redrony כתב:
אני מצטער, אבל בתור אחד שלא מוריד במאומה מאחריות השחקנים והצוות המקצועי לאורך כל העונה, ועם כל הסלידה שלי מטביב, אני בד"כ התמקדתי בקטע המקצועי, לבוא היום ולפתוח אשכולות על שחקנים (גם אם חלק מהאשכולות צודקים במהות) ולהאשים אותם שלא התאמצו, זו פשוט בדיחה.
אני דווקא ראיתי קבוצה שבחצי השני, בעשרה שחקנים לא ויתרה על המשחק והמשיכה להילחם. אבל זה לא משנה. הקבוצה במצב של מוות קליני. מה שמשנה עכשיו זה להחזיר אותה לחיים והשחקנים כרגע, לא מסוגלים להוציא את העגלה הזו מהבוץ.
כרגע, צריך לתת לטביב לגווע לאט לאט. אני לא מאמין בנסים, קסמים ובזה שיבוא מחר מישהו וייקח את הקבוצה מטביב וגם אם טביב יודיע מחר שהוא לא הבעלים יותר, הוא יהיה כזה בפועל עד שיבוא מישהו אחר.
מה שצריך לעשות (ואולי כבר עושים) זה שתתארגן קבוצה של אנשים, אוהדים, עם קשרים ותפעל להביא להפועל אדם שיוכל לקחת מטביב את הקבוצה, אבל גם אחד כזה שיוכל להחזיק אותה בהתאם לשאיפות שלה.
כי להביא מישהו שיחזיק אותה בתקציב של 20 מיליון לא ממש יעזור אם כבר למהלך כזה, אפילו אם כל דבר יותר טוב מטביב.
הבעלים הבא צריך להיות אדם שיבוא בכוונה לקחת את הקבוצה לתקופת זמן ממושכת. לא יודע איך אפשר להבטיח את זה, אבל זה צריך להיות אדם רציני, שגם אם לא מבין בכדורגל, יש לו הגיון בראש. יאמר לדוגמא, זה פלסטר.
טביב אדם הזוי, זה ברור. אין לי מושג מה מניע אותו, מה המטרה שלו בהפועל ומה המטרה שלו בחיים. גם אם הוא נניח שהתיאוריה שהוא בא להפועל בשביל לעשות כסף, כמה כסף הוא יעשה כבר גם אם יצליח לגנוב מהקופה. האדם הרי אמור להיות מיליונר בדולרים.
זה מה שמפחיד, שהוא לא מבין בכלל מה קורה סביבו. על אדם כזה קשה מאוד להפעיל לחץ וקשה מאוד לדבר אליו בהגיון. צריך לבוא, לשים לו כסף על השולחן ושיילך. מעניין אם יש מישהו שמסוגל לעשות את זה.