרכב משני שיאפשר להוד השרון לנצח ... ניצחון לא צפוי, יגדיל, באופן לא ספורטיבי, את סיכויי ההישארות שלה, על חשבון עירוני נהריה" בן קפלן, מבעלי הפועל אוסישקין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: מי שמצדיק את השחקנים - סמרטוט לפחות כמוהם
הודעהפורסם: 17 ינואר 2012, 07:23 
שחר כתב:
ניר תרכיז כתב:
שחר כתב:
ניר תרכיז כתב:
chimpfive כתב:
באדיר, מור שושן, אדל, שיש, קנדה, ידין הם מכרו אותנו? מי עוד נוסא? לא נראה לי

אם כבר יש שחקן שמכר אני בטוח לגביו זה טוטו תמוז, ולא רק המשחק היום, ומכר הכוונה לאדישות טוטאלית מכוונת ואינטרסנטית, גם אלרואי כהן הפך לפרימדונה קטנה, וכנראה שטועמה לא התאמץ יותר מדי

סגרנו את הפינה של השחקנים, מקווה שנחזור להתמקד בבוס

אני לא סגרתי שום פינה של שחקנים. אני מחכה שיפסיקו להגיע לאימונים. עד אז לא רוצה לשמוע מילה מהכיוון שלהם.

ומי ישלם להם את הקנסות שהם יחטפו במקרה כזה? אתה?

לא משלמים להם גם עכשיו, לא?

למיטב ידיעתי לא משלמים להם מענקים שהובטחו להם. אם לא היו משלמים להם בכלל, אני חושב שהם לא היו משחקים היום בקבוצה.

יאללה מספיק לחפור עם המענקים המפגרים האלה!! אפילו אריה אלטר, מנכל איגוד השחקנים, אמר אמש שהוא לא מבין למה שחקני הפועל מתבכיינים כשבמפורש החוק מתיר להפועל לשלם את המענקים, גג ב31.3.2012. הוא מאשים את השחקנים והסוכנים שלהם שלא סיכמו בחוזה על תאריך מוקדם יותר.

ואנשים מגנים פה עליהם כאילו את המשכורת הבסיסית הם לא מקבלים כל חודש.

לפחות תודיעו שאתם מוכרים אותי חבורת זונות. אל תתנו לי לנסוע עד לחיפה, להירטב בגשם כמו מנאייק.
מישהו מהם מתכוון להחזיר לי את ה-85₪ + 100₪ דלק מהמשכורת 5000₪ שלי שאני מרוויח??? כנראה שלא. על היריקה שהם הביאו לי אתמול אין מחילה, כלבים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 ינואר 2012, 08:55 
סמל אישי של המשתמש
למרות שאני מסתייג מהסיגנון של פותח האשכול ומלק מביטויו אני תומך במסר שניסה להעביר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 ינואר 2012, 09:11 
ניר תרכיז כתב:
לא קיבלתם מענקים? לא ישבו איתכם על חוזים? לא עומדים בהסכמים? באמת לא לעניין. רק אל תעשו ממני צחוק ותשתינו לי בפנים. אנשים נוסעים עד לחיפה, עד לבאר שבע, עד לקרית שמונה - אלוהים יודע כמה זמן הם משחקים בנו, אלוהים יודע כמה זמן הם משתינים עלינו מהמקפצה - ואתם שכחתם להודיע להם שאתם לא מתכוונים לשחק כדורגל. מה שאנחנו רואים כבר חודשיים זו לא "תקופה רעה", לפחות לא במובן המוכר של המונח - מדובר באנשים שבכוונת מכוון לא מתמאצים. רוצים לשרוף? רוצים לעשות בלגן? תעשו בלאגן, תחרימו אימונים, אל תופיעו למשחקים, נבין אתכם לגמרי - אבל אם עליתם לשחק, תשחקו. נקודה. אנשים נרטבו בגשם, שילמו כסף, שרפו יום שלם עליכם. ואתם? מתמסכנים, אבל בלי ביצים. מתבכיינים ולא עושים מעשה, בוחרים בפתרון הקל ועושים סבוטאז' במודע, או סתם משחקים כאילו לשחק כדורגל זה משהו שמופרך לדרוש מ...טוב...שחקני כדורגל. אבל להתאמן, תתאמנו. בחיים לא שמעתי על בן אדם שלא משלמים לו, והוא במקום לא להגיע לעבודה, מגיע ועושה הכל הפוך. לא משלמים שבו בבית. כמו בכל עסק נורמאלי.
יש כאן אנשים שחושבים שזה שהשחקנים מפסידים, זה אומר שהם עושים את זה לטובת מישהו. לא עושים את זה לטובת אף אחד. גם הם לא פועלים לפי ההגיון המעוות שלכם שהפסדים זה מה שהפועל תל אביב צריכה כדי שיהיה לה, מתישהו, טוב. רק אתם חושבים ככה. הם משתינים מהמקפצה לא בגלל שאכפת להם ממישהו, אלא כי אכפת להם רק מעצמם. אתם לא תשימו זין בפנים של מאות אנשים. גם אם לא שילמו לכם מענקים. חבורת כלומניקים חסרי כבוד.

