YardenDe כתב:
bloodbrother כתב:
YardenDe כתב:
bloodbrother כתב:
dino כתב:
הניהול
ומה המדד לניהול טוב?
יש הרבה מדדים, אבל אולי המרכזי שבהם הוא "לא להגיע למצב שאתה נמצא בו עכשיו". ואני מדבר בעיקר על דברים לא מקצועיים.
כלומר אם תהיה יציבות בהנהלה, ולא יוחלף מאמן כל שבוע, טביב יכול להשאר?
"יציבות בהנהלה" יכולה להביע הרבה דברים, אתה יודע. כל מה שטביב עשה במועדון זה הפוך מניהול יציב , אתה לא חושב?
בכלל, אתה חושב שטביב מנהל נכון את המועדון?
בכלל אני שואל, אתה חושב שההתנהלות של טביב נכונב? האם לדעתך כל התגובות של אנשי המועדון שלא יכלו יותר, הם שטו
אני לא מתיימר לדעת מה היה שם. שמעתי למשל שטביב ביקש לחתום עם שחקן ל 3 שנים, והחתימו אותו ל 5. אז כנראה שהוא טעה במנהלים שהוא מינה תחתיו. (וזה שעכשיו הם יוצאים נגדו ואחד נגד השני, זה בעיקר כי הוא כבר הבין את הטעות ותכנן לפטר אותם). אבל זה קורה, אף אחד לא חף מטעויות, וצריך סבלנות. בינתיים להפועל יש סגל טוב, התמודדנו על האליפות עד לא מזמן. אני לא חושב שצריך כבר לפסול את טביב והיכולת שלו לייצב את הקבוצה.
היו כבר זמנים ששחקנים בהפועל, ובקבוצות אחרות, לא קיבלו שכר בזמן. בהפועל הכל בזמן, מסתבר. היו כבר משאים ומתנים עם שחקנים שלא הסתיימו ביום או חודש, גם לפני טביב ויהיו גם אחרי טביב. גם מנהלים שהסתכסכו היו בהיסטוריה של הספורט, לא מעט. פיטורים והתפטרויות גם כן.
אני חושב שיש פה היסטריה, והפכו את טביב למכשפה, והעדר נהיה אקסטטי מזה. ככה זה עם מכשפה, מין הסתם לא צריך שום ביסוס, אבל זה הופך לכדור שלג של המון זועם שבאמת מאמין שהוא מעלה על המוקד מכשפה רעה. תמיד טוב לאנשים למצוא לעצמם אוייב חשוך ושנוא שאחראי לכל הרע שקורה להם. במישור ההיסטורי, במישור האישי, במישור הלאומי ומסתבר שגם במישור עולם הכדורגל. לא פלא שהילדים פה כבר מתבלבלים ומהללים שחקנים שעשו סבוטאז' וכו', והמבוגרים האחראים, שאחראים לעליהום על המכשפה, לא מבינים מאיפה הבלבול הזה.
יש אינטרסים גם בשנאה לטביב, ובמחאה, שהתחילה בעיקר משער 5, עם התנגדות משאר השערים, שכן שער 5 נפגע מהפתרון של טביב לא לפגוע בכלל אוהדי הקבוצה בגלל גרפיטי שנעשה ע"י מי מתושבי שער 5. צריך לקחת את הכל בערבון מוגבל. ויש גם את הריח הגזעני-זרותי, שלא מעט הצביעו עליו, ואפשר להיות ציניים עד מחר.