צודק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 ינואר 2012, 09:43 
סמל אישי של המשתמש
מה שטוב בסמרטוטים זה שהם מנקים את הלכלוך. כרגע אנחנו צריכים כמה שיותר סמרטוטים, כי הלכלוך כבר מגיע לנו עד הצוואר.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 ינואר 2012, 09:50 
איפי טומבי כתב:
ניר תרכיז כתב:
לא קיבלתם מענקים? לא ישבו איתכם על חוזים? לא עומדים בהסכמים? באמת לא לעניין. רק אל תעשו ממני צחוק ותשתינו לי בפנים. אנשים נוסעים עד לחיפה, עד לבאר שבע, עד לקרית שמונה - אלוהים יודע כמה זמן הם משחקים בנו, אלוהים יודע כמה זמן הם משתינים עלינו מהמקפצה - ואתם שכחתם להודיע להם שאתם לא מתכוונים לשחק כדורגל. מה שאנחנו רואים כבר חודשיים זו לא "תקופה רעה", לפחות לא במובן המוכר של המונח - מדובר באנשים שבכוונת מכוון לא מתמאצים. רוצים לשרוף? רוצים לעשות בלגן? תעשו בלאגן, תחרימו אימונים, אל תופיעו למשחקים, נבין אתכם לגמרי - אבל אם עליתם לשחק, תשחקו. נקודה. אנשים נרטבו בגשם, שילמו כסף, שרפו יום שלם עליכם. ואתם? מתמסכנים, אבל בלי ביצים. מתבכיינים ולא עושים מעשה, בוחרים בפתרון הקל ועושים סבוטאז' במודע, או סתם משחקים כאילו לשחק כדורגל זה משהו שמופרך לדרוש מ...טוב...שחקני כדורגל. אבל להתאמן, תתאמנו. בחיים לא שמעתי על בן אדם שלא משלמים לו, והוא במקום לא להגיע לעבודה, מגיע ועושה הכל הפוך. לא משלמים שבו בבית. כמו בכל עסק נורמאלי.
יש כאן אנשים שחושבים שזה שהשחקנים מפסידים, זה אומר שהם עושים את זה לטובת מישהו. לא עושים את זה לטובת אף אחד. גם הם לא פועלים לפי ההגיון המעוות שלכם שהפסדים זה מה שהפועל תל אביב צריכה כדי שיהיה לה, מתישהו, טוב. רק אתם חושבים ככה. הם משתינים מהמקפצה לא בגלל שאכפת להם ממישהו, אלא כי אכפת להם רק מעצמם. אתם לא תשימו זין בפנים של מאות אנשים. גם אם לא שילמו לכם מענקים. חבורת כלומניקים חסרי כבוד.

צודק.

לכן אני ממש לא מבין מה הבעיה להחרים משחקים?
זה יפגע בשחקנים? אוי אוי אוי, מי ישמע השחקנים האלה שמים משהו על מישהו מאיתנו.
הם, להבדיל אלפי הבדלות, עושים את זה תמורת שכר טוב ושמן.
אנחנו, מקדישים את הזמן היקר ביותר שלנו עבור הקבוצה, כספים לא מעטים, זמן פנוי או לא וכו' ובתמורה אנחנו מקבלים מהשחקנים של הקבוצה טונות של זלזול.
שיחפשו יחד עם הבעלים.
טוטו לא רץ כבר חודש.
דמארי עושה טובה.
והרשימה עוד ארוכה.
הבוז הוא לשחקנים, לא פחות מההנהלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 ינואר 2012, 10:01 
סמל אישי של המשתמש
אני עם קרספו. לא היה סבוטאז' אתמול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 ינואר 2012, 10:07 
סמל אישי של המשתמש
עמי נאווי כתב:

+1

קאלה לא לקח כדור גדול של אלרואי בדקה השלישית?
איגיבור אשם שהשופט לא שרק לפנדל ונתן אדום ב2-0?
מור שושן נגח בכוונה לחיבור,ועל הדרך היה מספיק מוכשר לעשות מבאדיר דומינו ראלי ולהעיף אותו על שחקן של חיפה ולגרום לפנדל ואדום?
אורמוש החמיץ בכוונה את לבד מול קאלה?

זה לא היה סבוטאז',זה היה סך הכל עוד בועה שהתנפצה בקבוצת האשליות הנוכחית שנקראת הפועל ת"א.
קבוצה שפרט ל60 דקות טובות נגד מכבי חיפה (שבעצמה נראית כמו צפרירים חולון,ועוד ביום רע),לא עשתה השנה כלום,
אולי עוד כמה דקות נגד מכבי פ"ת במחזור ראשון,וזהו.

זאת הקבוצה,והחולשה של שאר הגדולות גרמנה לאשליה לחשוב שיש כאן אימפריה.
עובדה שאנחנו עכשיו משתרכים 12(!!!) נקודות מאחורי ק"ש,שרק לפני חודש וקצת היינו נקודה מעליהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 ינואר 2012, 10:35 
שער 7 הוא אדום כתב:
עמי נאווי כתב:

+1

מור שושן נגח בכוונה לחיבור,ועל הדרך היה מספיק מוכשר לעשות מבאדיר דומינו ראלי ולהעיף אותו על שחקן של חיפה ולגרום לפנדל ואדום?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 ינואר 2012, 10:36 
1-
אמאמא של הסבוטאז׳ ולא בפעם הראשונה או אפילו העשירית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

סמל אישי של המשתמש
joshsoos כתב:
שער 7 הוא אדום כתב:
עמי נאווי כתב:

+1

ואיך שכחתם את המסירה של טוטו לקאלה מ- 5 מטר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

סמל אישי של המשתמש
שער 7 הוא אדום כתב:
עמי נאווי כתב:

+1

זה לא היה סבוטאז',זה היה סך הכל עוד בועה שהתנפצה בקבוצת האשליות הנוכחית שנקראת הפועל ת"א.
קבוצה שפרט ל60 דקות טובות נגד מכבי חיפה (שבעצמה נראית כמו צפרירים חולון,ועוד ביום רע),לא עשתה השנה כלום ,
אולי עוד כמה דקות נגד מכבי פ"ת במחזור ראשון,וזהו.

זאת הקבוצה,והחולשה של שאר הגדולות גרמנה לאשליה לחשוב שיש כאן אימפריה.
עובדה שאנחנו עכשיו משתרכים 12(!!!) נקודות מאחורי ק"ש,שרק לפני חודש וקצת היינו נקודה מעליהם.

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 ינואר 2012, 10:39 
סמל אישי של המשתמש
אתם נתפסים להזדמנויות בהתקפה כאילו זו המהות וההוכחה.
ממש לא.
היה נכנס גול? יופי. גם נגד בית"ר נכנס גול, גם נגד באר שבע נכנס גול.
זה לא העלה את רמת המחויבות שלהם במשחק, זה לא הכניס אותם לטירוף כדי לתת את השני, זה לא גרם להם להתפוצץ על המגרש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 ינואר 2012, 10:41 
סמל אישי של המשתמש
ערן כתב:
ממש לא.
זה לא העלה את רמת המחויבות שלהם במשחק, זה לא הכניס אותם לטירוף כדי לתת את השני, זה לא גרם להם להתפוצץ על המגרש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 ינואר 2012, 10:41 
סמל אישי של המשתמש
ערן כתב:
ממש לא.

מה שאתה מתאר זאת קבוצה כבויה.
יש הבדל עצום בין קבוצה כבויה לקבוצה שעושה סבוטאז' ומנסה להפסיד בכוונה (סטייל בית שאן, ומכבי נגד חיפה בעונת הדאבל).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 ינואר 2012, 10:44 
סמל אישי של המשתמש
IdanTheLittle כתב:
ערן כתב:
ממש לא.

יש הבדל עצום בין קבוצה כבויה לקבוצה שעושה סבוטאז' ומנסה להפסיד בכוונה (סטייל בית שאן, ומכבי נגד חיפה בעונת הדאבל).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 ינואר 2012, 10:47 
IdanTheLittle כתב:
ערן כתב:
ממש לא.

כדורגל זה המון המון פסיכולוגיה. הרבה לפני יכולת. התפקוד של שחקן במגרש מושפע מכל כך הרבה גורמים - איך הוא ישן בלילה, מה הוא אכל בבוקר,
איך המצב הגופני שלו, איך הוא הכין את עצמו מנטלית ואיך הוא התאמן במשך השבוע. לבוא ולחשוב שאפשר להתעלות מעל כל הגורמים מסביב ולשחק טוב
זו התעלמות מוחלטת מהמציאות. שחקנים עובדים לפעמים שבוע שלם על הכנה מנטאלית למשחק. כשהראש לא בכדורגל אז זה בא לידי ביטוי במגרש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 ינואר 2012, 10:51 
סמל אישי של המשתמש
ראצ'ו כתב:
IdanTheLittle כתב:
ערן כתב:
ממש לא.

כדורגל זה המון המון פסיכולוגיה. הרבה לפני יכולת. התפקוד של שחקן במגרש מושפע מכל כך הרבה גורמים - איך הוא ישן בלילה, מה הוא אכל בבוקר,
איך המצב הגופני שלו, איך הוא הכין את עצמו מנטלית ואיך הוא התאמן במשך השבוע. לבוא ולחשוב שאפשר להתעלות מעל כל הגורמים מסביב ולשחק טוב
זו התעלמות מוחלטת מהמציאות. שחקנים עובדים לפעמים שבוע שלם על הכנה מנטאלית למשחק. כשהראש לא בכדורגל אז זה בא לידי ביטוי במגרש.

בדיוק.
אף אחד לא תמים ונאיבי לחשוב שלמרות הכל השחקנים עלו למגרש וירקו דם.
מכרו את המשחק הם לא,אבל החשק שלהם לשחק היה כמו החשק שלי ללכת לשחות עכשיו בנחל שנמצא בין שני נתיבי איילון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 ינואר 2012, 10:53 
ניר, בהרבה מאוד דברים אני חושב כמוך, בדרך כלל אתה אחד הקולות השפויים והשקולים בפורום. אני לא מסיר את האחריות מהשחקנים לשנייה, באמת שלא. כמו שכתבתי באשכול אחר, לאורך כל העונה הזו, חשבתי (ואני עדיין חושב) שגם עם בעלים כמו טביב, אפשר היה לעשות הרבה יותר. תליתי את האשמה בעיקר בקשטן (ואני עדיין חושב שהוא מאמן שכבר לא קשור לכלום) וכן, יש גם כמה שחקנים שלא נותנים את מה שהיית מצפה לקבל משחקן הרכב בהפועל ת"א.

אם להתייחס במיקרו למשחק אתמול ובמאקרו לכל התקופה הזו, אתמול לא ראיתי סבוטאז'. ראיתי אמנם קבוצה שלא משחקת כמו קבוצה שרוצה אליפות, מקבלת גולים קלים וגם פחות מחוייבת, אין ספק. אבל בחצי השני כן ראיתי שחקנים שרוצים אבל לא יכולים.
לא יכולים מאלף סיבות. מקצועיות, מנטאליות. אפשר לשבת ולפרט ולדסקס.
אבל מה שאתה לא יכול לעשות זה לנתק את מה שקורה על המגרש מהמצב הכללי. קבוצה מרוסקת שאיבדה לפני שבוע את המאמן שלה, ההנהלה שלה הלכה הביתה, שחקנים מחכים לכסף, מסוכסכים עם הבעלים ולא לשכוח, פער מקריית שמונה שמתחיל לייאש.
קבוצה במצב של הפועל כרגע, לא יכולה להתמודד עם קשיים מנטאליים במגרש. גם לי כאוהד, קשה להתמודד עם מה שקורה. להגיד לך שאני שבור מההפסד של אתמול, אני לא יכול. מה שקורה על הדשא נהיה לצערי כרגע עניין שולי. ברור שאם הפער מקריית שמונה היה ריאלי וקטן יותר, הייתי מדבר אחרת ומן הסתם, גם הקבוצה היתה נראית אחרת. כרגע, הליגה מבחינת הפועל היא גארבג' טיים אחד גדול עד סוף העונה. יפסידו, ינצחו, באמת שפחות חשוב עכשיו. מה שחשוב עכשיו זה שהמערכת החולה הזו תבריא. ולהבדיל מכל אלה שאומרים למרר את חייו של טביב, אני אומר שמי שמסוגל, שיילך וימצא מישהו שייקח את הקבוצה מהידיים שלו.
טביב הזוי. אם כסף זו המטרה שלו, צריך לבוא רוכש ייתן לו אותו ושהוא יעזוב אותנו בשקט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 97 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: